Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aan Ajax gelinkte Ryan Sessegnon gaat Bundesliga-avontuur aan

Laatste update:

Ryan Sessegnon speelt aankomend seizoen in de Bundesliga. TSG Hoffenheim maakt maandagochtend melding van de komst van de twintigjarige Engelsman, die wordt gehuurd van Tottenham Hotspur. Sessegnon staat in Engeland te boek als een groot talent, maar had bij the Spurs weinig zicht op speeltijd in de hoofdmacht.

Tottenham betaalde Fulham vorig jaar 27 miljoen euro voor Sessegnon. In zijn eerste seizoen in Londen kwam hij echter niet verder dan twaalf officiële wedstrijden, waardoor er voor deze transferperiode naar een oplossing werd gezocht. Sessegnon werd in de afgelopen weken ook genoemd als optie voor Ajax, mocht Nicolás Tagliafico vertrekken.

Hoffenheim is nu echter de nieuwe werkgever van de linkspoot, die zowel links achterin, als in een meer aanvallende rol uit de voeten kan. Sessegnon wordt daarmee na onder meer Jadon Sancho en Jude Bellingham het volgende grote Engelse talent dat zijn geluk beproeft in de Bundesliga.

“Hoffenheim staat garant voor het succesvol trainen en opleiden van jonge spelers. Ik hoop dat deze overstap mij wedstrijdervaring op laat doen in een van de sterkste competities van de wereld en ik kijk ernaar uit om Europees voetbal te spelen”, reageert Sessegnon op zijn overstap. Hoffenheim is dit seizoen actief in de Europa League en speelt in de groepsfase tegen Slovan Liberec, AA Gent en Rode Ster Belgrado.

Een goede stap voor Ryan Sessegnon?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd of Sessegnon, Kadeřábek uit de basis kan spelen. Mag hopen voor Spurs van wel. Anders hebben ze niks aan deze huurdeal. Hoffenheim speelt i.i.g. 3-5-2 met wingbacks. Dat ligt Sessegnon goed i.i.g. Sessegnon is het beste als linker wingback. Iemand een idee hoe goed Kadeřábek is en of Sessegnon hem eruit kan spelen?

5 oktober 2020 om 11:34

Die speelt voornaam op rechts, dus daar hoeft hij zich iig geen zorgen over te maken. De manier van spelen bij Hoffenheim past wel bij Sessegnon, hij kan daar de gehele linkervleugel bestrijken.

5 oktober 2020 om 11:34

Kaderabek is toch een rechterwingback?

5 oktober 2020 om 12:24

Tegen Koln en Bayern speelde hij gewoon linker wingback hoor.

5 oktober 2020 om 11:35

Sessegnon speelde in zijn laatste seizoen bij Fulham vooral als linksbuiten.ja, hij is begonnen als linksback, maar dat is nog geen succes.

5 oktober 2020 om 11:54

Waarschijnlijk ken je die gast amper , want dat zou je moeten weten dat hij op rechts speelt. Geen concurrent voor Sessegnon dus.

Hiermee haalt Hoffenheim een geweldige speler naar de Bundesliga. Ajax is waarschijnlijk nooit serieus geweest door het aanblijven van Tagliafico, maar hij was zeker ook daar een aangename versterking geweest !

5 oktober 2020 om 13:26

Al denk ik niet dat Ajax nog wilt huren. Misschien als laatste optie, maar verder eens, ze zullen hebben gewacht wat het spel rondom Tagliafico ging brengen.

Goede stap, kijken of hij daar een basiskracht kan worden. Ik hoop dat hij Davies kan vervangen volgend jaar want Sessegnon heeft natuurlijk veel meer potentie maar zal wat meer moeten werken aan zijn verdedigende kwaliteiten. In potentie een topper voor de toekomst

5 oktober 2020 om 11:56

Ik denk wel dat hij een basiskracht word hoor. Heeft meer dan zat potentie, dus het is te hopen dat het er uit komt. Bedoel je davies vervangen als back up? Reguillon vond ik namelijk erg sterk spelen gisteren. Hele goede aankoop is dat.

5 oktober 2020 om 13:07

Ja, althans voor volgend seizoen wel want Reguillon is er minimaal voor twee jaar en als hij wilt blijven dan kan hij een terugkeer naar Real afslaan. Sessegnon kun je dan een beetje rouleren, hij kan ook als LM en LW dus komt goed uit allemaal. Davies vind ik persoonlijk wel oke verdedigend en erg matig aanvallend maar echt niet meer dan dat. Sessegnon en Reguillon zou een fijnere bezetting zijn als Sessegnon de juiste stappen maakt uiteraard.

5 oktober 2020 om 13:33

Jaa precies het is te hopen voor jullie dat hij langer blijft. En dan heb je over 2 jaar misschien een multifunctionele volwassenere Sessegnon erbij. Prima bezetting inderdaad. Lijkt toch wel een geslaagde transfer window voor spurs. Bale en reguillon erbij met Højberg. Heb niet alle potten van Spurs gezien, maar heb gezien dat Ndombele steeds beter begint te voetballen onder andere. Hojberg viel mij ook positief op en over Son en Kane hoef ik niets te zeggen. Kane die ook een beetje als playmaker speelt, lijkt goed te werken. Son blijf voor mij echter een klasse apart. Wereldspeler, die niet altijd genoeg waardering krijgt.

5 oktober 2020 om 13:01

Probleem is dat iedereen Sessegnon als linksback ziet. Terwijl hij zijn doorbraak gewoon als linksbuiten heeft gehad. En op die basis heeft Spurs hem gekocht. Linksback was het niet veel. Want Fulham speelde niet met wingbacks.

5 oktober 2020 om 13:08

Hij kan gewoon een goede linksback/wingback worden en zo ziet Mourinho hem dan ook en daar heeft hij ook gewoon de attributen voor. Hij kan hopelijk in de toekomst goed uit de voeten over de gehele linkerflank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren