Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Aan de ene kant weet je dat je niet veel gaat spelen, maar Ajax is een topclub’

Laatste update:

Kostas Lamprou heeft zijn verbintenis bij Ajax met een jaar verlengd, zo maakte de club eerder op de dag bekend. De keeper staat tot volgend jaar zomer onder contract in Amsterdam. Lamprou kwam een jaar geleden om als derde keeper te fungeren achter André Onana en Benjamin van Leer.

Lamprou was transfervrij en had daarvoor bij Willem II onder de lat gestaan. Zijn officiële debuut moest wachten tot 25 oktober 2017. Met Ajax won hij 4-1 van De Dijk. Lamprou heeft twee duels bij Ajax achter zijn naam staan. “Fantastisch. Dat is het enige dat ik zou kunnen zeggen nu", vertelt Lamprou via de officiële kanalen van Ajax. “Ik had een goed gevoel. Aan de ene kant weet je dat je niet veel gaat spelen, maar Ajax is een topclub.”

“Het afgelopen seizoen was ik trots dat ik hier een contract mocht tekenen. De groep is blij met mij en ik ben blij met de club. Ik zal er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken.” Lamprou, 26 jaar, besloot zijn gevoel achterna te gaan en langer te blijven. “Ik hoop dat ik dit seizoen mijn kans ga krijgen, maar weet ook dat Onana de eerste keeper is.”

“Hij heeft heel goed gepresteerd. Het is een jonge keeper met potentie om nóg beter te worden. We gaan samen trainen en leren van elkaar.” Op 6 mei had de ex-doelman van Feyenoord en Willem II voor het eerst een basisplek in een Eredivisie-wedstrijd van Ajax. In de uitwedstrijd tegen Excelsior (1-2) mocht hij het Amsterdamse doel verdedigen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat hij nu ook meet verdiend dan bij een club als Willem II. Anders zou je nooit derde keeper willen zijn.

2 juli 2018 om 23:41

Hoeveel zou een 3e keeper verdienen bij Ajax.. 20 / 25K per maand?
Dat is wel lekker toch? lekker wedstrijden kijken in de JC stadion voor 250k per jaar. mooi hoor!

2 juli 2018 om 23:47

Hij verdient rond de 450 ton. Logsch dat niet erg vind.

2 juli 2018 om 23:50

450 ton? Ja dat is inderdaad best lekker!

2 juli 2018 om 23:55

450 ton? Dat is 45 miljoen. 4,5 ton lijkt me ook sterk, aangezien een Klaassen als aanvoerder rond de 6 ton verdiende

3 juli 2018 om 00:59

4,5 ton geloof ik niks van. Hij mag blij zijn als hij 2 ton pakt, wat ook al een heel lekker bedrag is natuurlijk.

3 juli 2018 om 06:34

4,5 ton per jaar. Niet per week.

Kan een lekker salaris verdienen zit bij een topclub als ik hem was zou ik dan ook derde keeper zijn.

Van Leer is een redelijke keeper, maar ik snap best dat Lamprou denkt daar niet onder voor te doen. Met wat geluk speel je een wedstrijd of 10 waarvan enkele op CL niveau. Dan ziet zijn carrière er straks ineens anders uit.
(Ondank dat ik het een enorm beperkte keeper vind.)

2 juli 2018 om 23:49

Met wat geluk bedoel ik voor Lamprou wanneer Onana geblesseerd raakt.

Mooi politiek en correct antwoord. Bekt lekker naar jan publiek maar nuchter kijkend verlengd deze jongen puur voor het geld. Zijn goed recht want iedere gek met weinig ambities zou dit nog doen.

3 juli 2018 om 00:03

Tja prima toch, had in zijn positie precies hetzelfde gezegd en gedaan. Verdient lekker, hoeft niet veel te doen en als je de beelden mag geloven ligt hij goed in de groep.

Moet wel zeggen dat kostas wel een bepaald vuur meebrengt tijdens de trainingen en dat is niet ironisch bedoeld. Heb een paar trainingen gezien en ook in t intervieuw met Kaj en Carel bij AT5 zie je hoe gepassioneerd hij is. Denk dat dit een prima zet is. Ligt volgens mij ook prima id groep

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren