Ronaldinho blinkt uit in el Clásico voor legendes van Barça en Real Madrid

Dinsdag, 20 juli 2021 om 22:52Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:14

Barcelona en Real Madrid hebben dinsdagavond een onderlinge benefietwedstrijd met legendes van beide clubs gespeeld. De inmiddels 41-jarige Ronaldinho liet bij de iconen van Barça de mooiste dingen zien, al ging de Koninklijke er uiteindelijk met de zege vandoor: 2-3. De wedstrijd werd gespeeld in Tel Aviv, Israël, onder toeziend oog van ongeveer 30.000 supporters.

Naast Ronaldinho speelden bij Barcelona bekende namen als Deco, Rivaldo, Javier Saviola en Gaizka Mendieta mee, terwijl er met Ronald de Boer ook een Nederlander op het veld stond. Real Madrid trad aan met spelers als Roberto Carlos en Luís Figo. Laatstgenoemde maakte in 2000 de gewraakte overstap van Barcelona naar Real. Dat zijn de supporters van Barça meer dan twintig jaar later nog niet vergeten, want Figo kon rekenen op fluitconcerten vanaf de tribunes als hij aan de bal kwam.

Ronaldinho begon aan de wedstrijd met een poging op doel vanaf de middellijn, een poging die op het dak van het doel eindigde. De Braziliaan zette Barcelona daarna op voorsprong via een harde rake penalty. Real nam de leiding in de wedstrijd vervolgens over via Pedro Munitis en Alfonso Perez. Ronaldinho zag een vrije trap van grote afstand rakelings over getikt worden, waarna Jofre Mateu alsnog gelijk maakte voor Barcelona. Laatstgenoemde ontving een schitterende lange bal van Rivaldo en maakte het na een dribbel af: 2-2. Het slotakkoord was voor Ruben de la Red, die Real met een geplaatst schot de winst bezorgde: 2-3.Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door binny)

Toch apart dat dit in de oude shirts gedaan wordt. Zouden de legendes het nieuwe Barça shirt hebben zien klaarliggen en ervoor bedankt hebben? 😜

Lekker Figo uitfluiten in een vriendschappelijk duel, wat een ontzettend treurige vent ben je dan. Nu ga ik wel slapen. Doei.

Zou het bijzonder vinden als dit ontopic kan blijven gezien de locatie waar het gespeeld is.

On topic : mendieta , heb ik iets gemist? Die speelde toch altijd bij Valencia?

20 juli 2021 om 23:04

Mendieta heeft ook voor Barca gespeeld!

20 juli 2021 om 23:05

Oke bedankt !

20 juli 2021 om 23:08

Heeft ook bij Barca gespeeld, maar was nooit zo goed als in zijn Valencia tijd. Moet wel gelijk aan een bepaalde generatie spelers denken nu. Baraja, Vicente, Aimar, Angulo, Mista, Morientes, Ayala. Dat Valencia was echt de Atletico van nu (serieuze concurrent van Real en in mindere mate Barca destijds). Ook Deportivo was gruwelijk met Valeron, Diego Tristan, Makaay, Fran, Djalminha, Mauro Silva. Goede oude tijden!!

20 juli 2021 om 23:12

Helemaal eens. Vooral Aimar was destijds de nieuwe maradona (wat uiteindelijk messi zou worden) en er speelde ene Killy Gonzales :-)Dat Valencia was toen nationaal en internationaal een gevreesde ploeg.Jammer dat dit in spanje tegenwoordig tot slechts 3 ploegen is gerduceerd. Want het deportivo was ook een serieuze titelkandidaat nationaal dat ver kwam in de cl (tot aan 2004)

20 juli 2021 om 23:17

Inderdaad Kily! En dan vergeten we clubicoon David Albelda te benoemen. Claudio Lopez niet te vergeten..

20 juli 2021 om 23:42

Pff dat team zou nu gewoon mee doen om de CL titel.

Of leeg gekocht worden door psg:-)

20 juli 2021 om 23:45

Jullie noemen het halve elftal van Valencia en jullie vergeten Sergio Cañizares Dat was toch ook wel een clublegende van Valencia. Hij was ontroostbaar na de verloren strafschoppenreeks tegen Bayern, wat leidde tot die iconische beelden van Kahn die hem troostte. Ook was hij 'gewoon' eerste keeper van Spanje tot dat hij zijn voet brak (volgens mij gebeurde dat ook op een hele domme manier) en daardoor het WK miste en zijn basisplaats verloor aan Casillas. Zijn carriere eindige ook nadat Koeman hem uit de selectie zette. Toch wel één van de meest kleurrijke keepers die er was in de laatste 25 jaar naar mijn mening. Edit: ik heb het opgezocht: hij liet een fles parfum op zijn voet vallen en kon daarom niet mee naar het WK in 2002!

20 juli 2021 om 23:52

Uiteraard Canizares, maar vergeten ook Adrian Ilie! Koningskoppel samen met Hagi bij het Roemeense elftal ook. Echt een gruwelijke spits vond ik dat altijd.

20 juli 2021 om 23:59

Parma had ook een lekker team. Crespo, Chiesa en veron enz. Toen was voetbal nog kicken en waren veel goede spelers. Qua niveau van toen en nu is het nu beperkt. Afgelopen 15 jaar waren er maar 2 echt de baas. Toendertijd had elk elftal een topper in huis. Fiorentina met batistuta.

21 juli 2021 om 02:02

Sterker nog hij was al met spanje in het hotel toen het gebeurde

21 juli 2021 om 10:08

Leon,

Ja man helemaal gelijk. Hernan Crespo is sowieso na Il Fenomeno mijn favoriete spits. Grote bos krullen en scoorde echt altijd en overal. Ondergewaarde spits imo. Maar dat komt meer omdat je vooral bij het Argentijnse elftal Gabriel Batistuta had. En ja batigol bij Fiorentina met Nintendo als shirtsponsor. Om 22:00 samenvattingen van de Serie A op Nos. Haha nostalgie!

21 juli 2021 om 11:45

Die ploeg heeft 2x op een rij de CL finale gehaald.

Ronaldinho blijft gewoon de eindbaas. Jammer dat zijn piek niet zo lang duurde als een Messi en CR7 de afgelopen 10/15 jaar, voetballend in zijn prime voor mij echt absolute buitencategorie. Voetballend beter dan CR7 imo. En ja ik ken de prijzen, records etc van CR7, daarom zeg ik ook expliciet voetballend. En dan doel ik op techniek, inzicht, dribbelen enz gewoon voetbalgogme.

20 juli 2021 om 23:07

Eens , 2004 - 2006 was echt magisch.

Eigenlijk pijnlijk dat ronaldinho nooit genoemd word onder de allergrootsten (in lijstjes)

Gezien zijn korte piek wel begrijpelijk

20 juli 2021 om 23:12

Het is puur vanwege die korte piek inderdaad. Voetballend hoort hij sowieso tot de allergrootsten. Ronaldinho heeft een nieuwe era ingeluid destijds met zijn manier van spelen en entertainment. De enige speler die ik qua soortgelijke stijl erna heb gezien is Neymar (los van dat overdreven vallen). Maar puur straatskills showen op het veld op een efficiënte manier om tegenstanders te passeren.

20 juli 2021 om 23:15

En zijn eeuwige positieve uitstraling. Het was een sieraad voor de sport idd.

Deze man had in 2006 alle prijzen al gewonnen in zijn carierre , wellicht dat dit zijn piek verklaard.

20 juli 2021 om 23:26

True, het is dat de Franse competitie en vooral PSG destijds niks voorstelde maar ook in Frankrijk speelde hij al als de speler die wij kennen uit zijn hoogtijdagen; geen grip op te krijgen. Ik had hem in 2006 als absolute vedette van de Selecao echt die wereldtitel gegund (besef Kaka, Ronaldo, Adriano, Robinho, Roberto Carlos en Cafu) deden allemaal mee, maar Ronaldinho was toen echt dé ster.

20 juli 2021 om 23:29

Wat een team had Brazilië toen. Had ook verwacht dat ze hem zouden winnen, maar Zidane was die kwartfinale echt oppermachtig.

20 juli 2021 om 23:36

Klopt Kan me als de dag van gisteren herrineren dat we op het werk poules invulden (600 man) waarin 99% brazilie als winnaar had, eigenlijk waren ze te goed met de magische 4 voorin. Dat het niet werkte kwam wellicht door zelf overschatting.Ik had tsjechie als winnaar maar dat geheel offtopic en terzijde.

21 juli 2021 om 01:50

Ronaldinho tot de allergrootsten? Sterker nog, Ronaldinho is DE allergrootste allertijde. Maakt me niet uit hoe lang hij het volhield,hoeveel prijzen hij wel of niet heeft gewonnen. Deze man heeft ons het allerbeste gegeven. Beter dan Ronaldinho wordt het niet. Neymar is een sierlijke speler, maar zelfs Neymar komt niet eens in de buurt van Ronaldinho. Ik bedoel het aannemen met zijn rug, 4 sombrero’s over twee spelers, schaar, akka s, no look pass.. pfff het was fantastisch. Bij Neymar is het vervelend en wordt vaak gezien als provocerend. Bij Dinho konden zelfs de verdedigers ervan genieten. Voor mij is Ronaldinho voor altijd de nummer 1 en dan op 2 Dennis Bergkamp.

20 juli 2021 om 23:12

@Garrincha, in mijn ogen was Ronaldinho voetballend in die periode beter dan Messi of Ronaldo ooit is geweest. Ronaldinho bezorgde de supporters continu een glimlach op hun gezicht. Elke balbehandeling was pure kunst.

20 juli 2021 om 23:22

Hij was sowieso sierlijker dan Messi althans dat is mijn mening. Ronaldinho is qua speelstijl gewoon de reïncarnatie van Garrincha. Techniek, trucendoos, snelheid, dribbelen, schieten; geen grip op te krijgen! Velen mensen onderschatten ook het inzicht van Dinho en zijn absurde steekpasses. Over de grond, door de lucht, met 1 pass zette hij zo een medespeler helemaal vrij voor de keeper. Ronaldinho, Eto’o en Messi blijft voor mij de gruwelijkste aanval die ik heb gezien (beter dan MSN), statistisch niet maar qua spel zeker wel.

20 juli 2021 om 23:27

Ronaldinho beter dan Ronaldinho?
🤭🤭🤭

Maar serieus. Hij bracht mensen echt een glimlach. Weet nog toen die Nike reclame met Brazilië en Portugal uitkwam waar hij die Akka deed. Zat toen op de basisschool en iedereen wilde dat trucje kunnen doen. Elke keer als hij aan de bal was, dan wist je dat er wat moois zou komen. De hakjes, sombrero's, scoop turn etc. Wat een genot was hij om te zien. Voor mij met afstand de voetballer die het meeste entertainment kon brengen.

20 juli 2021 om 23:23

Garrincha10, heel eerlijk? Ik vraag mij af.of er uberhaupt een voetballer is geweeest die op zijn piek zo'n niveau als Ronaldi ho heeft behaald. Zoals DieGelbeReds mooi verwoord. Elke balbehandeling van hem was pure kunst. Ik kijk voetbal omdat ik het leuk vind. Ronaldinho kin in zijn eemtje een complete zaadwedstrijd toch de moeite van het kijken waard maken. Als jij mensen zoveel plezier kan brengen door te voetballen, dan ben je een hele grote. En dat was Ronaldinho

20 juli 2021 om 23:29

Niks aan toe te voegen. Als zelfs Maradona jou maestro noemt, dan moet je al beseffen hoe buitenaards goed je kan voetballen..

20 juli 2021 om 23:29

R9 was een Ronaldinho maar dan op steroids man..

20 juli 2021 om 23:40

Niet te vergelijken man. Il Fenomeno was een pure spits. Ronaldinho was een linksbuiten, maar ook een 10 (spelmaker). Ronaldinho zijn spel is wel gebaseerd op die van Ronaldo. Hij was fanaat van hem. Sowieso vind ik Ronaldo de beste nummer 9 die het spelletje ooit gespeeld heeft! Maar nogmaals imo niet te vergelijken met Ronaldinho qua positie en rol in het veld.

Ronaldinho mag nog wel een jaartje naar de eredivisie komen, bij twente staat de deur open

20 juli 2021 om 23:09

Als die fit zou zijn zou die oprecht zo nu en dan een bijdrage leveren geloof ik

21 juli 2021 om 13:16

Edit: reactie was verkeerd geplaatst

wauw R10 pure talent die man zou gewoon een aanwinst zijn voor elke club als vrije trappen specialist

21 juli 2021 om 08:59

En wat is het toch ook een verschrikkelijk vrolijjke kerel :D. Word er gewoon blij van om naar hem te kijken met die glimlach.

Barcelona die een penalty cadeau krijgt, Messi weer afwezig in een clasico,... typisch duel dus JK! Ronaldinho trapt nog steeds beter vrije trappen dan Cristiano en eindelijk hebben met Roberto Carlos een tragere linksback gezien dan Marcelo. Sidenote is dat die ondertussen wel 48 is. Fijn om Dinho toch wat 'beter' te zien.

20 juli 2021 om 23:44

Zielig hoor je reactie aanpassen en die Barcelona die een penalty cadeau krijgt eraan toevoegen achteraf hahah i see you! Los daarvan is je opmerking omtrent Messi misplaatst (of je het nou als “grap” bedoeld of niet). Is de absolute koning van de clasico. Eigenlijk is het frustratie vermoed ik. Je hebt jarenlang moeten toezien hoe Messi een ware nachtmerrie was voor Real en ze zelfs heel vaak voorschut heeft gezet. Kijk alleen maar even de clasico’s van 2008 tot 2012 even terug. Het zal waarschijnlijk altijd diep blijven zitten bij de Madridistas.. begrijpelijk. Want mij zal het altijd qua vreugde op m’n netvlies blijven als de dag van gisteren. Waar de een doodgaat, wordt een ander geboren. Circle of life. Om on topic te blijven: de marteling in de clasicos begon voor Real eigenlijk al in november 2005. Toen ene Ronaldinho heel dat zooitje Galacticos z’n hielen liet zien en een staande ovatie kreeg van heel Bernabeu.

20 juli 2021 om 23:55

Ooit gehoord van sarcasme Garrincha10?

21 juli 2021 om 10:53

Maakt me geen reet uit haha. Ik gaf al aan of hij het nou als ''grap'' (sarcasme, cynischme of whatever bedoeld) dus doe je even rustig? Of doet de waarheid jou ook pijn? Begrijpelijk.

21 juli 2021 om 13:16

De penalty joke heb ik pas kunnen maken als ik de beelden heb gezien. De Messi joke was in lijn met hoe supporters er als de kippen bijzijn om de absolute sterspeler als 'afwezig in grote wedstrijden' af te schilderen. Zo een opmerking heb ik onder werkelijke omstandigheden nooit gemaakt omdat ik het redelijk belachelijk vind en een speler niet per se kwalificeert als goed of slecht. In dit geval maakte ik ze omdat zelf niet meedeed, geen enkele reden om dat dus zo serieus op te nemen. Ik heb verder geen enkele frustratie dat Messi vaak scoort tegen Real, ik heb Ronaldo hetzelfde mogen zien doen tegen Barcelona en ik kan alleen maar hopen dat we absolute topkwaliteit tijdens de clasicos blijven zien. Ik zie Real liever winnen van Barcelona met Messi dan met bijvoorbeeld Depay.verder hoop ik dat je spoedig wat nieuwe leuke herinneringen maakt, want 2012 is ondertussen bijna 10 jaar geleden.

21 juli 2021 om 14:16

Wat Messi met en tegen Real heeft gedaan, mag je absoluut niet vergelijken met Ronaldo tegen Barca. Ronaldo was vaak onderdeel van een rondo en dan was hij de lummel in het midden die achter de bal aan rende zonder succes. Ik kan nog meer clasicos naar voren halen na 2012 hoor, maar of jij daar blij van gaat worden? Ik betwijfel het. 0-3 Copa 18/19, 5-1 La liga 18/19, 0-3 La liga 17/18, 0-4 La Liga 15/16. Geen misselijke uitslagen hã©? rustig aan maar weer. Wanneer was de laatste keer dat Real met minimaal 3 goals verschil heeft gewonnen in een clasico? Inderdaad 07/08.

Ronaldinho, voetballend veruit de beste voetballer die er rondgelopen heeft. Helaas maar een korte piek gehad maar puur voetballend echt wauw.

En kreeg de winnaar hier ook een varken als prijs, zoals Ronaldinho in de gevangenis die had gewonnen?
🤭🤭🤭

Ronaldinho blijft een van de beste voetballers die we deze eeuw hebben gezien. Hij heeft een snelle piek gehad, maar dat was dan ook gelijk van buitenaards niveau. Zou een jaar samba voetbal van Ronaldinho verkiezen boven het tijdperk Messi-Ronaldo. Dat vond ik echt leuk voetbal om te zien. Jammer dat hij het op zijn mentaliteit heeft laten liggen, want als hij dat wel had denk ik dat hij wellicht de beste voetballer ooit had kunnen worden. Absoluut natuurtalent waar je voor naar het stadion gaat.

Altijd mooi die leuke benefiet wedstrijden met de klassiekers. Heb een vriend die er heel dicht bij staat, om met Figo, Ronaldinho en Rivaldo te chillen is echt heel cool, die hebben ook echt genoten van Tel Aviv. Zoals vele zeggen blijft t jammer dat Ronaldinho er niet altijd voor geleefd heeft want hij kan zo goed en leuk voetballen. Heerlijk om te zien!

20 juli 2021 om 23:58

Ik zag je net ook al reageren op het feit dat men vraagtekens zette achter de locatie. Gelukkig heeft Ronaldinho nooit in Israël gewoond, dan was ik al mijn respect voor hem kwijtgeraakt. Ook walgelijk hoe je bezet gebied loopt te verheerlijken. Free Palestina.

21 juli 2021 om 14:33

Hahaha jullie zijn allemaal echt de weg kwijt. Apartheid, zoek het woord eens op man. Er is nooit zoveel religieuze vrijheid geweest in Israël zoals er nu is, niet onder de Britten Jordan en otttomanen etc. De mensen die met zucht reageren zijn ongeïnformeerd, grappig, ben hier heel mijn leven mee bezig maar ik ben dan ongeïnformeerd. Je zegt allemaal feiten maar kan niks benoemen. Vandaag was er door heel Israël moslims die vrijuit de feestdag kunnen vieren. Dat gebeurt voor geen enkele jood in een Arabisch land, die zijn allemaal uitgeroeid en uit het land gezet, alleen Israël was er. Als je ff door kijkt en ziet dat er veel antisemitische motieven daar achter zit Zecher dat genoeg. Het is werkelijk belachelijk dat mensen het er over hebben terwijl het in Tel Aviv is de meest liberale en democratische stad van het hele midden oosten is. Israel doet zeker niet alles goed, maar over het algemeen gaat hun leger vee verder om levens te sparen, dat zijn ook feiten. Is gesconstateerd door Britse oorlogs generalen. Het is heel ingewikkeld, maar hoe hier dingen word benadrukt is niet juist, maar het is toch altijd hetzelfde groepje die er gewoon niet tegen kunnen dat die mensen genieten in Israël, er wonen meer dan 1 miljoen Arabieren, mogen die daar ook niet van genieten. Moet ik echt uitleggen wie de macht heeft in Gaza - terreur organisatie, en de PA die journalisten vermoord en mensen neerknallen die protesteren op de straat? Waar homos worden vernederend en geëxecuteerd, waar vrouwen niet auto mogen rijden? Mensen van alle geloven hebben vrijheid. Apartheid is bullshit. Er zitten letterlijke Arabieren in de nieuwe regering, wat voor een apartheid is dat. Is dat zuid Afrika? Waar de 10% de 90% regeert op huidskleur? Er zitten professoren, doctoren, advocaten, en alles en nog meer die Arabisch of moslims of christelijk zijn. Nergens zie je dat terug in een ander land in het midden oosten, dus houd aub op met het apartheid en gedoe. Ik ken zoveel joodse mensen die verdreven zijn uit Iraq, Iran, Syrië, Egypte, Algerije, Tunesië, Yemen, waar is de apartheid dan he? De genocide? Mensen roepen maar wat maar kennen geen feiten. De obsessie met het enige joodse land is ridicuul. De bevolking van De Palestijnen is 8x zo groot sinds 1948. Waar is de kritiek op Egypte, die de ander kant van de grens met Gaza streng regeert. Ik heb genoten van mensen als Rivaldo, Ronaldinho, Luis Figo en Iker Casillas die openlijk hebben genoten van Israël en niet politiek gaan doen om een benefiet wedstrijd gaan spelen. Anders kan je ook wel alles afzeggen in Amerika, China, midden oosten en we kunnen wel zo door gaan. Ik voel me rot voor de Palestijnen, maar dat komt vooral door de onderdrukking van hun eigen regering. Waar kinderen worden gebruikt als een menselijk schild door Hamas. 6 vredesverdragen, 7 land consessies, maar het is nooit goed.

21 juli 2021 om 22:59

Ga anders even navraag doen bij Amnesty of bij de VN, denk dat je dan op hele andere feiten uitkomt. En die neem ik serieuzer dan een of andere internetheld achter zijn/haar computer.

21 juli 2021 om 23:40

De VN valt helemaal niet serieus te nemen als het op Israel aan komt, de VN is een grote farce. De aantijgingen worden daar gemaakt door allemaal landen die daar nooit in staat zou moeten zijn. In de laatste 15 jaar zijn zo'n 90% van alle mensenrechten schendingen gericht aan Israel. Meer dus dan Noord Korea, China, Cuba, Iran, Iraq, Syrie, Venezuela, de Filippijnen bij elkaar. Dat is gewoon idioot man, dat valt toch niet serieus te nemen. Ik doe mijn navraag. Wat de VN fout doet als voorbeeld is blindelings geld geven aan de Palestijnen, zonder er zeker van te zijn dat het voor de juiste dingen worden gebruikt zoals onderwijs en zorg enzv, maar dat word in wapens en tunnels gestoken. Sws is het onderwijs dat door de Unrwa - verschrikkelijk anti-semitisch en schadelijk voor kinderen, zegt de VN nu zelf en meerdere onafhankelijke onderzoek consultancies.
Verder kan je het allemaal verdraaien, maar je verklaart onzin. Ik was in Juni nog in Israel en zag Arabieren overal op straat lopen, aan tafel zitten in de zelfde restauranten, werd meerdere keren wakker door het mooie Islaamse gebid in de ochtend dat door de moskees door de stad word heen geslingerd. Dat het geen perfect land is en zichzelf zeker wel vies heeft gemaakt aan verkeerde praktijken is een ding, maar het zo zwart wit opschrijven zoals mensen hier doen is pijnlijk. De Palestijnse regeringen zijn de grootste vijanden van het Palestijnse volkg, de genocide en apartheid bestaan niet, dat zijn propaganda praktijken zoals zo vaak het verschiet is. Mensen die er nooit zijn geweest hebben allemaal grote meningen over de plek maar zijn ondertussen dood stil bij elk ander land. Het is geen toeval dat juist het enige Joodse land constant kritiek krijgt en word beschuldigd door landen waar vele Moslims bijvoorbeeld niet eens dezelfde rechten hebben zoals in Israel.

als je die klasse van Ronaldinho ziet lijkt het alsof die nog steeds profvoetballer is.
ik denk als die nu 6 maanden zich vol zou kunnen focussen op zijn lichaam en zich af zou trainen hij zo nog half jaartje Serie A bij een club als Sassuolo of Napoli of Torino mee kan.
wat een geweldenaar Op technisch gebied misschien wel de beste voetballer nog steeds.Wat hij allemaal met een bal kan ook in een wedstrijd onder druk van tegenstanders is niet normaal!

Wie is de Barca keeper? die ziet er niet echt stabiel uit ha.

Nog altijd meer techniek in zijn rechter dikke teen dan alle spelers van vandaag tesamen.

Ronaldinho, mijn held! Wat deze man deed heb ik nog nooit gezien, en ik vrees dat ik het ook nooit meer zou meemaken. Voor hem ging je naar het stadion. Je wist wat je te wachten stond, namelijk een en al magie! Een echte voetbalshow. Fantastisch was het hoe de fans altijd schreeuwde bij het maken van een actie. Of hoe de commentatoren tekeer gingen omdat hij weer eens iets ongelofelijk moois had gedaan. Zelfs hier geniet ik weer.. heel heel heeeeeel misschien in mijn wildste dromen doet hij nog 1 keer zijn voetbalschoenen aan. Gewoon voor een halve seizoen.

21 juli 2021 om 07:49

Hij had ooit die fake sleep achter standbeen waarbij zelfs de cameraman erin trapte. Jammer, voetbal was toen echt 100x leuker.

Potverdikkeme, Ronaldinho zag er fitter uit dan ik had verwacht. Ook de manier waarop hij die penalty nam leek alsof ik even 15 jaar terug ging in de tijd. Zijn aanloop, de power waarmee hij de bal -half binnenkant, half wreef- binnen vuurt... Het leek inderdaad even een moment uit pak 'm beet 2006. Waanzinnig. Baltovenaar pur sang.

21 juli 2021 om 15:32

Ja, ik had de indruk dat hij een beetje weer wat heeft getraind de laatste tijd? Na het overlijden van zijn moeder ff een zware dip gekend volgens sommige mensen die hem kennen. Wat niet normaal is natuurlijk, zij was zijn alles in deze wereld. Die aanloop nam me ook terug naar 2005, toen de voetbalwereld aan zijn voeten lag. Ronaldinho, Riquelme, Zidane, Kaka, Henry...dat is zowat mijn jeugd geweest. Magische tijden.

R10 the Goat, zelfs mensen die niks hebben met voetbal vinden het leuk om naar hem te kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4936 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
NetoKeeper
Jordi AlbaVerdediger
R. AraújoVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Genoa heeft hevige concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Sam Lammers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren