Feyenoord richt pijlen op spits van Botafogo ‘met flink prijskaartje’

Donderdag, 21 oktober 2021 om 09:23Yanick Vos • Laatste update: 09:33

In de zoektocht naar een aanvallende versterking voor de toekomst is Feyenoord uitgekomen in Brazilië. Volgens Feyenoord Transfermarkt hebben de Rotterdammers de pijlen gericht op Matheus Nascimento, een zeventienjarige spits van Botafogo. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Twitter-account hangt er een flink prijskaartje aan het talent en komen er ‘wat haken en ogen’ bij kijken. “Er zal een constructie bedacht moeten worden voor zijn komst”, zo klinkt het.

Het aantrekken van de Braziliaanse spits lijkt op voorhand geen eenvoudige opgave. Volgens de berichtgeving ligt er veel concurrentie op de loer. “Onder meer vanuit Engeland, Duitsland en Italië houden clubs zijn ontwikkelingen in de gaten. Dat gaat zijn komst naar Rotterdam uiteraard moeilijker maken.” Het contract van de 1.82 meter lange aanvaller bij Botafogo loopt door tot medio 2023. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op vijf miljoen euro. Nascimento kwam dit seizoen tien keer in actie namens de hoofdmacht van Botafogo in de Serie B. Deze voetbaljaargang scoorde hij eenmaal.

Feyenoord is ook nog altijd in de markt voor Amad Diallo. De buitenspeler van Manchester United was afgelopen zomer al op weg naar De Kuip. Een transfer ketste af toen de Ivoriaan geblesseerd raakte. Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer liet op een persconferentie weten dat het de bedoeling is dat Diallo in januari alsnog wordt verhuurd. Transfermarktexpert Fabrizio Romano schreef deze week op Twitter dat Feyenoord nog altijd kandidaat is. Inmiddels zouden echter ook andere clubs zich mengen in de strijd om de ex-speler van Atalanta.Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door kaws)

Mooi dat Feyenoord nu ook in andere vijvers aan het vissen is. De kans op speelminuten is bij Feyenoord voor een talent op dit moment groot. Ook groter dan bijvoorbeeld bij Ajax en PSV. Dat moeten ze zeker in hun voordeel gebruiken. En dan een keer een klapper maken qua verkoop.

21 oktober 2021 om 09:51

Lees nu net dat de clubleiding van onze buren uit Duitsland zijn aangevallen in een restaurant in Rotterdam. Waarschijnlijk weer geen arrestaties. Zijn dit diezelfde randdebielen die dat spandoek willen plaatsen met verwijzing naar de bomberdementen in de 2e wereldoorlog? En nu zelf de eigen stad slopen? Kunnen deze personen zich svp zichzelf van het leven beroven.

21 oktober 2021 om 11:06

Wat heeft dit hiermee te maken? Lees het artikel nog eens, dan zie je dat het om een transfergerucht gaat. Er is een ander artikel op Voetbalzone dat over de aanval gaat.

21 oktober 2021 om 11:58

Dit artikel gaat dan ook wel over de aanval van feyenoord, maar op een andere manier natuurlijk 😉 @alsje reageer dan lekker onder dat artikel

21 oktober 2021 om 11:59

Lang opsluiten met verzwaard regime en fysieke dwangarbeid in sectoren met personeelstekort. Hebben ze nog nut.

21 oktober 2021 om 09:58

Schrijf je dit nou echt? De kans op speelminuten bij Feyenoord groter is voor talenten dan bij Ajax en PSV? Had Feyenoord talent maar meer de kans gegeven, dan hadden ze er heel anders voor gestaan. Kijk eens naar de selecties van PSV en Ajax, dan zie je dat talent ook bij deze clubs gewoon de ruimte krijgen hoor. Wat goed is komt snel.

21 oktober 2021 om 10:15

Feyenoord deed het 10 jaar terug erg leuk met hun talenten die Oranje haalden en internationaal ook doorbraken. Daarna ging het eventjes goed en gingen ze toch weer kopen kopen kopen. Dat was het moment dat helden met namen die ons nu onbekend in de oren klinken hun opwachting maakten in het eerste en allen faalden.

21 oktober 2021 om 10:25

Ja dat schrijf ik echt. Ik zeg niet dat er niemand doorbreekt bij Ajax en PSV. Maar bij Ajax zitten spelers als Kudus, Daramy, Schuurs en Danillo op de bank. Zouden allemaal in de basis staan bij Feyenoord. Het niveau van deze teams is nou eenmaal hoger dus de kans op speelminuten kleiner.

21 oktober 2021 om 10:49

Alleen Kudus zou basis staan voor rest geen ander genoemde naam

21 oktober 2021 om 11:08

Schuurs… sorry hoor, maar Feyenoord mag dan blij zijn dat ze Trauner hebben ipv Schuurs.

21 oktober 2021 om 11:14

Nee man.. Schuurs zou toch niet i.p.v. Senesi basis staan.
Daramy heb ik nog te weinig van gezien.
Denk dat Kudus en Danilo wel basis zouden staan inderdaad.

21 oktober 2021 om 13:33

Messino, schrijf je dit nou echt? Bij Feyenoord geen kansen voor talent? Bijlow, Pedersen, Geertruida, Malacia, Senesi, Kokcu en Sinisterra zijn vanuit de basis 11 allemaal talenten die de kans hebben gekregen. Van de 11 spelers zijn dat er 7 (al speelt nu of Pedersen of Geertruida).. Als er ergens momenteel kansen liggen dan is het bij Feyenoord.

5 miljoen is toch wel echt de hoofdprijs voor Feyenoord, zou je dit wel moeten doen als je met allerlei constructies moet werken ?

21 oktober 2021 om 09:38

Altijd weer de vraag natuurlijk en zeker voor een 17 jarige jongen wat je niet weet hoe hij zich gaat ontwikkelen.
Ben wel blij dat er eindelijk eens andere spelers gescout worden maar er moet nog steeds verantwoord worden geïnvesteerd.

21 oktober 2021 om 09:43

Zeker positief hoe er tegenwoordig over de hele wereld word gescout door Feyenoord, ik ben ook van mening dat dit de enigste manier is om weer aan te haken.

Echter klinkt dit als een behoorlijke gok, en Feyenoord is (nog) niet in een financiële positie dat ze dit soort gokjes kunnen nemen.

21 oktober 2021 om 10:07

Bij dergelijke constructies moet je ook denken aan dat een speler bijvoorbeeld gekocht wordt deels met geld van bijv. Man United die daarmee eerste recht hebben om hem te kopen van Feyenoord of zoiets. Er zijn genoeg mogelijkheden om het financiele risico voor Feyenoord te beperken.

21 oktober 2021 om 10:11

Nee 5 mil voor een 17 jarige is voor nu een te grote gok terwijl het eerste eigenlijk nog niet geheel op orde is.
Maar ik weet niet hoe met investeerders en dergelijke zit.

21 oktober 2021 om 09:39

Ja ze willen uit de zelfde vijver vissen als ajax niets mis mee, als ze er geld voor vrij kunnen krijgen is de vraag

21 oktober 2021 om 09:47

Toch zijn dit de stappen die je moet zetten om uiteindelijk klappers te maken denk ik. Ajax heeft er ook een paar keer geluk mee gehad. Denk aan Davidson Sanchez een paar jaar geleden.

21 oktober 2021 om 09:47

Millik was nog de grootste meevaller denk ik.

21 oktober 2021 om 09:49

5 miljoen voor een 17 jarige jongen vind ik eerder een grote gok dan een stap die je moet zetten. Daar kan je ook een Alireza, Trauner en Pedersen van halen bijvoorbeeld. Je volledige budget in een 17 jarige steken lijkt me verre van verstandig.

21 oktober 2021 om 09:50

Ja Ajax is in die positie, maar als je een Magallan aantrekt..
Het pakt helaas niet altijd uit met een voltreffer.

21 oktober 2021 om 09:52

Procentueel was dat natuurlijk niks van het budget van Ajax. Sanchez was al 20 toen hij kwam volgens mij en kostte 5, maar zijn landgenoten Orejuela en Cassieta kwam ook rond die tijd voor ongeveer 5 miljoen. Dan hebben ze dus op 1 een klapper gemaakt. Voor Feyenoord zou het gaan om praktisch het hele budget in 1 jongens van 17.

21 oktober 2021 om 09:58

Tjsa, aan de ene kant heb je Davinson Sanchez die voor pakweg vijf miljoen over kwam en voor 40 vertrok, aan de andere kant heb je Matteo Cassiera die voor vijf miljoen overkwam en na uitleenbeurten aan FC Groningen en Racing Club voor een kratje pils naar Beleneses is vertrokken. Ajax zat destijds ook al aardig in de slappe was en heeft genoeg transferklappers gemaakt om niet rouwig te zijn om het falen van Cassierra, maar als zo'n gozer je steraankoop moet worden en je er een aparte betalingsconstructie voor moet verzinnen is het wat mij betreft toch wel een groot risico.
Als Feyenoord die vijf miljoen kan ophoesten en ook die vijf miljoen verlies kan lijden, prima, gokje wagen, maar als het twijfelachtig is en niet binnen de boekhouding past zou ik toch wat voorzichtiger zijn.

21 oktober 2021 om 12:07

@messi, fijn dat arnesen al aan jou heeft verteld wat het transferbudget is voor het komende jaar. Feyenoord haalde voor de coronacrisis ook spelers voor dit soort bedragen en dan konden ze nog wat meer kopen. Lijkt me dus niet heel gek als ze deze jongen halen voor 5 miljoen dat er nog wat geld is om in de breedte te versterken met een paar keer +- 1 miljoen.

21 oktober 2021 om 09:52

Zolang Feijenoord niet structureel top 2 speelt en elk jaar overwinterd is met deze constructies het enige haalbare.
Iedereen roept talenten voorrang geven maar je hebt niet op elke plek een talent lopen dus ik snap Feijenoord wel.
Niemand kan in de toekomst kijken maar stel je koopt hem voor 5, hij breekt enigszins door en je verkoopt hem voor 10 na 2 jaar dan maak je ook winst, niet ideaal misschien maar we kunnen denk niet veel meer.
Iedereen die blijft roepen/hopen op de zogenoemde investeerders hebben ook geen plan B voor handen.

21 oktober 2021 om 10:23

Ze moeten gewoon eerst gaan zorgen voor doorstroming vanuit de jeugd. Er is zat talent daar, alleen stagneerd het vaak vanaf de overstap van A tot senioren. Daar valt gewoon het meeste geld mee te verdienen. Daarna komt er pas ruinlmte voor gokjes van +-5 mil. Ik hoop dat Feyenoord nog even geduld kan opbrengen en de hand een beetje op de knip houd totdat de herstructuering van de jeugd zijn vruchten af gaat werpen.

21 oktober 2021 om 10:42

In de jeugd loopt momenteel geen uitmuntend talent voor de spitsen positie, dus dan moeten ze maar 4 tot 7 jaar wachten dat er iemand doorstroomt? Wellicht wachten op de kleine Van Persie? Voor 5 miljoen zou ik Dessers gewoon wat weken laten trainen met Van Persie, dat is evenveel zekerheid.

21 oktober 2021 om 11:33

Tuurlijk moeten ze daar aan werken, maar dat moet je niet compleet ten koste laten gaan van je sportieve prestaties van je eerste elftal. Er zit de eerste 3,4 jaar geen heel groot talent aan te komen voor de spits volgens mij, dus dan kan je toch beter opzoek gaan naar een jong talent. En daarnaast hebben ze nu met bijlow, malacia, geertruida en kokcu toch aardig wat spelers die de stap hebben gemaakt en waarschijnlijk een heel mooi bedrag gaan opleveren. Dan kan je wat mij betreft ook af en toe wat jonge jongens binnen halen om te ontwikkelen (pedersen, sinisterra en senesi)

21 oktober 2021 om 10:24

Voor 5 miljoen lijkt mij aan de goedkope kant gezien de clubs die sinds vorig jaar al bezig zijn hem met 18 naar Europa te halen. Zien hem in Brazilië als een van de grotere talenten in zijn leeftijdscategorie (2004 groep in Brazilië is sterk, vind zelf Kaiky Fernandes en Ângelo van Santos echt geweldige spelers, Savinho van Atletico Mineiro is een van leukste spelers om te zien door zijn flair en durf in 1v1 en deze Nascimento stond recent nog in die top 60 van the Guardian trouwens)

21 oktober 2021 om 11:40

Nu de stadions gewoon weer vol zitten en er Europees ook weer wat miljoenen binnenkomen zou 5 miljoen toch niet gelijk de hoofdprijs zijn? Feyenoord heeft altijd wel een transfer budget gehad van flink wat miljoenen, voor de corona crisis werden ook spelers als senesi (7 mil) en bozenik (4 mil) gehaald. Tuurlijk is het nog een hoop geld, maar het is momenteel wel de belangrijkste positie om te versterken voor feyenoord.

Dit moet Feyenoord niet willen. Teveel geld voor een 17 jarige. Ik zou het dan investeren in iemand die wat ouder is en er gelijk kan staan.

21 oktober 2021 om 09:50

Ik heb even gekeken maar is geen verkeerde speler snel twee benige

21 oktober 2021 om 11:31

Heb je hem op de Cor Pot manier gescout?

21 oktober 2021 om 09:52

Ja dat wordt altijd gezegd in Nederland. En over 5 jaar als het een topper wordt dan is het huilen met de pet op en zeggen dat hij destijds voor 5 miljoen een koopje was. Durf gewoon risico’s te nemen.

21 oktober 2021 om 09:52

Besef je wel welk bedrag Ajax betaalde voor een 18/19 jarige Antony? 21,5 mil hè. Tuurlijk Ajax vist andere cijfer. Maar 5 mil gelijk doen. Ajax haalde sanchez voor dat geld op 19. Categorie lager is nog moeilijker te pijlen. Cassiers 5 mil was bijv. Weer een miskoop. Maar snap dat je als Feyenoorder iets secuurder met geld wilt omgaan. Snap niet waarom slot zelf nog niet een midtsjo of karlsonnetje vindt in Scandinavië. Hij heeft daar wel oog voor. Weet echt wat ie uitzoekt of waar hij ja op zegt.

21 oktober 2021 om 10:04

Ajax heeft helemaal nog niet 21,5 mil betaalt voor Antony. Dat is de totale prijs incl bonussen. Die bonussen zijn nog niet behaald en zullen miss zelfs nooit behaald worden (winnen CL/EL of topscorer Eredivisie). Ajax heeft 15,75 mil betaalt, niet meer.

21 oktober 2021 om 10:11

Is nog altijd 3x zoveel als wat deze jongen moet kosten 😉

21 oktober 2021 om 10:26

Leuk maar dat is niet het punt

21 oktober 2021 om 10:45

Ja maar een antony was ook al 3x zo bekend en stond te boek als toptalent. Deze jongen heeft niemand van gehoord. Laat me graag verrassen maar ik zou dan liever 2 goedkopere gokjes doen. Die scandinaviers van nu kosten toch ook niks? En blijken prima te zijn

21 oktober 2021 om 11:12

Dit is een waarde die transfermarkt erop plakt. Jonge spelers gaan bijna altijd voor meer weg dan die waarde.

21 oktober 2021 om 09:55

Liever een 17 jarig talent waar nog rek in zit dan een speler van 22, 23 jaar die zogenaamd al een gevestigde naam heeft.
Als voorbeeld een Veerman, had die jongen bij Volendam opgepikt voor 9 ton ipv dat nu 7milj voor hem betaald moet worden.
De jongens die er volgens jou gelijk moeten staan zijn voor Feijenoord nu ook niet meer te betalen.

Het is natuurlijk een goede ontwikkeling alleen zit je wel aan een groter risico vast. Zeker voor Feyenoord met wat minder geld en dan zo’n fors bedrag voor een 17 jarige uit Brazilië. Die zal aanpassingstijd nodig hebben en het is de vraag of die dan nog doorontwikkeld. Ik snap niet waarom ze niet gewoon even 10 wedstrijd Bozenik opstellen en hem vertrouwen gaan gevend. Slechter dan nu kan het toch niet in de spits en kijk wat er van die jongen kan komen als hij vertrouwen heeft. Tuurlijk is het geen nieuwe Benzema maar dat zal deze jongen ook niet zijn want dan was hij niet haalbaar geweest voor een Feyenoord.

21 oktober 2021 om 09:54

Bozenik is uitgehuurd en eigenlijk al afgeschreven, is een scoutingsblunder geweest. Is nu hard bezig met matig zijn voor Fortuna Düsseldorf. Je hebt precies net zoveel aan Dessers.

Een 17-jarige jongen die voetbalt in de Serie B in Brazilië. Die niet als aanvaller aan de lopende band scoort maar wel een geschatte waarde heeft van 5 miljoen euro. Het is nogal een risico als Feyenoord in deze categorie spelers gaat investeren. Je moet in ieder geval je investering terugverdienen anders blijft het schrapen. Ik heb zojuist wat beelden proberen te bekijken maar daar valt niet zinnigs over te zeggen. Ik betwijfel of dit strategisch gezien een goede investering zou kunnen zijn.

21 oktober 2021 om 10:30

In Brazilië werkt het wat anders dan in Nederland. Hier debuteren spelers als ze 17, 18 of 19 zijn anders ben je geen talent. In dat opzicht debuteren spelers in Nederland echt heel jong. In Brazilië debuteer je alleen op die leeftijd als je een groot talent bent. Zo had Neres ook amper speelminuten bij Sao Paulo (8 wedstrijden) voordat hij naar Ajax ging. Hetzelfde geld voor Vinicius Jr. En Rodrygo. Anthony had dan wat meer wedstrijden maar had weinig rendement. Als je in Brazilië op jonge leeftijd al de competitie aan gort schiet zit de hele europese top achter je aan. Verder is het wel een risico inderdaad. Wel leuk dat ze eens verder kijken dan de landsgrenzen (wat ze ook al deden met Pedersen en Aurnes).

21 oktober 2021 om 11:53

Weet je, als Feyenoord investeert in dit soort jongens is het niet goed maar als ze spelers halen die er direct staan zijn het vaak spelers van een matige club die er zogenaamd direct staan. Kijk naar een Linssen, werkt keihard maar de doelpunten zoals bij Vitesse blijven uit. Moeten we dat dan maar blijven doen? Ik hou wel van de risico's die nu genomen worden

Ik ga nu iets heel raars, en wellicht ook controversieels voorstellen. Ik zou als ik Marc Overmars was een paar scouts naar Botafogo sturen en als die gozer inderdaad talentvol is bij Arnesen aankloppen voor een bijzondere constructie. Of Feyenoord het zou accepteren en of je het moet willen als Feyenoord-fan is een tweede, maar ik zou daar wel heil in zien. Ajax koopt die gozer voor de volledige vijf miljoen, tikt hem in één keer af, en verkoopt hem direct door aan Feyenoord, waarbij een gunstige, risicoloze betalingsregeling wordt afgesproken. Of Ajax koopt hem, verhuurt hem voor twee jaar aan Feyenoord met verplichte optie tot koop van vijf miljoen minus de betaalde huur.

Je ziet nu al dat Ajax het Bayern München van Nederland wordt en men realistisch gezien alleen nog van zichzelf kan verliezen. Met oog op het sterker worden in Europa is meer tegenstand wenselijk, dus zouden een paar van dit soort constructies om de Eredivisie te versterken zouden Ajax -en het Nederlands voetbal- op de lange termijn wellicht kunnen helpen.

21 oktober 2021 om 10:12

Je zegt idd iets heel raars. Waarom zou Ajax Feyenoord helpen? Waarom zou Ajax geld steken in een financieel bodemloze put die bezig is met eennstadion van 600 miljoen welke nog niet volledig gefinancierd is? Of ga je nu voorstellen dat Ajax daar de gaten ook moet gaan dichten? Laat Feyenoord maar eens verantwoord omgaan met hun centen ipv boven hun stand te leven. Als je vage constructies moet gaan bedenken omdat je die 5 miljoen niet zo kan ophoesten. Dan moet je het dus gewoon niet doen. En zeker niet voor een 17 jarige aanvaller die pas 1x gescoord heeft in 10 wedstrijden serie B (dat niveau is niet hoger dan de keukenkampioen...) De enige reden dat de transferwaarde zo hoog ligt is doordat er een hoop talenten van Brazilië bij topclubs spelen en t daar goed/prima doen. Denk aan Antony, Richarlison, die jongens van Madrid enz.

21 oktober 2021 om 11:05

Stop eens met het roepen dat Ajax het Bayern van Nederland wordt. Dat gebeurt niet. Ajax kan het zich niet permitteren om de beste spelers van bijvoorbeeld PSV te kopen. Bovendien hoort PSV net als Ajax alle andere wedstrijden te winnen zodat het aankomt op de onderlinge wedstrijden.

21 oktober 2021 om 11:14

Dat hoort Dortmund zogenaamd ook. En als het financiële gat nog groter wordt (wat er aan zit te komen door een goede CL campagne) dan zou het wel mogelijk zijn. Alleen is Ajax denk ik niet meer echt geïnteresseerd in de Nederlandse markt (buiten de eigen jeugd).

21 oktober 2021 om 11:54

Nu is de hele constructie tussen Bayern en Dortmund altijd overschaduwt door het feit dat Dortmund geholpen is door een lening vanuit München waardoor de hele club nog bestaat. Dat zal altijd iets blijven waar ze vooral in München denken iedere topspeler daar weg te kunnen halen. Zie ik Ajax niet doen en zal ook nooit gebeuren.

Feyenoord kan gewoon beter aankopen als Van der Heijden, Botteghin, Toornstra, Berghuis, Linssen en Jahnabksh halen en ondertussen eigen jeygd in laten stromen. Om hen dan weer te verkopen. Daarmee zal Feyenoord altijd wel 3e of 4e worden en af en toe 2e of 5e. Het risico om dure spelers aan te kopen is toch veels te groot.. 10 jaar terug braken er zoveel jeugdspelers door.. .De Vrij, Castaignos, Wijnaldum, Fer, Clasie, Indi.. Zij werden met winst verkocht. Dat kan toch weer gebeuren?

21 oktober 2021 om 10:50

Probleem is idd dat feyenoord al jaren geen veldtoppers meer aflevert. Jongens die het verschil maken. Ja bijlow, maar die staat op doel. Kokcu en malacia bijvoorbeeld zijn jongens die hun hele leven leuk meehobbelen in een elftal maar meer niet. Wat er de laatste jaren doorbreekt is echt om te janken vind ik.

Ze kunnen beter meer investeren in die jeugd en dat op orde krijgen

Zou die jongen wel geïnteresseerd zijn in Feyenoord? Is ook geen grote naam meer in het hedendaagse internationale voetbal. Zo'n gast heeft waarschijnlijk nog nooit van Feyenoord gehoord.
En de eredivisie is ook geen PL of Bundesliga.

21 oktober 2021 om 11:36

Op elk potje past een dekseltje.

Het is al weer even stil rond die Amerikaanse investeerder, zou dit een eerste transfer die dankzij hen naar Rotterdam komt? Of willen ze dit met hun eigen budget doen?

21 oktober 2021 om 16:09

Dat hele verhaal over investeerders is echt gelul denk ik. Dit horen we nu al een jaar of vijftien inmiddels. Ik geloof er absoluut niet in en denk ook niet dat het er ooit van gaat komen. Feyenoord zal ongetwijfeld wel eens creatief een speler vastleggen met mogelijk wat centen van een vermogende Feyenoord fan, maar meer dan dat zie ik niet gebeuren.

Feyenoord klaagt steeds dat ze niets te besteden hebben. Ondertussen hebben ze dit seizoen de meeste spelers gekocht van alle eredivisie clubs. Het succes is toch altijd gekomen van eigen talenten…..

Wat mij betreft is dit wel de koers die men gaat inzetten. De scouting van Feyenoord is flink verbeterd en dan is het ook daadwerkelijk tijd om nu wat pareltjes binnen te hengelen! Deze speler moet echter flink wat knaken kosten, maar Feyenoord heeft natuurlijk aardig schoon schip gemaakt en hier en daar wat centen bij elkaar gespeeld in Europa. Ik heb geen flauw benul van het transferbudget maar dit zijn wel de spelers waar ik op hoop. Ook hoop ik dat Karim Dermane snel een contract mag gaan tekenen, leuke spelert!

5 miljoen voor een spits uit de tweede klasse in Brazilië die 1 op 10 loopt. Zijn ze helemaal gek geworden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder148
J. ToornstraMiddenvelder143
B. LinssenAanvaller148
L. SinisterraAanvaller136
J. BijlowKeeper120
A. JahanbakhshAanvaller121
C. DessersAanvaller104
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren