Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Swansea City heeft beet in Ligue 1: 'Hij zei dat ik een topaankoop ben'

Laatste update:

Swansea City neemt Franck Tabanou over van Saint-Étienne. Dat maakt de club uit de Premier League bekend via de officiële kanalen. Tabanou gaat in Wales concurreren met Neil Taylor als linksback. De 25-jarige Fransman is blij met zijn overgang naar Engeland, zo geeft hij zelf te kennen.

/

“Swansea is een uitstekende Premier League-club en ik vond dat het tijd was voor de volgende stap. Ik wilde naar Swansea, omdat ik denk dat wij een perfecte combinatie kunnen vormen. Ik wist al enige tijd van de interesse, maar in januari lukte het helaas nog niet. Sindsdien volg ik de club en heb ik het soort voetbal goed leren kennen.”

“Ik was onder de indruk van manager Garry Monk, omdat hij alles van mij wist. Hij zei dat ik een topaankoop zou zijn, dus dat vond ik ook mooi. Ik kan niet wachten om in de Premier League te laten zien wat ik kan. Voor mij is het de beste competitie ter wereld.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Franse competitie wordt ook elk jaar aardig leeg gekocht door de Pl.voor de Britten is er trouwens ook niet heel veel perspectief om in de PL te spelen

19 juni 2015 om 13:59

De echt kwaliteitsspelers breken wel door, kijk naar een Kane of Rooney, als is Rooney wel al jaren geleden.

19 juni 2015 om 14:02

Je vergeet sterling en barkley

19 juni 2015 om 14:04

Ik gaf maar wat voorbeelden. Maar toch bedankt.

19 juni 2015 om 15:07

Je vergeet ook Andy Carroll. Kan toch aardig koppen dacht ik zo.

19 juni 2015 om 15:28

Hahaha, als jij dit meent raad ik je aan om niet meer te reageren. Caroll is de grootste kluns dat ooit heeft rondgelopen in de PL. Die grote neger van Wimbeldon Fc ofzo kan ook aardig koppen, tien keer beter dan Caroll maar daar hoor je geen hond over omdat het geen Hollander of Engelsman is.

19 juni 2015 om 15:47

Die 'grote neger' is wel degelijk een Engelsman. De reden dat je weinig van hem hoort is omdat hij op het derde (?) niveau speelt

19 juni 2015 om 14:13

Ja eerst Ayew Nu Tabanou. Toch wel twee sterkhouders uit de ligue 1 van Afgelopen seizoen die naar Engeland gaan.

19 juni 2015 om 14:45

Punt is wel dat de grootste competities op het moment Spanje, Engeland en Duitseland zijn.. in ieder geval groter dan Frankrijk. Dus voor een beetje upgrade ga je al gauw naar Engeland ofzo.. Frankrijk is voor vele spelers die op het hoogste niveau qua competitie willen spelen een tussenstop, ook voor de nationale spelers... Wil Frankrijk groeien in dat opzicht, dan heb je meer Paris Saint Germains nodig... Specifieker gezegt; meer geld (en dus meer concurrentie). Achja het is in ieder geval een leuke nieuwe uitdaging.

Hoop voor ze dat ze geen doorverkoop percentage hebben opgenomen hahaha sorry.

Goede aankoop, wel al de zoveelste speler die van de Ligue 1 naar de BPL gaat. Deze keer iig niet Newcastle.

19 juni 2015 om 15:44

Of Arsenal

Goede aankoop van Swansea. Met Ayew hebben ze ook al een topper binnen en ik hoop dat ze het nog beter kunnen doen als afgelopen seizoen. Tabanou vond ik vanaf zijn periode bij Toulouse al erg sterk spelen en bij Saint-Etienne is hij alleen maar beter geworden. Hij verdient deze overstap en ik hoop dat hij alleen nog maar beter kan worden.

Echt heel erg jammer. Was toch een van de betere spelers van Saint-Etienne dit seizoen. Voor de mensen die hem niet kennen. Zijn beste kwaliteiten zijn zijn afstandschoten en zijn perfecte voorzetten. Hij gaat veel mensen verrassen in Engeland.

En helaas is hij maar voor 5,5 miljoen euro verkocht. Dat is ongeveer hetzelfde bedrag waarvoor Saint-Etienne hem van Toulouse heeft gekocht.

Jammer Tabanou was bij Asse een van de betere en constante, jammer genoeg gaat er weer een speler uit de Ligue 1 naar Swansea, en de zoveelste naar de BPL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren