Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Aanstaande Feyenoord-aanwinst was ook in beeld bij kampioen PSV'

Laatste update:

Jan-Arie van der Heijden was al een tijdje in beeld bij Feyenoord, dat in de afgelopen dagen vaart zette achter de komst van de transfervrije verdediger. Dat was nodig, omdat de voormalig Ajacied ook in beeld was gekomen bij landskampioen PSV. Dat claimt De Telegraaf. Zaterdagavond werd echter bekend dat Van der Heijden (waarschijnlijk) voor drie jaar gaat tekenen bij Feyenoord.

/

De 27-jarige mandekker hoopte na zijn vertrek bij Vitesse eigenlijk op een buitenlands avontuur en richtte zijn blik op de Bundesliga en de Primera División. Er waren wel clubs uit deze landen die belangstelling toonden, maar zij konden voorlopig nog geen zaken doen. Van der Heijden moest dus in de wachtkamer plaatsnemen en heeft nu gekozen voor een overstap naar Feyenoord.

PSV had de mandekker ook op het lijstje staan, zo beweert De Telegraaf: de landskampioen wil na het vertrek van Karim Rekik nog een extra verdediger halen en is druk bezig met de komst van Héctor Moreno van Espanyol. Van der Heijden was in beeld voor als zijn komst niet door zou gaan, maar PSV kan de ex-Vitessenaar dus vergeten.

Jan-Arie van der Heijden zou een aanwinst zijn geweest voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is maar goed dat Psv dit niet heeft gedaan. Van der Heijden naast Bruma is natuurlijk een veel te slap centrum. Naast Jan-Arie moet een echte verdediger staan, zoals Kashia bij Vitesse naast hem stond.

26 juli 2015 om 10:28

Hij is qua bouw wel een echte verdediger. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik niet warm of koud word van hem als verdediger. Wat een verschrikking om te zien. Positioneel moet er nog een hoop gebeuren en je zou toch verwachten dat meneer dat wel had geleerd bij Chelsea, HSV en nu bij PSV. Ik merk nog geen verbetering.

gelukkig niet, PSV heeft een goede cv nodig, niet nog zo'n net niet verdediger.

Volgens de telegraaf.... Als die echt in beeld was geweest hadden ze dit bericht al dagen eerder na buiten gebracht.

Of heeft Brands afgelopen nacht even gebeld met de redactie en daar aangegeven dat die een verdediger is misgelopen. :P

Goede versterking voor Feyenoord. Kan samen met van beek een goed centrum gaan vormen. Kongolo door laten schuiven naar het middenveld als verdedigende linkermiddenvelder, zodat hij samen met toornstra het vuile werk van vejanovic kan opruimen. Feyenoord moet er alleen nog voor zorgen dat ze nog een spits halen. Ik zou gaan voor van wolfswinkel. Met de aanvoer van boetius en sleegers op de zijkanten zal hij er 25 in schieten in de Nederlandse competitie. En uiteraard met vejanovic achter hem. Kuijt gebruik als ideale 12e man.
Van geel moet zsm nelom immers Manu kazim vilhena te vrede in de uitverkoop doen. Levert de club nog een miljoen of 8 op en 3 miljoen aan salaris.

Vermeer
Karsdorp
Beek
Heijden
Woudenberg
Toornstra
Vejanovic
Kongolo
Boetius
Wolfswinkel
Sleegers
26 juli 2015 om 10:16

Wow wat een hoop onzin!
1) Kongolo is een CV en geen middenvelder
2) Feyenoord speelt op het middenveld met de punt naar achteren. Er is dus geen 'linkercentraleverdedigendemiddenvelder'
3) Vejanovic = Vejinovic
4) Hij is geen CAM
5) Toornstra is geen verdedigende middenvelder
6) vWolfswinkel bleek al eerder financieel onhaalbaar
7) Kuyt op de bank????

26 juli 2015 om 10:19

Kuijt is de aanvoerder dit seizoen, die is niet terug in nl om 12e man te worden en als je denkt dat Manu te vrede en kazim 8 miljoen opleveren heb je het mooi mis laat staan dat zij samen 3 miljoen verdienen

Ik ben er wel blij mee. Hij naast van Beek. Kongolo linksback staat er een prima verdediging.

Of zou van Geel nog voor botteghin gaan? Aangezien dat van Bronkhorst nog een verdediger wil.

26 juli 2015 om 09:28

Ik dus niet, van der Heijden en Kongolo kunnen beide totaal niet verdedigen, maar wel goed opbouwen. Een type Botteghin was nodig.

Leuk als twaalfde of dertiende man omdat hij gratis is. Verder niks bijzonders. Leuk voor de breedte, niet echt een versterking.

26 juli 2015 om 13:58

In het geval feyenoord zeker wel een versterking, dan kan nelom eindelijk van t veld, voor feyenoord dorp dit moment een super wekome aankoop.

Na Rekik en Moreno dan zeker?
Denk dat zijn transfervrije status er ook wat mee te maken heeft. Als je ervoor moet betalen is ie niet voor iedereen interessant

waar zijn die concurrenten toch mee bezig? Zowel Ajax als Feyenoord doen geen gedurfde aankopen, zodat hun fans weer een gefrustreerd jaar kunnen doormaken. Als Moreno binnen is, zal iedereen roepen dat Psv het kampioenschap gekocht heeft en dat ze een koopclub zijn, maar zowel Ajax als Feyenoord kopen wel, maar er zit totaal geen durf achter om een beter elftal neer te zetten dan de jaren er voor. Het is nog helemaal niet duidelijk of Psv een beter elftal heeft dan vorig jaar, maar ze lijken er wel alles aan te doen om dat wel zo te laten zijn.
Zowel Feyenoord als Ajax hebben hun van Bommel binnen (kuyt en heitinga), maar beide hebben nooit op het niveau van Van Bommel gestaan en hij was ook niet geweldig bij terugkeer.
Ik snap dat ze in Turkije meer te besteden hebben , maar zijn structureel (ex)-toppers aan het binnenhalen en wij durven in Nederland niet eens in het vijvertje daar net onder te vissen. We klagen steen en been dat het niveau achteruit gaat en hoe oneerlijk de strijd met het buitenland is. Helaas heeft men hier niet door dat investeren de enige mogelijkheid was geweest om aan te haken, dat hebben we niet gedaan waardoor de ED nu een kinderspeelplaats is. We gaan over tien jaar janken dat het oneerlijk is dat ze in Ukraïne meer te besteden hebben en we daar niet tegenop kunnen. Guess what, we konden hier wel meer investeren, maar dat doen we niet. Resultaat zal zijn dat sponsors en tv-gelden daar groter worden, omdat daar de betere spelers lopen.
3 jaar terug riep iedereen dat het fout zou gaan in Engeland en nu zijn we boos dat ze zoveel tvgeld krijgen. Ze krijgen zoveel tv-geld omdat ze investeren en kwaliteit op het veld hebben, daar willen mensen kaartjes en tv-abbo's voor kopen. Niet voor van der Heijden en een stel gepromoveerde A1 spelers.

26 juli 2015 om 09:19

Want bedrijven investeren niet. Als het Nederlands voetbal een bedrijf was, dan was het 'research In Motion' (blackberry). Marktleider, maar krampachtig vast blijven houden aan een oude visie en één voor één concurrenten aan zich voorbij zien schieten. De consument proberen te overtuigen dat die ene specialiteit (veiligheid) een reden is waarom ze hun producten moeten aanschaffen. Resultaat? een enorme achterstand en nu proberen ze de concurrent te kopiëren, omdat ze te laat hebben ingezien dat ze verkeerd bezig waren.

26 juli 2015 om 09:30

Feyenoord wil je failloet maken, als je zegt als dat ze moeten kopen, en het is ook niet de filosofie van Ajax.

26 juli 2015 om 12:33

1 jaar goed gepresteerd - na 7 jaar niks - en iedereen moet een voorbeeld aan PSV nemen? PSV durft geld uit te geven aan Pereiro en Lestienne die 99% van ons nooit hebben zien spelen en die zijn nu al beter dan de versterkingen van Feyenoord of Ajax? Wauw je blaast hoog van de toren.

Zowel Feyenoord als Ajax hebben heel goede redenen om niet teveel uit te geven. Bovendien weten ze dat het absoluut niets garandeert.

26 juli 2015 om 14:13

waar zeg ik dat ze een voorbeeld aan psv moeten nemen? ze moeten collectief stoppen een podium te zijn voor dergelijke voetballers. Je kan niet over tv-geld janken als dit een product is dat je levert.

Een garantie is dat alle clubs uit landen die wel durven te investeren de ED clubs voorbij schieten. En terwijl men schreeuwde dat die bubbel zou knappen hebben al die clubs weer nieuwe financiële injecties gekregen. En waarom? omdat er kwaliteit op het veld staat.

26 juli 2015 om 15:32

Why me, sterk punt wat betreft BlackBerry.

26 juli 2015 om 10:06

Het is nog maar de vraag of PSV wel zo goed is. Is iedere psver al weer vergeten dat het voornamelijk Depay was die in veel wedstrijden waar puntverlies dreigde er toch nog eentje inschoot? Zijn vertrek en dat van Wijnaldum kost PSV zeker 25 punten. Ik denk juist hierdoor dat PSV een slecht seizoen gaat draaien omdat de vervangers niet datzelfde zullen brengen.

26 juli 2015 om 11:29

ze proberen het tenminste. En in mijn ogen nog steeds te voorzichtig, door mensen als Bruma weer een contract te geven. Top3 laat zich al jaren te kijk zetten.

En depay was ook de man die 35x per wedstrijd op goal schoot ipv de Jong in stelling te brengen.

26 juli 2015 om 10:07

Het is nog maar de vraag of PSV wel zo goed is. Is iedere psver al weer vergeten dat het voornamelijk Depay was die in veel wedstrijden waar puntverlies dreigde er toch nog eentje inschoot? Zijn vertrek en dat van Wijnaldum kost PSV zeker 25 punten. Ik denk juist hierdoor dat PSV een slecht seizoen gaat draaien omdat de vervangers niet datzelfde zullen brengen.

Ex-ajacied, echt serieus?

Ik vind dit wel een goede aankoop van feyenoord. Vooral omdat het technisch een goede voetballer is die ook als cvm nog uit de voeten zou kunnen want hij heeft ook een geweldige pass.

26 juli 2015 om 14:55

Van der Heijden is vanuit de Ajax jeugd naar Vitesse gegaan. Hij verloor destijds de concurrentie van Vertonghen.

Gelukkig voor PSV dat Arie niet komt,opbouwend is hij oké.
Maar verdedigen komt hij absoluut snelheid te kort,om een redelijke aanvaller af te stoppen.

26 juli 2015 om 12:06

Met Van Beek ernaast moet dat goedkomen toch? Maak me wel zorgen mbt Kongolo.. groot talent dat een dip heeft.. maar aan de andere kant veel meer potentie dan vdh. Zou sterk staaltje kapitaalvernietiging zijn als Kongolo ernaast komt te staan (en nee het is geen lb dus dat is geen optie).

Maar mijn club heeft nog steeds 2 a 3 kwaliteitsinjecties nodig om top de 3 te halen.. minimaal nog een spits en een back..

En Van Geel moet ook eens een keer actief gaan verkopen.. Kazim, Immers, Te Vrede, Boetius en Vilhena (willen niet verlengen).. wat doen deze spelers in godsnaam nog bij onze club?!!

Hahn/Vermeer
Karsdorp/Wil
Van Beek
vdH/Kongolo
? / Nelom
Veijinovc/EA
Toornstra
Gustaf/Schuu
Sleegers/Man
Bilal / Acha
? / Kuyt

Opbouwend is hij wel goed, maar verdedigend is hij niet zo sterk. Is iig wel beter dan Rekik, maar dat is ook niet zo moeilijk. Een Botteghin zou een betere optie zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren