Kenneth Perez roept Van Gangelen tot de orde na doemscenario Robben

Zondag, 13 september 2020 om 17:48Demen Bulbul • Laatste update: 17:59

Voor Arjen Robben duurde zijn langverwachte rentree voor FC Groningen zondagmiddag tegen PSV slechts 29 minuten. De 36-jarige aanvaller liep bij een sprint een hamstringblessure op en verliet het veld ontgoocheld. Kenneth Perez roept in de rust op het uitvallen van Robben te relativeren.

"Een drama met hoofdletters, ook voor de familie Robben uiteraard. Ook voor de ouders van Arjen Robben is dit vreselijk", zo opent presentator Jan Joost van Gangelen de analyse in de rust bij FOX Sports. Perez begrijpt de ontgoocheling over het uitvallen van Robben goed, maar vindt dat Van Gangelen 'niet teveel krachttermen moet gebruiken'. "Dat het vreselijk is voor de familie en zo", geeft de Deense analist als voorbeeld.

"Het is een spierblessure, er is niemand overleden. Er is sprake van een spierblessure bij een voetballer die heel graag terug wilde komen, maar ook van een voetballer waarvan het risico groot was dat dit zou gebeuren", benadrukt Perez. "Het is nu gebeurd. Het is he-le-maal ruk, maar dat is ook het risico van het terugkeren."

Perez is ervan overtuigd dat Robben rekening had gehouden met een dergelijk doemscenario. "Hij was daar altijd heel helder over in zijn interviews. Het heeft heel kort geduurd. Nu is het afwachten hoe erg het is. Het is geen begrafenis, hè."Gerelateerd

Meer sportnieuws

17 reacties (laatste reactie door joe rogan)

Dat is het niveau van de media vandaag de dag, van een mug een olifant maken.

13 september 2020 om 18:27

Dat is idd het niveau van de commentatoren en de opdracht die zij meekrijgen. Perez moet opletten want dit soort relativeren zou hem zomaar eens zijn plek kunnen kosten. 1x tot de orde roepen levert aandacht op maar als het vaker gebeurd....

13 september 2020 om 19:39

Als ik Perez zou zijn, zou ik dan mijn schouders ophalen. So what?! Die Van Gangelen kan echt niet meer zo. Overdreven kereltje... Blij dat hij niet meer bij Studio Sport zit. Das een iets ander niveau...

13 september 2020 om 19:47

Haha denk je echt dat Perez door zo'n reactie bang zou moeten zijn voor zn plek? Lijkt me niet.. sowieso heeft hij gelijk. Wat een overdreven gedoe, wordt er dalijk bij elke blessure even stil gestaan bij de familie en hoe erg dit is? Laten we hopen dat het voor Robben in ieder geval meevalt.

Kon mij wel in de reactie van Perez vinden. Het werd echt gebracht alsof er een nationale ramp had plaatsgevonden. Natuurlijk is het vervelend voor Robben, familie en FC Groningen, maar we moeten het ook niet over dramatiseren, juist ook omdat we wisten dat dit een reeel risico was en het slechts een spierblessure is.

Hier heeft Perez wel gelijk in. Jan Joost maakt het erger dan het is. Neem niet weg dat het zuur is voor Arjen Robben en voor het Nederlandse voetbal.

Terechte opmerking, het is voetbal doe even normaal zeg. Amerikaanse overdreven taferelen hier, JJ kickt daar wel op.

13 september 2020 om 18:00

Alles waait vanuit Amerika naar Nederland toe... vreselijk idd!

13 september 2020 om 20:14

Verschrikkelijk. En het gaat van kwaad naar erger. Helemaal eens met Perez. Je weet dat het risico er dik in zit en het is een spierblessure. Vervelend maar niet het einde van de wereld. Reactie van Robben om gelijk naar huis te gaan vind ik dan wel weer ontzettend jammer. Snap dat je baalt maar je blijft een professional.

‘Directed by Robert B. Weide’. Dit lag eerder in de lijn der verwachting dan dit je dit een drama kan noemen.Hij kan beter z’n wedstrijdkicksen lekker aan de wilgen hangen, want ik kan het me niet voorstellen dat hij zo door wil gaan.

Hier ook weer zo'n nare titel bij dat filmpje. Echt je gaat er niet dood van als je een keer een normale titel ergens bij doet.

Die opmerking sloeg natuurlijk ook helemaal nergens op. Off: Ben benieuwd wat voor blessure het betreft.

Typisch Jan Joost. Vind dat zo’n ergerlijke man. Op social media de lol zelve en in de studio vaak gemaakt grappig of over de top. Robben is 36 en altijd blessuregevoelig, het is eigenlijk puur een experiment dit, voor hetzelfde geld maakt hij dit seizoen 100 minuten. Perez staat volkomen in zijn recht.

13 september 2020 om 19:21

Het zo'n ergelijke man vinden maar hem wel volgen op social media, hahaha bijzonder...

13 september 2020 om 19:45

Dat is het dus. Ik volg hem niet, maar bij elke post op Instagram pagina's zoals Veronica Inside, komt de beste man leuk doen. Het is gewoon aandachtszoekerij. Ik kijk wel uit dat ik hem daadwerkelijk zelf volg.

Hier was ik het echt heel erg mee eens. Dat Robben uitvalt is natuurlijk jammer maar niet meer dan dat. In het ergste geval is hij er een paar maanden uit. In een wereld waarin er zoveel echt leed is is het een beetje stom om van zoiets iets groots te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. El HankouriAanvaller343
J. LarsenAanvaller319
P. JoostenAanvaller263
G. GudmundssonAanvaller230
A. RobbenAanvaller70
W. DammersVerdediger271
D. DankerluiVerdediger290
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

1497 fans
Middenvelder, 37 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren