Kanonskogels Mostafa Mohamed bezorgen Galatasaray achtste zege op rij

Zaterdag, 27 februari 2021 om 19:04Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 19:22

Galatasaray gaat weer alleen aan de leiding in de Süper Lig. Het team van trainer Fatih Terim rekende zaterdagavond af met nummer achttien Erzurum BB en dat betekende alweer de achtste competitiezege op rij voor CimBom: 2-0. De doelpunten kwamen op naam van winteraankoop Mostafa Mohamed, die in de Süper Lig één op één loopt: zes duels, zes doelpunten. Galatasaray heeft nu drie en zes punten meer dan respectievelijk Besiktas en Fenerbahçe, die beide een wedstrijd minder hebben gespeeld.

Galatasaray nam na 37 minuten de leiding. De bezoekers, met voormalig PSV’er Manuel da Costa in het hart van de defensie, kreeg een corner van Ömer Bayram vanaf de rechterkant niet goed weg, waarna Emre Kilinç goed doorzette op links en de bal richting de strafschopstip stuurde. Doelman Göktug Bakirbas keerde de kopbal van Henri Onyekuru, maar de rebound werd keihard door Mohamed verzilverd: 1-0.

Het team van Terim kwam op slag van rust op curieuze wijze op 2-0. Arda Turan leek achter een lange bal van Christian Luyindama van achteren aan te gaan, maar hield zich toch in. Mohamed ging wél voor de bal die niet over de achterlijn ging en met een verwoestend schot, lat-doellijn-lat-doelpunt, zorgde de Egyptenaar voor een comfortabele ruststand. Erzurum wees naar mogelijk buitenspel van Turan, maar daar wilde de arbitrage noch de VAR aan.

Na 65 minuten dacht Galatarasay via een schuiver van Emre in de linkerhoek op 3-0 te komen, maar de VAR constateerde een handsbal van Onyekuru voorafgaand aan het doelpunt. De VAR greep echter niet in toen Turan op onhandige wijze in het strafschopgebied van Erzurum een wilde charge op Emrah Bassan uitvoerde. De bezoekers vroegen om een rode kaart, maar Arda kreeg niet eens geel.

Ryan Babel verving Arda zeven minuten voor tijd en Moestafa El Kabir viel bij de bezoekers vlak voor tijd in. Ryan Donk kreeg geen speeltijd van Terim en dat gold ook voor Brahim Darri aan de kant van Erzurum. Besiktas speelt dinsdag uit bij Yeni Malatyaspor, terwijl Fenerbahçe zondag een uitwedstrijd bij Trabzonspor wacht. De nummer vier heeft slechts drie punten minder.Gerelateerd

Meer sportnieuws

55 reacties (laatste reactie door themagician)

Ik denk dat dit hetgeen is wat wij Nederlanders zo mooi een zakelijke overwinning noemen. Geen blessures en zonder al te veel inspanning de drie punten in Istanbul gehouden. We begonnen langzaam, en je merkte dat Fatih Terim vooral via de rechterkant de defensie van Erzurum wilde openbreken. Met de lange ballen van Luyindama naar een opstomende Yedlin wilden we zo in ieder geval het middenveld overslaan, zodat we niet al te veel met de bal hoefden te spelen op het middenveld wegens het beroerde grasveld. Punt is dat dan wel je lange ballen moeten aankomen, en Luyindama deed dat nou net niet het eerste half uur. Hierna begonnen we eindelijk te voetballen, en dit resulteerde in een goede 1-0 van Mostafa na goed voorbereidend werk van Emre Kilinc. Laatstgenoemde is echt in topvorm, ben blij dat we hem hebben gehouden afgelopen januari. Over de tweede goal, ik denk dat het buitenspel was. Je ziet de verdediger van Erzurum geen defensieve taken meer uitvoeren omdat hij denkt dat Arda toch buitenspel staat, niet wetende dat Mostafa als een sluwe vos achter aan het opstomen was. Ik moet zeggen, ik wist dat het 2-0 was door de commentator, en ik zag een soort witte stip door het doel heen stuiteren. Zelden zo een hard schot gezien. We gaan veel, heel veel geld verdienen aan Mostafa Mohamed. Yedlin, Etebo, Emre Kilinc en Mostafa Mohamed voor mij de uitblinkers. Ook een shout-out naar de legende Muslera, alweer de 0 gehouden op zijn 300e wedstrijd voor Gala. Standbeeld-materie. En wie was die guy die de 86ste minuut inviel? Ik meen mij te herinneren dat hij een acteur was in Turkse series, maar ik kom maar niet op zijn naam. Afijn, 3 punten, the marathon continues! 8e overwinning op rij. En nu morgen lekker zitten voor Trabzon-Fener. Heuse kraker, elk resultaat is voor ons een prima uitslag. Edit: blijkbaar heeft Muslera in totaal zelfs 370 wedstrijden voor GS gespeeld. 300 in de competitie, 70 in de beker, CL, EL, enz.

27 februari 2021 om 19:34

Tuurlijk is dat buitenspel. Een meter. Als je hier niet voor fluit klopt er iets niet.

27 februari 2021 om 20:00

Sergen10

Welke situatie bedoel je sergen yalçın, net voor de 2-0 ?
Dat was geen buitenspel, na de sitautie van besiktas tegen denizlispor heb ik even de regels bestudeerd.
Zolang arda niet aan de bal komt is het geen buitenspel. Tenzij arda dusdanig de verdedigers/keeper hindert. Maar dat was absoluut niet het geval.
Was clean man.

27 februari 2021 om 20:10

Chapeau batigolaco. Ik vertrouw je op je woord. Dan stel ik mijn mening bij over ons tweede doelpunt.

27 februari 2021 om 20:59

Correct Batigolaco. Zowel Tosun's goal als die van Mostafa waren geen buitenspel. Arda nam geen deel aan het spel. Loopt niet richting de bal en hindert geen tegenspeler. Zag dat het buitenspel zou zijn en liet de bal gewoon lopen. Mostafa, die geen buitenspel stond, trapt hem dan uiteindelijk mooi binnen. You play to the whistle. Het feit dat de tegenspelers potentieel waren gestopt met spelen, kan dus ook geen argument zijn.

27 februari 2021 om 21:02

Het is 100% buitenspel! Op het moment als de speler deelneemt aan het spel, betekent dat buitenspel. Daarvoor hoef je niet de bal voor te krijgen. Desalniettemin moet ik ook zeggen dat dit wel weer een interpretatie geval is. Bij twijfel schrijven de voetbalregels voor om altijd door te spelen indien je niet 100% overtuigd bent, te allen tijde. Wel wil ik vermelden dat als je vandaag de doelpunt goedkeurt, ook het doelpunt van Ozan Tufan tegen Galatasaray moet goedkeuren. Zoals ik al eerder aangaf, 'BIJ TWIJFEL ALTIJD DOORSPELEN'!

27 februari 2021 om 21:04

Ja maar Vedat het punt is dat Arda juist niet deelneemt aan het spel. Je argumenteert zelfs nu niet eens waarom hij al dan niet zou deelnemen aan het spel. Plus, ben het eigenlijk eens met het feit dat bij twijfel de VAR niet moet optreden maar dat geldt niet bij de buitenspelregel waar gewoon de lijn getrokken wordt. Niemand trekt in twijfel of Ozan al dan niet deelneemt aan het spel en via beelden werd beslist dat er buitenspel was. Een week geleden werd bijvoorbeeld ook Leeds' Bamford's goal afgefloten omdat het buitenspel was. Idem als bij Ozan's geval ging het over millimeterwerk. Het is bitter, maar met VAR kunnen we niet meer zeggen: het is maar x millimeters, hier gaan we niet intervenieren. Er moeten gewoon meer camerabeelden zijn, de gesprekken tussen de scheidsrechters onderling moeten live beluisterd worden en we moeten zien hoe de lijnen getrokken worden. Conclusie: meer transparantie. Anders gaat elke Turk elke offisde geval tegen hen, in twijfel trekken.

27 februari 2021 om 21:18

Over de spelregels opvattingen zit jij niet goed. Je hebt maar één soort buitenspel en dat is strafbaar buitenspel. Het moment wordt altijd gemeten op het moment dat de gever van de bal de bal paast! Mocht de ontvanger of speler die deelneemt aan het spel dichter bij de achterlijn van de voorlaatste speler van de verdedigende partij staan. Dan is het buitenspel. Het meetmoment is bekend! Wellicht worden er in Turkije andere regels gehanteerd. Dat kan. Maar wat ik zeg zijn FIFA regels. Bovendien stond het helemaal niet duidelijk vast of Ozan Tufan buitenspel stond. Omdat het meetmoment totaal niet klopte! En wat zijn de basisregels bij de FIFA? Bij twijfel altijd doorspelen... Maar nogmaals, ik begrijp u, in de Süper Lig hebben ze Turkse spelregels. Vandaar dat er ook géén teams meer in Europa spelen.

27 februari 2021 om 21:21

Hahah waarom ben je zo confident en zo verkeerd. Je denkt te kunnen redeneren zoals de man op je foto maar het loopt verkeerd. Law 11: Offside. In situations where: a player moving from, or standing in, an offside position is in the way of an opponent and interferes with the movement of the opponent towards the ball this is an offside offence if it impacts on the ability of the opponent to play or challenge for the ball. Het meetmoment is inderdaad correct. Arda staat op een buitenspelpositie maar je leest daar 'and' en dat wijst op cumulatieve voorwaarden. Er moet 'interferance' zijn en dat is er hier niet. Derhalve: geen offside. Ik zal het nog eens parafraseren: er staat iemand op een buitenspelpositie maar hij staat niet (strafbaar) buitenspel door het ontbreken van de interferance-voorwaarde. De drie gevallen die @batigolaco hierboven correct aanhaalt zijn dan de verdere invullingen van de interferance-voorwaarde.

27 februari 2021 om 21:29

Wat betreft Ozan's positie: dus jij ziet met het blote oog op tv beter dan een scheidsrechter met al hun infrastructuur? Het ging over millimeters maar jij ziet het dus op die manier. Indrukwekkend.

27 februari 2021 om 21:39

Dag lieve man,
Ik wil best met u discuseren om de waarheid naar boven te halen, maar niet om je gelijk te krijgen. Nogmaals, de interpretatie is inderdaad belangrijk. Wat je hier hebt is een meningsverschil. Wij zien Arda beiden in een ander perspectief. Dat geeft aan dat je een meningsverschil blijft houden. In dit geval zijn de FIFA regels duidelijk 'DOORSPELEN' bij twijfel altijd doorspelen... Altijd.. altijd.. Altijd... Ik wil dit zo graag doorgeven aan de Turkse Arbiters en aan voetballiefhebbers. De basis van spelregels is altijd door laten spelen, tenzij er 100% overtuiging is voor een overtreding, buitenspel of het beoordelen of een bal achter de lijn is geweest of niet. Nu zijn de beslissingen andermaal discutabel vanwege een dubbele standaard. Voor een aantal clubs gelden deze regels wel en voor een aantal clubs niet. Voor een aantal Arbiters wel en een aantal weer niet.

27 februari 2021 om 21:39

Vedatovic2. Strafbaar buitenspelEen speler die zich in buitenspelpositie bevindt op het moment dat de bal wordt gespeeld of geraakt * door een medespeler, wordt alleen gestraft als hij actief betrokken raakt bij het spel door:• in te grijpen in het spel door het spelen of raken van de bal, die door een medespeler is gespeeld of geraakt, of• een tegenstander in diens spel te beïnvloeden door- te voorkomen dat een tegenstander de bal kan spelen of in staat is te spelen door duidelijk het gezichtsveld van de tegenstander te blokkeren of - een tegenstander aan te vallen in strijd om de bal, of- duidelijk te proberen de in de nabijheid zijnde bal te spelen waarbij deze handeling de tegenstander beïnvloedt, of- een duidelijke actie te maken die duidelijk invloed heeft op de mogelijkheid van een tegenstander om de bal te spelen of• voordeel te trekken door de bal te spelen of een tegenstander in diens spel te beïnvloeden wanneer de bal- terugkomt of van richting is veranderd van de doelpaal, doellat, wedstrijdofficial of een tegenstander;- bewust is gered door een tegenstander.Arda was de speler in buitenspel positie. In de bovenste regel staat dat hij pas bestraft wordt bij het spelen of raken van de bal.

27 februari 2021 om 21:44

Je zegt het nu zelf, millimeters.. Dat betekent discutabel. Niet 100% overtuigd betekent 'DOORSPELEN - DOORSPELEN en nog eens DOORSPELEN! Jammer dat je een Galatasaray bril op hebt. Anders lijk jij mij best een intelligente man. In elk geval een heel fijn weekend gewenst. En wens je veel wijsheid toe.

27 februari 2021 om 21:46

Hahah mooi dat je met geen argumenten bent gekomen waarom het buitenspel zou geweest zijn. Ik geef aan dat er cumulatief twee voorwaarden zijn om buitenspel te staan zonder dat je de bal aanraakt (buitenspelpositie en deelnemen aan het spel). Ik geef, door te verwijzen naar @batigolaco's reactie, aan wat de drie gevallen zijn wanneer iemand 'deelneemt aan het spel'. En dan kom je met: interpretatie is belangrijker. En kwam je in een eerder stadium met: er bestaat maar een buitenspel en dat is strafbaar buitenspel en het meetmoment is bekend dus... Opnieuw: twee voorwaarden en u was 1 eervan vergeten. Je kan het niet hebben over 'interpretatie' wanneer de regels voldoende duidelijk zijn. Volgens u zou er dan nooit sprake zijn van 'geen offside want hij neemt geen deel aan het spel' want volgens u is er altijd sprake van interpratie-mogelijkheden. En dan mogen we die regel gewoon wegsmijten en dat is ook niet de bedoeling.

27 februari 2021 om 21:49

Heb sinds de intrede van de VAR niet 1 keer gezaagd over offside. Niet 1 keer. Niet bij Arsenal. Niet bij Galatasaray. Niet bij Belgiã£â«. Niet bij Turkije. Tenminste niet wanneer gewoon de lijn wordt getrokken. Dus weet niet hoe mijn reactie subjectief getint zou moeten zijn. Jij ook een fijne weekend gewenst trouwens. Excuses als ik op bepaalde momenten gefrustreerd leek want dat was ik ook gewoon een beetje haha!

27 februari 2021 om 22:14

In Nederland hebben ze een mooie uitdrukking 'een beeld zegt meer dan duizend woorden'. Betreft de opeenstapeling van de voorwaarden, die spreken ook voor zich. Begrijpend lezen is erg belangrijk in dit geval. Wel wil ik je meegeven dat ik geheel objectief de situatie bekijk. Zelf ben ik jarenlang scheidsrechter en ben voor de spelregeltoetsen met vlag en wimpel geslaagd. Tot slot heb ik jou ook te kennen gegeven dat doorspelen mag. Dit vanwege het feit dat er inderdaad twijfel kan zijn, alleen zouden ze dit bij alle wedstrijden dan moeten doen. Helaas is dit niet het geval in Turkije. Voortdurend worden er in de Turkse competitie ongelijke beslissingen genomen. Daardoor zal Turkije nog lang een lachertje in Europa blijven. Dat vind ik wel jammer. Zoals Frank de Boer al verwoord, ' Turkije is een sleeping Giant'

27 februari 2021 om 22:24

Dat is niet iets typisch voor Turkije. Ik volg de Engelse competitie ook en ook daar wordt constant kritiek gegeven op de scheidsrechters. Iedereen denkt gewoon dat het niveau van scheidsrechters in hun land het zwakst is. Dat zie ik ook in Belgiã£â« en in Engeland. Recent floot Cuney Cakir nog de heenwedstrijd van Benfica en Arsenal. De Gooners hadden het over: "wat waren die Turken goed zeg, alle offisde-situaties perfect gezien" en "zo zie je maar hoe laag het niveau in Engeland is". Dus daar ben ik het net helemaal mee eens. Wel met het 'sleeping giant' gedeelte. Heeft ook veel te maken met de Turkse mentaliteit. Veel te subjectief en alles moet direct gebeuren. Niemand wilt een paar jaar wachten om weer top te worden. Het verschil is het best duidelijk bij de transfers van Falcao en Mostafa. Falcao werd als een held onthaald terwijl het bij Mostafa eerder was van 'ahn oke, eindelijk een spits'.

Ik begin alvast met tellen dat Falcao niet in het ziekenhuis ligt. Maar even zonder dollen, onze nummer 31 trok het niet langer dan een wedstrijd droog te zijn en schiet er twee in.

Pluspunten vandaag: Luyindama, Etebo, Yedlin, Emre Kilinc. Minpunten: Gedson Fernandes, Onyekuru en jawel hoor onze sisko patates yarim kilo domates (lees: iemand met overgewicht) Omer Bayram. Rond de 50e minuut wordt eigenlijk samengevat wat voor speler Omer Bayram is. Faalt aanvallend iets te forceren en verdedigend gaat het zoals gewoonlijk altijd mis. Niet voor niets gingen de meeste aanvallen van Erzurum via links. Persoonlijk zie ik liever Ozornwafor die nooit speelt op zijn plek.

Niets anders van Galatasaray verwacht dan dat ze van Erzurumspor thuis hebben gewonnen. Aatif speelde best goed aan hun kant en maakte het moeilijk voor Gedson Fernandes. Scheidsrechter floot ook best goed, mag ook wel gezegd worden.

Echter vraag ik me wel af of er wel een Turkse ploeg echt bereid is om ver te komen in de EL en CL. Persoonlijk zie ik zowel Galatasaray als Fenerbahce niet ver komen volgend jaar, ook al is de kans hoog dat Otavio van Porto naar ons komt. Hoe staan Besiktas en Trabzon er voor?

Slechte wedstrijd. Er zat weinig idee achter het spel van Galatasaray. Ik hoor en lees steeds vaker 'in deze fase van de competitie tellen alleen de punten'. Nu vraag ik mezelf af in welke fase de punten niet tellen, maar goed, we moeten nog 14/15 weken he ? We mogen bestwel wat meer voetbal verwachten. Hierin verwacht ik meer van Gedson en Emre Kilinc. Ze hebben te weinig openingen gecreëerd of benut. Af en toe creëren we iets met een back dat opkomt, maar voor de rest zie ik echt weinig kansen. We winnen hier met de absolute klasse van Mostafa. Wat een spits. Hoe hij die bal bij de 2-0 erin knalt, dat is toch precies hoe je wilt dat je spits de bal erin peert ?

27 februari 2021 om 19:30

Dat zou ik idd willen van Falcao die 6 mil opstrijkt, maar die zat er idd lekker in al had daarvoor al buitenspel gefloten moeten worden natuurlijk Bulentje

27 februari 2021 om 20:55

Aan het begin van het seizoen tellen alleen de punten omdat de spelers nog op elkaar ingespeeld moeten raken, aan het midden tellen de punten omdat sommige spelers last hebben van vermoeidheid en in de slotfase tellen de punten omdat het de slotfase van het seizoen is. Volgens mij is er tussen week 14 en 19 een wedstrijd waarin het spel ook meetelt maar dat weet ik niet zeker, daar moet meer onderzoek naar verricht worden.

Zonder dollen, ik ben op een punt en leeftijd dat ik niet meer 2 uur voor een beeldscherm ga zitten om naar een saaie wedstrijd te kijken, alleen om mijn ploeg 3 punten te zien pakken. Als je kampioen wordt, vier je dat ook een dag of 2 en daarna ga je weer over tot de orde van de dag. Zelfs als je 3 wedstrijden in een week speelt, dat belemmert spelers toch niet om een simpele een-twee aan te gaan of een goede steekpass te geven?

27 februari 2021 om 21:18

Wil er ook aan toevoegen dat het veld zo slecht lag vandaag. Echt belachelijk voor een ploeg als Galatasaray. Het maakte voor ons ook zeer moeilijk vanavond om echt goed te spelen, maar los daarvan waren we ook gewoon weer niet sterk genoeg. Verdiend gewonnen maar weer geen spel waarvan je denkt: volgend jaar schitteren we in Europa.

27 februari 2021 om 21:18

Clutch, je hebt helemaal gelijk. Begin die gedachte ook helemaal zat te raken, misschien komt dat inderdaad door onze leeftijd. Wat jongere fans willen nog kampioenschappen zien, maar die stap zijn wij wel voorbij. Knallen die handel, dan maar een keertje pech hebben en geen kampioen worden.

27 februari 2021 om 21:41

Sterke reactie Clutch. Ook toen wij twee keer op rij kampioen werden, vertelde ik dat deze kampioenschappen weinig waarde hebben als je vervolgens in Europa geen potten kan breken. Ik wil een herkenbaar elftal zien, met bepaalde vaste patronen en voetbalprincipes. De enige reden waarom ik Galatasaray kijk, omdat ik een supporter ben. Voor de rest kan ik mezelf echt geen reden geven om te kijken.

27 februari 2021 om 22:11

Themagician, dat is ook weer zoiets waar ik me echt aan irriteer. Er is genoeg geld voor transfers, maar de grasmat onderhouden, ho maar. Toen onze nieuwe stadion werd geopend hadden we een lange tijd geen problemen daarmee, maar dat kostte ook wat. Zodra er minder geld binnenkwam en alles naar de salarissen moest, kon het Fikret Orman ook niks meer schelen. En ik denk eerlijk gezegd dat schitteren in Europa er voorlopig niet meer in zit voor Turkse clubs. Hangt er ook van af wat je precies verstaat onder schitteren, kwartfinale CL is uitgesloten maar kwartfinale EL moet toch gewoon kunnen als je de clubs ziet die dat wel presteren?

27 februari 2021 om 22:19

Ja 'schitteren' was misschien niet de beste woordkeuze. Maar ik bedoel gewoon een derde plaats in de CL en/of een kwartfinale in de EL. Dat zou al mooi zijn. Gewoon eigenlijk wat je verwacht voor Fenerbahce, Besiktas en Galatasaray. Eerst worden in je EL groep en tegen een zwakkere tweedeplaatser winnen. Als elk jaar twee van die drie ploegen dat doen, zou het al goed zijn.

27 februari 2021 om 22:19

Bkorkmaz3, voor GS-supporters moet dat geen probleem zijn toch, een knul van 17-18 jaar heeft nu al waarschijnlijk meer kampioenschappen meegemaakt dan ik.

gangstarr, dat geldt waarschijnlijk voor iedere Turkse voetbalsupporter. Wie gaat er nou uit zichzelf naar onze competitie kijken, dan ben je of een scout of je bent niet goed bij je hoofd. Het wachten is op een revolutionaire voorzitter die niet bang is om te doen wat gedaan moet worden, deze bond is daar sowieso niet bekwaam genoeg voor, het enige wat zij kunnen is de buitenlanderregel aan- en uitzetten.

Saaie wedstrijd die werd beslist door arbitrage. De pass gaat naar Arda bij de 2e goal, Arda beweegt ook richting bal maar de arbitrage laat door gaan en de verdediging van Erzurum stopt ook omdat ze uit gaan van buitenspel. Curieus en bizar dat de grensrechter niet vlagt en de scheids niet fluit omdat het een meter buitenspel was.Niet dat Gs deze wedstrijd anders niet had gewonnen, daarvoor was de tegenstand te zwak. Toch leek het spel nergens op.Die Moske Mohamed prikt ze wel lekker binnen, ben benieuwd (of) als Falcao fit is wat Terim gaat doen.Falcao pakt 6 mil per jaar en heeft nog 1,5 jaar contract, dure bankzitter net als Belhanda en Feghouli.

27 februari 2021 om 19:31

Het zou mij ook verbazen een reactie van jou te lezen waarop je aangeeft dat Gala verdiend heeft gewonnen.

27 februari 2021 om 19:38

Tuurlijk was het verdiend ik zeg toch dat Gs anders ook had gewonnen, niet selectief lezen chef. Je zegt zelf dat het buitenspel was.

27 februari 2021 om 19:31

Tja, in de BPL zie je ook soms dat nadat onterecht buitenspel is geconstateerd door de scheidsrechter een doelpunt wel telt door de Var.

27 februari 2021 om 19:33

Sergen10, dit was jouw reactie bij de Goal van Cenk Tosun tegen Genclerbirligi: "Dan ken je de regels niet Bati..Zolang hij de bal niet raakt of een tegenstander hindert is dit toegestaan, hier zijn duizenden voorbeelden van sinds de buitenspelregel is aangepast jaren terug." Hiermee laat je weer eens zien dat je inconsequent en niet serieus te nemen bent.

27 februari 2021 om 19:36

Gangstarr, je bent mij net voor man haha. Herinner je mijn reactie nog met millie op straat? Dat was dus voor zulke leden.

27 februari 2021 om 19:37

Dit was een totaal andere situatie want daar ging de pass niet naar Töre maar kwam die ergens tussen in.Deze bal ging duidelijk naar Arda die een meter buitenspel stond en de arbitrage had moeten fluiten. De verdediging deed daarom niks meer en pas daarna kon Mohamed scoren. Niet te vergelijken

27 februari 2021 om 19:46

Flackogs. Met Sergen10 kan je lachen, uit eten gaan, drankje doen, dan heb je een topavond. Maar als het gaat om Turks voetbal, dan is hij totaal niet serieus te nemen en moet je hem met een korreltje zou nemen.

27 februari 2021 om 19:56

Ok Flacko dus omdat ik het buitenspel vind, wat jij ook vindt kom je huilen.

Dat zegt genoeg. Ik zeg het ook bij Bjk dus niet komen huilen.

27 februari 2021 om 19:56

FlackoGangstarr vind zijn VZ imago belangrijker dan real life blijkbaar, wie zegt zoiets over een vriend en praat over serieus nemen.Dit is dus wat Galatasaray met sommige mensen doet..

27 februari 2021 om 20:05

Sergen Yalçın

Was geen buitenspel, zoals ik in de reactie erboven al zei. Het maakt niet uit of de pass richting arda gaat of niet. Arda mag zelfs actief meedoen en naar de bal toe bewegen. Zolang hij de bal niet aanraakt, de tegenstanders niet hindert is het geen buitenspel.

Staat in de regelementen van de knvb.

27 februari 2021 om 20:07

Nee hoor Sergen10, ik geef in mijn reactie aan dat ik het buitenspel vond. Dat kan en mag jij ook vinden. Maar jij geeft met je reactie mensen de indruk dat wij vandaag alleen door de scheids hebben gewonnen. Je kan het niet laten om je nadelig uit te spreken over Gala, ik denk dat de hooligan in je het niet kan laten. Die zogenaamd objectieve showtjes van je hebben we inmiddels wel gezien hier nadat je vorige week aangaf dat Luyindama niet werd geraakt door Babacar. En dan nog aangeven dat het geen vergelijkbare situaties waren, laat me niet lachen. Ik vond de goal van Cenk buitenspel, en die van Mostafa vandaag ook. Zo ben ik. Jij echter - hoe noem je dat ook alweer in het Turks? Isine gelince?

27 februari 2021 om 20:17

Flacko

Misschien een beetje ongepast om mij er oppeens mee te bemoeien. Maar beide situaties zijn geen buitenspel. Daarbij heeft gala vandaag terecht gewonnen. Zeker niet met hulp van scheidsrechters.

Ik kan provoceren als de beste, maar als de situaties erom vragen ben ik gewoon eerlijk.
Daarbij moet ik zeggen dat er wel een akelige situatie was in de wedstrijd.
De wissel van mostafa met Falcao. In mijn hoofd dacht ik. Stel dat Falcao in deze periode van het seizoen begint te draaien. Dan zijn er wel twee killers voorin. Maar laat ik maar hopen van niet.

27 februari 2021 om 20:24

Ik heb je uitleg hierboven gezien, als het klopt wat je zegt (en dat geloof ik best), stel ik mijn mening dan ook bij over beide doelpunten. Dan kende ik de regels niet goed genoeg blijkbaar. Thanks! Je hoeft je geen zorgen over Falcao te maken, die gaat niet veel spelen met Mostafa voorin. Misschien als we een BBQ-wedstrijd houden, dat kan hij als de beste. Of een wedstrijd wie het langst op de tribune kan zitten. Of een wedstrijd wie de grootste flop is in de geschiedenis van het Turks voetbal. You get the point, haha.

27 februari 2021 om 20:35

Ik vond deze wel opzichtig buitenspel die van Cenk niet. Sleep me maar voor de rechter. Iedereen leest een reactie zoals hij wil blijkbaar.

27 februari 2021 om 20:39

Je vond die van Diagne rood, maar die van Babacar niet. Je vond die van Mostafa buitenspel, maar die van Cenk niet. Pfffff.

27 februari 2021 om 20:41

Gangstar

Het gaat mij niets aan. Maar ik kan het niet laten om je een tip mee te geven. Misschien had je in je laatste zin wat meer coulance kunnen tonen richting een vriend van je.

Je had ook kunnen zeggen als het gaat om Turks voetbal, dan is hij niet objectief. Ipv totaal niet serieus te nemen en moetje hem met een korreltje zout nemen.

27 februari 2021 om 20:59

SergenDe arbitrage mag niet fluiten of vlaggen. Voordat de aanval volledig is afgerond/uitgespeeld. Als de aanval volledig is afgerond, dan pas wordt er gevlagd.

27 februari 2021 om 21:27

Dit staat absoluut niet in de regelementen van de KNVB.

Ik nodig je uit om het nogmaals goed uit te zoeken. Je mag het geval desnoods voorleggen aan Jaap Uilenberg. Wil jij zijn E-mail?

Alleen de eerste helft gezien. Haha, de gele kaart van Etebo. De scheidsrechters in Turkije moeten een keer begrijpen dat als er een crusiale ingreep wordt gedaan, het niet altijd een overtreding is. Helemaal als het op de bal en hard is, als het gwn volgens het boekje kan. Haha wat wou Mete Kalkavan, dat Etebo wijferig de bal moest chargen? Ik denk dat de vrouw van Kalkavan elke avond wel met een teleurstelling kampt gezien het wijferige gedoe bij het boem-boem in de slaapkamer van Mete Kalkavan. Hij mag zn vrouw wel ff naar Cobra Etebo doorsturen in de avonden zeg jeetje, man man man. Voor de rest Mostafa puike goals.

27 februari 2021 om 20:07

Ik snap je reactie volkomen over de gele kaart van Etebo.
In eerste instantie dacht ik precies als jij, pas na de derde herhaling vanuit de zijkant vond ik het duidelijk geel. Hij komt hard in met zijn noppen vooruit. Net voor Etebo de bal speelt, is er contact met de voeten van zijn tegenstander. Toen vond ik het oppeens top van de arbitrage, dat ze het zo goed hebben gezien.

27 februari 2021 om 20:49

Bayj, voor mij is dat gewoon heel. Komt met twee voeten vooruit. Hij raakt de bal, maar het blijft heel gevaarlijk. Een tiende van een seconde te laat en je kan met zo'n actie iemand zwaar blesseren.

De drie punten zijn binnen, maar het spel stelde teleur. Arda Turan speelde slecht vandaag, en moet voortaan op de bank beginnen. Mostafa Mohamed moet zsm overgenomen geworden, wat een killer is die jongen. Ik hoop niet dat FT zich door het bestuur onder druk laat zetten om onze dure glazen vaas (iedereen weet over wie ik het heb) te laten spelen.

Galatasaray speelde een ellendig potje. Een zwakke wedstrijd. We hebben resultaat geboekt, maar het was niet om aan te gluren.—Ik moet ook zeggen dat de grasmat DRAMATISCH was. Hoe kan je op zo een veld combineren? —Mustafa Mohammed is echt een verademing voor de Turkse competitie en vooral Gs fans. Na jaren hebben wij weer een spits die garant staat voor goals. Dat gevoel kruipt in je lichaam. De laatste spits waarbij we dat gevoel ook hadden, was Batefimbi Gomis. Mohammed doet mij denken Jardel. De wat oudere fans (ja helaas val ik daar nu ook wel onder) kennen hem goed. Alleen was Jardel een luie donder die zijn focus op die ene kans legde. Mohammed is veel dynamischer en een echte krijger.—Verder moet Taylan snel weer terugkeren in de basiself, ondanks dat Etebo het aardig doet. Taylan kan een kapitaal opleveren, terwijl Etebo via de achterdeur gaat vertrekken. Verder moet Arda vanaf minuut 60 invallen, dan kan hij vanuit zijn voetbalintelligentie en ervaring fitter toeslaan. Gedson mist speelritme. Ballen springen te vaak weg en zijn acties zijn niet scherp. Gedachte en overzicht is prachtig maar de uitvoering laat nog te wensen over.—Feghouli inpassen voor Arda, tegen veel mindere tegenstanders kan je met Taylan, Gedson en Emre optreden. Tegen taaiere tegenstanders kan je Etebo vervangen voor Gedson. —Op naar volgende!

27 februari 2021 om 21:39

Gezien het feit dat we 3 wedstrijden in een week hebben, hoop ik dat er tegen ankaragucu wel wordt gerouleerd met taylan. Scheelt ook dat we de komende tijd wat mindere tegenstanders hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray


1147 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
L. ŞahinUnknown
İ. ÇipeKeeper
K. ArslanVerdediger
Ö. BayramVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

86 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Galatasaray 0 0
2020/2021 Galatasaray 32 7 5 0
2019/2020 Galatasaray 15 5 5 0
2019/2020 Ajax 5 0 1 0
2018/2019 Fulham 16 5 3 0
Laatste voetbalnieuws

Huntelaar probeert Babel op te beuren: ‘4-0 en je bent doorrrrrrrr.. ’

In navolging van Fernando Muslera trekt Ryan Babel het boetekleed aan na de pijnlijke 5-1 nederlaag van Galatasaray tegen PSV in de tweede voorronde van de Champions League. De vleugelaanvaller krijgt...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 24 juli
Een merkwaardige wending rond Goran Pandev. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren