Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aankoop van vijf miljoen euro baalt: 'Ik weet niet waarom ik ben gehaald'

Laatste update:
/

Franck Tabanou vraagt zich af wat hij momenteel bij Swansea City doet. De linksback annex linkermiddenvelder van 26 jaar maakte afgelopen zomer voor ongeveer vijf miljoen euro de overstap van Saint-Étienne naar Wales, maar speelde sindsdien onder leiding van Swans-manager Garry Monk slechts twee duels in de Capital One Cup en niet één minuut in de Premier League.

"Dit is niet wat ik er van verwacht had", erkent Tabanou, die in de zomermaanden door diverse clubs werd begeerd. "Toen ik voor Swansea koos, dacht ik een volgende stap in mijn loopbaan te maken. Ik had echt het idee dat de club veel vertrouwen in mij had. Ik liet mijn zaakwaarnemer weten dat hij moest afzien van andere opties. Of het nou Dynamo Kiev of Sevilla was", zo verzekert de voormalig Frans jeugdinternational.

"Ik werkte een goede voorbereiding af en alles leek goed te gaan", vervolgt Tabanou. "Ik speelde de ene helft als linksback, de andere helft als linkermiddenvelder. Maar daarna... Helemaal niets. Ik ben teleurgesteld. Ik weet dat je hier sterker uitkomt, maar dit ben ik niet gewend. Er is niet eens sprake van concurrentie. Ik maak geen deel uit van een wedstrijdselectie. Alleen als er sprake is van blessureleed of als een ploeggenoot vader is geworden. Ik snap er niks van. Ik weet niet waarom ik ben gehaald."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde! Dit is zo een goede speler kan overal aan de linkerkant spelen. Snel en sterk de perfecte speler voor de engelse comperitie.. was maar bij asse gebleven franck

19 oktober 2015 om 15:26

Blijkbaar vind Monk het beter om met Taylor linksback te spelen. En linksvoor staat Montero uiteraard. Swansea moet gewoon een backup hebben, en het is geen schande dat Taylor zo weinig geblesseerd is.

En dan helpt het om in de media te gaan klagen? Gozer lekker hard bikkelen en laten zien wrm je basis hoort te staan, met mij nog miljarden anderen die op jou plek willen zitten.

19 oktober 2015 om 13:34

Zijn ook een miljard andere die op jouw plek willen zitten maar jy klaagt ook wel is ey

19 oktober 2015 om 23:39

@ heb ik gezegd dat ik klaag of niet, heb alleen gevraagd of het helpt om te klagen, en dat lijkt me dus niet.

hij zal hem niet buiten de selectie zetten omdat hij de beste is neem ik aan, of hij doet andere rare dingen die de trainer niet pikt..

Een speler van 5 miljoen euro, dan beschouwen ze je in Engeland als een nobody vrees ik.

19 oktober 2015 om 11:27

Ik wil net zeggen. Voor 5 miljoen ben je gewoon gehaald als opvulling. Meneer moet dan gewoon niet huilen en zijn plaats kennen. Niet denken dat hij de nieuwe R. Carlos is voor dat bedrag

19 oktober 2015 om 17:21

@mr.eko Als hij te horen heeft gekregen dat hij is gehaald voor de basis (of om veel te spelen) vind ik het niet gek dat hij er raar van opkijkt dat hij vaak niet eens bij de wedstrijdselectie zit. Hij is zeker niet de nieuwe Roberto Carlos, maar als je hem vorig seizoen hebt zien spelen zou je zeker hebben gedacht dat hij in de basis zou staan bij Swansea.

19 oktober 2015 om 16:26

Echt te triest voor woorden. Hij was een van de betere spelers van Saint-Etienne afgelopen seizoen. Ik snap er niks van. Had toch gedacht dat hij het niveau vam Swansea wel aan kon. Toen hij even terug kwam op het trainingscomplex van Saint-Etienne leek het ook alsof hij nauwelijks Engels sprak. Zonde...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren