Huiberts vliegt naar Milaan voor verrassing van afgelopen Eredivisie-seizoen

Dinsdag, 21 juni 2022 om 12:07Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 12:10

AZ wil Jens Odgaard behouden voor de Eredivisie. De spits van Sassuolo, die afgelopen jaar door de Italiaanse club werd uitgeleend aan RKC Waalwijk, moet komend seizoen opnieuw op de Nederlandse velden te bewonderen zijn, meldt het Deense BT. De Alkmaarders zouden zelfs al een bod hebben uitgebracht. Odgaard ligt nog tot volgend jaar zomer vast bij Sassuolo. Ik Neroverdi verlangt naar verluidt zo'n vier miljoen euro voor de aanvalsleider.

Odgaard wist zich afgelopen seizoen in de kijker te spelen bij verschillende clubs. De aanvaller maakte indruk bij RKC Waalwijk door in dertig Eredivisie-wedstrijden acht keer het net te vinden. In totaal kwam hij tot elf treffers in Brabantse dienst, daar hij ook drie keer scoorde in de strijd om de TOTO KNVB Beker. Het is niet voor het eerst dat Odgaard op de radar bij AZ verschijnt. Afgelopen februari zaten de Alkmaarders al op de tribune voor de spits. Ook FC Utrecht en FC Groningen toonden in het verleden interesse.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Om Odgaard los te weken zal AZ om de tafel moeten met Sassuolo. BT weet dat de Italiaanse club zo'n dertig miljoen Deense kronen (omgerekend vier miljoen euro) verlangt. Naast RKC droeg Odgaard in Nederland ook al het shirt van Heerenveen, dat hem in het seizoen 2019/20 leende van Sassuolo. AZ heeft met Peter Vindahl al een Deen in de gelederen en hoopt dat de doelman een goed woordje kan doen richting zijn landgenoot. Volgens bovengenoemd medium vinden de onderhandelingen plaats in Milaan.

Odgaard moet de derde zomeraanwinst worden van AZ, dat zich eerder al verzekerde van de komst van Mees de Wit en Mayckel Lahdo. Laatstgenoemde is transfervrij overgenomen van Hammarby IF, terwijl De Wit is overgekomen van PEC Zwolle. De linkervleugelverdediger – die ook als linkshalf en linksbuiten uit de voeten kan, heeft een contract getekend tot medio 2027. Odgaard moet vermoedelijk als tweede spits gaan fungeren achter Vangelis Pavlidis. De Griek was afgelopen seizoen na een stroeve start goed voor achttien treffers in de Eredivisie.


Poll

Is Jens Odgaard een versterking voor AZ?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door franklampard08)

Dit zijn sterke aanwinsten voor AZ. Nu nog een rechtsbuiten erbij. Hiervoor zou ik Summerville halen bij Leeds United en je hebt weer een elftal dat kan overwinteren in de Conference League en in de Eredivisie gewoon in de Top 4 moet eindigen.

21 juni 2022 om 12:39

Summerville, die heb je ook nog inderdaad. Zou dat een directe versterking zijn voor AZ denk je? Heeft het toen leuk gedaan bij ADO meen ik, maar verder? Ik vraag me af of Summerville er al gelijk zal staan bij AZ, zoals je suggereert.

21 juni 2022 om 12:43

Talentvolle speler die het inderdaad bij ADO goed heeft gedaan. In Engeland is hij op fysiek vlak echt gegroeid. Zou het als AZ zijnde voor 2 miljoen max wel een verantwoorde transfer vinden. Is een speler met snelheid en een actie. Voor een FC Twente of FC Utrecht zou het uiteraard ook een leuke speler zijn. Kan dat niveau naar mij inziens wel aan

21 juni 2022 om 22:27

Dilrosun zou ook een interessante optie kunnen zijn. Heeft het een paar seizoenen geleden goed gedaan bij Herta.hij speelde zelfs een interland. Werd afgelopen seizoen verhuurd aan Bordeaux, maar dat was geen groot succes. Nu keert hij terug bij Herta BSC, misschien is er wel een tranfer mogelijk.

Zo spelen er in het buitenland nog wel meer jonge Nederlandse talenten die interesant kunnen zijn voor AZ (of andere eredivisieclubs): Van der Ven (wolfsburg), Van Hecke (brighton, verhuurd aan Blackburn), Bogarde (hoffenheim), Mbuyamba (chelsea) . Ook iets oudere spelers die mogelijk interessant kunnen zijn: Zeefuik (herta BSC, verhuurd aan Blackburn), Fosu-Mensah (leverkusen) en Riedewald (crystal Palace). Het zijn overigens allemaal wel verdedigers/ verdedigende middenvelders. Als aanvaller zou je nog kunnen denken aan Sam Lammers (atalanta).

logisch, deze jongen heeft zich al 2x bewezen in de eredivisie, daarnaast is hij nog jong.
zou zeker een aanwinst zijn voor Az, en mooi voor de eredivisie, leuke speler om te zien

21 juni 2022 om 12:39

2 keer? Volgens mij waren ze bij Heerenveen niet helemaal tevreden met Odgaard. Een echte goalgetter is het ook niet echt. In 24 wedstrijden voor Heerenveen heeft hij er 7 gemaakt. En bij RKC 8 in 30 wedstrijden.

21 juni 2022 om 13:10

Hij was heeeel slecht bij Heerenveen op paar momenten na. Ergens zag je wel dat hij meer moest kunnen maar daar had Heerenveen niets aan op dat moment. Misschien laatbloeier

21 juni 2022 om 13:25

Nee klopt bij Heerenveen viel hij me tegen als spits, maar bij RKC heeft hij laten zien goed te kunnen uitblinken als rechtsbuiten. Heeft de snelheid voor de counter en een goed schot

21 juni 2022 om 13:40

Was inderdaad echt enorm slecht bij ons. Dit seizoen geeft hij mij gigantisch verbaast, want ik dacht dat het een amateurvoetballer was

21 juni 2022 om 17:37

Ik ben ook niet onder de indruk van Odgaard.. en wat is er mis met Pavlidis? Die begon toch aardig te draaien en scoort steeds meer bij AZ toch? Heb het gevoel dat ze niet echt tevreden zijn over hem maar dat kan ook aan de aanvoer liggen, vooral Karlson die vaak voor eigen succes gaat. Ik denk dat als je Pavlidis goede ballen geeft hij er makkelijk 25 inschiet

21 juni 2022 om 18:45

Niks mis met Pavlidis, maar altijd handig om er nog een goeie jongen achter te hebben die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan.

21 juni 2022 om 18:47

Blijft inderdaad een gek verhaal. Toen Odgaard bij Heerenveen speelde, was ik ervan overtuigd dat dit onze slechtste speler in jaren was. Nu zie ik een totaal andere speler, terwijl zijn avonturen tussen Heerenveen en RKC ook niks werden. Bij RKC inderdaad indruk gemaakt, maar ben benieuwd of dat dan een incident was of wellicht te maken heeft met een vertrouwenskwestie. In ieder geval, in deze vorm een aanwinst voor AZ, maar moet niet terugvallen richting de Odgaard van Heerenveen, want dan komt hij flink tekort voor niveau AZ.

21 juni 2022 om 19:25

Voor mijn gevoel was hij zo slecht nog niet bij Heerenveen, wist vaak in scoringspositie te komen, was alleen dramatisch slechts als het aankwam op de afronding. Nou kijk ik ook niet vaak naar Heerenveen, dus kan ik er naast zitten, maar zo drama was het toch niet?

21 juni 2022 om 23:39

Ik vond het wel echt drama. Hij speelde als spits veel met zijn rug naar de verdedigers en moest dan een kaats geven of een bal vasthouden. Beide dingen lukten hem vrijwel nooit. De bal sprong van zijn voet, de passes waren zwak, geen enkel kopduel werd gewonnen. Het was het gewoon allemaal niet. Ook zijn positionering is me erg bijgebleven. Bij een lange bal was hij vrijwel altijd te laat. Heel af en toe scoorde hij, wat het allemaal nog enigszins compenseerde. Maar richting het einde van het seizoen raakte hij ook uit de basis, terwijl er eigenlijk geen reservespits was. Dat zegt ook al genoeg.

4 miljoen klinkt wel veel voor een 2e spits bij AZ. Ter vergelijking: Feyenoord had ook moeite met de 4 miljoen voor hun eerste spits. Door de Conference League hadden ze wat meer, en het liep uiteindelijk op andere dingen mis, maar het laat wel zien dat het dus veel is. Of heeft AZ daadwerkelijk zoveel meer dan Feyenoord? Dan is het schandalig dat ze 5e eindigen, achter clubs die veel minder te besteden hebben.

21 juni 2022 om 12:19

Hoe kom je er nu weer bij dat Feyenoord moeite had met die 4 miljoen? Feyenoord heeft dat geld gewoon makkelijk alleen twijfelde ze aan de kwaliteiten van Dessers. Dus nee Az heeft niet meer dan Feyenoord.

21 juni 2022 om 12:33

Blijkbaar heeft Feyenoord maar 5 miljoen transferbudget (bron: Feyenoord transfermarkt) Dus ze zullen echt wel moeite hebben gehad met die 4 miljoen.

21 juni 2022 om 12:36

Nou ja, makkelijk? Het is algemeen bekend dat Feyenoord niet veel geld te besteden heeft. Om dus te stellen dat Feyenoord makkelijk 4 miljoen heeft liggen, is ook weer wat overdreven. Die moeten wel spelers verkopen om betreft transfers echt wat vet op de botten te hebben. Daar komt in de toekomst wel verandering in gezien de weg die ze zijn ingeslagen, maar breed heeft Feyenoord het zeker nog niet.

Echter is er ook een reden waarom AZ nooit flinke bedragen spendeert en doorgaans hooguit 3 miljoen euro voor z'n spelers betaalt. Die zitten ook wel aardig op hun limiet. Natuurlijk is het beleid erg goed geweest de afgelopen jaren, maar AZ leeft natuurlijk ook gewoon naar z'n doelstelling(en) en dat kost aardig wat geld. Corona en het stadiondossier hebben ook niet geholpen.

21 juni 2022 om 12:40

AZ heeft ten opzichte van Feyenoord wel vet verkocht de laatste jaren. Of zijn de miljoenen van Janssen, Til, Weghorst, Jahanbakshs, Boada, Stengs, Bizot en Koopmeiners nu al op? Zulke transfers heeft Feyenoord simpelweg niet gehad.

21 juni 2022 om 12:50

@poeheeej! - Vergeet niet dat een club daar ook naar gaat leven. Spelers komen echt niet voor een prikkie bij AZ voetballen. Echter zal AZ vast wel een leuk bedrag op de bank hebben staan. Dat wil je alleen niet zomaar even spenderen. Corona heeft wel laten zien dat clubs maar beter wat achter de hand kunnen hebben en ik denk ook dat je dat nodig hebt, als je als club financiele stappen wilt maken. Bovendien ga je voorbij aan een heel belangrijk gegeven: Clubs betalen miljoenenbedragen doorgaans in termijnen. Het is dus niet zo dat AZ even 50 miljoen euro op de bank heeft staan na vorige zomer. Dat geld komt vaak in etappes binnen, waardoor AZ echt niet zomaar even flinke bedragen kan gaan spenderen.

21 juni 2022 om 12:38

AZ heeft in het verleden goed verkocht, en betaald ook minder aan salarissen. Mogelijk dat zij dus meer budget hebben op dit moment. Feyenoord gaat enkele spelers goed verkopen en heeft straks meer te besteden dan die 5M die genoemd wordt. Al moet je nooit alles zomaar klakkeloos overnemen want ook Rutger Vinke blijft ‘maar’ een insider en die zitten er ook wel eens naast. Afijn, Malacia gaat waarschijnlijk deze week nog verkocht worden aan Lyon en dan heeft Feyenoord ook een beter budget.

Niet helemaal zeker van of dit de vis in de vijver is waaruit AZ zou moeten zoeken. Zo ontzettende indruk maakte hij ook weer niet. Vind het een behoorlijke prijs om eerlijk te zijn. Seizoen bij Heerenveen ook niet echt potten weten te breken, dus vraag mij af waar deze interesse zo op is gebaseerd.

21 juni 2022 om 12:46

Bij Heerenveen vond ik hem inderdaad zwak, maar dit seizoen heb ik echt van hem genoten en dat kwam daarom ook nogal uit de lucht vallen. Ik kon serieus een potje RKC gaan kijken, met name omdat ik Odgaard zo goed vond spelen. Heeft ook een wedstrijd tegen Ajax echt een fantastische pot gespeeld, die ik me nog kan herinneren. Mij lijkt dit echt een hele goede speler voor AZ 8 goals en 6 assists bij een RKC wat vaak toch vrij moeilijk tot kansen kwam vind ik wel netjes. Als je hem uiteindelijk voor een miljoentje of 3 kan oppikken en hem ook maar enigszins aan de bak krijgt dan heb je die investering zo verdubbeld.

Apart, want je gaat Odgaard halen voor de basis ipv als tweede spits achter Pavlidis. Mits de interesse van Gladbach van afgelopen maanden geleden nu opeens concreet is geworden, dan is het wel begrijpelijk. Anders is het onbegrijpelijk. Of je laat wat jonge talenten achter Pavlidis staan, zoals Poku, Duin, of Barasi (denk dat er wel paar worden verhuurd of nog tussen jong en AZ 1 zweven) of je haalt een routinier binnen die als stormram fungeert, de jonge jongens wat bijleert en Pavlidis tijdelijk kan opvangen bij een blessure of schorsing. Pelle is al een tijdje transfervrij, misschien heeft hij oren naar zijn oude club. Woont hij in Amsterdam en kan hij iedereen beoordelen als ze een ajax face hebben of niet.

21 juni 2022 om 12:28

Odgaard verwacht ik meer op de 10 positie en dat AZ verlost is van Dani de Wit als 10.

21 juni 2022 om 12:33

Maar dat zal helemaal apart zijn, want hij heeft niks van een 10. Hij is geen creatieve speler die strooit met passen of een Nederlandse raumdeuter die in de 16 komt om te scoren. Dan zou ik toch voor iemand anders gaan, zoals Flemming als je voor een soortgelijke profiel wilt gaan als De Wit. Die zal denk ik geen 4 miljoen kosten.

21 juni 2022 om 12:40

Odgaard draaide juist in een vrije rol achter Kramer een heel sterk seizoen. Nee hij is geen klassieke 10 als Sneijder of een loper als Dani maar zeker wel nuttig rond die positie.

Flemming is overigens oneindig veel technischer dan onze huidige overtredingenmachine genaamd Dani de Wit. Nu ben ik persoonlijk geen groot fan van Flemming maar hij is voetballend toch echt wel een paar stapjes beter dan De Wit.

21 juni 2022 om 12:41

De vraag is wel of een speler als Flemming AZ nou echt beter maakt. Hij liet het zien in een moeizame ploeg en dat is tot op zekere hoogte wel knap, maar het heeft zowel voordelen als nadelen. De nadelen zijn duidelijk: Lager niveau, mindere spelers om je heen, de ploeg raakt een beetje afhankelijk van dergelijke spelers. Echter zijn de voordelen: Je krijgt genoeg kansen om iets met de bal te doen, aangezien je een aanspeelpunt wordt, je wordt niet afgerekend op je wisselvalligheid en na 3 slechte wedstrijden blijf je gewoon staan. Dan vraag ik me toch af of je als club niet hoger zou moeten mikken dan een Flemming, al renderen dit soort type aanvallende middenvelders doorgaans wel in de Eredivisie. Echter mislukken ze hopeloos in het buitenland.

21 juni 2022 om 13:27

@mousadembele19 - Speelde hij niet meer in een spitsenduo met Kramer? Tenminste, zo zag ik het altijd wanneer ik hem zag spelen in de samenvattingen van RKC. Dan was Odgaard of Stokkers omheen aan het zwerven en was Kramer meer de afmaker. Overtredingenmachine valt overigens toch ook wel mee? Want dat is gewoon onderdeel van zijn spel door te sleuren en te trekken, omdat hij technisch niet de meest begaafde voetballer is.

21 juni 2022 om 13:33

@sirius - Maar die stelling/vraag kun je ook plaatsen bij Odgaard. Dit is pas zijn eerste goeie seizoen in zijn carriere op volwassen niveau. Bij Heerenveen was hij redelijk slordig met het afmaken (je zag wel dat hij spitsen instinct had, maar zo vaak miste of slecht afrondde) en ik heb hem gemist bij Pescara en Lugano, maar dat werkte ook niet echt. Als je 4 miljoen moet gaan uittrekken voor Odgaard en rond de 2 miljoen mag uittrekken voor Flemming (tenminste, de recordbedragen van Sittard zijn rond die bedragen (Van Bommel is de recordverkoop van 2,7 miljoen en Schuurs was 2 miljoen, waarbij Diemers op 3 staat met 1,3 miljoen)), dan had ik het wel geweten (flemming trouwens als men dat niet door had).

21 juni 2022 om 13:37

De Wit was afgelopen seizoen de speler met de meeste overtredingen van de hele eredivsie. In zijn eentje 71 overtredingen begaan, de eerstvolgende AZ speler in die lijst is Pavlidis op plek 26 met 34. Minder dan de helft dus! Daarnaast kreeg De Wit er 'maar' 37 mee en Pavlidis 30, die ratio is niet bepaald in het voordeel van De Wit. De Wit is weinig meer dan een draver die met zijn gesleur ook nog eens regelmatig vrije trappen weggeeft op plekken waar je dat totaal niet wil hebben.

21 juni 2022 om 14:17

@mousadembele19 - Je hebt gelijk ook, 71 is wel heel veel inderdaad. Dat hij maar 4 gele kaarten heeft in de competitie, wel knap. Maar anyways, je kunt niet zeggen dat hij zich niet ontwikkelt heeft, want hij heeft dit seizoen niet heel onaardig gepresteerd ten opzichte van zijn seizoenen daarvoor. Er zit wel een stijgende lijn, dus wat gaat hij laten zien volgend seizoen. Maar onder AZ fans zijn de reacties redelijk gemixed.

21 juni 2022 om 14:47

Hoewel zijn cijfers aan het einde van afgelopen seizoen hoger waren dan de twee jaar daarvoor bij AZ vind ik die ontwikkeling wel meevallen. Hij scoorde veel bij de start van het seizoen maar stond tussen oktober en februari droog en na die ene goal op 9 februari scoorde hij weer niet tot de laatste wedstrijd van het seizoen op 15 mei. (Regulier seizoen, playoffs niet meegenomen) Ook zijn passing is niet aanzienlijk verbeterd het afgelopen seizoen, bijvoorbeeld maar 4 assists. Net zoveel als het seizoen ervoor en 6 minder dan Wijndal.In combinatie met de vele overtredingen en zijn beperkte techniek is het totaalplaatje in mijn optiek simpelweg onvoldoende. Zeker als je dat afzet tegen de vergelijkbare cijfers van Odgaard, bij een mindere ploeg in minder wedstrijden.

21 juni 2022 om 18:50

Dat hij maar 4 gele kaarten heeft is inderdaad erg knap, aangezien hij echt wel een stuk of 10-15 ellebogen heeft uitgedeeld. Fijn als jongen die een vuurtje doet opstoken bij zijn medespelers, maar o zo vervelend als hij voor de zoveelste keer een onnodige overtreding begaat op een stomme positie.

21 juni 2022 om 12:29Wordt naar wat ik heb begrepen eerder gehaald als concurrentie voor / vervanger van Dani de Wit, als inkomende nummer 10, niet als spits.

Wat False9 dus ook zegt.

Heeft toch wel een goed eindruk gemaakt bij RKC. Denk echt dat ze zonder hem niet meer in de eredivisie hadden gespeeld. Is in mijn ogen echt wel een versterking voor AZ. Weet niet of ze mee kunnen doen om het kampioenschap, maar vanaf het begin bovenin mee draaien zou wel leuk zijn voor ze.

Het is nog vrij stil rondom AZ. Zouden Karlsson, Midstjo en Wijndal de club niet verlaten? Ik weet dat Kerkez de beoogde opvolger van Wijndal is, maar voor de rest heb ik geen idee wie de andere vacante posities gaan invullen. AZ mag best de portomonnee trekken, omdat de selectie, zeker bij een vertrek van Karlsson, eigenlijk wat aan de matige kant is. AZ zou komend seizoen zich ten doel moeten stellen om derde te eindigen en te overwinteren in de Conference League. Natuurlijk liep Feyenoord dit seizoen mijlenver voor op AZ, maar met het vertrek van Dessers, Linssen, Til en mogelijk spelers als Senesi, Malacia en Kokcu zal er daar ook opnieuw gebouwd moeten worden.

21 juni 2022 om 12:47

Het is een beetje de vraag wat AZ nou precies op de bank heeft staan. Ze hebben flink geboerd de vorige zomer, maar ze hebben met het dak van het stadion en corona ook onvoorziene kosten gehad. Bovendien zullen de meeste transfers in termijnen worden afbetaald. Echter denk ik niet dat AZ flink met de portemonnee zal zwaaien. Ze zullen ongetwijfeld meer spenderen dan in voorgaande jaren, maar ik denk niet dat AZ gelijk al z'n geld er doorheen gaat brassen. Dat is een te groot risico.

21 juni 2022 om 13:07

Het eigen vermogen bedroeg in de vorige jaarrekening 38 miljoen. Daar zal niet veel verschil in zijn gekomen afgelopen seizoen, in ieder geval niet zoveel dat de plannen opeens aangepast moeten worden. Er is (als het goed is) begroot op corona en de meeste andere kosten werden in ieder geval deels door de verzekering gedekt. En uiteraard komt het transferbudget niet uit het eigen vermogen maar is onderdeel van de begroting.

De club geeft doorgaans niet meer dan 2,5-3 miljoen uit aan een speler aangezien dat het jaarbudget van de opleiding is en AZ alleen spelers wil halen die aantoonbaar beter zijn dan de jeugd of positioneel niet sterk bezet zijn in de opleiding. Daar begint echter zoetjes aan verandering in te komen, om de groei van de afgelopen jaren door te kunnen zetten gaat het transferbudget omhoog. Zo was AZ vorig jaar bereid ver te gaan voor Veerman (los van de uitkomst) en nu met bijvoorbeeld Odgaard. Het gaat een boeiende zomer worden in Alkmaar in ieder geval.

21 juni 2022 om 16:56

AZ wil voor de Champions League gaan, wanneer er over 2 jaar een extra plek bijkomt. Verder hebben zowel de onder de 16 als de onder de 18 de dubbel gepakt. Dus AZ wil ook ruimte geven voor die talenten om door te breken en rekent daar ook op. Dus reken er maar niet op dat AZ nu met vele miljoenen gaat strooien.

21 juni 2022 om 18:53

Voor Midtsjo staat Reijnders al klaar als directe vervanger, en Buurmeester komt er ook aan. Lahdo is gehaald als vervanger voor Karlsson en zoals je zelf al zegt is Kerkez de vervanger voor Wijndal, waarbij Witry ook als linksachter uit de voeten kan. Alleen nog een degelijke linksbuiten, mocht karlsson vertrekken, en een goede rechtsbuiten ontbreken nog. Ook is er een gerucht dat Hatzidiakos AZ gaat verlaten, dan moet er ook nog een cv met ervaring bij.

21 juni 2022 om 23:46

Reijnders is niet niveau Midtsjø en Lahdo is geen niveau Karlsson. Sterker nog, Lahdo was niet eens basisspeler bij Hammarby

Zou ook niet verkeerd zijn bij Feyenoord, maar bljjkbaar heeft AZ nog steeds meer in te brengen helaas.

Poeh dat is heel goed nieuws. Vind Odgaard echt 1 van de beste rechtsbuitens in de Eredivisie. Mocht je tot een akkoord van om en nabij de 3 miljoen komen moet je het gelijk doen.

Die Odgaard speelde toen tegen Ajax uit een dijk van een wedstrijd. Zeker potentie, helemaal bij een club als AZ. Weet niet of hij ,4 Mio waard is

Ah, daar zou ik dan wel blij van worden. Was erg gecharmeerd van deze speler in de wedstrijden dat ik hem gezien heb.

Odgaard is echt een buitenkansje voor AZ. Bij RKC steeg hij boven de ploeg uit. Wat een kanjer. Vrij lang, maar toch heel soepel in z'n bewegingen/acties. AZ gaat hier een hele grote slag slaan.

Kijk eens aan! Max is eindelijk op tijd bezig met de versterkingen. Odgaard lijkt me een hele goede aanwinst, ook omdat hij veelzijdig inzetbaar is voorin. 4 miljoen is dan wel wat veel voor een 1-jarig contract, maar als hij tussen de 3 en 3,5 miljoen gehaald kan worden vind ik het een ideale aanwinst.

21 juni 2022 om 18:56

Hoeveel geld het kost maakt mij niks meer uit (zolang het binnen enige proportie blijft uiteraard). Ik ben allang blij dat Max nu eens op tijd aankopen doet, en niet bang is de portemonnee te trekken. Ik zie het wel zitten in deze jongen. Heeft het erg goed gedaan bij RKC en ik vond hem ook zo slecht nog niet bij Heerenveen, was daar alleen een ramp wat betreft het afmaken. Daarbuiten heeft Sassuolo over het algemeen wel een neusje voor talent, dus ik heb er vertrouwen in.

Az moet beginnen met het aantrekken van een andere keeper. Afgelopen seizoen heeft het az veel punten gekost. Wat een grabbelaar is dat .. ik zou die jongen verhuren aan een Deense club en ergens anders een keeper zoeken. Odgaard is prima maar hoop dat az echt nog met wat betere namen komt ..

Weer bewijst az een goede voetbalvisie te hebben en neusje voor talent! Hulde!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. KarlssonAanvaller3817
V. PavlidisAanvaller3718
E. PokuAanvaller40
M. van BrederodeAanvaller10
H. VerhulstKeeper20
P. VindahlKeeper360
M. MeerdinkAanvaller00
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

Denemarken
0 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 RKC Waalwijk 30 8 3 0
2020/2021 Pescara 19 1 1 0
2020/2021 Lugano 6 0 0 0
2020/2021 Sassuolo 0 0 0 0
2019/2020 sc Heerenveen 24 7 0 0
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren