Bizarre ‘aanval’ op Bazoer ligt anders: ‘Ja, ik was in de kleedkamer, maar...’

Maandag, 7 maart 2022 om 23:07Jeroen van Poppel • Laatste update: 09:47

De dronken sponsor van Vitesse die Riechedly Bazoer zou hebben aangevallen zoekt maandag de pers op om zijn kant van het verhaal te vertellen. De man ontkent dat sprake is van een 'aanval' op de sterspeler van Vitesse, een verhaal dat door de club publiekelijk bevestigd leek te worden. "Ik heb absoluut niemand aangevallen", aldus de sponsor van Vitesse, die anoniem zijn verhaal doet aan Omroep Gelderland.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

26 reacties (laatste reactie door sergioramoshm)

Wat een zieke gasten de laatste tijd sinds dat Corona niet meer een hoofdonderwerp is en alles weer open is zijn de meest gekke debielen weer bezig op straat en in de stadions wat een gekken.

7 maart 2022 om 23:28

Nou nou, hij heeft lopen schreeuwen omdat de prestaties belabberd waren. Wat een complete gek zeg.

7 maart 2022 om 23:55

Hij is de kleedkamer binnengedrongen. Wie denkt de man wel niet dat hij is. Prima als je als supporter tekeer gaat op de tribune, maar dat je de kleedkamer inloopt en daar twintig seconden lang tekeer gaat tegen spelers spoor je echt niet. Deze sponsor is, Bazoer bedreigd of niet, zijn boekje te buiten gegaan en terecht geroyeerd, Ook een stadionverbod zou ik niet heel vreemd vinden.

8 maart 2022 om 00:42

Moeten ze er maar beveiligers neerzetten toch? In dit geval was het een sponsor die even 20 seconde lang ging schreeuwen ( lijkt me geen ramp), maar er hadden dus ook zo 100man met wapens naar binnen gekund om de hele selectie van vitesse aan gorte te slaan

8 maart 2022 om 00:51

Haha lekker voorbeeld.
Ja een paar beveiligers houden 100 man met wapens natuurlijk wél tegen!

8 maart 2022 om 00:52

Dus omdat er geen beveiligers staan is dit okee?
Beetje apart.

8 maart 2022 om 05:35

Zo kunnen we blijkbaar kieftenbeld zijn huis ook zomaar binnenkomen om even tekeer te gaan. Tsjah had je maar een beveiliger neer moeten zetten toch?

8 maart 2022 om 10:05

@Kieftenbeld die beveiliging staat bij de entree van het stadion, en die houden die wapens tegen. Daarna is er zoiets als eigen verantwoordelijkheid, dat je je als mens normaal gedraagt. Zeker een sponsor die niet in het ultra-vak zit. Laten we van dat soort mensen vooral niet meer gaan verwachten dat ze zich een beetje weten te gedragen zonder beveiliging.

8 maart 2022 om 00:58

De wereld is mede door de Corona situatie natuurlijk ook verder verpauperd. Mensen lijken soms wel contact gestoord, ik maak het dagelijks mee op mijn werk. Mensen hebben geen geduld meer, zijn opgefokt, echt veel meer dan daarvoor. Woorden zijn tegenwoordig niet meer genoeg, er moet fysiek gereageerd worden en veel meer bedreigend. We doen er maar mee heen maar dit is helaas wel de realiteit.

De media liegt zoooo veel.
Het beste is eigenlijk om niets meer te volgen.
Beter kan je de tijd besteden aan je gezin, je huisdier, je buren, het huishouden. Zaken om je heen die wel de moeite waard zijn om in te investeren. De mensen waar je mee samen leeft, de waarheid om je heen en waar je invloed op hebt.

8 maart 2022 om 04:48

Mij lijkt dat je altijd je gezin huisdier huishouden en.o.buren voor moet laten gaan ten opzichte van ook maar iets van internet. Daar heb je dit bericht toch niet voor nodig om dat normaal te vinden hoop ik voor je.

8 maart 2022 om 09:55

Je weet denk ik zelf wel dat de wereld voor veel mensen een online omgeving is die ze verder wereldvreemd maakt

10 maart 2022 om 11:26

Daar heb je inderdaad 100% gelijk in Theo4ever!. dat is eigenlijk een heel trieste maar wel terechte constatering.

Goh Theo, niet de beste maar altijd tot het gaatje. Toen ik nog in NED. woonde kon ik daar toch wel van genieten.

8 maart 2022 om 09:36

@toss, deze info kwam ook van Vitesse zelf. En omdat de dader het verhaal ontkent liegt de media? Rare redenering.

Ja hoor weer zo'n, mannetje die denkt zomaar even een grote bek te mogen opzetten omdat hij " per ongeluk" bij de kleedkamer uitkwam. En uiteraard had hij maar 1 wijntje op. Zo vaak meegemaakt van die mannetjes die een paar euro sponseren en dan denken dat ze alles mogen.
Vitesse moet hem nooit maar dan nooit meer binnen het terrein van het stadion toelaten. Als supporter heb je de PLICHT je te gedragen in het stadion want je bent GAST. Maar als sponsor,zelfs als kleintje,gelde dat al helemaal. Flink.ook dat hij anoniem naar de media is gestapt. Weg met die figuren.

8 maart 2022 om 10:01

Dat geeft hij ook toe maar hij heeft nooit iemand fysiek aangevallen en dat is wel gemeld door de voorzitter van vitesse. Als supporter betaal je voor entree dat is toch wel iets anders dan ergens te gast zijn. En als laatste reageer je zelf hier ook anoniem. Zet er even je echte naam bij als je hier iemand anders op aanvalt.

10 maart 2022 om 11:37

Hij hoort zich gewoon te gedragen. Heel simpel, maar wat ik al schreef ze betalen een paar knaken en denken dat ze alles mogen. Oneindig vaak meegemaakt dat soort " kijk mij eens een grote broek aan hebben " kereltjes. Volgens hem was hij nuchter..dus wist hij na 10 seconden ik ben ergens wat ik niet mag ik draai me dus om. Niet gedaan dus ..
*Ook als hé een kaartje koopt ben je gast,maar probleem is hele volksstammen snappen dat tegenwoordig niet
*Ik mag anoniem reageren want ik ben geen sponsor meer in Ned. Wel waar ik hier woon en zelfs dat doe ik anoniem want ik wil niet aan de grote klok hangen waarom ik dat doe.

Geloof hier vrij weinig van en dan nog heb je als sponsor, in ieder geval in de rust en in beschonken toestand, niks in de kleedkamer te zoeken. Heat of the moment ook lekker makkelijk. In the Heat of the moment hoor je gewoon lekker in een skybox of de businessclub te zitten als sponsor. En nog trots zijn dat hij er misschien wel.voor heeft gezorgd dat ze nu iemand neerzetten. Bah.

8 maart 2022 om 07:20

Nou, dat is toch wel een held grote nuance. 20 seconden schreeuwen of bazoer te lijf gaan. Het een is strafbaar het ander niet. En vervolgens ook nog doen alsof Vitesse je verhaal heeft bevestigd, dat is helemaal schandalig en uiterst onbetrouwbaar. Wat het AD heeft gedaan is vele malen erger dan de sponsor die tot de kleedkamer weet door te dringen en daar staat te schreeuwen. Hoe moeten we het volgende verhaal van het AD lezen? En als zij nu met een verhaal komen over seksueel grensoverschrijdend gedrag?

Wat hebben sponsoren te zoeken in de kleedkamer. Bij echte profclubs is dat uitgesloten.

Hij heeft in ieder geval wel hart voor de club...

Zonder gekheid. Dit kan natuurlijk niet maar als hij niemand heeft aangevallen en niet beschonken was moet je het ook niet groter maken dan het is.

elke voetballer is weleens op zo een manier toegesproken door iemand van binnen de club; of dat nou vanaf de zijlijn, tribune of vanuit de deuropening is.

"je moet niet op elk nieuwsbericht springen met emotie, je zou inmiddels beter moeten weten".

@Janta Bij échte profclubs worden dames ook niet lastiggevallen. Toch...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.FC Twente6818
5.AZ6120
6.Vitesse51-9
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. OpendaAanvaller3719
J. FroelingKeeper00
J. HouwenKeeper190
D. ReizigerKeeper00
M. SchubertKeeper210
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Vitesse.

102 fans
Middenvelder, 25 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 juni
FC Groningen is niet van plan om Jörgen Strand Larsen zomaar van de hand te doen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren