‘Maar goed dat Robben op de tribune zat, anders had hij hem aangevlogen’

Vrijdag, 18 december 2020 om 06:52

FC Groningen werd dinsdagavond na een 2-1 nederlaag tegen FC Emmen uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker. Valentijn Driessen schrijft in zijn column in De Telegraaf dat hij het meest bewogen beeld van afgelopen week zag toen hij Arjen Robben waarnam op de tribune tijdens het bekerduel. De 36-jarige aanvaller komt momenteel wegens een kuitblessure niet in actie voor FC Groningen en heeft zijn pijlen gericht op het volgende kalenderjaar.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het met Valentijn Driessen eens?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

10 reacties (laatste reactie door zlatan65)

Hè verdorie, weer per ongeluk op een valentijn artikel geklikt. Wel een compliment waard dat groningen nu serieus genoeg genomen wordt door driessen om erover te zeiken. Welkom bij de club groningen!

Ze hebben ook echt geen idee meer waar ze het bij de Telegraaf over moeten hebben hè.. Voetbal is een teamsport en volgens mij verlies je met z'n allen. Snap niet zo goed dat Driessen maar eventjes klakkeloos concludeert dat Groningen alleen door Padt heeft verloren. Volgens mij hebben die Hansworsten voorin er ook geen één ingeschoten tegen, met alle respect (wat meestal wordt gevolgd door iets respectloos), Emmen.

Dat einde is weer zo dramatisch. Hij geselt zichzelf niet. Hij loopt pijntjes op terwijl hij gewoon nog lekker wil ballen. Hij trekt zich niks aan van de media. Hij vindt het gewoon leuk om nog onderdeel te zijn van een profclub, en mogelijk nog van waarde te kunnen zijn. Hij heeft de lat nooit hoog gelegd, altijd gezegd ik ga het proberen maar ik garandeer niks. Straks gaat diezelfde media schrijven dat zijn comeback mislukt is, dat hij de lat te hoog legde, dat hij te oud was.. etc.terwijl hij gewoon de club wilde helpen en nog plezier in het spelletje heeft. Iedereen weet het direct weer beter.

18 december 2020 om 08:48

Waarom zou er aan het eind niet geconcludeerd mogen worden dat zijn comeback sportief mislukt is? Het is nog niet zo ver natuurlijk en Robben heeft inderdaad geen garanties gegeven en puur geroepen dat hij het gaat proberen. Dat maakt echter niet dat als hij nog 1x 10 minuten invalt en voor de rest niks dat het sportief is geworden wat hij er van verwacht had. Robben heeft er heel veel tijd en energie in gestoken. Mede omdat ie het leuk vindt, maar ook om iets op het veld te kunnen bijdragen. Als dat deel dan niet uit de verf komt vanwege blessures iets waar veel media ook al voor vreesden waarom zou je dat deel van de comeback dan niet als mislukt mogen beschouwen? Gezien zijn reactie tegen PSV was hij er zelf nog het meest teleurgesteld over hoe het is gelopen en had hijzelf toch ook andere verwachtingen. Dat zal nu enkele maanden verder zonder fit geweest te zijn toch niet anders zijn.

Waarom is er bij de Telegraaf niemand die zeg dat Valentijn misschien moet stoppen met die gekke artikelen. Hoe vaak moet Robben nog uitleggen waarom hij het doet? Of kent Valentijn Arjen Robben persoonlijk? Het zou fijn zijn als deze sfeermakerij zou stoppen. Daarnaast heeft Padt overigens de FC aardig vaak weten te redden.

18 december 2020 om 09:14

Omdat Valentijntje met zijn stemmingmakerij precies in het kader van de Telegraaf past. Die vinden het helemaal prima wat die gluiperd allemaal neerkalkt.

Dikke onzin...
Natuurlijk vloek je een keer richting een Padt
Maar die jongen heeft zoveel punten voor Groningen gepakt, dat je hem echt niet afschiet.

Als de verdediging beter stond was Emmen ook nooit zo vaak doorgebroken.

Hem aanvliegen en dan het risico lopen om wederom op een spierblessure getrakteerd te worden?
Wat een slecht stuk. Spelers kunnen nu eenmaal fouten maken. Bij de een blijkt het fataal te zijn en bij de ander niet, maar om hiervoor te schrijven dat Robben hem zou aan hebben gevlogen...

Weer een typisch Driessen artikel. Als er niks te melden is, verzint hij gewoon wat.

Driessen heeft voor het eerst een FC Groningen gekeken volgens mij. We hebben robben tot nu toe eigenlijk helemaal niet nodig gehad. Padt pakt zoveel punten, jammer dat hij een keer blundert maarja, shit happens. Mijn clubbie doet het echt geweldig. Valentijn, in Groningen zeggen we: "Doe maar normaal, dan ben je al gek genoeg." Hou toch eens op met die paniekzaaierij en kom eens met iets positiefs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4320
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. van KaamMiddenvelder241
M. El HankouriAanvaller232
J. LarsenAanvaller239
S. PadtKeeper240
G. GudmundssonAanvaller190
W. DammersVerdediger201
D. DankerluiVerdediger210
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

1492 fans
Middenvelder, 37 jaar

In de wandelgangen

Maandag 1 maart
Bayern München heeft een bod van 45 miljoen euro uitgebracht op Kalidou Koulibaly. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren