Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanwezigheid van transfervrije Lamprou bij oefenduel zorgt voor speculaties

Laatste update:

Kostas Lamprou kan zijn carrière weleens vervolgen bij ADO Den Haag. Zaterdagmiddag was de transfervrije doelman toeschouwer bij de oefenwedstrijd van het team van Fons Groenendijk tegen De Graafschap. De residentieclub is nog op zoek naar een nieuwe sluitpost en wellicht biedt de Griek uitkomst.

Lamprou is clubloos nadat hij uit zijn contract liep bij Willem II. Omdat ADO nog op zoek is naar een nieuwe doelman, lijkt een toekomst voor Lamprou bij de Eredivisionist zeker niet uitgesloten. "Het is simpel. Met Ernestas Setkus is een goede keeper vertrokken (naar Hapoel Haifa, red.). Tim Coremans doet het uitstekend en ik ben heel tevreden over Robert Zwinkels, maar we willen er graag een bij", laat Groenendijk weten voor de camera van Omroep West.

"Ik hoop er snel duidelijkheid over te geven, maar ik heb niet gesproken met Lamprou." Op de vraag of Lamprou op het lijstje staat bij ADO, antwoordt Groenendijk vaag. "Ik heb geen keeperslijstje. Voor keeperslijstjes moet je bij Raymond Mulder (keeperstrainer, red.) zijn. Hij is de expert. Ik geloof in specialisme, maar een keeper moet voor mij een bal tegenhouden en goed kunnen uitgooien, dan ben ik tevreden."

Kostas Lamprou zou een goede doelman voor ADO Den Haag zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aan de ene kant hoop ik dat die komt omdat Hij was voor Willem 2 vorig jaar best een puntenpakker maar we hebben zwinkels die een goede eerste keeper is en gun hem niet nog een jaar op de bank

23 juli 2017 om 00:16

Beste man is veel te duur voor ADO, Willem 2 wou hem een van de best betaalde selectiespeler maken maar hij graag hoger op. Ado en Willem 2 zijn gelijkwaardig en spelen voor plek 12 tot 18. Geen logische stap in mijn ogen

Lijkt me niet dat dit "de stap" is die hij zelf voor ogen heeft. Heeft een goed seizoen gehad bij Willem II. Is er dan zo weinig interesse in hem? Echter is dit nog slechts een gerucht dus laat ik niet te snel m'n conclusies trekken.

22 juli 2017 om 20:24

Ik denk dat die het liefst natuurlijk ook naar Groningen Utrecht Vitesse of az was gegaan maar die hebben op dit moment betere keepers rond lopen dan kom je uit bij Twente Ado of pec maar pec heeft boer gehaald en Twente brondeel

22 juli 2017 om 20:32

Utrecht een betere keeper? Ben ik heel benieuwd welke

22 juli 2017 om 20:34

Jensen? Statistisch gezien bijna de beste keeper van de eredivisie...

22 juli 2017 om 20:43

Marsman nou goed? Jensen heeft in 20 wedstrijden even vaak ( 10 keer ) de nul gehouden als Lamprou in 34 wedstrijden. Nou is er wel een verschil tussen de clubs, maar Jensen is toch echt wel duidelijk beter. Daarnaast ook nog opgeroepen voor Denemarken.

22 juli 2017 om 20:46

Ja maar lamprou heeft de meeste reddingen gemaakt vorig seizoen

22 juli 2017 om 20:47

Daar heb je gelijk in. Hopelijk weet Ado de vorm vast te houden die ze onder Groenedijk hebben. Dan zou het zomaar linkerrijtje kunnen worden voor Ado.

22 juli 2017 om 21:13

Ik hoop het ook steden als Utrecht en denhaag moeten gewoon vaste subtoppers worden al is Utrecht dat al zo goed als

Zou zeker een mooie aanwinst zijn voor Ado. Hij is beter dan Zwinkels en was vorig seizoen een van de beste keepers van de Eredivisie ondanks zijn lengte.

Ik had in het verleden vaak m'n twijfels over Lamprou, maar het afgelopen seizoen heeft ie echt aangetoond een degelijke keeper te zijn. En dat vind ik knap voor iemand met zijn postuur, want zijn gebrek aan lengte moet ie toch met iets anders compenseren.

Lijkt me daarnaast een positieve kerel ik de groep, geen klager. Eerlijk gezegd verwachte ik dat Excelsior voor hem zou gaan, maar ADO is ook een prima club voor 'm.

Waarom is hij niet gewoon Bij willem 2 gebleven. Ado is nu niet echt een stap omhoog

Velen zijn negatief over hem, mede vanwege zijn lengte. Maar het is voor eredivisie begrippen een hele goede doelman en zou dan ook een uitstekende aanwinst wezen voor Den Haag. Van mij mag die zeker komen.

ik heb die wedstrijd gezien en ADO heeft gewoon ontzettend veel geluk gehad; de graafschap was heer en meesten. Er moet echt nog veel bijkomen willen ze geen modderfiguur slaan aankomend seizoen. Daarnaast vind ik een extra keeper niet zo'n grote prioriteit. Er moeten middenvelders en aanvallers bijkomen want tot nu toe is het niet best...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren