Duel Westlandia tijdelijk gestaakt na ‘Jan Vertonghen-goal’: ‘Was geen bewussie’

Donderdag, 26 mei 2022 om 18:49Jordi Tomasowa • Laatste update: 19:12

Het competitieduel tussen Westlandia en Hercules is donderdagmiddag na een vrij merkwaardige actie van Wesley Bransen gestaakt. De middenvelder van Westlandia scoorde per ongeluk na een scheidsrechtersbal. Het bijzondere doelpunt bleek niet genoeg voor de in degradatienood verkerende Naaldwijkers, die uiteindelijk met 6-3 onderuit gingen tegen titelkandidaat Hercules.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door blaugrana11)

Met het verschil dat (jong?) Ajax daarna de deur wagenwijd openzette om de tegenstander tegen te laten scoren (hetgeen even duurde voor men dit in de gaten had) en aldus het misverstand werd rechtgezet.

26 mei 2022 om 20:44

Bizarre was nog dat die spelers van cambuur de bal ook nog bijna misten of over de achterlijn speelden 😂

26 mei 2022 om 23:45

Het was toch RKC?

27 mei 2022 om 08:37

Nee, was Cambuur..

Kan iemand zich nog die adriano herinneren van sjaktar? Die scoorde ook uit zon moment en vervolgens gaf sjaktar geen goal terug. Echt bizar onsportief.

26 mei 2022 om 21:41

Wat ik me nog kan herinneren is dat er bij Shaktar zelf ook een enorme tweedeling was. Adriano onderschepte nota bene een scheidsrechterbal van zijn eigen teamgenoot die het naar de keeper wilde spelen. Toen de tegenstander aftrapte erna leek het alsof ze vrije doortocht kregen om te mogen scoren, alleen leken een aantal van Shaktar daar geen zin in te hebben. Echt een bizar moment en het dieptepunt van sportiviteit.

26 mei 2022 om 21:46

Ja idd. Heb hem nog ff teruggekeken. Had hem echt gewoon in eigen goal geschoten als ik shaktar speler was. Vind het overigens een wonder dat ze die luiz adriano geen doodschop hebben gegeven. Zou echt zwart voor mijn ogen woorden hoor als iemand me zo iets flikt.

Ik zou de goal wel willen zien. Als dit gewoon een keeper is die die bal laat lopen of een blunder maakt, dan zou ik ze ook niet laten scoren.

Raar om dan de goal niet terug te geven. Wel netjes dat het uiteindelijk door de scheids zo is opgelost, want hij hoeft dat niet te doen, natuurlijk, volgens de regels dan.

Doet ook een beetje denken aan die situatie met Kanu, bij Arsenal.

Wat een onzin. Clubs die een onterechte strafschop krijgen schieten hem ook niet expres naast. Hetzelfde met onterechte corners en inworpen.

Als die keeper hier staat de slapen en niet oplet. Is dat gewoon een blunder als zovelen en hoef je ze echt geen goal terug te geven.

Halfzachte gedoe. Jammer dat Westlandia zich uiteindelijk liet beïnvloeding.

Hercules, de uiterst sympathieke ploeg die met 6-1 werd afgedroogd door OSS’20 en protest in diende omdat er een speler van zaterdag 1 (4e klasse) meedeed. Chapeau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2229 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
D. BlindVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren