Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

AC Milan sluit seizoen af in top tien na overwinning in Bergamo

Laatste update:

AC Milan heeft het seizoen 2014/15 zaterdagavond positief afgesloten. Het team van Filippo Inzaghi, die volgende week wellicht vervangen wordt door Carlo Ancelotti, won de uitwedstrijd tegen Atalanta met 1-3 en eindigt daardoor sowieso in de top tien. Het maximaal haalbare is de negende plaats, waarop Milan nu staat. Als Torino zondag wint van Cesena, wordt de tweede club van Turijn negende en zakt Milan naar plaats tien.

/

Atalanta speelde zich vorige week veilig en voelde zich frank en vrij tegen de tobbende Rossoneri. Germán Denis, terug na een schorsing van vijf wedstrijden, kopte na zeventien minuten tegen de lat uit een voorzet van Davide Zappacosta. Milan kwam daarmee goed weg, zoals het ook bofte dat de arbiter geen penalty gaf toen Gabriel Paletta vroeg in de wedstrijd de bal tegen zijn eigen hand aan schoot. Atalante drukte en zwoegde en kreeg vier minuten na Denis’ bal op de lat de beloning voor de pogingen.

Daniele Baselli kopte vrijelijk binnen, na een voorzet van Maximiliano Moralez vanaf de rechterkant. Het was alsof Milan dat tegendoelpunt nodig had om wakker te worden, want daarna begon het beter te voetballen en nog voor rust stelde men orde op zaken. Luca Cigarini bracht op de doellijn nog redding op een kopbal van Philippe Mexès, maar kort daarna was het alsnog raak. Tien minuten voor rust timede Andrea Masiello zijn tackle verkeerd en mocht Giampaolo Pazzini aanleggen voor een strafschop: die benutte hij (1-1).

/

Twee minuten later stond de wedstrijd op z’n kop. Pazzini schoot op de paal na voorbereidend werk van Stephan El Shaarawy en in de rebound maakte Giacomo Bonaventura het wél af. Hij juichte niet, uit respect voor de club die hij van 2007 tot 2014 diende en van waaruit hij de stap kon maken naar Milan. Na rust was het minder aantrekkelijk wat Atalanta en Milan op de mat legden. Op aangeven van invaller Andrea Poli (die El Shaarawy was komen vervangen) maakte Bonaventura nog wel een tweede doelpunt tegen Atalanta.

Tien minuten voor het einde van de wedstrijd zette hij de 1-3 eindstand op het scorebord. Marco van Ginkel wilde de voorzet van Poli binnentikken, maar werd gevloerd door doelman Marco Sportiello. De bal schoot door richting Bonaventura en kwam via diens voet pardoes tegen de paal aan. Daarna controleerde hij de bal en maakte hij het kalm af. Milan sluit het seizoen zodoende af met twee zeges op rij en kijkt hoopvol vooruit naar het nieuwe seizoen. Komende woensdag hoort de club van Carlo Ancelotti of hij bereid is terug te keren in San Siro, om het roer over te nemen van Inzaghi.

Denk jij dat dit de laatste wedstrijd was van Filippo Inzaghi als trainer van Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

niet echt een mooie wedstrijd maar toch mooi positief afgesloten.
Ik kijk al uit naar volgend seizoen wat er allemaal gaat veranderen

31 mei 2015 om 06:05

Milan is toch wel heel ver afgezakt als je een seizoen afsluit op de 10de (!) plaats positief noemt..

31 mei 2015 om 10:10

Tuurlijk bedoelt hij het niet zo. Het is alleen dit seizoen niet vaak voorgekomen dat Milan 2 keer achter elkaar wint met meer dan een doelpunt verschil.

Ik volg Milan niet echt maar ik vind het echt spijtig om die titel zo te lezen. Hopen dat daar volgend seizoen verandering in kan komen en minimaal top 3 kan staan!

Hopelijk zijn de fans hier niet blij mee, een club met de statuur van Milan hoort altijd top 5 te eindigen en niet ergens in de middenmoot. Jammer dat de club zo afgezakt is, dit verdienen ze niet. Maar als je kijkt naar de trainers die er afgelopen jaren gezeten hebben kan je ook niet meer verwachten. Als Andelotti daadwerkelijk komt en een mooi budget krijgt kan de club hopelijk weer omhoog gaan kijken.

30 mei 2015 om 23:42

hopelijk? natuurlijk zijn er geen fans die blij zijn met dit seizoen. Milan hoort niet alleen in de top 5 maar top 3 van italie.
bizar dat de twee clubs uit turijn hogerop staan dan de twee uit milaan. nooit verwacht.
ik denk dat hun trainers loterij zn tol heeft gehad, met het idee dat een onervaren coach die wel verbonden aan de club is het goed zou doen... doe dat dan wanneer je een stabiel team heb, nu is het voor de reputatie van oa seedorf en inzaghi catastrofaal.
Ancelotti is een goeie coach, die ook tactisch zo veel meer kan brengen dan Inzaghi, die elke tegenslag zonder antwoord lijkt te staan.
mooi budget zit er helaas niet in dat Milan opeens een sterren elftal kan neerzetten volgend jaar. denk dat ze zoals juventus een paar jaar terug, nog 3 a 4 jaar moeten bouwen voordat ze weerstand kunnen bieden ..

Dit laat zien dat 90% van vz de wedstrijd niet heeft gezien. Hoe is nigel de motm?

30 mei 2015 om 22:58

nederlanders krijgen altijd hoge scores. dat cijfersysteem slaat eigenlijk nergens op. van ginkel scoorde heel hoog tijdens de derby weet ik nog terwijl ie niet eens heel goed speelde

30 mei 2015 om 23:54

ja daarom, is het zelfde als ajax speelt, die krijgen ook altijd hoge cijfers om niets

30 mei 2015 om 23:19

ja vreemd, ik vond eerder Bonaventura of van ginkel Motm

Sinds de terug keer van onze El Sharaawy en onze nieuwe thuisshirtjes voor volgend seizoen, heeft Milan al haar wedstrijden gewonnen! keep up the good work! trek dit door volgend seizoen, en behoud El Sharaawy!

Baselli wat een groot talent! spat er van af.
wordt gevolgd door Milan, hopelijk komt hij naar Milaan!

30 mei 2015 om 23:27

Als jullie nou een Wenger hadden die ondanks de verkoop van zijn beste spelers steeds de top-4 haalt waardoor je financieel wat lucht hebt, waren jullie nog top. Maar zulke managers lopen er niet rond in Italie. Alleen Juve heeft beleid.

30 mei 2015 om 23:45

Nee als wij wenger hadden was het 10 jaar niks, geen stijgende lijn. Hand op de knip. Smoesjes vertellen en klagen als ze verliezen, verschrikkelijk.
nee fieuw laat hem lekker in londen
Gelukkig komt er een grotere trainer naar Milaan: Ancelotti

31 mei 2015 om 01:05

Met een goede coach hadden we dit seizoen tweede kunnen eindigen, eigenlijk is onze selectie gelijkwaardig aan die van Lazio en Fiorentina en maar een klein beetje minder dan Napoli en Roma. De laatste twee hebben een enorm matig seizoen gedraaid, Roma heeft zelfs een serie van 15 ongewonnen wedstrijden neer gezet en is alsnog tweede geworden. Met een goede coach hadden we dit seizoen Champions league kunnen halen maar Inzaghi was er gewoon nog niet klaar voor. Ik ben er van overtuigd dat Seedorf ons naar de top drie had kunnen leiden.

30 mei 2015 om 23:28

Hoe zit het eigenlijk met mastour heeft hij kansen in het eerste gehad of word hij juist rustig gebracht

30 mei 2015 om 23:47

Mastour wordt echt tustig gebracht ja, nog niet zn debuut gemaakt overigens.

Maar om eerlijk te zijn Mastour doet het matig in de privemera. Daarom nog niet in ons eerste

30 mei 2015 om 23:55

vindt het goed dat ze hem nog niet laten spelen, hij wordt rustig gebracht.

Eigen schuld dikke buld, als je nu seedorf niet weg had gestuurd was je misschien in de top 3. Echt zielig dat
Voorzitter.

Mastour is nog lang niet klaar voor het eerste elftal, ik vraag mij überhaupt af of hij ooit het eerste elftal haalt. Die jongen was enorm goed voor zijn leeftijd toen hij net bij Milan kwam maar is inmiddels flink aan het stagneren.

31 mei 2015 om 11:15

Hoezo? Heeft hij even een dipje ofzo?

31 mei 2015 om 18:41

Nee dat niet maar hij is gewoon geen meerwaarde voor de Primavera, als hij daar al geen plek af weet te dwingen dan is hij nog ver verwijderd van het eerste elftal. Heb een paar van de wedstrijden die hij heeft gespeeld wel gezien en het is een speler met een heel fijne techniek maar hij heeft nog te veel beperkingen.

1 juni 2015 om 17:41

Oei dat is erg spijtig, vind hem echt een goede speler.
Denk je dat hij het uiteindelijk weet te halen, of zit het er echt niet? Want ik vind dat het talent er van afspat.
En welke beperkingen bedoel je allemaal? Hij heeft een erg goede techniek en toch ook wel een goede trap, is zijn fysiek en verdedigend inzicht soms niet goed? (voor een aanvalledne speler (cam/lam/lv) is dat toch niet erg nodig)
hoop in ieder geval dat het goed komt, en ook met AC Milan in de Seria A

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren