‘Van Nistelrooij wijzigt halve basiself voor uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles’

Zaterdag, 13 augustus 2022 om 11:53Wessel Antes • Laatste update: 11:57

Ruud van Nistelrooij lijkt zijn basiselftal op meerdere posities te wijzigen voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, die zaterdagavond om 18.45 uur wordt afgewerkt. In de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad zijn maar liefst vijf wijzigingen te vinden ten opzichte van de basiself tegen AS Monaco (3-2 winst) afgelopen dinsdag. Zo krijgt onder anderen Ibrahim Sangaré rust bij PSV.

De Eindhovenaren moeten het in Deventer nog steeds doen zonder Olivier Boscagli, Yorbe Vertessen, Mauro Júnior en Noni Madueke. Bij Go Ahead ontbreken Jahnoah Markelo en Martijn Berden. Van Nistelrooij lijkt er voor te kiezen om Phillipp Mwene, Jordan Teze, Sangaré, Guus Til en Ismael Saibari aan de kant te houden in De Adelaarshorst. Aanstaande dinsdag speelt PSV om 21.00 uur in Glasgow de heenwedstrijd tegen Rangers in de belangrijke laatste voorronde van de Champions League.

Walter Benítez start tegen Go Ahead zoals gewoonlijk onder de lat. Op rechtsback krijgt Ki-Jana Hoever net als in het duel tegen FC Emmen (4-1 winst) de kans in plaats van Mwene. Achterin neemt André Ramalho de plek van Teze over naast Armando Obispo, terwijl Philipp Max wederom de linkerflank voor zijn rekening neemt. Van Nistelrooij zal hopen dat Mauro snel terugkeert, zodat hij op de linksbackpositie ook kan gaan rouleren.

Op het middenveld worden Til en Sangaré vervangen door Xavi Simons en Érick Gutiérrez, terwijl Joey Veerman blijft staan. Voorin neemt Johan Bakayoko de plaats van Saibari in. De jonge Belg maakte tegen Emmen de openingstreffer voor PSV. De aanval wordt gecompleteerd door Luuk de Jong en Cody Gakpo. De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van Danny Makkelie.

Vermoedelijke opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Idzes, Fontán, Kuipers; Llansana, Rommens, Willumsson, Edvardsen; Stokkers, Lidberg

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Hoever, Ramalho, Obispo, Max; Gutiérrez, Simons, Veerman; Bakayoko, De Jong, GakpoGerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door paulr_1982)

Vind het midden veld sterker Simons is veel beter dan til

13 augustus 2022 om 12:04

Xavi gaat uiteindelijk wel basis staan lijkt mij met breekijzer Til voor als het voetballend niet zou lukken. Moeten ook niet vergeten dat Xavi rustig gebracht moet worden omdat er toch al gigantische verwachtingen van hem zijn door zijn verleden. Verder ook erg fijn dat je nu kan rouleren met spelers van het niveau Xavi, Guti, van Ginkel en Ledezma terwijl je nauwelijks twee jaar geleden selectieopvulling zoals Thomas, Hendrix, sadilek en Rosario had voor het middenveld.

13 augustus 2022 om 12:08

Ja klopt als je ziet hoe Guti en Van Ginkel van de week invielen dan kan je Veerman en Sangare op zn tijd rust geven. Ook met Bakayoko en Saibari kan je prima afwisselen nu, hoop ook dat Savio wat minuten mag en kan maken vandaag.

Ook verdedigende met Ramalho en Braintwaith heb je nu verschillende kwalitatieve oplossingen, heb zin in de wedstrijd! Succes GAE

13 augustus 2022 om 12:15

Dat was dan ook van Ginkels eerste goede wedstrijd in tijden. Zelfs tegen FC Eindhoven en BW Lohne lag het tempo te hoog voor hem.

13 augustus 2022 om 13:02

Ik hield m'n hart al vast idd toen die er in kwam.

13 augustus 2022 om 13:09

Ik blijf jullie vreselijk negatief zijn over van Ginkel, die jongen heeft natuurlijk wel wat te verduren gehad de afgelopen jaren, maar is zeer verdienstelijk voor Psv geweest en toont nog steeds ongelofelijk veel professionaliteit. Daarnaast is het mentaal ook lastig opbrengen om bank te zitten nadat je maanden hebt geknokt om weer binnen de lijnen te kunnen zijn, ga er maar aanstaan. Maar goed, ik snap dat het betaald voetbal is en je er maar mee om moet gaan, maar ik blijf erbij dat can Ginkel nog voldoende kan brengen.

13 augustus 2022 om 15:50

Sorry hoor maar is dat niet een beetje overdreven romarky?

Elke PSV-fan die ik hier op dit forum en PSV-fora zie zegt eigenlijk hetzelfde over Van Ginkel, namelijk dat het een speler is die ons kampioen gemaakt heeft, veel waarde voor ons gehad heeft, maar dat hij eigenlijk niet meer kan op PSV-niveau omdat al die blessures ervoor gezorgd hebben dat hij inmiddels geen kwart meer is van de speler die hij was rondom zijn 'piek'.

Er zijn genoeg spelers die onredelijk veel worden afgebrand op basis van meer dan alleen hun voetbalkwaliteiten, maar dat gevoel heb ik bij Van Ginkel echt niet. Ik en vele PSV-fans zijn ons namelijk vorig seizoen echt rot geschrokken van zijn niveau. Ik dacht vorig seizoen dat een middenveld met Sangaré en Van Ginkel met Götze daarvoor een absoluut droommiddenveld zou zijn, maar Van Ginkel kon niet eens meer een beetje meekomen als voetballende controleur en in de voorbereiding van dit seizoen was dat nog veel slechter. Dat hij tegen Monaco opeens weer de Van Ginkel was zoals ik hem ken van een paar jaar geleden (hij bracht rust, hielp PSV weer met voetballen door snel te passen en goed te zien waar de bal heen moest, had een nagenoeg foutloze invalbeurt), was voor mij dan ook een enorme verrassing. Ik hoop dat hij dat kan doortrekken, maar eigenlijk geloof ik er niet zo meer in met zijn knieën.

13 augustus 2022 om 17:15

Ik weet niet of jij hem hebt zien spelen vorig seizoen maar het is niet goed en dan druk ik het zscht uit. Hij blijft een held door zijn verleden maar we moeten naar nu kijken en dannis de afgelopen wedstrijd zijn eerste goede wedstrijd.

Van Nistelrooij heeft me positief kunnen verrassen de afgelopen weken. Duidelijk, bloedfanatiek en zeer actief aan de lijn. Een goede motivator met bijzonder veel charisma. Hij is eigenlijk exact het tegenovergestelde van Alfred Schreuder, die ik zelfs de onder 15 van Kozakken Boys niet zou laten trainen. Wat is dat een wanvertoning. Ik denk dat dit PSV hoge ogen gaat gooien.

13 augustus 2022 om 12:10

Ik ben tot nu toe ook zeker onder de indruk van hem. Hij komt voor de camera ook altijd kalm over, zegt dingen die ergens op slaan en behaalt tot dusver resultaat.

13 augustus 2022 om 12:10

Wel fanatiek maar voetballend niet al te best. Pakte nu toevallig goed uit tegen Monaco met meer geluk dan wijsheid maar dat ga je geen seizoen lang hebben.

13 augustus 2022 om 12:18

ja aan de ene kant begrijp ik het. je wil elke wedstrijd overtuigend winnen, tegenstander wegspelen en veel kansen creeeren en zelf niks tegen krijgen.
gelukkig zijn ze daar realistisch en kunnen ze anders spelen wanneer dat nodig is om het resultaat te behalen.

ik hoop dan ook ten zeerste dat ruud zo'n type trainer wordt en blijft dat inderdaad verzorgd voetbal wil spelen maar als dat niet lukt voor het resultaat gaat.
er zijn, in mijn ogen, teveel (vooral nederlandse) trainers die alleen maar blijven hameren op 1 systeem en er niet van af kunnen wijken en dat bekopen ze dan in de toekomst.
natuurlijk, is je selectie vele malen beter dan een tegenstander dan ziet het er altijd leuk uit. maar bijv. een monaco is toch bij voorbaat niet een "walk-over" voor psv? dan vind ik juist knap dat ze met hangen en wurgen toch nog die winst over de streep trekken.... is het geluk? ja natuurlijk, maar tot nu toe heeft ruud mij positief verrast, alhoewel hij vorig seizoen ook gewoon aardig presteerde bij het jong-psv

13 augustus 2022 om 13:00

Hier ben ik volkomen mee eens.
Er zijn met name bij ajax de laatste jaren veelal trainers geweest die mooi willen voetballen.
Vaak kwam dat ook eruit.
MAAR....als een tegenstander een x beter is, of als het voetballend niet wil lukken dan was er NOOIT een plan B.
Wat meestal leidde tot verlies/uitschakeling.
En dit heb ik afgelopen dinsdag wel bij PSV/V Nistetrooy gezien.
Ik vond vooral zijn iets verdedigende wissel met Guti/Ramalho erin een sterke was.
PSV had het heel zwaar maar door deze wissels gingen ze wel meer duels winnen en daardoor iets meer grip op de wedstrijd krijgen.

13 augustus 2022 om 13:32

De trainer voetballend niet al te best en dat baseer je op de wedstrijd tegen Monaco die gewoon veel meer geld te besteden hebben en die gewoon meer kwaliteit hebben. Rare conclusie vind ik dat. Monaco zal altijd beter zijn voetballend gezien. Die hebben gewoon echt een goed team. Heeft verder niks met psv of Ruud te maken.

13 augustus 2022 om 13:44

@4sigare dit is gelul wat is overgenomen vanuit de media destijds. Toen de tijd met Huntelaar was er een plan B, de laatste tijd met Brobby was/is er een plan B. Het is niet voor niks dat Ajax nog zoveel wedstrijden in de slotfase over de streep trok. Het is te makkelijk om bijvoorbeeld te zeggen ze verloren van Benfica want er was geen plan B. Je kunt een wedstrijd ook gewoon verliezen, ongeacht wat je doet/probeert. Soms wil de bal er gewoon niet in.

13 augustus 2022 om 13:58

@dorpel dus wanneer je een of twee slechte wedstrijden speelt met veel geluk is dat gelijk een voorbode dat dit het gehele seizoen zo zal gaan? Vreemde beredenering. Lijkt me nu nog te vroeg om hierover te speculeren, laat PSV eerst maar eens een reeks wedstrijden spelen.

13 augustus 2022 om 12:17

Mooi hoe jij die conclusie trekt terwijl de competitie precies 1(!) wedstrijd onderweg is. Hartstikke knap dat psv monaco eruit knikkerd hoor, maar ze werden wel gewoon helemaal zoek gespeeld.

13 augustus 2022 om 12:23

Onzin om vNistelrooij nu al op een schild te hijsen. PSV moet voetballend een stuk beter worden. Hoe ze tegen Monaco speelden was natuurlijk waardeloos. Ik denk dat PSV ook alle moeite gaat krijgen met Rangers, zeker op Ibrox

13 augustus 2022 om 12:24

Met afstand de zwaarste tegenstander in de (officiële) wedstrijden vanaf de zomerstop. Sterk,snel. Lazen het spel echt.

13 augustus 2022 om 12:26

Wat maakt het uit dat het de zwaarste tegenstander is? Het was voetballend gewoon heel slecht, dat heeft verder niks met de tegenstander te maken.

13 augustus 2022 om 12:30

Als je dat denkt dan heb je er weinig kijk op. Als je tegenstander jou het voetballen onmogelijk maakt, dan heeft dat wel degelijk met de tegenstander te maken. Het is makkelijker voetballen tegen Fortuna, dan tegen Monaco.

13 augustus 2022 om 12:31

Maar dat is toch juist een enorme vooruitgang? PSV onder Schmidt kreeg dan gewoon met 4/5-0 op de broek. De manier hoe PSV de zege alsof uit het vuur sleepte laat wel zien dat ze mentaal enorm sterk zijn! Dat het spel beter moet lijkt me duidelijk, maar als je slechte wedstrijden zo tot een einde kan brengen hoor je mij niet klagen!

13 augustus 2022 om 12:33

Wat maakt het uit dat PSV overklast werd door een club met een begroting die 3x zo groot is dan die van PSV? Hoe vaak waren Nederlandse ploegen voetballend de afgelopen jaren beter dan de tegenstander (kijk naar Benfica-PSV/Ajax vorig jaar) uiteindelijk koop je daar helemaal niks voor. Toen was het commentaar dat PSV of Ajax realistische moest spelen en dat winnen het enige was dat telt. Nu wint PSV en is het commentaar dat het voetballend niet goed was. Conclusie het is dus nooit goed tenzij je Real Madrid bent.

13 augustus 2022 om 12:40

1 sluit t ander niet uit. De meeste spelers kregen de bal nauwelijks bij de medespeler. Ook als er tijd voor was. Positiespel is ronduit zwak bij ons. Til speelt daar wel een negatieve rol in imo. Maar Sangaré en Gakpo waren ook zeer slordig.

13 augustus 2022 om 12:44

RomBomCu

Ik sta ook te kijken van sommige reacties. Een ploeg met een nieuwe coach schakelt een Franse Topclub uit met een gigantische begroting en geld wat de gehele Eredivisie bij elkaar nog niet heeft. Ze hebben gewonnen op karakter en dat ontbrak een beetje bij PSV de laatste tijd. In de CL is goed voetbal geen must, resultaat boven alles, zeker in dit stadium en zeker als underdog.

13 augustus 2022 om 12:54

Feit is gewoon dat het niet goed kan blijven gaan als je elke wedstrijd zo speelt. Ik vind het gehype rond van Nistelrooy simpelweg enorm overdreven.

13 augustus 2022 om 13:07

ben jij wel bekend met de definiëring van het woord 'feit'?

er is geen gehype gaande, alle hype is Randstad gerelateerd.

wat jii voelt (maar nog niet goed weet te duiden) is dunne kak die eraan zit te komen.

ik vind dat je dàt moet hypen

13 augustus 2022 om 13:09

Hier druipt de jaloezie van af....jammer.
Het voetbal was inderdaad vaak niet goed.
Maar dit had veelal te maken met een ploeg die meer kwaliteiten heeft en veel makkelijker voetbalt.
Dit zal nog wel vaker voorkomen.
Zaak is dan wat ga je er tegenover zetten.
Strijd leveren, je tactiek aanpassen.
Hiermee kun je je ook mee bewijzen als het voetballende wat minder is.

13 augustus 2022 om 13:35

Ik ben prima bekend met de definitie van het woord feit. Het kan niet goed blijven gaan als je zo blijft voetballen.

Er is wel degelijk gehype gaande, lees even de reacties onder Van Nistelrooy artikelen.

@4sigare,
Jaloezie valt wel mee, ik benoem gewoon wat ik zie. In mijn ogen heeft het helemaal niks te maken met een tegenstander die beter was, tegen Emmen en in de voorbereiding was het voetbal ook niet om aan te gluren.

13 augustus 2022 om 13:36

Ik vind persoonlijk dat je van Nistelrooy pas na een vol seizoen goed kunt beoordelen. In een seizoen zitten namelijk (meerdere) tegenslagen, het wordt vooral interessant om te zien hoe hij daarmee omgaat als manager. Nu al concluderen dat het een goede of slechte trainer is voor topploegen lijkt mij nogal voorbarig.

13 augustus 2022 om 13:37

Het maakt wel degelijk uit hoe zwaar de tegenstander is. Als je een team treft die de kwaliteiten heeft om overal op 't veld goed druk te zetten en er constant bovenop te zitten reken dan maar dat je een stuk minder in de wedstrijd komt dan als je 'n tegenstander treft die druk wil zetten maar de kwaliteit niet heeft om dit goed uit te voeren waardoor er veel ruimtes ontstaan waardoor je lekker kan gaan voetballen.

13 augustus 2022 om 13:38

Hahah tegen monaco heb Je gelijk maar die waren kwalitatief gewoon beter. Tegen emmen hebben we na de 1 0 een zeer leuk psv gezien. Maargoed voor een ajacied is psv altijd niet om aan te gluren want van objectiviteit hebben ze nog nooit gehoord

13 augustus 2022 om 15:45

Onder Schmidt tegen een beter elftal (benfica) wat ongelukkig uitgeschakeld. Tegen AS Monacol met heel veel geluk door. Maken die verschillende resultaten van Nistelrooij nu opeens een wonderdokter? Nee, heeft gewoon het geluk aan zijn broek hangen. Niets meer en niets minder. Wel maakt hij op mij een positieve indruk, maar dat is iets anders. Daarbij, van Bommel werd eerst ook op het schild gehesen en later met pek en veren de stad uitgejaagd. De strekking van het verhaal? 1 Zwaluw maakt nog geen zomer.

13 augustus 2022 om 12:33

Je was zeker net zo onder de indruk van van Bommel? Laten we de balans in de winterstop opmaken, niet na 1 competitiewedstrijd tegen Volendam en een gelukkige doorgang naar de volgende voorronde van de CL.Ik vind het juist van enige armoede getuigen dat we continu groentjes als hoofdtrainer bij onze topclubs aan het roer zien staan.

13 augustus 2022 om 12:35

Als je dan alles wil downplayen weet dan igg tegen wie psv gespeeld heeft....

13 augustus 2022 om 13:18Volendam? je weet nog niet eens is tegen wie Psv heeft gespeeld..kun je nagaan..

13 augustus 2022 om 14:14

Ah excuus, enorm verschil idd.
Ik downplay niks, ik geef simpelweg aan dat het veel te vroeg is om bepaalde conclusies te trekken (net zoals dat nu met Schreuder omgekeerd gebeurd met negatieve conclusies). Gewoon ff afwachten

13 augustus 2022 om 13:08

Alleen het voetbal is nog niet goed. Als ajax een fatsoenlijke verdediging had gehad was het een hele nare avond geweest. Monaco uit was armoedig. Tegen Emmen begonnen ze slecht en thuis tegen monaco werd je weggespeeld. Verder ben ik wel gecharmeerd van van Nistelrooij. Maar laten we nog even een wedstrijd of 6/7 wachten voordat we conclusies trekken

13 augustus 2022 om 13:10

ALS jij ook maar enigszins in de buurt zou komen van 'the best', dan ....

(vul zelf maar in)

14 augustus 2022 om 07:33

@SEFKE81 dan heb ik zo'n leven zoals ik nu zou hebben bedoel je?😉

13 augustus 2022 om 13:09

Jackherrer, op basis van wat zou Schreuder zelfs niet de Kozakken Boys laten trainen? Wat is je motivatie hiervoor? Of wil je gewoon een domme sneer uitdelen omdat je toevallig voor PSV bent?

ON: van Nistelrooij maakt een goede indruk, lijkt tactisch sterk, maar laten we het nog wel even verder in het seizoen bekijken. 1 zwaluw maakt nog geen zomer!

13 augustus 2022 om 13:24

Dit soort dingen vind ik altijd wel grappig aan de voetballerij. Laat ik voorop stellen dat Ruud leuk overkomt en een goede uitstraling heeft, maar PSV heeft ook gewoon ontzettend gemazzeld tegen Ajax en tegen Monaco. Als het balletje de andere kant was opgevallen zouden mensen zoals jij zeggen dat hij een wildebras langs de lijn is net zoals van Bommel. Hiermee wil ik niet zeggen dat ik PSV geen Europees succes gun, want ik wil gewoon elke NLse club in Europa hebben, maar het is gewoon grappig hoe de meeste mensen zijn in de voetbalwereld. Het muntje gaat ook een keer de andere kant op vallen.

13 augustus 2022 om 14:06

R.Vatros als zahavi vorig seizoen die 100% kans zou verzilveren was PSV hoogst waarschijnlijk ook doorgegaan in de CL. Dat muntje is al vaak de andere kant op gevallen inderdaad. Nu eindelijk een keer de goede kant. Dat zeggende vind ik het vreemd dat van Nistelrooy nu helemaal de hemel wordt ingeprezen na het tweeluik met monaco, het spel was gewoon niet super goed. Maaaar wat ik net zo vreemd/dom vind is dat er ook weer genoeg reacties zijn die nu PSV al afschrijven omdat het voetballend slecht was (op basis van 1 of 2 wedstrijden!!!??). Net alsof PSV de enige club is wel eens een zaadpot speelt.

13 augustus 2022 om 14:51

Ik schrijf PSV niet af hoor. Die gaan tegen rangers wel door, die stellen niet zoveel voor. Alleen ik vind dat PSV wel word overschat.

13 augustus 2022 om 15:02

Ik vind het sowieso te vroeg voor over-of onderschatting. Dat kan toch niet op basis van zo weinig wedstrijden? Op welke manier vind je PSV dan overschat? Volgens mij ziet iedereen dat het voetballend nog niet zo goed was tegen Monaco, dat lees ik ook voornamelijk. Daarbij werd de daadkracht en werklust van PSV geprezen, wat ook meer dan verdiend lijkt. Ik zie weinig overschatting maar kan aan mij liggen. Soms heb je gewoon een off day (als zelfs gakpo al geen pepernoot raakt, heb serieus nog nooit zo’n slechte wedstrijd van hem gezien).

13 augustus 2022 om 14:07

Beetje te voorbarig. Mocht van Nistelrooij verloren hebben van Monaco, wat in principe terecht was geweest, had er kritiek geweest op het vertoonde spel van psv en was het een flut trainer. Scheuder daarintegen krijgt die kritiek nu al terwijl het seizoen net begonnen is. Zo typisch Nederlands om gelijk een mening te vormen over een paar wedstrijden aan het begin van het seizoen. Geef beide heren wat tijd om te laten zien hoeveel voetbal knowhow ze bezitten en de experimenten met de juiste opstellingen.

13 augustus 2022 om 14:10

Dus, langs de lijn staan springen en roepen = goede trainer, dat niet doen = slechte trainer. Okay, is het echt zo simpel? Verder kan je je gaan afvragen of de tactiek eigenlijk wel duidelijk is voor de spelers en of de voorbereiding goed is geweest, als je als trainer tijdens de wedstrijd constant je spelers aanwijzingen moet geven. Als dat het geval is, doe je het juist niet goed als trainer.

13 augustus 2022 om 14:19

Nou nou dat zeg je na een paar leuke wedstrijden. Wat als ze verloren hadden van Monaco?

13 augustus 2022 om 17:17

Beetje populistische reactie natuurlijk weer.

Maar waarom ben je zo onder de indruk van Van Nistelrooij? Omdat ze Monaco hebben uitgeschakeld? Heb je de wedstrijd gezien? Het is niet dat PSV die Fransen alle hoeken van het veld heeft laten zien he. Ik heb zelf nog niet echt een oordeel over hem, daarvoor is hij nog te kort trainer.

En iemand die assistent trainer is geweest bij Ajax, FC Barcelona en al bij meerdere clubs op het hoogste nationale niveau hoofdtrainer is geweest die zou jij niet de onder 15 van een amateurclub laten trainen? Ik denk dat we jou niet heel serieus hoeven te nemen, jij bent af!

Logisch dat er wat wisselingen plaatsvinden gezien de belangen die er in het tweeluik met Rangers op het spel staan. Wat ik alleen écht niet snap, mocht deze opstelling waar zijn uiteraard, is dat Hoever nog steeds kansen krijgt in het eetste elftal. Niets persoonlijks tegen die jongen verder maar hij heeft in de voorbereiding en in het duel met Ajax laten zien totaal ongeschikt te zijn voor voetbal op het hoogste niveau. En ja natuurlijk kan iemand zich soms nog herpakken, maar niet als je zo'n lage ondergrens in je spel hebt. Ik heb zoiets niet vaak gezien bij PSV.

13 augustus 2022 om 12:10

Vorige week tegen emmen speelde hij heel aardig aanvallend is hij gewoon goed. Hij kan alleen niet verdedigen dus tegen de sterke teams moet je hem niet opstellen. Maar nu zo tegen go ahead prima dan kan mwene rusten

13 augustus 2022 om 12:15

Tegen Emmen zat hij er verdedigend ook weer een aantal keren totaal naast. In mijn ogen moet een back in de eerste plaats een bepaald basisniveau hebben als het op verdedigen aankomt, en dat ontbreekt bij deze jongen totaal. En ook uit bij GAE gaan er gewoon momenten komen waar je onder druk komt te staan (een wijs man vertelde ooit dat dit de best voetballende tegenstander in de Eredivisie is). Maar zonder gekheid, als Hoever het alternatief voor Mwene is, is het toch een open deur om er even een belletje richting Madrid uit te gooien en de transfervrije Arias op te pikken?

13 augustus 2022 om 12:12

Is ook puur om mwene rust te geven. En tegen die laagvliegers moet dat geen probleem zijn. Spelen ze tegen Feyenoord of Ajax zal hij echt niet spelen ook al hebben ze dan dinsdag weer een wedstrijd.

13 augustus 2022 om 12:18

Eagles uit... kan spoken.

13 augustus 2022 om 12:23

Lastigste tegenstander van de competitie go ahead Eagles dus heel gedurft

13 augustus 2022 om 12:16

Ik ben ook nog geen fan van Hoever. Maar laten we hem nog niet afschrijven op die paar potjes. Spelers worden veel te snel afgeschreven of opgehemeld

13 augustus 2022 om 12:24

Precies het was niet best aan het begin hoever. Maar hij kan nog herstellen. Tegen emmen was het aan de bal goed

13 augustus 2022 om 13:47

Wat ik begrepen heb is dat elke wedstrijd cq. minuten van Hoever PSV een bepaald bedrag kan ontvangen.

13 augustus 2022 om 14:19

Des te jammer dat er niet door is gegaan (tijdelijk) met Sambo, die zou genoeg minuten kunnen maken. Maar goed, een volledig seizoen bij Sparta is ook niet verkeerd voor hem. On: Hoever zal echt bizarre dingen moeten laten zien wil hij mensen nog overtuigen

En dan nog staat er gewoon een prima elftal. Met Madueke, Mauro, Vertessen en Bosclagi zitten we in de breedte ook gewoon meer dan prima. Voor de Eredivisie in ieder geval. Brantwaite en Savio zullen echt goed moeten zijn willen die dit seizoen veel minuten maken.

Nog steeds een erg lekker elftal om mee te starten. Hopelijk kan Simons zich laten zien

Als ajacied heel jaloers op de trainer van psv. Die schreuder is een wanvertoning wachten op het ontslag van deze dwaas.

13 augustus 2022 om 12:48

En waarom dan? Omdat hij gekke opstellingen maakt? Maar dat deed ten hag toch ook vaak aan het begin van het seizoen. Ik ook nog niet onder de indruk van schreuder maar geef t de tijd

13 augustus 2022 om 12:59

Even als serieuze vraag...waarom vind je hem een wanvertoning ? Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe Ajacieden hem zien ?

13 augustus 2022 om 13:06

Op basis van? Er is nog weinig aan te merken op de resultaten. Kun je pas over een aantal wedstrijden beoordelen

Dat is nou het verschil met slot hè , slot bereid het team voor om meerdere keren per week te spelen en bij Psv mag een speler blij zijn als hij 1x speelt in de week.en dan vaak niet eens 90 min.En dan raar opkijken als team aan het einde van een wedstrijd op is.

13 augustus 2022 om 12:46

6 spelers die dinsdag ook speelden. Dinsdag ook weer een EL finalist uit. 72 uur later inclusief vliegreis. Ik snap Ruud wel.

13 augustus 2022 om 12:49

Daarom werd slot ook 3e op grote afstand van psv en ajax

13 augustus 2022 om 12:51

Ja en slot zit straks met allemaal blessures en uitgebluste spelers over een paar maanden. PSV niet. We hebben met Schmidt gezien dat aan het einde van de rit psv veel meer frisheid nog had en bij Ajax de spelers die zowat alles speelden helemaal uitgeput waren de laatste weken.

13 augustus 2022 om 14:25

Hebben we gezien ja , Feyenoord heeft hoeveel wedstrijden wel niet meer gespeeld en dan waren veel fitter dan psv.

Heel goed. En dit is dus waarom de top 3 zo bezig is op de transfermarkt. Je hebt zoveel wedstrijden de komende maanden dat je gewoon meer spelers rust moet kunnen geven. Dan heb je een brede bank nodig. Daarom snap ik dat gezeur van die zogenaamde analisten ook niet dat er problemen ontstaan bij te veel spelers op dezelfde positie. Ze gaan allemaal genoeg minuten maken. En straks na de 1e seizoenshelft is iedereen blij dat de clubs zoveel gedaan hebben op de transfermarkt.

13 augustus 2022 om 13:11

Ach ja, in Nederland denken we het allemaal uitgevonden te hebben…. Vandaar ook de immense kritiek op Schmidt de afgelopen twee jaar… Spelers rouleren is prima en dat snappen ze zelf ook wel.

13 augustus 2022 om 14:00

Waren de spelers van PSV fitter dan de concurrentie onder Schmidt. Ik denk van niet namelijk, sterker nog ze leken een stuk minder fit. Dat van Nistelrooy nu wat meer rouleert begrijp ik zeker tegen deze tegenstanders, maar later in het seizoen vind ik wel dat je zo vaak mogelijk met dezelfde 11 moet spelen. Denk dat, dat het spel meer ten goede komt. Daarom had ik soms een hekel aan Schmidt en ook zeker in topwedstrijden ook belangrijke spelers wisselen vond ik absurd.

Van Nistelrooy verdient zeker wat credits. Als je Monaco uit kan schakelen met Oppergard, van Ginkel, Saibarie , Bakayoko in het laatste gedeelte dan is dat super knap.

Wordt hopelijk weer een spannende pot en nu blijven de 3 punten in Deventer

13 augustus 2022 om 14:23

Een go ahead en een psv hart hier. Toch maar de punten in Deventer al verwacht ik dat je na 8 potten maar zo op 2 punten kan staan. Abnormaal om in de 1e acht potten tegen AZ, Ajax, PSV , Feyenoord en uit Groningen moet spelen

Guti als eenzame 6 werkte tot nu toe nog niet heel jofel. Verwacht niet dat dat tegen Go Ahead heel anders zal zijn. Als we toch nog de markt op gaan (zoals Van Nistelrooy gisteren zei) kan ik me voorstellen dat er ook naar een 6 gekeken wordt, die Sangaré positioneel kan vervangen. Gewoon een sobere speler die niet klaagt als ie op de bank zit. Een extra aanvaller zou ik me ook kunnen voorstellen, misschien moeten we toch voor de multi-inzetbare Gnonto gaan. Zal allemaal van CL afhangen. Maar goed, ik kijk veel te ver vooruit.

Vandaag hoop ik vooral dat Ledezma mag spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ2011
2.Ajax1917
3.PSV1815
4.Feyenoord1711
5.FC Twente1610
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller40
F. RuttenUnknown
W. BenítezKeeper80
J. DrommelKeeper00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
O. BoscagliVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

195 fans
Coach, 46 jaar
SeizoenClub
2022- PSV
2021-2022 Jong PSV
2018-2022 PSV U19
2011-2012 Málaga
2010-2011 Hamburger SV

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren