Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan besluit roerige week met eerste Serie A-zege sinds oktober

Laatste update:
/

AC Milan heeft eindelijk weer eens een competitiewedstrijd gewonnen. I Rossoneri verbleven in eigen land al vijf wedstrijden zonder zege, maar in Catania maakte de club van Urby Emanuelson en Nigel de Jong een einde aan die zwakke serie. De thuisploeg werd met 1-3 verslagen, waardoor Milan oprukt naar een voorlopige achtste plek. Er was daarnaast nog meer goed nieuws: Stephan El Shaarawy maakte na een afwezigheid van 2,5 maand zijn rentree. Het gerommel in de bestuurskamer zal daardoor voorlopig weer even naar de achtergrond zijn verdrongen.

Catania leek op voorhand de uitgelezen tegenstander om de zwakke Serie A-reeks te beëindigen, maar ook de hekkensluiter stelde het team van Massimiliano Allegri voor de nodige problemen. De grootmacht uit Milaan had weliswaar het betere van het spel, maar keek na een klein kwartier voetballen toch tegen een achterstand aan. Na chaos in de zestien van de bezoekers belandde de bal voor de voeten van Lucas Castro, die via het lichaam van Daniele Bonera doel trof. Mede dankzij Emanuelson kwam AC Milan echter betrekkelijk snel weer langszij.

De linksback rukte op en vond met zijn voorzet Riccardo Montolivo, die de bal zonder na te denken op de wreef nam: 1-1. Milan zocht daarna nadrukkelijk naar een voorsprong, had 77 procent balbezit, maar ging desondanks rusten met een gelijke stand. Na de onderbreking was het echter de beurt aan Balotelli, die al sinds 22 september in competitieverband het net niet meer had weten te vinden. De spits miste eerst een vrije schietkans en een goede kopkans, maar knalde in derde instantie alsnog raak: vanuit een vrije trap hielp hij zijn ploeg aan de verdiende voorsprong.

Twee minuten na de 1-2 was het helemaal gedaan met de spanning. Panagiotis Tachtsidis kreeg een directe rode kaart voor een overtreding op Balotelli, waardoor de thuisploeg de resterende 27 minuten met een man minder moest volbrengen. Milan profiteerde optimaal van die overtalsituatie en gooide de wedstrijd negen minuten voor het eindsignaal definitief in het slot: Kaká zorgde met een knal in het dak van het doel voor de 1-3 eindstand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

toch knap. uitwinnen bij catania, vooral omdat milan hele achterhoede miste.

1 december 2013 om 14:31

Wat is er knap aan dit seizoen? Catania staat in de degradatiezone

Even om het duidelijker te maken

1 december 2013 om 14:32

Miquel beter lezen jij...

1 december 2013 om 14:36

Hij heeft het over deze wedstrijd, en Milan staat hlemaal niet in de degradatiezone. Kijk maar eens naar de stand. Rechterrijtje is ook dramatisch maar het is geen degradatiezone.

1 december 2013 om 14:36

Dan nog moet het te doen zijn. Catania is dit seizoen gewoon 10x niks

1 december 2013 om 14:36

Ik bedoel catania staat in de degradatiezone

1 december 2013 om 14:45

Oh, ok. Je hebt wel gelijk. Milan begint tenminste wedstrijden te winnen, wat ze hiervoor geen eens konden. Ik denk ook niet dat ze zouden kunnen winnen als ze nou tegen een Napoli ofzo moesten spelen. Wel denk ik dat als ze blijven winnen van zwakkere teams, ze beter in vorm komen en misschien wel in staat zijn om te winnen van clubs uit de top 6. Vorig jaar begonnen ze ook slecht maar uiteindelijk nog wel in de top 3 gekomen.

1 december 2013 om 14:49

Wel met veel hulp van de scheids. Milan kan nog wel hoog eindigen maar dat wordt wel erg moeilijk. Veel milanisti denken aan hetzelfde van vorig jaar

1 december 2013 om 15:24

echt inter fans weer huilen, hulp van scheids.. welke hulp hebben ze gekregen dan?? ze hebben op eigen kracht met een B verdedigers de wedstrijd gewonnen

gaan jullie maar eerst proberen na 2 jaar kwalificeren voor de champions leuage wat overigens gaat niet lukken

1 december 2013 om 15:58

, probeer eerst de top 10 te halen dit seizoen. Milan heeft bijna altijd de scheids mee. Dat weet iedereen

Milan wint weer eens in de serie a. Werd ook tijd voor hun. Ik hoorde milan fans al praten over een terugkomst. Catania stelt dit seizoen niks voor. Zonder Gomez', lodi en marchese zijn ze veel kwaliteit kwijtgeraakt. Kijken hoe milan het tegen de moeilijke teams doet. Dan pas praten.

1 december 2013 om 14:37

dan pas praten hahahahaha

jullie hebben echt niks geleerd van vorig sezoen toen we ook zo laag stonden riep iedereen dat we nog moesten oppassen zodat we niet degradeerden, maar kijk wat er gebeurde

haters gonna hate

1 december 2013 om 14:46

Ik heb genoeg geleerd. Maar het is grappig als milanisti een grote mond hebben. Als de scheids jullie veel penalty's zal geven dit seizoen kan milan nog hoog eindigen.

1 december 2013 om 14:53

miquel1
kijk eerst naar jezelf voor je over anderen begint met uw stoere praat

1 december 2013 om 15:27

ach laat die miquel1 maar, hij heeft hier niks te vertellen.. komt ie zielig praten over penaltys... ik zie inter trouwens niet eens in de top 5 eindigen met hun zielige spelers. paar wedstrijden gewonnen gingen ze gelijk over scudetto hier praten..wat nooit meer gaat gebeuren met zoo een armoedige selectie..

1 december 2013 om 15:38

Ik zei iig niks over een scudetto. En weet ook dat het waarschijnlijk niet naar inter zal gaan. En inter is miss niet goed. Het is iig beter dan die fraudeshit die jij support

1 december 2013 om 15:56

ga ergens ander janken met je zielig inter clupje.. er is 1 club in Milaan en dat is AC Milan.. inter who????

1 december 2013 om 16:01

Volgens mij zijn het er toch echt 2. Je weet wel. Die club waar jullie de derby tegen spelen die jullie al 2 jaar niet meer wonnen

1 december 2013 om 18:33

haha en waar jullie al 2 jaar niet eens de Champions league wedstrijden ruiken.. eindigen op de 9de plek zegt al genoeg over die clupje

Met deze dramatische verdediging bijna niet in de problemen gekomen. Goed gedaan jongens, dit is een belangrijke en overtuigende overwinning. Montolivo speelde weer als vanouds, alles kwam aan en hij komt ook nog voor bij de doelpunten. Kaká, Kaká.. Kaká.. Wat een geweldenaar. Balotelli was ongelukkig maar kwam gelukkig nog wel op het scorebord.

Forza Milan

1 december 2013 om 18:02

Kwam voornamelijk doordat de Jong ze steeds uit de brand hielp. Want bij de 1-0 was het echt prutswerk van Bonera dat hij nog een paar keer herhaalde. Catania mist aanvallende kwaliteiten na het vertrek van Gomez, alleen Barrientos krijgt van mij een voldoende.

Mensen die gaan praten over de wederopstanding van Milan.. Lachwekkend, dan ben je echt niet serieus te nemen. Winnen tegen een ontzettend matig celtic en een catania die na het verlies van Lodi, gomez en marchese geen ruk meer voorstelt, dat stelt niet veel voor. Blijf erbij, en met mij veel meer, dat milan nog wel in het linkerrijtje komt te staan maar een top 5 notering is te hoog gegrepen. De top 5 die er nu staat is simpelweg kwalitatief sterker en voetbalt beter. En dan heb je buiten de top 5 nog hellas, lazio, genoa en udinese die ook sterk zijn.. Dit wordt een tussenjaar voor Milan, klaar. Hoe sneller de fans dat accepteren hoe beter.

1 december 2013 om 14:39

Hoe sneller jij accepteert dat jij een m*** bent, des te beter voor ons zodat we je zielige haatreacties niet meer hoeven te lezen.

1 december 2013 om 14:42

Hij heeft gewoon gelijk. Misschien dat ze wel langs Hellas komen want ik betwijfel het of ze ook zo goed gaan presteren in de 2e seizoenshelft. Lazio doet het ook erg matig, maar top 5 gaan ze zeker niet redden.

1 december 2013 om 14:47

Dus als ik dat accepteer, hoeven jullie het niet te lezen? Goede beredenering man.. Des te sneller jij accepteert dat je een Marokkaan bent, des te sneller zien we jou hier niet meer reageren. Ga lekker naar die kebab competitie kijken loser.

1 december 2013 om 14:47

Ik weet het niet hoor, vorig jaar deed Milan het ook heel slecht en de 2e seizoenshelft deden ze het erg goed en verloren alleen maar van Juve met 1 doelpunt verschil. Een Milan in topvorm zou wel nog in de top 5 kunnen komen hoor.

1 december 2013 om 15:04

Hoe sneller jij accepteert dat jij een gloryhunter bent, des te eerder helemaal niemand je nog serieus neemt. Wat denk jij, Milan pakt geen prijzen dus word ik maar fan van barca? Haha loser, voor wie was je toen ze tegen elkaar moesten? Hahah nep fan, typisch Marokkaantje met een Milan en Barça trainingspakkie die denkt fan te zijn terwijl je dikke gloryhuntet bent

1 december 2013 om 14:44

even over celtic, ze hadden geloof ik maar 2 keer verloren in de laatste 2 jaar in hun celtic park. alleen barcelona had ze 2 keer verslagen

zo makkelijk moet het toch niet geweest zijn als je je voorstelt om dan met 0-3 te winnen

1 december 2013 om 14:49

Barca had vorig jaar nog verloren van Celtic en dit jaar met maar 1-0 gewonnen en Celtic met man minder laatste 25 minuten. Andere keer had Juve gewonnen 3-0. Celtic is inderdaad erg goed thuis en het is gewoon een goede prestatie om daar met 3-0 te winnen.

1 december 2013 om 16:03

Ik krijg echt schijt van die milanisti. Winnen ze bij Catania, dat moet oppassen dat het niet degradeert en ze denken al dat ze makkelijk de top 3 gaan halen. Lachwekkend inderdaad.

1 december 2013 om 19:17

Zegt een interisti, jullie deden zogenaamd mee voor de titel na een gewonnen wedstrijd.
Kijk maar uit dat het niet hetzelfde als vorig seizoen gaat, heb vanmiddag inter gekeken en ben nog net niet blind ervan geworden

Haters!!!! Met deze opstelling gaan we jullie allemaal afmaken vanaf januari!! Kijk maar uit !!

Gabriel
Abate
Rami
Zapata
De Sciglio
De Jong
Montolivo
Ninja Honda
King Kaka
El Pharao
King Balo
1 december 2013 om 14:40

Twee koningen in één team werkt nooit!

1 december 2013 om 14:43

Had je postuum geen plaats kunnen maken voor Elvis, de enige echte King..??

1 december 2013 om 14:49

Hahahahhahah wat is dit, de grap van de dag ofzo? Jij bent zeker de leukste thuis.. by the way, waarom reageer ne alleen als Milan wint? Niet vaak dus, maar dat geheel terzijde..

1 december 2013 om 14:51

Rustig man, laat hem blij zijn dat Milan een keer wint. Of ben je een beetje bang voor Milan

1 december 2013 om 14:57

Ik denk het ook, hij is bang en gefrustreerd dat Fiorentina toch nog onder Juve en Milan gaat eindigen wat ook gaat gebeuren

1 december 2013 om 14:58

Haha hij mag best blij zijn maar hij ziet niet in dat winnen tegen catania en celtic nie veel voorstelt. En na die 0-2 ben ik totaal niet bang voor Milan haha.

1 december 2013 om 15:02

Hhahaha inderdaad hij is doodsbang voor Milan omdat vorig seizoen Milan ook hem en Fiorentina met tranen achterliet zodat ze europa league gingen spelen whahaah.

Cuadrado ga toch lekker europa league spelen laat Milan lekker italië in CL vertegenwoordigen, zelfs Juve en Napoli doen het niet goed in CL, Milan is de enige CL waardige italiaanse team dus respect voor milan ah idioot!!

1 december 2013 om 15:13

Wel schattig dat de juve en Milan fans het voor elkaar gaan opnemen hier.. zal wel omdat ze allebei altijd geholpen worden door de scheids, dat daardoor ze het goed met elkaar kunnen vinden. Ga lekker degradatievoetbal spelen..

1 december 2013 om 15:17

Hahahah bang? Ik zeg 1-2, 1-3 en 0-2. Moet pijn doen hé, steeds de paarsen met de 3 punten terug naar de mooie stad te zien gaan.. En wij presteren tenminste in el, al hadden we cl verdiend. Jullie bakken er niks van en vliegen eruit tegen ajax, Milan is het lachertje van italie en europa. Laat het vertegenwoordigen maar aan iemand anders over.. onterecht cl halen, en er niks vn bakken.. Iets met karma kebabboertje.. Wij pakken tenmindte punten voor italie en gaan dit jaar weer europees spelen! Jullie lekker degradatievoetbal en geen europees Hahahah 0-2 ciaoo

1 december 2013 om 15:26

wauw jouw leven bestaat echt alleen uit naar de serie A kijken en dan een beetje op voetbalzone verkondigen hoe slecht het wel niet gaat met andere teams.... Tja als dit het leven is dat jouw gelukkig maakt ga ik je daar niet op beoordelen. Maar even zonder grappen als je is niet gedraagt als een 7 jarig jongetje maak je ook nog is vrienden en kan je leuke dingen gaan doen in het weekend want wat jij met je weekenden doet is echt onserieus.

1 december 2013 om 15:37

Fijn dat jij kan beoordelen hoe iemands leven en weekend eruit ziet op basis van een aantal reacties op voetbalzone. Buiten een aantal reacties om reageer ik helemaal niet meer op vz, maar vooral lekker verder blijven denken amateur psycholoogje. Denk dat mijn weekend er beter uit ziet dan 99.9 procent van de rest van de leden hier.

1 december 2013 om 15:49

Zolang je het zelf maar gelooft jongen.

volgend seizoen wordt een goed seizoen, dit jaar was een tussenjaar maar daarom is Milan dus wel op de goede weg.

Met in januari een paar goede (verdedigende) aankopen gaat Milan gewoon voor een top 5 klassering in aanmerking komen. kun je wel gaan haten maar dat is gewoon zo.

Nu komen alle Milan strijders er hoor.. We winnen van Catania en alle problemen zijn zeker weg, waar waren jullie toen we aan alle kanten de goals tegen kregen.. We hebben nog een lange weg te gaan.

1 december 2013 om 14:47

Inderdaad daarom zeg ik ook dat het pas zichtbaar zal zijn volgend seizoen.

Hiermee wordt het een mooie 2e seizoenshelft. Heb je nog een goede bank met Poli, Gabriel, Nocerino, Zapata, Pazzini, Matri, Niang

GabrielPerin
Abate
Kaboul
Rami
De Sciglio
Montolivo
de Jong
Honda/Poli
Kaka
Balo/Pazzo
El Shaarawy
1 december 2013 om 14:55

En jij denkt dat genoa perin gaat verkopen in de winterstop? Ik dacht het niet hé, die blijft dit jaar sowieso nog.

1 december 2013 om 14:59

Niet persé deze winter. Maar als Perin naar een club zal vertrekken zal het waarschijnlijk Milan worden. Mede door de goede connecties tussen de clubs. Daar ben ik erg blij mee. Ik vind Perin sowieso stukken beter dan Gabriel.

1 december 2013 om 15:04

Ik dacht altijd dat hij Juventus fan was?

1 december 2013 om 15:07

In de zomer zie ik het wel gebeuren, zoals je ak zegt, ook vanwege de góede connecties tussen genoa en Milan. Al moet je Roma als toekomstige club ook niet uitvlakken, zeker gezien het feit hij is geboren in de buurt van roma is. Ook is hij dacht ik fan van roma is, al heeft hij al eens aangegeven ook graag voor Milan te keepen in de toekomst. Perin keepte gisteren tegen torino weer geweldig trouwens, een van de beste keepers in Italië op het moment.

1 december 2013 om 15:27

@forzamilan96:

Perin komt uit Latina en is al sinds zijn vroege jeugd een fan van Roma. Als zijn volgende ploeg volledig zou afhangen van zijn keuze, zou hij voor Roma gaan spelen.
Ook al hebben Milan en Genoa goede banden, ik denk niet dat Perin de komende tijd voor Milan gaat spelen. Hij is tegenwoordig de belangrijkste speler voor Genoa (zie de wedstrijd gisteren tegen Toro) en op het moment is Milan nu ook weer niet zo'n grote stap vooruit. Kon zelfs met een man meer niet winnen van Genoa, staat lager op de ranglijst en het is nog maar zeer de vraag of het in de CL actief blijft. Bovendien is Perin bij Genoa de onbetwiste nummer 1 onder de lat, is hij ook nog eens een jeugdproduct van de ploeg is hij in een paar maanden tijd uitgegroeid tot publiekslieveling nummer 1 bij de Grifoni.
Ik kan nog wel zo een tijdje door gaan, maar er lijken me meer redenen te bedenken waarom hij het komend jaar bij Genoa zal blijven dan dat hij naar Milan gaat vertrekken. Misschien is het een ander verhaal als er flink wat poen op de tafel wordt gelegd.
Bovendien hebben jullie Gabriel al, dus veel reden om Perin aan te trekken is er ook weer niet. Als die genoeg vertrouwen binnen en buiten de ploeg krijgt, kan die net zo goed worden als Dida.

Langzamerhand begint Milan toch wel de vorm terug te vinden. Dit heeft ook veel te maken met de terugkeer van Kaka, die ontzettend veel voetbal in de ploeg brengt. Na de knappe 0-3 overwinning op Celtic Park, nu weer een lastige uitwedstrijd winnend afgesloten. Uiteindelijk zal de ploeg aan het einde van het seizoen zich toch wel weer bevinden in de top 5 van de Serie A.

Proficiat, werd wel eens tijd ik kreeg langzaamaan oprecht medelijden met Milan, zo'n club hoort ons te bevechten bovenaan, ook qua selectie is Milan nog steeds de 2de club van Italië, enkel Juve is sterker.

1 december 2013 om 14:51

Kom op kerel, tweede club van italie? Probeer je een wit voetje te halen bij de milanisti ofzo.. de top 5 die er nu staat is kwalitatief beter en voetbalt beter.

1 december 2013 om 14:54

Qua kwalitateit geef ik Alexdelpiero10 gelijk hoor. Straks ook nog met Honda en Rami hebben ze spelers als Honda, Kaka, Rami, Montolivo, Ses, De Jong, enz. Aan die kwaliteit kan de top 6 echt niet tippen hoor (behalve Juve).

1 december 2013 om 14:57

Ik denk, zeker wanneer de laurentiis de portemonnee gaat trekken in de winterstop, napoli gewoon een betere selectie heeft hoor. Ook Roma vind ik minimaal gelijkwaardig, met hun geweldige middenveld.

1 december 2013 om 14:59

Spelers jij opnoemt zijn goed, maar een rami of de jong vind ik allemaal wat overhyped. Kaka en Honda zijn goede spelers, maar persoonlijk vind ik de top 5 van nu kwalitatief sterker en ook de top 5 gaat nog flink inkopen hoor.

1 december 2013 om 15:01

Nee ik probeer helemaal niets te halen bij niemand, kijk naar de selectie van Milan "kerel", Mexes, Zapata, Abbiati (gabriel), De Sciglio, Poli, Robinho, Kaka, Ses, Balo, Pazzini, Montolivo, Nigel de Jong binnenkort nog Adil Rami en Honda. En wat heeft Napoli? Higuain, Reina, Inler en Hamsik, de rest is geen top. Zelfde voor jou club, Rossi, Cuadrado, Gomez, Valero, Savic en Rodriguez, ook gewoon minder dan de selectie van Milan. Roma heeft Totti, Strootman, Pjanic, Benatia, Balza en Florenzi (houd het qua top ook wel op vind ik). De top 5 die er nu staat is op Juve na minder dan Milan, niet immens veel, maar nog steeds minder.

En als je De Jong en Rami overhyped vind mag dat, streep die weg en zelfs dan heeft Milan nog meer kwaliteit.

1 december 2013 om 15:04

Alexdelpiero10 respect voor jou man laat hem en fiorentina lekker huilen in EL wij Milan en Juve gaan het wel laten zien in CL.

1 december 2013 om 15:10

Wel grappig dat je bij napoli geen albiol opnoemt en bij Milan wel rami, terwijl er totaal geen verschil in zit. Hetzelfde met maggio en de sciglio, die je toevallig ook niet opnoemt. Of ses wel opnoemen bij Milan maar ljajic niet bij Roma. Iets met selectief zijn.. als Milan zon fantastisch team heeft zoals jij hier verkondigd, waarom zijn ze dan toch zo lachwekkend? Jij benr weer zon iemand die hier de milanisti graag naar de mond wilt praten, best zielig. Kwalitatief zijn wij, helemaal met versterkingen, gewoon beter dan milan. Je noemt allemaal spelers op als Mexes en zapata, die zelfs door eigen fans belachelijk worden gemaakt knul..

1 december 2013 om 15:12

Hahahah laten zien in de cl? Wat, weer uitgelachen worden en uiteindelijk eruit knallen tegen Ajax? Wij pakken ondertussen wel de europa league in het stadion van rubentus.

1 december 2013 om 15:22

Die wedstrijd Milan-Ajax is nog niet eens gespeeld. Zeg zoiets pas als het ook daadwerkelijk gebeurd is

1 december 2013 om 15:25

Tjonge tjonge zelden zo´n opgewonden standje meegemaakt, en dat om een potje voetbal..

@cuadrado.

1 december 2013 om 14:57

bedankt alexdelpiero10

ik hoop dat we tegen jullie in de finale van de CL zullen staan

qua selectie zijn we idd 1 van de beste clubs in italie maar onze cagliari coach is veel te slecht

1 december 2013 om 15:00

Ik weet niet of ik blij moet worder van het medelijden, maar het zijn mooie woorden. Milan komt altijd terug. We zien jullie wel in de knock out fases van de Champions League. Aangezien de andere Italiaanse clubs daar niet serieus worden genomen.

1 december 2013 om 15:05

Haha die laatste regel.. Als er een clubje wel niet meer serieus wordt genomen in de cl is het Milan wel.

1 december 2013 om 15:14

wij halen gewoon de volgende ronde van de cL dus wat praat je? Waar is Fiorentina? Ojaa EL. Zelfs door die twee onterechte penalties tegen Milan heeft Fiorentina niet de CL kunnen halen. Niemand neemt die club serieus. Ga nu maar weer huilen Milan hater. Wij gaan dan wel door met het spelen van de CL en een top 5 klassering behalen.

1 december 2013 om 15:21

Ach wat schattig, weer zon Milan fan die 0x in het stadion os geweest.. wij hadden cl verdiend maarka dan wordt siena ineens genaaid.. jullie vliegen eruit tegen ajax en komen toch niet ver, zoals altijd. Wij presteren tenminste, en gaan die el pakken. Milan is weer het lachertje en word door niemand serieus genomen. Wij worden steeds beter en Milan slechter, jammer hé. Zie je wel aan die 0-2, vorig jaar de 1-3, daarvoor fr 1-2.. zuur hé. Onterechte penalty? Hhaahahha daar begint ren Milan fan over... Na de onterechte rode kaart loser, maar toen was je wss nog geen fan. Milan lachertje van europa, volhenf jaar serie b

1 december 2013 om 15:49

Ik ben al bij meerder wedstrijden geweest en wat ben jij zielig successupportertje. Het gaat het hele seizoen al dramatisch en ik ben altijd trouw geweest. Jij weet waarschijnlijk niet eens wie Toni of Batistuta is kneusje. Ga maar lekker genieten van je tijdelijke succesje, volgend seizoen ben je weer voor Napoli of een andere verrassend presterende middenmoter. Want dat is Fiorentina, een middenmoter!!! Wij gaan lekker ver komen in CL na wat goeie aankopen, jullie gaan spelen in halfvolle stadions namelijk de EL. Veel plezier tegen clubs als Shakhtar, Lazio, Valencia, Dinamo Kiev. Wij spelen tegen Barcelona, Juve, Man utd, Man city, Bayern etc etc. Daarme is de kous af. Ciao bambino!

1 december 2013 om 18:43

Doe eens rustig joh. Aan je reacties te zien ben je nog steeds bekomen van het feit dat Milan CL speelt en Fiorentina het maar met EL moet doen.

3 december 2013 om 00:27

Hahahaha kneusje, ik ben al al langer fan dan jij waarschijnlijk in je hele leven zal zijn, en ben vaker bij de club geweest en weet er meer van dan jij ooit zult weten. Ik stond er in de slechte tijden met cecchi gori, in de tijden van cl, in de tijden van delio rossi.. dus stil maar jochie, je weet niet eens tegen wie je het hebt. Toni of batigol zijn beide helden, toevallig zat bati nog op de tribune vandaag. Idolen zijn dat voor mij, maar dat gevoel zal je wel niet kennen. Zo zo, het gaat even een seizoen niet goed, en ach wat hebben de 'supporters' het weer zwaar. Rot toch op ventje, je benr niks gewend. Het slechtste wat je kan overkomen is dat je een jaar geen europees speelt, als je club zou degraderen zou je veranderen van club, toen wij failliet gingen supporte ik nog steeds en zal dat blijven doen totdat ik r dood bij meerval. Leuk dat alles wat je zegt, je waarschijnlijk van jezelf afleidt. Ik zal niet te ver door vaan relateren. Maar laar ik het et maar op houden dat je aan e vroegere reacties kan zien dat ik in de jaren van armoe en bijnna degradatie ook nog steeds reageerde. En napoli en Fiorentina zijn, hoe zuur het ook voor je is, gewoon mooiere, betere en gezondere clubs. Tijden veranderen, Milan is niks meer. Geniet maar van dit jaartje cl waarin je er toch weer niks van bakt, volgend jaar op naar de serie b haha. Dan spelen wij weer lekker europees, gaat het financieel goed en spelen we goed voetbal, krijgen we een nieuw onderkomen. Zonnetje schijnt weer lekker in florence, helaas niet in dat armoedige milaan.. wij zijn de nieuwe top in Italië, Milan is niks hahaha nep supportertje. Niet stiekem voor de betere club van milaan worden hé. Met je rigore per il milan, lachwekkend clubje. Schande van italie.. Moet pijn doen of niet, dat er wél echte supporters zijn zoals mij en dat kneusjes als jij uitgelachdn worden. Wss weer zon kneusje met een Milan trainingspakkie die enkt fan te zijn maar zo nep ik als maar zijn kan en binnenkort overschakelt naar inter. Ga toch slapen, Fop italiaantje haha doe jezelf maaaar zo voor maar waarschijnlijk ben je gewoon een kaasje.. met je Italiaanse woordjes ertussen gooien, doet je vertalen site het een beetje goed? Kom maar praten wanneer je iets voorstel nepfan!

3 december 2013 om 00:29

Met die naam ben je al niet serieus te nemen. Wij presteren in el en in de competitie, jullie niet. U mad bro?

3 december 2013 om 19:04

@ Alexdelpiero10,

Je wil vrienden met me worden maar ik sta op je negeerlijst..??? What´s up with that..???

Milan moet gewoon naar volgend seizoen kijken. Dit seizoen valt er geen eer meer te behalen, en dat is ook geen schande met welke spelers ze het nu moeten doen.

Sommige mensen lopen wel heel hard van stapel hier, winnen tegen 10 catanesi zegt mij niet zo veel. Zeker het verzwakte catania van dit jaar, die ook nog eens hun twee belangrijkste spelers miste. Natuurlijk kan Milan met enkele aankopen zomaar weer richting de subtop klimmen, maar deze zwaluw maakt nog echt geen zomer.

1 december 2013 om 15:10

Hopelijk blijven ze erin, zodat we volgend seizoen weer de derby di Sicilia kunnen bezichtigen. Maar ja, het is al wat je zegt: Lodi, de regista en Gomez, de balvirtuoos in de aanval zijn beide weg en dat heeft duidelijk zijn weerga op de ploeg gehad. Daarnaast waren Bergessio, Almiron, Bellusci en il Capitano Izco allen geblesseerd. Daarbij komt ook nog eens kijken dat De Canio na zijn uitstapje naar QPR ook niets meer heeft weten neer te zetten.als Milan tegen 10 man van dit Catania niet had kunnen winnen.......
Volgende week wacht een lastig uitduel in Livorno en vervolgens de clash tegen Roma. Dat zal waarschijnlijk ons wat meer inzicht kunnen geven in de situatie van Milan. Duidelijk is dat deze match weinig zegt.

Alhoewel een zege nu heel goed uitkomt voor Milan, denk ik niet dat het lek al boven is. Catania, zoals al eerder door anderen vermeld, heeft na het vertrek van Lodi, Marchese en Gomez haar meest bepalende spelers kwijtgeraakt en tot nu toe is gebleken dat dat lastig op te vangen is. Daarnaast zijn de mannen die nu de kar vooruit moeten trekken, Izco, Bergessio, Bellusci en Almirón allen geblesseerd, met als gevolg dat er totaal geen creativiteit in die ploeg meer zit.

Milan had heel wat blessure, maar hetzelfde geldt voor Catania. Als Milan hier niet had weten te winnen, was dat gewoon te schandalig voor woorden geweest. Deze winstpartij betekent nog niet dat de weg naar boven is ingeslagen. Over twee weken wacht Roma, dat zou een betere graadmeter kunnen zijn.
En Argentinië of oeps, ik bedoel natuurlijk Catania...tjah, die gaan vechten tegen degradatie. Hopelijk blijven ze erin zodat we volgend seizoen weer de Siciliaanse derby hebben, maar met dit spelersmateriaal, de concurrentie onderin en een waardeloze coach als De Canio gaat dat nog eens een heel lastig verhaal worden.

1 december 2013 om 15:29

Inderdaad. Ik vond de trainerswissel ook zo onnodig, waaron maran ontslaan? Echt totaal geen rationele beslissing, met iemand als de canio gaan ze het echt niet beter doen. Al heeft de canio, zoals je al aangeeft, een waslijst aan blessures. Ik zou het trouwens ook iets typisch Italiaans vinden als canio ontslagen wordt, ze opnieuw maran aan gaan stellen.

Lekker dat Milan weer eens een overwinning boekt. Goed voor het zelfvertrouwen van de spelers.

Heel veel mensen zeggen hier dat Milan fans niet te blij moeten zijn omdat het ''maar'' Catania is, echter spelen we wel al 2 wedstrijden gewoon goed (tegen celtic ook). Dit geeft wel veel hoop aangezien SeS al terug is en Honda en Rami eraan komen. Het kan vanaf nu alleen maar beter gaan.

idd er zijn gewoon wat Milan fans blij dat er eindelijk weer eens gewonnen wordt in de Serie A. Ja het is gewoon triest op dit moment, we zijn al blij als we van Catania winnen maar dat is gewoon de huidige situatie. Berlus trekt in januari de knip en dan doen we gewoon weer mee met clubs als Roma, Lazio, Fiorentina. Het kan inderdaad niet meer slechter worden. Vandaag was bijna alles positief met als hoogtepunten de goals van Balo en Kaka en de terugkeer van IL Faraone!! Dit was een eerste begin van de wederopstanding. Dit jaar is een tussenjaar want zelfs als we een geweldige 2e seizoenshelft spelen eindigen we op een Milan/onwaardige plek. Volgend jaar zal het al weer wat beter gaan met een klassering in de top 5! Het succes bij Milan gaat nou eenmaal altijd in golfbewegingen. Dat is al jaaaaaren zo.

Natuurlijk mogen we blij zijn met deze overwinning, we zijn er echter nog lang niet. Ik vond het voetbal er vandaag al wat beter uitzien dan in de voorbije weken en dat is wel veelbelovend voor de rest van het seizoen. Met Honda ( meer creativiteit) ,rami ( meer zekerheid en kwaliteit achterin) erbij en de rest weer volledig fit (abate,zapata,de Sciglio en ook Pazzini) hebben we een team met genoeg kwaliteit om bovenaan mee te doen. Jammer dat we nu al zo ver achterstaan dus het valt nog te bezien of we ons nog ergens in de top 5 kunnen plaatsen tegen het einde van het seizoen.

Milan zal in de top 3 eindigen, volgend seizoen winnen ze de scudetto

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren