Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aankoop van 80 miljoen euro schept duidelijkheid: ‘Nog jaren bij Real’

Laatste update:
/

James Rodriguez heeft waarschijnlijk het meest rare seizoen uit zijn loopbaan achter de rug. Na een uitstekend debuutjaar bij Real Madrid volgde een voetbaljaargang met twee trainers die om uiteenlopende redenen het minder zagen en zien zitten in de aankoop van tachtig miljoen euro: de ontslagen Rafael Benítez en de succesvolle Zinédine Zidane.

De verwachting was dat James na het congé van Benítez meer zou gaan spelen, maar ook onder de Fransman kwam de aanvaller relatief weinig aan spelen toe. In de Champions League-finale van Milaan kwam hij niet één minuut in actie. “Ik had graag gespeeld, maar naar mijn mening heb ik aan de zijkant er alles aan gedaan om het team te laten winnen. Iedereen heeft goed gespeeld en we hebben een mooi Champions League-seizoen achter de rug.”

James kreeg de vraag of hij het seizoen wilde beoordelen. “Het was een raar seizoen. Als het in persoonlijk opzicht slecht gaat, leer je. Elke dag leer je steeds meer.” De ex-speler van onder meer FC Porto en AS Monaco denkt echter niet aan een zomerse transfer. “In het voetbal weet je het nooit, maar ik wil blijven. Ik heb de intentie om nog jaren bij Real Madrid te blijven. Dit is de ideale club”, zo verzekerde de Colombiaans international.

De mooiste foto's van de Europese triomf van Real Madrid C.F. in Milaan!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 28 mei 2016

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, is een geweldige speler maar had beter niet naar Real moeten gaan. Zidane had die jongen toch tenminste een halfuur kunnen laten spelen, ze zouden daar zeker niet op achteruit zijn gegaan.

29 mei 2016 om 13:35

Denk ook dat hij het van plan was, maar de blessure van Carvajal gooide roet in het eten.

Eigenlijk moeten ze bij wedstrijden die verlengd worden één of twee extra wissels toestaan vind ik.

Het is ook absoluut een goeie voetballer alleen in zo een finale snap ik dat zidane isco er liever inzet. Isco kan op het middeveld nog de nodige balans brengen wat gister wel nodig was. Zou veel te riskant zijn om nog james erin te zetten.

29 mei 2016 om 10:01

Had Zidane dan niet beter James ipv Vazquez erin kunnen brengen? Ik vind die Vazquez echt een dramatisch slechte speler namelijk.

29 mei 2016 om 10:32

Dramatisch slechte speler??? Heb jij hem überhaupt zien spelen?? Houdt zich dit seizoen geweldig staande als jonge speler tussen al die toppers. Heeft een geweldige balaanname, versnelling en piekfijne voorzet in huis.
En nee ik ben niet eens een Real fan.

29 mei 2016 om 10:54

Nou gisteren was dat niet te zien, volg die jongen verder niet maar wat ik gister zag, kan die jongen het niveau absoluut niet aan

29 mei 2016 om 11:11

Hahaha, kijk je wel naar hem. Hij is fantastisch!!

29 mei 2016 om 11:36

Vasquez is een heel groot talent gister was hij gewoon goed

29 mei 2016 om 13:29

Gahahaha ben je gek, vazquez was met Isco en Bale zeker de beste speler gister !

Als deze jongen vertrekt zal Real daar veel spijt van gaan krijgen. Te vergelijken met wat er met Ozil is gebeurd.

@therazer

Dan heb jij Real dit seizoen niet goed gevolgd denk ik zo. Lucas is inderdaad niet de beste speler maar is zeker een zeer nuttige kracht gebleken dit seizoen. Vaak als invaller van meerwaarde geweest en dat blijkt ook zeker uit zijn statistieken dit seizoen met 4 goals en 10 assists.

Als dat cijfers zijn van een dramatische slechte speler, dan heb ik graag meer dat soort spelers als 12e man op de bank.

29 mei 2016 om 10:20

Ik kijk inderdaad niet iedere wedstrijd van Real, maar als ik die jongen zie spelen lijkt het helemaal nergens op. Beperkte techniek, weinig snelheid en het ziet er allemaal zo houterig uit. Ik denk dat hij gewoon geen buitenspeler is, daar komt hij met de bovengenoemde punten gewoon tekort voor. Daarnaast zou ik een fantastische speler als James gewoon de voorkeur geven op rechtsbuiten, dat heeft hij niet heel onaardig gedaan.

29 mei 2016 om 10:55

Ik dacht altijd dat die Lucas Vazquez een jeugdspelertje was. De beste man is al 24 (!).

29 mei 2016 om 11:14

De meeste kansen begonnen bij hem. Je praat echt onzin. Omdat hij geen grote naam is, wordt hij zo behandeld??

29 mei 2016 om 12:15

Vazquez zorgde gister nog voor enorm veel gevaar dus wat je zegt klopt niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren