Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Abramovich beloont Mourinho na binnenhalen van kampioenschap'

Laatste update:

José Mourinho keerde terug naar Engeland om Chelsea weer de beste van de Premier League te maken en is in zijn missie geslaagd. The Blues vierden afgelopen zondag de vijfde landstitel uit de geschiedenis van de club, de derde onder Mourinho, en de succestrainer wordt beloond voor zijn goede werk. Er schijnt inmiddels een akkoord te zijn bereikt over een contractverlenging.

/

Mourinho maakte in de zomer van 2013 zijn rentree bij Chelsea en tekende toen een vierjarig contract. Hij zit nu dus ongeveer op de helft van die verbintenis, maar volgens verschillende Engelse media is er een mondelinge overeenkomst om er nog twee jaar aan vast te plakken. Mourinho zal bij het zetten van zijn handtekening dus tot medio 2019 aan Chelsea verbonden blijven.

De 52-jarige Mourinho maakte na het binnenhalen van het kampioenschap al duidelijk dat hij niet van plan is om binnenkort weer weg te gaan bij Chelsea: "Ik voel me hier goed en ik blijf zolang als meneer Abramovich dat wil. De dag dat hij me vertelt dat ik weg moet gaan, zal ik vertrekken, maar eerder niet", aldus de Portugees.

Jose Mourinho is de perfecte coach voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1 van de beste coach! Maar laat Chelsea aub aanvallender voetballen!! Zoveel aanvallende ingestelde spelers! Begin van de competitie top. Einde te verdedigend! Zonde

5 mei 2015 om 20:00

Maar 22 spelers gebruikt dit seizoen, spelers zijn ook wat meer vermoeid en de laatste weken spelen we met een 37 jarige Legende in de punt van de aanval. Niet gek dat het wat meer op resultaat wordt gespeeld in het heetst van de strijd.

5 mei 2015 om 23:17

Laat dan enkele youngsters spelen? Maar oké, ik snap het wel dat je die jonge gasten niet voor de leeuwen wil gooien als je net de titel moet binnenslepen. Hopelijk spelen ze nu die laatste drie wedstrijden als een waardige kampioen met frivool voetbal. Want dat kunnen ze zeer zeker, kijk maar naar het begin van het seizoen.

6 mei 2015 om 00:07

Hoop ook dat hij vooral Ake en Loftus-Cheek een kans gaat geven komende duels. Costa zal waarschijnlijk niet meer spelen ivm zijn blessure. De druk is er af, ben zeer benieuwd naar de komende duels!

5 mei 2015 om 20:01

Tsja hij weet dat hij aan gelijk genoeg had in de topwedstrijden omdat ie al zover voor stond, Mourinho gaat gewoon altijd voor het resultaat en daardoor is hij ook zo succesvol.

Zou geweldig nieuws zijn. Nu ook hopen dat Mourinho met dat lange contract de kans krijgt om de jeugd in te passen bij zijn elftal. Ze kunnen hem in iedergeval niet langer zomaar ontslaan.

5 mei 2015 om 20:02

Haha grappig, jeugd? Las toch ergens dat Chelsea 5 nieuwe aankopen gaan doen? Dus waar jij jeugdspelers vandaan haalt is mij een raadsel..

Tja, feit is dat meneer altijd prijzen pakt dus is een verlenging meer dan terecht.

5 mei 2015 om 20:05

Vraag me af waarom je zo reageert. Ik geef alleen aan dat ik hem graag de talentvolle jeugdspelers in zie passen. Talent is er genoeg en een lang contract kan een manager meer vertrouwen geven om risico's te lopen. En niet alles geloven wat je leest.

5 mei 2015 om 20:16

Dat was een gerucht..... De jeugdspelers zijn wel de kampioen van Europa he, vergis je dus niet. Mourinho geeft af en toe ook de talenten een kans.

5 mei 2015 om 20:21

Inderdaad. De U18 hebben de afgelopen 6 jaar 4 keer de FA Youth Cup gewonnen, de U19 zijn regerend CL kampioen en de U21 is regerend landskampioen. De jeugd is geweldig en moet gewoon gebruikt kunnen worden.

5 mei 2015 om 21:44

Cfc Rotterdam, nee ok, dan was ik misschien wat te snel indd, komt eigenlijk omdat ik José geen trainer vind die tijd heeft jeugdspelers de ruimte te geven. Verder las ik een reactie dat hij vertelde over dat wanneer hij geen jeugdspelers in de toekomst laat debuteren, dat zijn fout is.

Ben heel dan ook heel benieuwd of hij geen fout zal maken..

5 mei 2015 om 22:04

Klopt, maar hij was een trainer die van club naar club ging en wil nu langere tijd bij Chelsea blijven.

5 mei 2015 om 22:57

Mourinho geeft jeugd de kans.... Hahahahahaha. Als je hem op een ding kan afrekenen naast dat defensieve klote voetbal is het dat hij zo prijs gericht is dat hij spelers wil hebben die er meteen staan en klaar zijn voor de top.

5 mei 2015 om 20:18

Hij heeft uitspraken gedaan, dat als de toptalenten uit jullie opleiding (oa Solanke geloof ik) niet door zouden breken het zijn fout was, en dat hij dus plannen heeft om de jeugd in te brengen. Maar.. wanneer, geen idee. Mourinho heeft in zijn carriere weinig/geen jeugdspelers door laten breken...

5 mei 2015 om 20:23

Inderdaad. Daar put ik mijn hoop ook uit, want verder als de bank zijn ze niet gekomen dit seizoen.

5 mei 2015 om 21:24

Daar staat Mourinho alsnog niet om bekend, hij is in ieder geval niet iemand die jeugd de kans geeft tenzij het een buitensporig talent is (varane, Zouma etc.) maar zelfs types als Lukaku, de Bruyne en Schürlle weten het bij hem niet te schoppen tot onvoorwaardelijk basisspeler. Vraag me af of het aan de spelers, of aan Mou ligt.

5 mei 2015 om 22:05

Ik denk aan Mou, maar hij wil nu echt voor langere tijd bij Chelsea blijven en daar ook wat opbouwen. Hoop dat dit samen gaat met het gebruik van jeugdspelers.

Ik hoop dat hij nog een lange tijd blijft. Na jaren eindelijk weer een trainer die langer dan 2 jaar blijft is goed voor de club. Mou doet het prima en is op dit moment de beste trainer voor Chelsea.

5 mei 2015 om 20:11

Sinds het tijdperk Abramovich is er nog weinig stabiliteit geweest inderdaad. Kan dit alleen maar toejuichen!

Weet er iemand wat hij bij chelsea verdiend?
En indien hij gaat verlengen of ie san meer gaat verdienen?

5 mei 2015 om 20:44

Hij verdient 18 miljoen euro per jaar. Ik weet niet wat zijn bonus zal zijn kan zo 2 miljoen worden.

nog max 2 seizoenen..dan is ie weer weg.

Lance amstrong is toch ook een legende en deed dat ook niet met aanvallend impulsen maar beheerst slim en alles al ingecalculeerd !! Mourinho is gehaaid en is daarin de beste!

Mensen die zeggen dat Mourinho de juiste man is voor Chelsea zijn of blind door prijzen of dom.
Mourinho geeft bijna nooit de jeugd de kans, en als je als club wilt blijven groeien zal je ook een top jeugd moeten hebben en die zo nu en dan voor de leeuwen durven gooien.

Mourinho is goed in prestatie voetbal, maar heeft zelden een jonge ruwe diamant omgetoverd tot goede voetballer.

De perfecte trainer voor Chelsea is in mijn ogen van Gaal of Cruyff.. 2 mannen met een duidelijke visie en oog voor de jeugd.

En terecht : die man verdient dit

Een gevoelsmens je kan hem haten maar dit is nou een goed voorbeeld van attitude die door niemand geaccepteerd is maar zijn prestaties camoufleren zijn gedrag

Terwijl hij in mij ogen een van de beste op dit moment is wie vind het ook?

Mourinho een voorbeeld voor andere

Ik ben geen groot fan van Mourinho of Chelsea, maar deze twee zijn wel voor elkaar gemaakt. Chelsea is nog nooit een aantrekkelijke club geweest buiten het geld en Mourinho is nog nooit een aardige gozer geweest die mooi verzorgd voetbal wil spelen. Toch pakken ze allebei prijzen en hebben ze een overschot aan topspelers er rond lopen. Ik kan niet ontkennen dat Chelsea de laatste jaren sinds de CL overwinning echt stappen gemaakt heeft. De spelers hebben het allemaal prima naar hun zin en het maakt ze niet uit dat ze handelswaar zijn. Een Drogba komt met alle plezier terug, evenals heren als Eto'o en Fabregas die er heen gaan. Hazard zou er volgens mij niet eens weg willen als Real niet met een absoluut wereld salaris over de brug komt. Kortom: Wie ben ik om er verder wat negatiefs van te zeggen. Het is mijn club niet, maar heb er wel (een beetje) waardering voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren