‘Deelname aan EK met Jong Oranje door zware blessure serieus in gevaar’

Donderdag, 18 februari 2021 om 13:53Rian Rosendaal • Laatste update: 14:47

Justin Hoogma heeft waarschijnlijk een zware blessure opgelopen, zo weet Voetbal International donderdagmiddag te melden. De kans is groot dat de 22-jarige centrumverdediger een lange herstelperiode tegemoet gaat, waardoor hij zeer waarschijnlijk het EK met Jong Oranje moet missen. FC Utrecht moet de zware kwetsuur van de mandekker nog wel bevestigen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door memphisdepay)

Perfect om dan nu Struijk op te pikken

18 februari 2021 om 14:47

Op basis van wat. Omdat hij bij België in beeld is. In Nederland zijn de spelers uit een ander land altijd zogenaamd zoveel beter volgens alle fans. Deze Struijk is echt niet beter dan spelers als Timber, Schuurs, Teze of Geertuida. Natuurlijk speelt hij in de premier league maar dat hebben spelers als Pieters of Bacuna bijvoorbeeld ook jaren gedaan.

18 februari 2021 om 15:43

Nee, op basis van zijn spel. Jong Oranje is een plek om verschillende talenten de kans te geven. Timber, Schuurs, Teze en Geertruida vallen inderdaad ook in die categorie (en hebben ook al eens de kans gekregen). Met het wegvallen van Hoogma is er een plekje vrij en kun je Struijk ook eens een keer selecteren en beoordelen. Mits het niet al te laat is natuurlijk.

18 februari 2021 om 16:05

Ik vind dat je gewoon de beste jonge talenten moet selecteren voor jong oranje, zeker aangezien het ek er ook aan komt. Je kan hem de kans geven inderdaad maar je moet hem niet eerder de kans gunnen dan andere spelers omdat hij toevallig een dubbele nationaliteit heeft. Verder denk ik dat we hem niet heel veel zullen missen als hij voor België kiest, maar je weet natuurlijk nooit hoe hij zich ontwikkelt.

18 februari 2021 om 14:48

Heeft al voor Belgie gekozen toch?

jammer voor hem, een ek is toch altijd leuk om mee te pakken, ook al is het in zo'n rare tijd nu.

Ik hoop dat hij een paar oranje shirtjes heeft bewaard want deze jongen zal nooit meer een oranje shirtje gaan dragen.. moet je al oranje ook niet willen nastreven gewoon niet goed genoeg, niet erg..

Kan voor de verdediging van jong oranje bijna alleen maar beter uitpakken, want dat die steeds een basisplaats in jong oranje kreeg was volledig onterecht op basis van z'n prestaties afgelopen jaren. Die heeft gewoon het voordeel dat die de zoon van is, want we hebben wel betere talenten voor de cv positie.

Een zware knieblessure gun je niemand natuurlijk maar lijkt mij sterk dat Hoogma de beste keuze op CV is voor Jong Oranje. Waar hij vorig seizoen naast Janssen nog degelijk was is het dit seizoen echt een drama en is hij volkomen terecht geslachtofferd. Ben benieuwd wat Hoffenheim van plan is met hem want het lijkt mij sterk dat hij door gaat breken daar

Persoonlijk natuurlijk hartstikke sneu, maar eerlijkheidshalve wel goed voor Jong Oranje. Hoogma heeft de notie van 'zoon van' toch nooit van zich af kunnen spelen bij Jong Oranje.

Vervelend voor hoogma maar hij is niet voor niets bank speler nu. Dan zou je als jong oranje nog beter st Jago oproepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland U21

Actuele wedstrijden

0 fans
Verdediger, 23 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 19 januari
FC Utrecht wil clubtopscorer Bart Ramselaar niet kwijt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren