Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aankoop van 56 miljoen wordt uitgekafferd: ‘Alleen zo leer je ervan’

Laatste update:

Na de midweekse afstraffing tegen Barcelona (4-0) ligt de verdediging van Manchester City onder een vergrootglas. Dat geldt ook voor John Stones, die afgelopen zomer voor een bedrag van circa 56 miljoen euro, inclusief bonussen, overkwam van Everton. De peperdure mandekker geeft aan dat hij continu bij zichzelf te rade gaat.

/

"Ik ben altijd de eerste die mijn eigen fouten benoemt. Dat doe ik openlijk, want dat is de enige manier om het besef te laten doordringen. Alleen zo kun je verder", doceert Stones in de Daily Mirror. Tegelijkertijd kan Josep Guardiola binnenskamers ook erg kritisch voor de dag komen, ervaart de international van Engeland. "Het hoort bij het voetbal om af en toe uitgekafferd te worden. Je zult altijd fouten maken, maar op die manier leer je ermee omgaan."

Stones stelt dat City veel heeft aan de Spaanse trainer. "Het zijn de kleine dingen die even moeten inzinken. Dan heb ik het over de details. De trainers vertellen ons hoe we tegenstanders kunnen verslaan, of wat tegenstanders voor tactiek zullen hanteren. Met kleine wijzigingen aan onze formatie kunnen we dan te sterk zijn voor een bepaald systeem. Die dingen probeer ik op te nemen en over te brengen aan anderen."

Gaat John Stones de hoge verwachtingen waarmaken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Premier league vs laLiga tjaa

23 oktober 2016 om 13:26

Eerder domme verdedigende fouten

23 oktober 2016 om 13:58

Dat is grappig want met wat meer geluk had City gewoon gewonnen in Camp Nou, 4-0 was zwaar geflatteerd.

23 oktober 2016 om 14:45

Dat is grappig, want zo kan je elke voetbalwedstrijd wel nuanceren. Met een beetje geluk was Nederland wereldkampioen geweest, Atletico Madrid 2x de CL gewonnen, Ajax vorig jaar kampioen geworden etc. Geluk speelt weliswaar mee, maar dwing je ook af. Ook al waren het individuele fouten van Man C, ze moeten ten eerste afgestraft worden en dat heeft Barca perfect gedaan. Daarnaast had niemand het gevoel dat Man C bij Barca een punt zou halen...

Gelukkig is hij niet bang voor Messi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren