Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Abidal niet terug naar Barcelona: ‘Het ene is tijdrovend, het andere is zinloos’

Laatste update:

Éric Abidal heeft er vooralsnog geen fiducie in om terug te keren bij Barcelona. De van een tumor herstelde oud-verdediger kreeg na zijn vertrek uit Catalonië te horen dat hij altijd welkom was om terug te keren. Abidal heeft twee banen aangeboden gekregen, maar daar heeft hij voor bedankt. Abidal gaat in op een aanbieding van Olympiacos Piraeus, zijn laatste club als speler.

/

De 35-jarige Fransman kon bij Barcelona op twee manieren aan de slag. De eerste aanbieding was een rol die te maken had met de ontwikkeling van de voetbalscholen van Barcelona over de hele wereld, de tweede aanbieding was een functie als link tussen het eerste team en de directie. De eerste functie vindt Abidal veel te tijdrovend en de tweede functie vindt hij zinloos.

“Ik had me bezig kunnen houden met de voetbalscholen over de hele wereld, maar dan zou ik veel moeten reizen. Ik heb een eigen stichting, dus ik reis sowieso al veel. Ik ben juist gestopt omdat ik meer tijd met mijn familie wil doorbrengen. Ik heb geen zin om 24 uur per dag aan het werk te zijn”, legt Abidal uit. “De tweede functie, een rol als klankbord tussen selectie en directie, vind ik zinloos. “Lionel Messi kent de voorzitter van de club heus wel. Daar heeft hij mij niet voor nodig.”

Bij Olympiacos krijgt hij de kans om wel iets te doen wat hij leuk vindt. “Ik ga me bezighouden met de marketing, sponsorschap, de voorbereiding op een nieuw seizoen en de connectie tussen de jeugdopleidingen van Olympiacos en Barcelona”, klinkt het tegen France Football.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off topic: verstaan jullie de eerste 2 zinnen van Lasse Schöne in de Fox Sports reclame waar hij in speelt. Ik begrijp wel dat hij het heeft over je schoonouders bezoeken in het weekend maar die eerste 2 zinnen zijn echt niet te verstaan...

17 februari 2015 om 12:10

Haha precies wat ik paar dagen terug tegen een paar vrienden zei.

17 februari 2015 om 12:24

"dat jij op bezoek moet bij je schoonouders, wilt niet zeggen dat je onze wedstrijd moet missen".
Inderdaad beetje onduidelijk.

17 februari 2015 om 12:36

Thanks origami! Nu is het duidelijker haha

17 februari 2015 om 14:21

Hij zegt :"Eet geen Zweedse foef,want ik ben een Deen en ik lust niet."

17 februari 2015 om 14:53

Whaha hoe off-topic wil je gaan

Prima, als hij maar gelukkig is. Kan ook in de toekomst een functie vervullen bij Barca

17 februari 2015 om 11:40

Precies, hij gaat nu eerst zijn eigen weg.

Klankbord tussen selectie en directie, dat lijkt me juist niet een functie om bij Barca te bekleden, helemaal niet met deze directie. Laat staan dat het een nuttige functie is.

17 februari 2015 om 12:41

Ja inderdaad. wat hij nu leert bij Olympiacos zou hij dan in de toekomst kunnen toepassen bij Barca.

Wat een held is deze man toch. Toch jammer dat hij niet bij Barca komt werken want we kunnen altijd wel een intelligente man als Abidal gebruiken.

17 februari 2015 om 12:20

Kan nog altijd in de toekomst, geldt ook voor puyol

jammer vond hem eerst bij barca de beste linksback van de wereld echt jammer

Mooi dat hij nog even wegblijft. Zo'n clubheld moet niet onder dit bestuur gaan werken, net zoals Puyol.

Iemand van Voetbalzone heeft het woord 'fiducie' geleerd. Komt opeens erg vaak voorbij.

On: jammer dat hij niet terug komt tot nu toe, maar kan het begrijpen. Eerst moet de organisatie helemaal op orde zijn.

Abidal begint mij een beetje te irriteren. Wat wil jij nou gast, het is niet zo dat jij een clublegende bent en zoveel voor de club hebt gedaan. Je was maar een middelmatige links-back, niet meer niet minder. En nu krijg je enig een baan aangeboden omdat je door de fans en de spelers gerespecteerd wordt door wat je hebt mee gemaakt, etc. Niet te ver gaan met je eisen joh en accepteer het of laat het gaan.

Nu gaat hij ook nog eens als bij Olympiacos zich bezig houden met sponsoring, etc. alsof dat hem de gelegenheid geeft om veel met zijn familie en stichting bezig te kunnen zijn.

17 februari 2015 om 15:51

Stop maar weer...

Hij is een harde werker en je hoort hem zelden klagen daarom vind ik Abidal een grote voetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren