‘Ik lig niet wakker van de kritiek van PSV, de ArenA had het beste bod’

Zondag, 5 juli 2020 om 15:27Rian Rosendaal • Laatste update: 16:09

De overige thuiswedstrijden van het Nederlands elftal in 2020 worden afgewerkt in de Johan Cruijff Arena, zo maakte de KNVB afgelopen vrijdag wereldkundig. Men vindt het tijdens de coronacrisis verstandiger om een stadion aan te houden. Het besluit van de voetbalbond stuitte al snel op weerstand bij PSV, dat in de Philips Stadion ook regelmatig gastheer is van Oranje. Bij de KNVB komt de protesterende houding van de PSV-leiding nogal als een verrassing.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Waar vind jij dat het Nederlands elftal in de tweede helft van 2020 moet spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door sirius)

Dan hadden ze dit meteen moeten zeggen en niet eerst met een verhaal komen dat het van wege de veiligheid is..

5 juli 2020 om 16:07

Ze zeggen nu nog exact hetzelfde met o.a. publieke ruimte. Persoonlijk vind ik dat wedstrijden altijd in Amsterdam moeten worden gespeeld. Niet omdat het het stadion van ajax is, maar simpelweg omdat het de hoofdstad is. Zou in elk land zo moeten zijn, maar dit is puur mijn mening.

5 juli 2020 om 16:15

Als je als land daartoe ook echt een nationaal stadion hebt (wembley, Stade de France), prima! Maar bij gebreke daarvan is er eigenlijk geen goed argument te bedenken voor die stelling (wedstrijden moeten in de hoofdstad gespeeld worden....). Want het is in ieder geval evident geen argument op zichzelf. Waarom zou, bijvoorbeeld, de provincie verstoken moeten blijven van het nationale elftal precies?

5 juli 2020 om 16:18

Het Nederlands Elftal is van iedereen en daardoor moet de provincie ook de mogelijkheid moeten hebben om het NL-elftal live te zien. Ik kan hier vanuit het oosten niet doordeweeks naar Amsterdam reizen omdat ik moet werken. Als het bijvoorbeeld in Enschede, Groningen, Eindhoven of Heerenveen is wordt het ook mogelijk voor anderen.

5 juli 2020 om 16:53

Ze zeiden eerst dat het ging om de veiligheid te garanderen dat het daarom in Amsterdam wordt gehouden. Nu blijkt dat het dat het bod en dan vooral het geld meer doorslaggevend was. Het zakelijke aspect..... Mij maakt het niet uit , maar maak het vooral duidelijk waarom je je ergens voor kies. Zo als men hier zegt het Oranje is voor heel Nederland , dus ben je al.die supporters wel een goede en duidelijke verklaring schuldig

5 juli 2020 om 16:58

Sfeerloos stadion tegenover de kuip , ik praat nu over wedstrijden van oranje . oranje speelt de mooiste wedstrijden en haalt de meeste overwinningen in de kuip en de sfeer is gewoon 10 keer beter een nadeel is dat het FF duurt voor je Rotterdam uit bent

5 juli 2020 om 17:16

Dat is toch geen argument Richard-nec? De wedstrijden van Oranje in de Kuip zijn evengoed sfeerloos. Dezelfde wave, dezelfde dweilband en dezelfde supporters. Het is echt een mythe dat De Kuip ineens een sfeer van jewelste is bij wedstrijden van de nationale ploeg, dat is niet het geval. Stadions maken geen sfeer, dat doen supporters.

5 juli 2020 om 17:43

Ik zou niet weten waarom. Dus op basis van geografische ligging mag slechts 1 stad van de voordelen genieten? Dat vind ik oneerlijk en zeker als er van unanimiteit absoluut geen sprake is. Juist omdat het de hoofdstad is, heeft Amsterdam uberhaupt zo'n stadion. Ik denk dat Amsterdam dus al genoeg voordelen heeft van z'n status. Dat neemt overigens niet weg dat de JC Arena op dit moment en onder deze omstandigheden de beste optie is voor interlandvoetbal.

Ik lig niet wakker van de mening en de praatjes van Gijs de Jong (wie???). Gijs de Jong was toch die hielenlikker en handlanger van Bert van Oostveen, die, op voordracht van Bert van Oostveen de Knvb moest gaan leiden? Die charismaloze punaisepoetser die vervolgens, volledig terecht, als lichtgewicht en onbeduidend personage aan de kant werd geschoven en, als troost, nog een vaag baantje bij de Knvb kreeg? Aha, okay, dan snap ik hoe ik zijn woorden moet duiden. Los hiervan, ik snap absoluut dat het Philips stadion, wat een uitstekende voetbaltempel is, boos is en die boosheid mag ventileren. Maar tegelijk snap ik ook volledig dat de Knvb er, omwillen van de Corona toestanden, voor kiest om alle interlands in één stadion te layen spelen. En de Arena is een groter stadion dan het Philips stadion. Dus het argument op zichzelf deugt. Maar, een bestuurder met charisma en gewicht, die lost dit chique op zonder zich schuldig te hoeven maken aan harde woorden aan welk adres ook. En daar zien we dus exact wat een slapjanus deze Gijs de Jong wel niet is. Maar goed dat deze fluim nooit Knvb directeur is geworden!

5 juli 2020 om 16:14

Dit zijn toch geen harde woorden? Waarschijnlijk is hem door de journalist gevraagd of hij wakker ligt van het commentaar uit Eindhoven, waarop hij simpelweg antwoordde dat dat niet het geval is. Denk even rustig na voordat je reageert

5 juli 2020 om 16:20

"waarschijnlijk is,...". En dan eindigen met de suggestie dat ik rustig na moet denken? Slap verhaal. Jij vergeet de context hier. Dit is geen clubbestuurder, of supporter of iets dergelijks. Dit is een bestuurder van de Knvb. Niet aangesteld om de belangen van Psv, noch die van Ajax te dienen, evenmin die van de Arena. Uit dien hoofde past een bestuurder respect, en een houding die zorgt dat je als bestuurder boven de materie en belangrijker nog boven de partijen staat. Daar hoort bij dat je in je antwoorden vrij bent en je niet laat ringeloren, zoals jij suggerreert hier, door op goedkope quotes loerende journalisten. Maar, en als je mijn bijdrage gelezen had had je dat ook geweten, het gaat niet om de context, het gaat om het charisma van Gijs de Jong. Beter gesteld, de afwezigheid daarvan, bij Gijs de Jong.

5 juli 2020 om 17:33

Alleen het hele artikel heeft niets maar dan ook niets te maken met het charisma van Gijs de Jong. De KNVB blinkt al niet uit in leiders en charismatische mensen dus laat staan dat Gijs even wat anders laat zien. Gaat hierom dat de KNVB een keuze maakt en terecht stelt dat 1 stadion nu het beste is. En PSV mag zich boos maken net zoals Feyenoord en alle andere clubs die vinden dat ze iets verdienen maar helaas is het Corona tijdperk nog niet voorbij en zou het ook wat chiquer zijn om niet altijd te klagen dat andere dit ook willen. Het is Oranje publiek die zich in elk stadion iig hetzelfde gedraagt als ze er al mogen komen.

5 juli 2020 om 18:00

Thamike. Een bestuurder die gewoon feitelijk én transparant een bidding laat houden en daarover later dingen in het openbaar zegt heeft gewoon een keuze om kool en geit te sparen en duidelijk te zijn zonder stekelig te worden. Dát is, als je goed leest, waar mijn bijdrage over gaat. Dit zijn geen clubbestuurders. Dit zijn bestuurders van een bond. Dus, zij zijn er voor álle leden en voor alle clubs. Dus zij moeten zich als bestuurders gedragen en niet als simpele zieltjes met slappe knietjes met bijpassende lange teentjes. Juist in dit soort gevallen laat je zien dat je charisma hebt en boven de materie én de partijen staat. En daar past geen steek onder water bij, punt uit! Had je gewoon neutraal geuit, en laat je niet een reactie op de protesten van het Philips stadion uitlokken! Maar Gijs de Jong kon zijn slappe inborst en zijn kleine egootje niet bedwingen en gaat goedkoop en zielig van zich af bijten. Why? Sta erboven! Bestuurders met ballen hebben dat niet nodig. Dát mag ik toch zeggen hier, of mag dat soms tegenwoordig ook niet meer in Nederland? En ik ben geen Knvb bestuurder, ik ben gewoon supporter. Dus ik hoef niet boven partijen te staan. Laten we wel wezen, toen ik nog voorzitter was van mijn oude voetbalciub hield ik ook rekening met de dingen die ik zei. Want ook als voorzitter sta je boven de partijen en houdt je iedereen heel. Dus ik weet wél hoe dat moet. Maar sjonge jonge, donkere mensen zwarte Piet noemen moet allemaal mogen maar als je iets zegt over de slappe inborst en knietjes van een Knvb bestuurder is het land opeens te klein. What's wrong Thamike???

5 juli 2020 om 18:52

Nou nou Constante, ik zie hier totaal geen 'steek onder water' in maar psv of iemand die zielig van zich afbijt, maar men leest wat ze wil lezen in het moment van emotie. Puntje bij paaltje hebben ze gewoon een goed verhaal waarom ze er voor kiezen om alle wedstrijden van het Nederlandse elftal de rest van dit jaar in 2020 te houden in 1 stadion.

5 juli 2020 om 20:44

@Constant ik snap je zwarte piet en deze reactie op je post niet. Totaal onnodig en onjuist. Jij mag alles zeggen wat je wilt en dat die je ook. Alleen ga je zo los op Gijs de Jong en zijn charisma dat ik denk dat de KNVB niemand met charisma heeft maar wel een duidelijke keuze maakt die volgens mij best logisch is en zelfs PSV dat logisch kan vinden maar liever klaagt. Bij PSV zitten namelijk genoeg mensen met charisma en leiderschap maar laten het de laatste maanden niet zien zoals ook Ajax en AZ dat niet doen.

5 juli 2020 om 16:16

Dat die Gijs de Jong niet geschikt is om ook maar iets bij de KNVB te doen bewijst hij hier maar weer. Volgens mij is de KNVB er namelijk voor iedere voetballiefhebber en niet primair om het meeste geld binnen te harken. Oftewel, je zou mogen verwachten dat een bid binnen Nederland meer is dan alleen een financieel plaatje. Maar goed, Ik ken de inhoud van het bid niet dus daar krijgt hij nog het voordeel van de twijfel. Maar zijn reactie zegt vervolgens alles. Daar diskwalificeert hij zich volledig. Zonder respect, gevoel reageren terwijl je als KNVB juist bruggen moet bouwen. Tja, snel afscheid nemen van deze man.

5 juli 2020 om 16:19

Waarom praat je over financiën terwijl de keuze gebaseerd is op veiligheid en bereikbaarheid?

5 juli 2020 om 16:20

Omdat het evident is dat op dát vlak, veiligheid en bereikbaarheid, nou juist géén onderscheid bestaat tussen de bids van de beide stadions.

5 juli 2020 om 16:25

Tuurlijk wel. Schiphol is een grotere internationaal vliegveld dan Eindhoven. Rondom de Arena is er meer grond zodat je supporters beter kan verdelen bij ingang naar het stadion. Ten slotte zijn de kleedkamers en het stadion zelf veel groter dan het Philips stadion

5 juli 2020 om 16:36

@Skeuomorf ik geef aan dat geld niet de doorslag zou moeten geven maar dat ik het bid inhoudelijk niet kan beoordelen. Kortom, inhoudelijk kan ik op dit moment niet oordelen over de keuze. De manier waarop Gijs de Jong echter met het gevoel van partijen omgaat is mi niet de wijze waarop een overkoepelende organisatie met haar leden moet omgaan. Dat bewijst mi de ongeschiktheid van De Jong.

5 juli 2020 om 16:40

Tipptopp Is het wel chique van PSV dat ze toch nog de media opzoeken, ondanks dat de Knvb ze volgens de Jong tijdig geïnformeerd hebben?

5 juli 2020 om 17:32

Verschil in deze is dat PSV een club/lid is terwijl de KNVB de overkoepelende organisatie is. De KNVB is er voor ALLE leden. Zij zouden dus rekening moeten houden met PSV en juist moeten proberen om het probleem op te lossen ipv een partij verder weg te duwen. Het gaat mij er dus juist om dat er vanuit een overkoepelende organisatie anders naar partijen gekeken moet worden. Zij zijn er voor het algemeen belang en dat is een hele andere rol dan die van PSV.

5 juli 2020 om 17:35

Hoezo maakt veiligheid, bereikbaarheid geen onderdeel uit van het complete bid? Waar haal je deze onzin vandaan? Dat waren de 1e aspecten waarop gelet zou worden aldus de KNVB of heeft onze machtige Kante alle bids gezien en kan hij de KNVB weerleggen?

5 juli 2020 om 17:39

skeuo. Groter vliegveld dat Eindhoven Airport. Dat klopt. Maar wat is je argument? Want dan moet je dus je wedstrijden maar in Parijs gaan spelen. Charles de Gaulle airport is groter dan Schiphol namelijk. Oftewel, nonsens argument. Hoeveel vliegtuigen moeten er landen denk jij, voor een interland? Geen 500 kan ik je melden. Dus qua capaciteit kan Eindhoven Airport exact hetzelfde aan als wat Schiphol kan. Sterker nog. Vanaf Schiphol naar de Arena is nog een hele route met, vaak, meer dan één transit om er te komen, via Metro station Duivendrecht. Vanag Eindhoven Airport ben je met één shuttle binnen een kwartier bij het Philips stadion. Ergo: lulargument. Meer grond om de supporters beter te verdelen? Neen. Onzin. Kenneljik ken je Eindhoven niet. Grond en plek zat. Alleen, wederom, het argument slaat nergens op. Interlands hebben een veel kleinere behoefte om suporters persé gesxcheiden te moeten houden. Integendeel, het oranje publiek staat erom bekend, in tegenstelling tot het publiek dat met onze topclubs Ajax en Feyenoord meereist, dat het heel dociel en ongevaarlijk is. Uit op hossen en 'hup oranje' roepen dan op vechtpartijen en kwetsende spreekkoren. Ben jij üerhaupt weleens bij een interland geweest? Ik denk van niet, als ik dit soort non argumenten lees. Dat de kleedkamers van de Arena groter zijn, dat is ook juist maar ook hier dringt de vraag zich op wat dat voor argument is. Heeft Gijs de Jong aangegeven dat de Knvb voor de Arena koos vanwege de grote kleedkamers?????? Hoezo worden dan nog bids gevraagd eigenlijk? Want die grootte van die kleedkamers staat al sinds 1996 vast. Dus waarom speelde oranje dan al die jaren ook vooral de interlands in De Kuip. Die hebben zelfs kleinere kleedkamers dan het Philips Stadion??? Dat is dus niet te verklaren voor je. Waarmee ook vast staat dat dit argument van jou, en zeker niet van de Knvb, komt. En tja, wat jij vindt in dat verband, aangezien jij niet voor de Knvb werkt en Gijs de Jong wél, gewoon nergens over gaat. En het belangrijkste genoemde argument, dat ook de provincie recht heeft op interlands. daar heb jij ng geen enkel steekhoudend argument tegen genoemd. Dus nee, de keuze is aantoonbaar niet gemaakt op basis van bereikbaarheid/veiligheid. Is niet erg, daar gaat het niet om, maar probeer niet stug vol te houden wat evident onjuist is.

5 juli 2020 om 17:43

Jouw machtige Constant Kante hoeft, waar het gaat om de stelling dat het om die argumenten gaat, enkel maar de feiten te benoemen om die stelling als onjuist te kunnen beoordelen. Daar is een studie van alle bids niet meer voor nodig. Maar als jij wél alle bids hebt bestudeerd dan kun jij voor mij, de machtige Constant Kante, vast wel een wat waarheidsgetrouwer beeld voor ons hier geven waar skeuo, kennelijk, maar niet toe in staat blijkt. Ik wacht je complete beoordeling van alle bids dus met smart af.

5 juli 2020 om 18:20

Sportweek. Dat is precies waar chiqueheid om draait. Dat je eigen chique gedrag onafhankelijk is van de wellicht ploerterigheid van je tegenstrever. Ik snap het wel, sinds Poetin, Trump, Wilders, Johnson en Baudet (en sinds Breithbart) is het bon ton om een monopolie te hebben op ploerterigheid en smiechterig gedrag. Maar dat doet er niet aan af dat je chiqueheid gewoon afmeet aan je eigen gedrag ongeacht dat van die ander. Dus nee, of het chique is wat het Philips Stadion doet of niet, dat doet niets af aan de vraag hoe chique de bestuurder van de Knvb is.

5 juli 2020 om 18:27

@constante Heel naar toontje waar je mee typt trouwens. Volgens mij heeft Skeo het met betrekking tot meer ruimte erover dat je afstand kan bewaren ivm met Corona en niet t.b.v het voorkomen van vechtpartijen. En met betrekking tot je reactie op mij. Dan verwacht ik van jou hetzelfde relaas richting Psv, maar dat zal er niet vanaf kunnen. Je laat gewoon je gevoel spreken, en dat laat zien dat je erg lange teentjes hebt.

5 juli 2020 om 20:13

Charles de Gaulle ligt in Frankrijk, het gaat hier om het Nederlands elftal. Wat is dit nou voor onzin argument

5 juli 2020 om 20:14

Thanks @sportweek, iemand die in staat is begrijpend te lezen en niet allerlei Calimero complottheorieën bedenkt.

5 juli 2020 om 20:49

@Constant jij geeft aan dat wat de KNVB zegt niet klopt en dat veiligheid en bereikbaarheid geen onderdeel was van de bid. Waarom zou ik het dan voor je uiteenzetten?? Jij zegt ze liegen en ik moet het tegenovergestelde bewijzen? Nee, ik geloof in dit geval de KNVB omdat het logisch is en voor mij voldoende want zo speciaal is de keuze van de KNVB niet en net zo min belangrijk:

5 juli 2020 om 16:53

Je hebt wel een hoop frustraties richting meneer Gijs de Jong. Schijnbaar doet hij je toch heel veel meer dan je wil doen voorkomen met je 'ik lig niet wakker van de mening en de praatjes van Gijs de Jong'. Je ligt er zo erg wakker van dat je uit frustratie zijn hele geschiedenis erbij haalt en karaktermoord pleegt op hem. Alleen maar omdat hij woordvoerder op dit dossier is en de Knvb het heeft gedurfd om voor Amsterdam te kiezen in plaats van Eindhoven. Natuurlijk snap jij boosheid, je bent er zelf laaiend over en daarom sla je wild om je heen en reageer je je af op iemand waarvan je zogenaamd niet wakker ligt.

5 juli 2020 om 17:41

@Master D Er zullen zeker argumenten zijn die Pro Arena zijn. Prima. Ik veroordeel de keuze niet maar vindt Gijs de Jong ook ongeschikt. En wel omdat hij als bestuurder van de KNVB er voor alle partijen moet zijn. Hij zou dus juist met gevoel moeten reageren en zijn keuze moeten uitleggen zonder een partij verder tegen de schenen te schoppen. De KNVB moet juist bruggen bouwen.

5 juli 2020 om 17:46

masterd. IK lees je relaas. En ik lees aannames en ergernissen bij jou. Over mij. Daarbijn realiseer ik me dat ergernis een spiegel is. En dat jij je dus ergert en dat dit dus jouw ding is en niets met mij te maken heeft verder. Dus ik laat dat verder waar het hoort, op je eigen bordje. Jij doet er veel beter aan bij jezelf te onderzoeken wat het is dat jou zo geraakt heeft toen je mijn bijdrage las. En waarom jij zoveel frustratie en boosheid voelt. Want ik herken mijzelf echt op geen enkele manier in jouw bijdrage. Sorry, het spijt me oprecht.

5 juli 2020 om 17:26

Keurig, het op de persoon spelen en vooral niet ingaan op de argumenten. Ja, je maakt nog een Sesamstraat opmerking dat de Arena groter is(goh!), maar daar kom je niet mee weg. Je diskwalificeert jezelf met dit gezwets en niet Gijs de Jong, wat je bedoeling was.

5 juli 2020 om 17:51

Doncoxx, het mooie in de wereld is dat de meningen verdeeld zijn. Ik heb mijn mening over deze actie van de bestuurder Gijs de Jong. En die mag ik hebben. Het is niet van belang wat jij vindt van mijn mening, voor mij. Er zijn voldoende anderen die het niet eens zijn met jou namelijk, maar wél met mij. Dus, mooi dat jij vindt dat ik me diskwalificeer. Ik vind van niet. En met mij velen. En als wat ik zei van 'sesamstraat niveau is' dan vraag ik mij in alle ernst af wanneer we dan eens van jou een betoog op universitair niveau mogen gaan lezen hier. Want om het verwijt te hebben dat mijn betoog puur 'op de man' was (fout: het is puur op het ambt gericht!) en vervolgens aan mijn adres louter pesoonlijke aanvallen richten, dát vind ik dan weer van een hoog 'Sesamstraat-niveau'. Of bedoelde je met die opmerking werkelijk om jezelf op een hoger niveau te plaatsen dan mijn, gemiddelde, bijdragen hier??? Seriously Don?

Beetje rare reactie. Volgens mij heeft de Arena altijd de beste bid, simpelweg, omdat er de meeste toeschouwers in kunnen. Normaal is dat ook geen criteria. Ik zie niet in waarom het in 1 stadion moet, maar goed, de Knvb kan in principe doen wat ze willen. Ik had ook liever gezien dat PSV deze kritiek intern naar de Knvb had gestuurd en het niet in de media was gekomen. Het is natuurlijk gewoon een financieel iets. PSV heeft het stadion in eigen beheer, dus had aan wedstrijden van het Nederlands elftal wat kunnen verdienen.

Begrijp het besluit van de KNVB ergens wel. Maar ik vind het daarnaast ook volkomen logisch dat PSV heeft aangekaart dat ze een verwachting hadden. De manier en mate van communicatie heeft te wensen over gelaten bij de KNVB, maar dat is wel vaker een probleem van de bond gebleken

5 juli 2020 om 16:14

Heeft de communicatie te wensen over gelaten? De Jong zegt toch dat PSV tijdig intern geïnformeerd is?

5 juli 2020 om 16:53

Dus moet men maar klakkeloos aannemen dst dat ook zo is?

5 juli 2020 om 17:29

Als je niemand meer kan vertrouwen zegt dat meer over je zelf

5 juli 2020 om 17:40

Ik zeg ook mate van en manier van communicatie he. Dat er gecommuniceerd, dat is een feit, dat staat buiten kijf. Maar hoe ze dit soort dingen dan ook weer communiceren, dat vind ik niet handig. Dat houdt ruimte voor speculatie en schept geen duidelijkheid. En dat gebeurt veel vaker bij de KNVB

5 juli 2020 om 20:15

Hoezo is het niet handig? Het is toch eerst intern gebeurd? PSV zoekt duidelijk zelf de media op, de KNVB geeft daar slechts reactie op

Die bobo’s doen toch wat ze willen . Gijs de jong zal wel in Amsterdam wonen dus kan hij makkelijk naar de arena en zich gerust een aantal drankjes permitteren. Allemaal rare mannetjes bij de knvb . Vinden zichzelf belangrijker dan het voetbal.

5 juli 2020 om 16:17

Hij komt met een inhoudelijk argument over de veiligheid en jij gaat een raar verhaal opsteken? Daarnaast komt de Jong, heb het even gegoogled, uit Asten, wat vlak bij Eindhoven ligt. Dus ik denk dat er geen geografische vooringenomenheid bestaat. Ten slotte worden dit soort besluiten niet door één man genomen, maar door een commissie of team

5 juli 2020 om 18:17

Skeuo. Gijs de Jong komt uit Asten. Ja, dus? Weet jij waar 70% van de Ajaxfans vandaan komt? Uit steden als Tegelen, Oude Pekela, Oldenzaal, Goes en Oss. Je suggestie dat een man uit Asten niet geografisch vooringenomen zou zijn, is dus inherente flauwekul. Zeker als je had geweten dat het gaat om de man die de eventmanager was van de Amsterdam Arena. Nee, die heeft uiteraard géén vooringenomenheid natuurlijk, ....... ?!enfin, om misverstanden te voorkomen, de al dan niet vooringenomenheid van Gijs de Jong is voor mij totaal geen issue. En dat argument heb ik ook nergens genoemd, omdat ik zelfs nog zover wil gaan dat het besluit van Gijs de Jong, op zichzelf, gewoon te billijken is. Dáár is niet het probleem. Het probleem is het gebrek aan bestuurdersschap bij een man die al een notoire slapjanus is. Dát is waar dit over gaat. En niet of die nou wel of niet vooringenomen zou zijn geweest. Hij had zich gewoon chique moeten gedragen, punt. Is toch een redelijk standpunt? Wat is dan je probleem?

Haha dan snap je er al bestuurder toch helemaal niks van. De Knvb had hier wat kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van technologie die kon helpen met de corona bestrijden, maar nee ze kiezen voor het 'beste bod'. Dan verlies je als organisatie toch helemaal je gun factor.

5 juli 2020 om 16:18

De KNVB hoeft niks bij te dragen, daar zijn de stadion beheerders en regionale veiligheidsdiensten voor

5 juli 2020 om 16:28

Volgens mij ben jij zelf diegene die er weinig van begrijpt. Beste bod betekent juiste veiligheid en waar het beste de regels gehandhaafd kunnen worden. De kleinzerigheid van een aantal mensen daar hoeft een bestuurder zeker niet van wakker te liggen. Het getuigt van weinig solidariteit.

5 juli 2020 om 18:53

Wat kan de technologie hier aan bijdragen dan? Het is natuurlijk zeer onprofessioneel en haast met een eigen agenda hoe deze meneer zich hier opstelt, maar de keuze van de Knvb is natuurlijk wel te billijken. Het 'beste bod' is in dit geval ook 'het veiligste bod' gezien de omstandigheden. Je kunt meer mensen kwijt zonder de veiligheid in relatieve zin te verzwakken. Het begint alleen wel structureel te worden dat er zelfs dingen misgaan als de Knvb eens wel een goede beslissing maakt. Zelfs dan zijn er nog zaken die niet goed uitgevoerd worden. Bovendien komt de Knvb de laatste tijd wel met grote regelmaat partijdig over. Het hoeft niet eens zozeer waar te zijn, maar dat je als Knvb alleen al de indruk wekt dat niet te zijn is al tekenend voor het geklungel daar in Zeist.

Arena blijft beste keus, dichtbij schiphol(internationaler dan Eindhoven airport). Groter stadion, meer ambiance.

Die Gijs de Jong was de event manager van Ajax...Tuurlijk begreep hij de protest van Pav niet.Kortom hij heeft een ajax bril.

5 juli 2020 om 16:56

Tegenwoordig organiseert ie een hele competitie om Ajax te laten spelen tegen andere ploegen. Schandalige gang van zaken

5 juli 2020 om 17:28

Wrong. Hij was event manager van de Amsterdam Arena, niet van Ajax.

Nogal een vreemde reactie van deze secretaris-generaal. Je kunt best vinden dat de JC Arena de beste optie is. Daar kunnen de meesten wel inkomen, maar om dan zo 'fel' en 'arrogant' te reageren (zeker in een tijd waarin de Knvb al redelijk ter discussie staat), is gewoon absoluut niet slim en wat amateuristisch. Bovendien heeft de Knvb wel vaker lak aan het algemeen belang, dus niet zo vreemd dat clubs of individuen dat snel in twijfel trekken.

5 juli 2020 om 18:09

Exact Sirius. Spot on. Het besluit zou echt wel kunnen kloppen en ik heb er persoonlijk geen enkel probleem mee dat de Knvb kiest voor een evident goede optie, boven een andere. Maar dat wil niet zeggen dat een al beladen apparatsjik, die bekend staat om het feit dat niemand hem de leiding van de Knvb toevertrouwde, dus ongestraft zijn tanden laat zien waar hij juist als bestuurder zijn ofhankeljikheid en zijn positie als bron boven de partijen had kunnen verankeren. Deze woorden waren onnodig en zeggen alles over de persoon Gijs de Jong. Slap, ruggengraatloos en puur zwak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4145
2.Vitesse3818
3.PSV3722
4.Feyenoord3519
5.AZ3416
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller169
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
J. PiroeAanvaller71
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper160
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Dinsdag 19 januari
De gesprekken tussen Everton en Bayern München over een transfer van Joshua Zirkzee zijn nog altijd gaande. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren