Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvaller wimpelde Tottenham af: ‘Sorry, maar Chelsea is mijn droom’

Laatste update:

Willian speelt sinds de zomer van 2013 voor Chelsea, maar het had niet veel gescheeld of hij had voor Tottenham Hotspur getekend. The Spurs waren al rond met Willian en met Anzhi Makhachkala, destijds zijn club. Een belletje van the Blues deed de Braziliaan echter anders kiezen.

/

Tottenham stond op het punt om zo’n 35 miljoen euro over te maken naar Rusland, maar op het laatste moment zag Willian van de transfer af. “Het was moeilijk om ‘nee’ te zeggen tegen Tottenham, maar ik tekende niet. Toen Chelsea op het laatste moment belde, zei ik tegen de club: ‘het spijt me, maar ik ga naar Chelsea. Dat is mijn droom”, communiceert Willian via de officiële kanalen van de club.

“Het was het mooiste moment van mijn leven toen ik voor Chelsea tekende”, vervolgt de buitenspeler. “Het was een droom die uitkwam.” Inmiddels is de 28-jarige aanvallende middenvelder bezig aan zijn vierde seizoen in Londen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ben ik fan van deze jongen, heeft een aparte speeltijl en word volgens mij ondergewaardeerd. Voegt iets unieks toe aan de speelwijze van chelsea en ook bij brazilie is hij van groot belang. Zou hem ook es willen zien bij een ander top team dan enkel chelsea.

8 december 2016 om 18:07

Opgewaardeerd word hij zeker niet. Hele goede speler en van mij mag hij zijn hele carrière bij Chelsea blijven. Vorig seizoen was hij onze beste spelespeler, hij was de enige die zijn normale niveau haalde.

8 december 2016 om 19:51

Precies wat ik wou zeggen. Hij heeft ons echt vorig seizoen toen de hele team ons in de steek lieten. Niet voor niets Chelsea's speler van het jaar

Deze man is mateloos populair onder de Chelsea fans, bijna net zo populair als David Luiz! Eigenlijk is zijn chant 1 van de weinige liedjes die je de Chelsea fans week in, week uit hoort zingen! Geeft de club niks minder dan 100% en zeurt nooit, ook niet nu hij tijdelijk wissel stond! Een voorbeeldprof voor iedereen denk ik!

9 december 2016 om 02:35

Willian is onder de gemiddelde chelsea fan velen malen populairder

Huh? Volgens mij kun je het identieke verhaal opschrijven voor Liverpool, want die heeft hij ook afgewezen volgens zijn management.

Chelsea heb je meer salaris en meer kans op prijzen gehad in de laatste jaren en dat is gewoon een feit, dus geen gekke keuze, maar ga het niet je droomclub noemen

8 december 2016 om 22:07

waarom zou dat niet zijn droomclub zijn? heel veel jongens van zijn generatie kennen Chelsea voornamelijk als topclub, die prijzen pakt en natuurlijk ook goed geld spenderen wilt. Waarom kan dat geen droom zijn? DIe jongens waren nog niet geboren toen Leeds united kampioenschappen pakte.

Nee, geld is je droom en Chelsea betaalt het meest.

Vind het wel een uitstekende speler, hij heeft chelsea zeker sterker gemaakt

8 december 2016 om 20:17

Ik wist niet dat je Willian persoonlijk kende. Hoe gaat het met hem?

On: Altijd maar dat gezeur om geld. Heb je er een gebrek aan? Als ik kon kiezen tussen Arsenal en Tottenham zou ik ook voor Arsenal kiezen ook al betalen die minder. Spelers zijn ook gewoon jongetjes geweest met droomclubs net zoals wij dat hebben.

8 december 2016 om 21:25

Very salty. Jij weet zelf ook wel dat de meeste keuzes van tegenwoordig puur en alleen op financiën gebaseerd zijn. Je kunt moeilijk stellen, zonder hem te kennen, dat hij voor het geld koos. Ben het trouwens wel met je eens maar geld heeft die power nu eenmaal. Misschien is Willian een uitzondering maar daar heb ik toch zo mijn twijfels bij..

Heerlijke speler. Weet werklust te koppelen aan Braziliaans sambavoetbal. Was bij Shakhtar zo verschrikkelijk goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren