Eran Zahavi halsoverkop naar huis na overval op vrouw en kinderen

Zondag, 9 mei 2021 om 17:38Dominic Mostert • Laatste update: 20:44

Een overval op het huis van Eran Zahavi is de reden voor de afwezigheid van de spits van PSV tijdens de uitwedstrijd tegen Willem II, zo melden diverse Israëlische media. Zahavi was met de spelersgroep meegereisd naar Tilburg, maar keerde vlak voor de aftrap weer huiswaarts. PSV meldde dat hij vanwege privéomstandigheden ontbrak en nu lijkt duidelijk wat er is gebeurd.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door falcao1984)

Gaat deze onzin nu ook hier gebeuren? Zeer triest, hopelijk is alles oké en wordt het hier geen Frankrijk 2.0

9 mei 2021 om 17:43

Die postbezorger truc wordt hier in Nederland de laatste weken wel enorm veel gebruikt. Begint je aan het denken te zetten.. gewoon niet meer open doen als je niks verwacht denk ik.. Daarnaast gewoon de straffen enorm verzwaren voor dit soort dingen. Je kan hier letterlijk alles doen en je staat na max 15 jaar weer buiten. Zie Volkert..

9 mei 2021 om 17:43

Echt triest inderdaad, het ergste is nog de straffen in Nederland voor een overval zijn lachwekkend, terwijl de emotionele schade echt enorm is. Elke keer als de deurbel gaat heb je die schrik of je niet weer overvallen gaat worden.

9 mei 2021 om 18:13

Wat een onzin, de straffen zijn hier bijna het hoogst uit heel europa, probleem ligt niet in de duur van de straffen maar de manier waarop gestraft wordt..

9 mei 2021 om 18:34

Maar in Nederland hoef je maar twee derde van je straf uit te zitten wat natuurlijk lachwekkend is. Dat zouden ze echt moeten afschaffen. Verder zijn de strafmaten ook krom, voor belastingontduiking kun je jaren zitten, maar als je iemand helemaal in elkaar trapt kom je er met amper een taakstraf van af.

9 mei 2021 om 19:14

@peet, ik heb zelf rechten gestudeerd maar kan me ook opwinden over sommige straffen. Zo las ik deze week over een vader die zijn dochter vanaf haar 8e tot en met haar 14e had misbruikt. Straf: vier jaar. Hij staat na drie jaar waarschijnlijk op straat en zij heeft haar hele leven straf.

9 mei 2021 om 20:45

Buiten de straf en ik denk ook de pakkans is de mentaliteit van mensen het aller ergst.

Zulke gasten nooit meer vrij laten als ze zijn opgepakt! Gestoorde maatschappij tegenwoordig... Hopelijk dat zijn vrouw en de kinderen er snel bovenop komen.

9 mei 2021 om 17:44

Overvolle gevangenissen.... Nederland zou eignelijk gewoon een Siberische strafkolonie moeten hebben waar gevangenen naar toe kunnen worden gestuurd.Ziek wat er gebeurt is.. ik ben benieuwd of er racistische motieven achter zitten..

9 mei 2021 om 18:01

Racisme really? Holy moly ik ben eerder benieuwd hoe het met zijn vrouw en kinderen gaat.

9 mei 2021 om 18:09

Zijn vrouw schijnt vastgebonden en mishandeld te zijn... ik kan me zo voorstellen dat we Zahavi dit seizoen niet meer gaan zien. Wat een idioten.

Veel sterkte…

What the fuck... mensen worden steeds gekker

9 mei 2021 om 17:56

Gewapende overvallen zijn er al sinds mensenheugenis. Heel naar voor de slachtoffers. Sterkte

Lijp hoor. Zag al een bericht staan op AT5 maar wist niet dat die in Amsterdam woonde joh. Dacht rustig in Eindhoven. Aardig bizar dit pff

9 mei 2021 om 18:04

Ja ik heb gelezen dat hij daar woont in een Joodse gemeenschap

Wow wtf. In Nederland nu ook al.. bizar heftig lijkt me dit

Het ergste wat een mens kan overkomen als vader. Altijd die idioten weer. Toch vraag ik me af: Waarom woon je in Buitenveldert als je in Eindhoven voetbalt?

9 mei 2021 om 17:44

Israelische gemeenschap zit daar;-)

9 mei 2021 om 17:46

Er wonen veel Joodse mensen rondom Buitenveldert, als je uit Israël komt een logische keuze.

Heftig! Dit gun je niemand en vooral niet op Moederdag. Kunnen mensen niet gewoon van elkaars spullen afblijven? Pff!

9 mei 2021 om 17:58

Ik denk, nee weet zeker, dat het dat soort lui vrij weinig uitmaakt of het Moederdag, Pinksteren of Pasen is eerlijk gezegd.

In en in triest, walgelijk

Zorgelijke situatie ook wegens nationaliteit en geloof van Zahavi. Misschien toeval of niet, maar voor nu is dit een ernstige zaak.

9 mei 2021 om 18:01

Mag ik vragen wat zijn nationaliteit en geloof met deze overval te maken hebben?

9 mei 2021 om 18:08

Dezelfde reden waarom Zahavi niet in Eindhoven woont, maar in een wijk die bekend staat als het Joodse centrum in Nederland. De achtergrond van Zahavi zou eventueel, Ik benadruk eventueel, er mee te maken kunnen hebben.

9 mei 2021 om 18:08

Niet aan jou gericht maar anders kan ik ‘m niet plaatsen.. Nu al 3x niet VZ, terwijl ik niks vreemds zeg. Wat maakt dat je z’n Israëlische nationaliteit en Joodse geloofsovertuiging noemt en ogenschijnlijk als reden voor deze, in mijn optiek puur financieel gemotiveerde, home-invasion noemt? On: Verschrikkelijk laffe daad. Hopelijk vinden zijn vrouw en kinderen snel rust. Als vader en echtgenoot lijkt me dit ook verschrikkelijk. Veel sterkte voor de betrokkenen en hopelijk zitten de daders snel en lang vast.

9 mei 2021 om 18:56

Zijn Nationaliteit en geloof hebben hier helemaal niks mee te maken. Het is tegenwoordig een hype om voetballers te beroven. Slaat kant nog wal wat je zegt.

9 mei 2021 om 19:41

@soccerfan
Je bent wel heel overtuigd van je gelijk. Ik zou het daderprofiel maar even afwachten ;-)

9 mei 2021 om 20:29

direct linken met nationaliteit en geloof hoe kom je erbij was je erbij ken je het motief vóór de politie het weet of wil je dat graag misbruiken? Neemt niet weg dat het verschikkelijk is wat er bij de vrouw en de kinderen van zahavi gebeurd is wat hun nationaliteit en geloof ook is van andermans spullen moet je afblijven ik hoop dat die daders hard gestraft worden

Dieptriest hopelijk is iedereen veilig nu, vrouw en kinderen gelijk voor het leven getraumatiseerd..hopelijk worden de daders gepakt en word er een voorbeeld van ze gemaakt met een hele lange straf.

9 mei 2021 om 18:08

We leven in Nederland hè, de straffen zijn hier heel laag. 3 jaar max.

Hopelijk gaat het goed met zijn gezin, dat lijkt mij het belangrijkste. Dit is voor mij wel de reden dat ik blij ben in een dorp te worden, dit soort dingen gebeuren hier niet. Een fiets hoeft hier niet op slot.

Vreselijk, hoop dat het naar omstandigheden goed gaat met zijn gezin. Misschien ietwat controversieel, maar wat dat betreft vind ik de wet in Amerika op dat punt goed. Iemand die je huis binnen dringt moet je gewoon met alle mogelijke middelen kunnen bestrijden, echt geen genade voor dit soort onkruid.

Bah verschrikkelijk om dit mee te moeten maken. Het gaat je goed Zahavi plus gezin

Geweldadige overvallen zijn wel het meest sneue wat je kunt doen. Diefstal is nog wel sociologisch te verklaren maar de bewoners er gratis een trauma bij geven is echt gewoon ziek. Dan ben je gewoon echt het zieligste van het zieligste. Hopelijk komt de familie Zahavi hier weer bovenop. Voor de rest heeft het nog niet echt zin om te speculeren over daders...

Melde het al bij het live meepraten, echt verschrikkelijk en zo laf. Gebeurde ook al bij Di Maria en Maruwinhos en ik dacht ook nog bij wat andere spelers in de laatste paar maanden. Hoor dat z'n vrouw heel hard in het gezicht is geslagen en alles meegenomen is, die kinderen hebben het ook allemaal mee gemaakt. Laffaards die gozers zeg, zal je zien dan ze n jaartje in de cel krijgen.

Erg sjiek van de Telegraaf om even de straatnaam te noemen waar Zahavi woont. Staan er donderdag opnieuw een paar zielige stumpers voor het huis.

Goh, wat verschrikkelijk voor die mensen. Arme kinderen en ouders. Het nare is dat dit beeld hen heel lang zal blijven achtervolgen
Daders houden zo te zien speelschema's in de gaten. Bah
Hopelijk worden ze gauw gepakt.

(btw het is verboden om op de velden te gaan staan waar de tulpen bloeien. De media, ook de televisie heeft hier aandacht aan besteed).

Wat een gajes,ga werken voor je poen,geen goed woord voor over...

En weer gekleed als Pakketbezorger he. Het is een hype tegenwoordig.

10 mei 2021 om 10:26

Tja, daar doen mensen nu eenmaal gemakkelijk de deur voor open.

Zielige knullen die zo hun geld moeten verdienen, op de kop van onschuldige kinderen en vrouwen. Die Oost-Europeanen zijn ook moeilijk te pakken, overvallen hier tientallen huizen en zitten straks mooi terug in Brasov of Razgrad.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. MvogoKeeper330
J. TezeVerdediger330
D. MalenAanvaller3219
P. RosarioMiddenvelder291
I. SangaréMiddenvelder291
E. ZahaviAanvaller2511
N. MaduekeAanvaller247
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

3 fans
Middenvelder, 33 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren