Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan blameert zich in verlenging tegen tiental van Torino en ligt uit beker

Laatste update:

AC Milan is woensdagavond uitgeschakeld in de achtste finale van de Coppa Italia. I Rossoneri hadden in eigen huis grote moeite met Torino en moesten na een verlenging het hoofd buigen: 0-1. Michel Adopo schoot in minuut 114 het enige doelpunt van de wedstrijd tegen de touwen. Torino speelde ruim vijftig minuten met tien man na een rode kaart van Koffi Djidji.

Stefano Pioli gaf ex-Ajacied Sergiño Dest een kans vanaf de aftrap. Ook Tommaso Pobega kon op een basisplaats rekenen. Sterkhouders als Olivier Giroud, Theo Hernández, Rafael Leão en Davide Calabria zaten op de bank. Aan de kant van Torino stond Perr Schuurs, die dit seizoen een uitstekende indruk maakt in Italië, aan de aftrap.

De eerste kans van de wedstrijd was voor de bezoekers. Sasa Lukic kwam op vanaf het middenveld en nam het doel van Milan-keeper Ciprian Tatarusanu onder vuur, maar de Roemeen kon vrij eenvoudig redding brengen. De eerste serieuze mogelijkheid van de thuisploeg kwam na een half uur vanaf het hoofd van Charles De Ketelaere. Een voorzet van Dest werd verwerkt tot hoekschop door Vanja Milinkovic-Savic, waarna De Ketelaere zijn kopbal in de verre hoek op de paal zag belanden. De Belg zag kort voor rust nog een schot in de handen van Milinkovic-Savic eindigen.

Milan kwam na rust beter uit de kleedkamer en begon scherp aan de tweede helft. De eerste grote mogelijkheid in het tweede bedrijf was voor Junior Messias. De Braziliaan schoot nog geen minuut na zijn invalbeurt een halve volley over de lat. Kort daarna moest Torino met tien man verder na een tweede gele kaart van Djidji. De bezoekers hielden uiteindelijk stand tot de negentigste minuut, waardoor er een verlenging uit werd gesleept.

Milan begon goed aan het extra half uur. Leão kwam bijvoorbeeld dicht bij de openingstreffer, maar de Portugees stuitte op Milinkovic-Savic. Ook Torino kreeg – ondanks één man minder – wat kansjes op een doelpunt. De ploeg van trainer Ivan Juric kwam er tot twee keer toe dreigend uit op de counter, maar schoot twee keer over het doel van Tatarusanu. Torino zou vijf minuten voor tijd alsnog een doelpunt maken. Milan was druk op zoek naar een doelpunt, waardoor er veel spelers voor de bal stonden.

Dat kwam de thuisclub uiteindelijk duur te staan, aangezien Torino er na een onderschepping op de counter uit kon komen. De bal kwam via-via bij Brian Bayeye terecht. De Fransman, die er pas net twee minuten instond, was niet zelfzuchtig en gaf af op Adopo, die van dichtbij simpel kon binnenschieten: 0-1. Milan ging in de absolute slotfase nog op zoek naar de gelijkmaker, maar die zou niet meer vallen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

De wedstrijd tegen Roma was de eerste in jaren dat ik geen reactie plaatste onder artikel van Milan na de wedstrijd. 86e minuut voor, dik en dik verdiend, geen vuiltje aan de lucht en dan sta je paar minuten later 2-2. Nog nooit meegemaakt, niet terwijl er hele wedstrijd niets aan de hand was..Enfin, dan moet je in de Coppa, tegen Torino, waar Milan NOOIT goed tegen speelt, altijd super moeizaam. Afgelopen 10 jaar was enige uitzondering de 7-0 in 2021.Dus dat Milan eruit ligt vind ik niet zo zeer dramatisch of opvallend, maar tegen 10 man.. daarbij is Milan het ff kwijt. De blessures kunnen ze momenteel niet meer opvangen puur en alleen op pure wil en doorzettingsvermogen wat ze vorig jaar tot grote hoogtes deden stijgen. We missen onze leider Ibra, een top doelman als Maignan en daarbij rendeert momenteel geen enkel zomer aankoop.Tis dat ik de jaren 2014-2018 heb meegemaakt. Ja daar hebben de meeste Milan fans dikke huid van kregen gok ik.Kop op Milan, vol voor de titel en ronde verder in CL, meer hoef ik niet. Die super Coppa kan me ook gestolen worden.Forza Milan

13 januari 2023 om 23:07

CL en serie a. Ze wilden op het randje spelen. Er geen moeite voor doen. Uiteindelijk na alle wissels beetje Milan weer. Te laat… eigen schuld. Titel is belangrijkste. Blessures en vermoeidheid WK spelers, Charles die moeilijk z’n draai kan vinden.. Tijd voor verjonging in de voorhoede. Heel leuk allemaal, als het loopt. Maar als het niet loopt, looot het gelijk helemaaaaaal niet.Origi en imbra weinig vertrouwen bij me opgedraan, geen wedstrijd ritme en zeer blessure gevoelig. Leao kunnen we niet vasthouden. En rebic ook weinig gezien,in de wedstrijden dat hij niet geblesseerd was. terwijl hij het zo graag wilt Tijd voor nieuwe spits met een Milan hart. Iemand die kiest voor de club vanuit liefde… want dat is wat we nodig hebben…club liefde en een bak geld 😌

Was je er eindelijk doorheen zat of die keeper er goed bij of Perrino Schuurs. Om gek van te worden deze avond. Twee woorden: schaamte en boosheid

De bank en basis een wereld van verschil bij AC Milan. Mooie counter waar de heer Kalulu het niet meer kon bijbenen 😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren