Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan heeft opnieuw beet en legt Sloveense aanvaller voor drie jaar vast

Laatste update:
/

AC Milan heeft twee dagen na de koop van Alessandro Matri van Juventus opnieuw een aanvaller vastgelegd. I Rossoneri hebben zich verzekerd van de diensten van Valter Birsa, die overkomt van Genoa. Verdediger Luca Antonini bewandelt de omgekeerde weg en hij vertrekt dus naar Ligurië. De 27-jarige Birsa, een Sloveen, kwam vorig seizoen tot 2 doelpunten in 17 wedstrijden in de Serie A.

Birsa speelde het afgelopen voetbaljaar op huurbasis voor Torino, de tweede club uit Turijn. De 62-voudig international, 4 doelpunten, verdiende in 2006 een transfer naar Sochaux. Na vervolgens twee jaar voor Auxerre te hebben gespeeld, vertrok de linkspoot in 2011 naar Genua. Hij kwam in totaal negen duels uit voor i Rossoblu en Torino besloot deze zomer om de optie tot koop niet te lichten. Hierdoor is Milan met Birsa aan de haal gegaan.

De Noord-Italianen, die woensdag PSV uitschakelden in de Champions League, ruilen Birsa met linksachter Antonini. De 31-jarige Italiaan werd sinds de winterstop al in verband gebracht met een transfer en net als Birsa heeft ook hij een driejarig contract ondertekend bij zijn nieuwe club. Middenvelder Bakaye Traoré blijft overigens bij AC Milan, terwijl aanvaller Andrea Petagna is verhuurd aan Sampdoria.

Is Valter Birsa een nuttige speler voor AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

waarom deze speler halen? komt tekort voor milan. aan de ene kant ben je af van antonini. hij kon er al een paar jaar niks van. eerst matri en nu dit. petagna verhuren is goed. hij zal weinig spelen bij milan en kan ervaring opdoen bij sampdoria.

31 augustus 2013 om 20:15

Hij komt natuurlijk tekort voor Milan. Deze titel vind ik dus enorm lachwekkend. Het zit zo, Milan wou van Traoré af, Genoa wou van Birsa af. Ze kwamen tot een akkoord om deze spelers te ruilen, Maar Traoré kwam niet tot een akkoord met Genoa aangezien Traoré een veel te hoge loon heeft bij Milan. Antonini heeft zelf aangegeven dat hij meer speeltijd wil en mocht ook vertrekken. Dus hebben de ze deal veranderd. Milan is dus af van Antonini en Genoa is af van Birsa.

31 augustus 2013 om 21:41

het heeft ook z'n voordelen. alleen had het geld wel beter gebruikt kunnen worden. deze speler heeft weinig toegevoegde waarde voor je team. traore is trouwens ook een aankoop van niks. hij kan beter weggaan naar een club waar hij kan spelen. bij milan teveel concurrentie.

Ongelofelijk, eerst Matri halen voor 11 miljoen terwijl je balotelli en pazzini heb en Matri is helemaal niet zo goed. Vervolgens Birsa halen die er helemaal niets van kan. Weer van die derde rangsspelers halen. Milan ik word er knap ziek van. Honda halen, Kaka halen. Klaar

31 augustus 2013 om 19:30

Antonini is tenminse weg, hahah

31 augustus 2013 om 19:40

Inderdaad, Antonini is na al die jaren eindelijk vertrokken. Mocht wel tijd worden, was duidelijk dat hij niet genoeg zou zijn.

31 augustus 2013 om 19:54

@ Princeboa,

Ja, Luca Antonini is weg, maar Valter Birsa is net zo slecht voor AC Milan, alleen dan op 'n andere positie.

Overigens, vind ik, Alessandro Matri geen slechte aankoop. Hij heeft bij Juventus afgelopen seizoen toch acht goals gemaakt, terwijl hij niet zoveel speelde en als hij speelde, dan was het meestal als invaller.

Matri binnenhalen kan ik nog begrijpen en ik begrijp niet waarom mensen Matri zo onderschatte. Als je hem het vertrouwen geeft, dan zal hij zeker goed presteren.

Dat AC Milan matige spelers als Valter Birsa, Cristian Zaccardo en Bakaye Traoré binnenhaalt, vind ik eerder een schande.

AC Milan moet echt nodig 'n paar spelers gaan verkopen. Nu zal het niet meer lukken om ze te verkopen, maar in de winterstop wel, dan mag die Birsa ook meteen weer vertrekken van mij:

- Valter Birsa.
- Cristian Zaccardo.
- Daniele Bonera.
- Antonio Nocerino.
- Bakaye Traoré.
- Robinho.
- Philippe Mexès.

Het beleid van AC Milan moet sowieso beter worden. Kevin Prince Boateng verkopen en Valter Birsa binnenhalen en verder, hoop ik, dat als Andrea Petagna terugkomt van z'n verhuurperiode, dat hij niet verkocht wordt, want hij is echt 'n goede speler voor de toekomst.

Verder moeten talenten als M'baye Niang. Jherson Vergara, Bryan Cristante, Gabriel en Riccardo Saponara zeker niet verkocht worden of betrokken worden in 'n ruildeal en ik blijf er ook op hopen dat AC Milan verhuurde talenten als Rodrigo Ely, Marco Ezio Fossati, Giacomo Beretta, Gianmario Comi en Kingsley Boateng ook kansen gaat geven.

Abbiati
Abate
Zapata
Aankoop/?
De Sciglio
Montolivo
De Jong
Poli
El Shaawary
Matri
Balotelli
31 augustus 2013 om 19:53

Deze transfer was al bekend voor die van Matri, ruim een week terug al. Alleen is hij vandaag pas gepresenteerd

31 augustus 2013 om 20:38

Vandaag pas echt beklonken.

Opvallend hoe vaak spelers tussen Italiaanse topclubs switchen. Heb het idee dat dit veel vaker gebeurd dan in andere top competities.

31 augustus 2013 om 19:29

Het gebeurd inderdaad wel veel. Maar Birsa komt van een subtopper/middenmoter af, niet van ene topclub.

31 augustus 2013 om 19:38

Birsa gaat van Torino/genoa naar Milan. Dus dat is van een middenmoter naar een topclub gaan.

31 augustus 2013 om 19:48

Hahaha wat een faaltransfer inter gaat ze pakke

31 augustus 2013 om 19:49

Grappig, topclub.

Ik vind het erg jammer om te zeggen, maar AC Milan is een subtopper, misschien niet eens meer, een subtopper in Italië hooguit. Ze hebben nog heel veel werk voor de boeg wilt dat team gaan draaien, eerste wat ze moeten doen is een trainer aanstellen die de voetballende kwaliteiten die nu niet worden benut, wel ontwikkeld.

31 augustus 2013 om 19:54

@legend121

Ik doe liever niet te rap uitspraken over de concurrent, zie vorig jaar :/ maar ik denk dat we ze wel weer eens lesje leren tijdens de derby

@ Crimz

Milan speelt niet goed maar is qua naam nog altijd een topclub. Net zoals Inter , Arsenal en Liverpool, daar gaat het ook minder maar het zijn nog steeds topclubs.

31 augustus 2013 om 20:12

Ik zie Milan nog steeds als topclub. Prestaties vallen al tijdje tegen maar gezien de historie en de onderlinge rivaliteit kun je Milan toch nog wel als topclub zien in Italië in mijn ogen.

Doel overigens ook niet op die verdediger maar op matri.

31 augustus 2013 om 20:19

@bobje99

Ja dat gebeurt wel vaker maar meestal hebben ze een goede reden, met Matri is het het geval omdat hij van kleins af aan voor Milan was, hij heeft er zelf de jeugd doorlopen. Cassano is ook van Milan naar Inter gegaan omdat hij een Interista is.

Verder snap ik niet echt wat ze met Birsa moeten. Is een leuke speler voor een Torino of Genoa, maar voor de top van de Serie A vind ik hem niet goed genoeg. Dat ze Antonini in de ruil betrekken is dan weer wel logisch, maar niet ruilen met Birsa. Want die gaat ook niet veel spelen, die heeft te veel spelers voor zich. Ben benieuwd hoe lang het weer duurt voordat hij daar weg is, denk dat het een gevalletje Traore gaat worden (qua speelminuten).

Wauw wat een vreemde transfers, een speler die zelfs torino niet wil. Rare acties daar

Middelmaat & onnodig. Haal verdomme Kaka & haal Honda in de winter. Ook een verdediger is noodzakelijk, Sakho bijvoorbeeld.

Waarom laat de mobiele site altijd een halve reactie achter, echt drama!

Wat een oliedomme transfer. Enigste positieve is dat Milan van Antonini verlost is. Maar Birsa halen is gewoon een waardeloze move. Hij heeft een goed schot en dat is echt alles. Eerst Boateng verkopen voor 10 miljoen, Matri kopen voor 11 miljoen terwijl hij het hele seizoen de bank heeft warm gehouden bij Juventus en nu Birsa? Enigste goede aankoop van Milan tot nu toe is nog Poli. Milan doet wel raar op de transfermarkt. Zou me niet verwonderen als ze zowel Kaka als Honda ook nog mislopen.

Waar Milan mee bezig is op de transfermarkt....deze jongen kan echt slechts gezien worden als breedteversterking. Was een leuke speler bij Torino vorig seizoen, maar komt echt duidelijk te kort voor de top. Drukt ook nog eens waarschijnlijk op het salarishuis van Milan en zit de ontwikkeling van jongere spelers in de weg. Bovendien is hij een linksbuiten, op die positie kunnen ook Robinho en eventueel El Shaarawy uit de voeten. Dus deze transfer is me echt een raadsel. Galliani is helemaal gek geworden deze laatste week.

Maar ja, aan de andere kant zijn ze nu wel af van Antonini. Overigens goed om te zien dat Petagna wordt verhuurd. Deed het in de voorbereiding zeer goed en bij Sampdoria krijgt hij meer kans op speeltijd

31 augustus 2013 om 19:57

Milan begint een beetje hetzelfde transferrbeleid als arsenal te krijgen het is niet te volgen allemaal.

Waar zijn ze mee bezig, ze moeten gewoon een fatsoenlijke middenvelder halen. Hun middenveld is al niet goed en met zulke spelers wordt het alleen maar erger.

Eerst Boateng laten vertrekken en dan Matri en Birsa ervoor terug halen... Wat een waardeloos beleid zeg. Enigste die nog positief is, is Poli. Dat is wel een goede transfer, maar de rest is gewoon niet Milan waardig.

Tja, is een breedte aankoop dus zou misschien in de plaats van Traoré hebben gekomen maar deze blijft blijkbaar dus dat is wel vreemd...

Petagna verhuren is slim en Antonini weg is ook heel goed !

Wat een waardeloze speler. Hij stond zelfs in de belangstelling van Club Brugge, zegt genoeg. Milan is helemaal de weg kwijt. The Next Liverpool? Ben es benieuwd of het lukt om Kaka te halen.

Ik dacht dat het weer een talent was maar nee ac milan gaat weer onbekenden op leeftijd spelers halen die net uitblinken das zonde wie bepaald daar het tranferbeleid want als er speler moer komen die duir is kiest beloconni hem uit en anders is die uit de eigejeugd

Wow, een aankoop om de breedte aan te vullen.. Hij is 6e keus of zo en mensen beginnen te praten alsof hij Milan's nieuwe topman moet worden.. Alsjeblieft zeg. Als je iemand zo laag hebt zitten dat je een Antonini ( waar ik wel veel respect voor heb ) of Traoré voor wilt ruilen moet hij wel heel weinig voorstellen.

Wat is dit voor een schijtaankoop? Dan nog liever een die hard milanista als Antonini behouden dan een random sloveen aantrekken op een positie die toch al driedubbel bezet is...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren