Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan morst weer maar is koppositie niet kwijt aan Internazionale

Laatste update:

AC Milan heeft net als vorige week tegen Salernitana (2-2) dure punten laten liggen in de strijd om de landstitel in de Serie A. Ondanks een voortvarende start kwam de koploper vrijdagavond in het San Siro niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen middenmoter Udinese. Achtervolger en buurman Internazionale kon later deze vrijdagavond profiteren van de halve misstap van de titelconcurrent, maar dat gebeurde niet. Stefan de Vrij en consorten kwamen in de uitwedstrijd tegen Genoa niet verder dan een teleurstellend 0-0 gelijkspel. Het verschil blijft twee punten (57 om 55 punten), al heeft Inter nog wel een duel tegoed.

Er leek lange tijd niets aan de hand te zijn voor AC Milan op eigen veld. Na bijna een halfuur spelen was daar ook de zo gewenste 1-0 voorsprong voor het elftal van trainer Stefano Pioli. Sandro Tonali wist Rafael Leão te bereiken met een bekeken pass in het strafschopgebied van Udinese. De Portugese aanvaller nam de bal links van het doel aan, om zichzelf vervolgens in een kansrijke positie te manoeuvreren. De uitblinker van AC Milan liet doelman Marco Silvestri vervolgens kansloos met een geplaatste bal in de verre hoek: 1-0. Doelman nummer acht van dit Serie A-seizoen van de aanvaller in Italiaanse dienst.

In de 34ste minuut dacht Junior Messias de 2-0 te maken voor AC Milan, maar de vleugelaanvaller werd net op tijd gestuit door de alerte Rodrigo Becão. Udinese kwam na rust beter in de wedstrijd en Tolgay Arslan gaf na een uur spelen een waarschuwing af met een schot dat net naast het doel van de thuisploeg vloog. Kort daarna werden Messias en Olivier Giroud afgelost door Ante Rebic en Alexis Saelemaekers. In minuut 66 kwam de gelijkmaker er alsnog voor Udinese. Via een verre omhoog, een kopduel en een omhaal kwam de bal vlak voor het doel van AC Milan terecht bij de ingevallen Destiny Udogie, die wel raad wist met het buitenkansje: 1-1. Doelman Mike Maignan probeerde uit alle macht zijn doel schoon te houden, maar slaagde niet in die missie.

Leão was in de 75ste minuut dicht bij een hernieuwde voorsprong voor AC Milan na een lobje over Silvestri. Pablo Marí was echter op tijd terug om de bal weg te werken. Gerard Deulofeu had Udinese, met een basisplaats voor Marvin Zeegelaar op de linkerflank, in de 93ste minuut nog de volle buit kunnen bezorgen in het San Siro. Maignan werd niet opnieuw gepasseerd, want de doelman had een uitstekende redding in petto. Korte tijd later klonk het laatste fluitsignaal en was duidelijk dat AC Milan dure punten had gemorst in de strijd om de scudetto in de Serie A.

Genoa - Internazionale 0-0
De bezoekers hadden met name in de beginfase enkele goede kansen om de score te openen. Ivan Perisic en Hakan Calhanoglu faalden echter in kansrijke positie. Na een kwartier spelen werd een slimme kopbal van Edin Dzeko uit het doel gehouden door doelman Salvatore Sirigu. De als rechtermiddenvelder opererende Denzel Dumfries zag een schot over het doel verdwijnen in minuut 33, na goed voorbereidend werk van Dzeko. In de slotfase van de enigszins eenzijdige eerste helft lieten opnieuw Perisic en Calhanoglu grote kansen onbenut om eindelijk de score te opnenen.

Inter kende weinig geluk vrijdagavond, want na ruim een uur spelen teisterde Danilo D'Ambrosio de lat met een harde kopbal. Kort daarna was Calhanoglu weer eens dicht bij de 0-1, ditmaal met een vrije trap die net naast ging. Met nog achttien minuten op de klok werd Alexis Sánchez gestuit door Sirigu. Daarna was het tijd voor een dubbele wissel: Sánchez en Calhanoglu werden afgelost door Lautaro Martínez en Arturo Vidal. Zeven minuten voor tijd moesten Perisic en Nicolò Barella plaatsmaken voor Federico Dimarco en Matías Vecino. De wissels brachten Inter desondanks niet de zo begeerde zege in de strijd om de landstitel in de Serie A, ondanks de vijf minuten aan blessuretijd.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3428516389
2AC Milan3421762570
3Juventus34181152165
4Bologna34171252263
5Roma3417892059
6Atalanta33176102457
7Lazio3417413855
8Fiorentina33148111350
9Napoli34131110950
10Torino34111310046
11Monza34111112-844
12Genoa3391212-539
13Lecce3481214-1836
14Cagliari3371115-2032
15Hellas Verona3471017-1431
16Frosinone3471017-2031
17Empoli348719-2431
18Udinese3441713-1929
19Sassuolo346820-3026
20Salernitana342923-4715

Wie zie jij kampioen worden dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk dit weer. Wat was Milan matig zeg, het leek helemaal nergens op. Saelemaekers en Rebic spanden wat mij betreft de kroon. Benieuwd welke ploeg constant genoeg is voor de scudetto, want Milan is het niet. Scheidsrechters was ook niet best overigens, maar dat terzijde.

Als je deze wedstrijden niet snel gaat winnen wordt het helemaal niets qua een eventueel kampioenschap. Matige wedstrijd weer.

Is de Serie A sterker aan het worden of de topclubs alleen minder? Opvallend hoeveel punten ook de bovenste teams verspelen.

25 februari 2022 om 21:09

Nou ja die topploegen vielen anders lelijk tegen in Europa....

25 februari 2022 om 21:29

Al jaren. Ik weet nog dat Arsenal Napoli toen der tijd 2de en Arsenal 8ste Napoli pijnlijk versloeg. Dit was zowel thuis als uit. Er werd toen gezegd: het is maar goed dat Napoli zo slecht voor de dag kwam. Nou Italiaanse clubs komen wel erg vaak slecht voor de dag in Europa.

25 februari 2022 om 23:10

Klopt Lazio eruit tegen Porto, Inter op de rand van uitschakeling, Juve al jaren mager in de CL, Napoli viel zwaar door de mand tegen Barca en Milan werd kansloos laatste in hun poule. En dan had je nog Roma dat met 6-1 verloor van een club uit Noorwegen. Buiten Atalanta presteren ze gewoon enorm ruk.

26 februari 2022 om 00:15

Milan kansloos laatste is niet helemaal waar. Ze waren best goed, en het blijft gewoon een mirakel dat Atleti alsnog wist door te stoten. Maar ik ben het wel eens dat het huidige Atletico echt extreem slecht presteert dit seizoen. Daar had Milan echt van moeten kunnen profiteren, maar dat hebben ze gezien hun laatste plaats inderdaad duidelijk nagelaten. Toch speelden ze wel best sterk in de groepsfase.

Wat een ontzettend frustrerende avond, het niveau van Milan stond gelijk aan het niveau van de scheidsrechter. Maar goed, ik heb geen hoop meer voor de Scudetto, en gezien het feit dat er niks is bijgekocht in de winter bewijst dat dit team gebouwd is voor het halen van de top 4.

Puur op basis van het spel verdiend Inter het naar mijn mening, die laten het leukst voetbal zien.

25 februari 2022 om 21:08

Doe mij dan maar Napoli als het toch niet Milan wordt. Die overwinning op Inter gaf me hoop, maar het lijkt echt helemaal nergens op

26 februari 2022 om 02:13

Het is een marathon, geen sprint. Milan staat nog steeds 1e hoor.

Udogie met zijn eerste doelpunt in de serie A. Mooi moment voor de 19 jarige verdediger.

Tja, we gaan geloven in de Scudetto omdat de concurrenten ook falen. Maar Inter en ook Napoli spelen duidelijk beter voetbal dan Milan. Er mist gewoon nog wat kwaliteit in de selectie, simpel. Milan moet gewoon de komende jaar structureel top 4 halen, dan kun je net als Inter bouwen aan een selectie die serieus mee kan doen om de titel. De rechtervleugel, spits en 10 positie zijn de zwakke plekken van de ploeg. En als je Kessie dan ziet, wat is die verzwakt zeg tov vorig seizoen. Blij dat Bennacer er volgende week weer bij is.

26 februari 2022 om 09:36

Helemaal mee eens. Hopelijk komt Milan aankomende zomer met gerichte versterkingen voor die drie posities! Wie zie jij graag komen?

En we falen andermaal .achteraf toch blij dat ik niet in het stadion zat en gewoon naar nederland terug ben al is het hier ook niet veel beter zonder koffer met mijn kleren en spullen. Dat terzijde wat was milan maar vooral kessie slecht niet normaal deed me terugdenken aan de donkere periode van de jaren 10 van deze eeuw

Gaat Inter het dan toch flikken? Zelfs na 2 sterren te verkopen/ Het zou ze gegund zijn. Zie zelf liever Milan kampioen spelen omdat beide Milans dan echt terug zijn. Krijg je hopelijk weer een brede top in Italie wanneer Juve erbovenop komt. Maar ik gun het Inter zeker ook. Ik vind de Serie A leuker dan het in 10 jaar geweest is momenteel.

Alsof ze het expres zo spannend maken

Geen beste Wedstrijd. 20 kansen gecreëerd en weer geen doelpunt gemaakt. Mentaal hebben de spelers een dip denk ik. Teleurstellende resultaat. Weer profiteren we niet als Milan punten verspeelt. Hopelijk is maart een betere maand dan februari voor Inter.

Wat was Inter slecht en kleurloos vooral dat achterin rond tikken irriteren ik mij echt aan. Vidal viel zwak in mijn god raakte ballen kwijt zonder een speler inde buurt en gaf slecht ballen die ontiegelijk hard waren.

Waarom starten de wedstrijden dit weekend allemaal 5 minuten later dan anders?
Morgen is salernitana - bologna om 15.05 ook bv.
Deze moet echt gewonnen worden.

Verder vandaag Inter gezien, goede pot.
Mijn 2 lievelingetjes uit het noorden tegen elkaar.
Erg jammer van die kopbal van d’ambrosio. Vind het jammer dat hij niet voor Napoli speelt als echte napolitaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren