Tubantia meldt enorme onrust bij FC Twente: grote twijfel over García

Vrijdag, 6 maart 2020 om 20:37Yanick Vos • Laatste update: 20:46

FC Twente kent een bewogen seizoen. De prestaties zijn tegenvallend, terwijl er achter de schermen grote onrust heerst. TC/Tubantia meldt vrijdagavond dat alle kopstukken van de Tukkers onder vuur liggen. “Van de trainer tot de adviseur van de raad van commissarissen”, zo klinkt het.

De supporters van Twente maken zich grote zorgen over de degradatiestrijd en volgens het regionale dagblad heerst er ontevredenheid over de nieuwe gezamenlijke opleiding met Heracles Almelo. De krant schrijft dat trainer Gonzalo García ‘al tijden’ onder vuur ligt en technisch directeur Ted van Leeuwen is middels een spandoek door de fans gevraagd om te vertrekken. “En algemeen directeur Paul van der Kraan? Verketterd op de werkvloer, vanwege zijn ‘botte saneren’.”

Van Leeuwen en Van der Kraan zouden nauwelijks meer met elkaar communiceren, terwijl hoofd jeugdopleiding Eric Weghorst onlangs ‘op een weinig tactvolle manier bedankt werd voor bewezen diensten’. Daarnaast waren er ook nog de zogenoemde ‘Brama-tapes’, een uitgelekt gesprek tussen Sander Boschker, García en de supporters. In dit gesprek werd Wout Brama door de leden van de technische staf met de grond gelijkgemaakt.

Volgens clubwatcher Leon ten Voorde staat trainer García onder zware druk om Twente in de Eredivisie te houden. “Probleem is alleen dat er niet alleen bij de fans, maar ook intern twijfels zijn over zijn functioneren”, zo klinkt het. “Voor veel supporters is er maar één man die de club weer in rustig vaarwater kan brengen en dat is Fred Rutten. Rutten is dit seizoen adviseur van de raad van commissarissen, maar de achterban zou graag zien dat hij een formele functie krijgt. Dat werd hem zaterdag via een spandoek gevraagd. Niet vriendelijk, maar dringend en dwingend. Kortom: weer gedoe en onenigheid.”


Poll

Verwacht jij dat Gonzalo García het seizoen afmaakt bij FC Twente?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

46 reacties (laatste reactie door sirius)

Voetballend is het niet best, dat lijkt mij duidelijk. Echter staat FC Twente na 25 wedstrijden op 27 punten. Niet zo heel gek voor een promovendus. Dus in hoeverrre zijn de prestaties dan tegenvallend? Of is het puur het spel. Voor de rest snap ik die roep om Rutten niet. Het is niet dat hij buiten de deur gehouden wordt. Hij wil zelf niet instappen, want anders had ie allang een functie gehad daar. Het verloop in Enschede op de voetbaltechnische functies is immers groot de laatste jaren.

6 maart 2020 om 21:08

Helemaal mee eens. Twente staat op een prima plaats en ik zie ze ook echt niet bij de onderste 3 ploegen eindigen. Dat het voetbal niet altijd goed is dat klopt, maar je bent een promovendus en komt een behoorlijk diep dal. Het zou een schande zijn (ook gezien de financien) als de coach nu ontslagen wordt.

6 maart 2020 om 21:25

Qua punten valt het wel mee voor een promovendus, maar we hadden makkelijk NAAST Sparta kunnen staan en veilig zijn geweest!! García heeft er een handje van om spelers niet op hun natuurlijke positie te zetten. Meest schrijnende voorbeeld na winterstop toen Verdonk geschorst was. Schenk voor het eerst in zn leven back (Logisch uit nood), Jesse Bosch uit eigen jeugd op het middenveld en Espinosa in de spits terwijl we met Berggreen een spits op de bank hadden! Espinosa mislukt hopeloos, maar mag het wedstrijd erna weer proberen. Schorsing Schenk zit erop en García presteert het om uitblinker Bosch te passeren en Verdonk op het middenveld te zetten (waar hij nooit heeft gespeeld) en Schenk back te laten staan. Experiment wat hopeloos mislukt. Tegen AZ eindelijk fatsoenlijke opstelling en we winnen 2-0 en verliezen zeer ongelukkig met 1-2 van Utrecht. Helaas zakten de spelers tegen Heerenveen weer door ondergrens, maar het zegt genoeg dat we 23 wedstrijden GEEN logische opstelling heb gehad met enkel gegoochel.

FC Twente is een prachtige club die op de weg terug is uit een heel diep dal. De fans moeten beseffen dat wat hun club heeft meegemaakt niet niks is en moeten achter hun mooie club blijven staan. Natuurlijk is het niet leuk als je club verliest, maar wat Van Der Kraan en Van Leeuwen doen zijn topprestaties en verdient meer steun. Als je als fans nu je club in de steek laat dan breek je het jonge knopje in het plantje wat het nieuwe FC Twente is.

6 maart 2020 om 21:31

Je hebt geen benul! Wij laten onze club niet in de steek!!! We zitten er wekelijks nog met 27 000 man, zelfs een niveau lager, terwijl er al sinds Preud'homme niks fatsoenlijks meer voorgeschoteld hebben gekregen. En dan laten wij onze club in de steek en staan wij onvoldoende achter de club staan? Aub hou op.

6 maart 2020 om 21:32

Oh ja, Preud'homme is in 2011 vertrokken, voor de goede orde. Alleen het half jaar Adriaanse daarna en ergens een seizoen Hake waren oké. Maar die moesten onbegrijpelijk weg..

6 maart 2020 om 21:36

Er zijn clubs voor minder schuld opgedoekt. Leuk dat je elke week een rotwedstrijd ziet, maar gezien de schuld van zo'n 60 miljoen en dikke rentelast die hierbij komt is het een godswonder dat Van Leeuwen nog zo'n elftal bij elkaar heeft gesprokkeld. Je klinkt als een verwend kind.

6 maart 2020 om 21:44

Wij willen een acceptabel niveau met inzet zien, het hoeft niet groots. Is dat te veel gevraagd? Maar trouwens leuk dat je de schuldenlast argument aanhaalt, wat heeft dat te maken met achter je club staan?

6 maart 2020 om 22:39

Het is gemakkelijk om te roepen dat we maar tevreden moeten zijn. Het is een puinhoop en dat hoeft niet. De club staat in brand, mogen we dan onze stem laten horen?

6 maart 2020 om 22:42

Ik snap niet wat die schuld en dikke rentelast met de supporters, en de spelers, et maken heeft. De supporters vragen gewoon om een vast elftal dat wil vechten voor elkaar. Het is nu elk weekend (behalve de laatste 3 wedstrijden) letterlijk afvragen welke 11 er mee doen. Daarnaast is het de helft van de tijd gewoon slappe hap, geen inzet. Jullie doen allemaal alsof de Twente supporter een top 10 klassement verwacht met heel goed voetbal, maar dat is helemaal niet waar.zoek voor de lol de opstellingen maar eens op gedurende dit seizoen. Als je na een half jaar nog geen vaste 11 hebt dat langzaam begint te draaien gaat er gewoon iets verkeerd.en dat eindeloze zielige gezeik over die schulden is sowieso sneu, bizar dat je een ander dan ook nog een kind noemt.

7 maart 2020 om 13:44

Sorry Maar het "eindeloze" gezeik over schulden is allesbehalve sneu. Als ik enkele jaren de bloemetjes gruwelijk buiten zet en miljoenen schuld maak dan moet ik niet verwachten dat ik 2 jaar later alweer bij de jetset hoor. Het bestuur heeft een wereldprestatie geleverd om met bescheiden budget een team te creeeren wat meteen terug promoveerde. De positie die Twente nu staat is ook precies waar je ze zou verwachten , wellicht presteren ze nog wel iets beter dan je van de selectie zou verwachten want eigenlijk hebben een fortuna en een zwolle beter material. De supporters van Twente Komen op mij ook over Al's verwende kinderen die veel te veel verwachten. En over hoe de club de bowl jarenlang besodemiererd heeft , daar mag je kennelijk Al helemaal niet over beginnenm Twente is er al bij al goed vanaf gekomem , is erg Licht gestraft en is eigenlijk sneller Dan verwacht weer aan het opkrabbelen. Je kunt de mensen die deze knappe prestatie leveren beter toejuichen Dan zeiken. Ja ze roeien met de riemen die ze hebben en moeten minder leuke maatregelen nemen. Kennelijk zien de Twente supporters nog altijd liever een type Munsterman die de onrealistische verwaxhtingen waarmaakt met niet bestaand geld

7 maart 2020 om 14:57

"sorry Maar het "eindeloze" gezeik over schulden is allesbehalve sneu. Als ik enkele jaren de bloemetjes gruwelijk buiten zet en miljoenen schuld maak dan moet ik niet verwachten dat ik 2 jaar later alweer bij de jetset hoor. " Nee is totaal niet sneu inderdaad. De Twente supporters jaar na jaar aan blijven vallen op schulden waar geen enkele supporter ook maar iets aan kan doen. Nee erg volwassen hoor. En dan dat 'verwende' supporter gelul weer. Als je je doppen open had gedaan de laatste 10 jaar had je geweten dat we elk jaar eerder een bak stront over ons heen hebben gekregen dan dat we verwend zijn. Sneue types als jij mogen best genieten van de situatie bij Twente hoor, ik hoef het alleen niet meer in elk artikel terug te lezen. "De supporters van Twente Komen op mij ook over Al's verwende kinderen die veel te veel verwachten." Alsof jij ook maar 1 Twente supporter kent. Met je generaliserende gelul.

7 maart 2020 om 15:35

Ons verwachtingspatroon is niet al te hoog, maar nog worden we keer op keer teleurgesteld. Sad but true

7 maart 2020 om 15:35

Je reageert fel, maar Alkmaar54 heeft wel een punt. We moeten ook beseffen dat je van een club in deze situatie niet zomaar een acceptabel niveau kunt verwachten. Pusic en Garcia zijn duidelijk nog lang niet klaar om hoofdcoach te worden, maar dat is ook uit nood geboren. Ik kan me voorstellen dat beide heren geen enorme salarissen hadden/hebben. De steun in het stadion is onverminderd uitstekend te noemen, maar buiten het stadion laten de fans zich van een mindere kant zien door schijnbaar niet in te zien in welke staat de club nog steeds verkeert. Kritiek op Garcia is prima en terecht, maar om dan vervolgens het hoofd van Van Leeuwen te eisen gaat echt veel te ver.

Beetje onrustige achterban. Ze moeten wel beseffen dat er minimaal 5 seizoenen nodig zijn om weer op een gezonde manier deel te nemen in de middenmoot/subtop van de competitie. Nu is het echt overleven en niet weer degraderen.

6 maart 2020 om 21:28

Dat gaat met deze TD, AD en staf niet lukken. Technische staf ongeschikt, Van Leeuwen kijkt alleen naar wat hem wordt aangeboden uit het buitenland (geen scouting) en Van der Kraan saneert alleen maar ipv dingen op te bouwen. Want nu Heracles erbij komt wordt er minder in de jeugdopleiding gestoken dan voorheen. Dan weet je dat er iets niet goed gaat..

7 maart 2020 om 00:38

Ted van Leeuwen moet ook goochelen met een beperkte portefeuille hé.. Ondanks alles hebben ze een prima elftal op de been gekregen dat zich met horten en stoten wel handhaaft in hun eerste jaar. Het is te hopen dat de sponsoren uit de regio weer terugkomen en de schouders eronder zetten. In theorie is Twente nog steeds een topclub alleen ze moeten gewoon weer van voren af aan starten. Van Der Kraan zou ook liever 170 miljoen erin pompen en zodoende een wereld elftal mogelijk maken maar hij zal ongetwijfeld in het belang van de club handelen.

7 maart 2020 om 13:51

Ted van Leeuwen heeft een wereld prestatie neergezet door met een bescheiden budget een team te maken dat meteen promoveerde en zich nu lijkt te handhaven. Wat is dat toch in vredesnaam dat ze daar in Twente niet gewoon waardering voor hebben. En ja Van der Kraan is geen Munsterman. Geen vrolijke popie jopie die strooit met geld dat er niet is. Wel een realistische vent die probeert alle rotzooi recht te brijen en geen geld uitgeeft dat er niet is (hoewel Twente nog altijd zware rode cijfers schrijft)

7 maart 2020 om 15:05

Ted van Leeuwen had een budget die 3 keer hoger lag dan de eerst volgend, dus begin niet over een wereldprestatie. En hoezo nu lijkt te handhaven? We staan 1 punt boven de streep met Vitesse en Ajax uit voor de boeg. Die is wel realistisch en die niet blabla en je kent die hele van der Kraan niet. Nee maar we moeten wel waardering hebben voor de puinhoop die de club weer heeft bereikt. Niemand van het bestuur communiceert nog met elkaar, maar we moeten als supporters de bek maar houden.grappenmaker,.

Ik zou het als Twente zijnde niet doen. Ze hebben erg veel punten verspeeld in de laatste paar minuten van de wedstrijden anders waren ze nu al 'veilig'. Ze zijn niet kansloos en om nu extreem veel onrust te creëren door op een cruciaal moment de mensen eruit te werken is in mijn ogen niet de oplossing. Bovendien denk ik dat de verwachtingen niet realistisch zijn. Twente heeft geen stuiver te besteden, hadden ze dan echt verwacht er al bovenop te zijn? Ted van Leeuwen is bovendien redelijk bezig, spelers als Cantalapiedra hebben toch een redelijke marktwaarde terwijl ze transfervrij zijn aangetrokken. Mocht Ted toch opstappen hoop ik dat Martin van Geel haalbaar is. Ik weet dat hij hier vaak wordt verguisd maar hij kan als geen ander met beperkte middelen een goede selectie die waarde heeft op de been brengen. Qua trainer weet ik niet of er momenteel iemand beter rondloopt die in wil stappen. Ook kost nu een trainer ontslaan geld, geld dat ze beter kunnen besteden om schuldenvrij te worden of in de zomer de selectie te versterken. Ik zou zeggen laat Garcia zitten tot het einde van het seizoen en bouw daarna aan iets nieuws.

6 maart 2020 om 22:46

Het heeft inderdaad helemaal geen nut Garcia er nu nog uit te gooien. Dan had je dat direct in het begin van de winterstop moeten doen of helemaal niet. En wie moet je er überhaupt neer zetten met garantie dat het beter gaat? Dat gezeur om Fred Rutten ben ik ook wel klaar mee. Die had die seizoen in kunnen stappen en dat wou hij niet. Een adviseur die nooit met iemand spreekt bij de club schiet ook niet op. Verder weet ik niet wat jij denkt dat onze verwachtingen zijn? Mijn verwachting, of hoop, is dat we er in blijven. En zoals het er nu uit ziet wordt het wel heel erg billenknijpen, en verbetering lijkt er bij ons niet echt in te zitten daar de clubs om ons heen puntjes bij elkaar sprokkelen.

Het is de laatste jaren een waar trainerskerkhof in Enschede, ik begrijp echt niet zo goed wat de supporters dan willen.... hetzelfde geld als van Leeuwen, de supporters stonden op de banken toen hij aangesteld werd, de verlosser in Twente. Nu zijn de prestaties onder de maar en nu moet ineens weer iedereen weg en vervangen worden.

6 maart 2020 om 22:44

Het begint al bij de aanstellingen. Als assistent van de assistent word je op termijn hoofdtrainer in Enschede. Onze laatste trainers zijn niet in staat gebleken om een 'normale' opstelling te maken. Laat staan om een speler beter te maken. We vragen niet veel.. maar iets meer dan het geklungel van nu zou best mogen als professioneel voetbalclub.

6 maart 2020 om 22:50

Ik zou sowieso al niet beginnen met 'de supporters' want van mij hoeft er niemand uit. En ik was niet heel blij maar ook niet ontevreden over Ted Leeuwen z'n aanstelling dus niet overdrijven a.u.b.het is een feit dat er na 25 wedstrijden nog steeds geen lijn in zit. Het is elke week nog maar de vraag hoeveel andere spelers in de basis staan. Er moet iets veranderen, dat sowieso, maar nu Garcia er uitgooien gaat niet helpen.

6 maart 2020 om 23:04

Overdrijven?!? Je leest op meerdere platforms toch dat van Leeuwen wel erg veel naar zich toe trekt binnen de club en dat veel supporters zich daar best zorgen over maken. Uiteindelijk denk ik dat Twente zich wel veilig speelt. Mocht dat niet gebeuren hebben ze een heel groot probleem denk ik.

7 maart 2020 om 15:06

Dat overdrijven ging over het feit dat jij denkt dat van Leeuwen hier op handen werd gedragen, of als de verlosser werd gezien, bij aanstelling.ik heb werkelijk nog nooit zoveel onzin gehoord maar het wordt er elke keer weer bijgehaald, net als dat iedereen weer over de schulden begint als ze het even niet meer weten.

7 maart 2020 om 05:52

De prestaties zijn helemaal niet ondermaats, met dit budget als promovendus zo presteren is meer dan uitstekend. Stelletje verwende gasten zijn het daar, constant gezeik, nooit is er iemand tevreden. Ze leven daar in een schijn illusie. Laat ze maar degraderen en 5 jaar afkoelen en een beetje realiteitszin krijgen. Wat een jankerds. Kijk naar de topploegen. Ajax, PSV, Feyenoord, Az en Utrecht hebben alle 5 een matige periode gekend dit seizoen. Als promovendus zou je blij moeten zijn met hoe het nu gaat. Er wordt daar momenteel nu gekunsteld met de mogelijkheden die er zijn. De positie waar ze nu staan is prima. Elke trainer maakt wel eens keuzes waarvan de supporters denken huh? Maar die gasten daar zijn de realiteit volledig kwijt en denken nog steeds dat ze een topclub zijn. Ik hoop dat ze degraderen en even een paar jaar kunnen afkoelen en weer met beide voetjes op de grond komen. Ze gedragen zich daar als een stel verwende kinderen.

7 maart 2020 om 15:20

De prestaties zijn wel ondermaats, en hoe kan een budget dat hoger ligt dan alles om ons heen, en zo presteren, uitstekend zijn? "stelletje verwende gasten zijn het daar, constant gezeik, nooit is er iemand tevreden." Blablabla. Ik ben thiesarend, ken geen enkele Twente supporter maar kom even vertellen hoe er over het algemeen door de Tukker wordt gedacht."ik hoop dat ze degraderen!". Je weet dat je in je stukje meerdere keren begint over jankerds en verwende kinderen he? Hoop is de wens van de gedachte, dus je zult wel genieten van de situatie. Lekker blijven doen want waarschijnlijk valt er weinig plezier te halen uit je eigen clubje. "denken nog steeds dat ze een topclub zijn" Dat zijn we nooit geweest. Heeft Twente destijds een prijs afgepakt van je clubje? Zo kom je over. En ik denk dat we na 10 jaar stront over ons heen te hebben gekregen wel met de beide beentjes op de grond staan hoor, wees maar niet bang. Nu jij nog.

Als promovendus en gezien de begroting doet Twente het gewoon best goed. En degradatie zal dit seizoen ook zeker niet gebeuren.misschien dat die fans wat geld kunnen binnen halen zodat er betere spelers gekocht kunnen worden ?

6 maart 2020 om 22:46

Weet je hoeveel geld er al is opgehaald bij jan met de pet? En degradatie zit er nog steeds dik in. Kijk maar eens naar de ranglijst

6 maart 2020 om 22:54

Ze staan toch echt veilig genoeg, er zit minimaal nog 8 punten tussen en dat is veel hoor. Je kunt toch ook niet verwachten dat je meteen weer in de top 5 of top 6 speelt als promovendus en met een vrij lage begroting.maar hoeveel hebben de fans aan geld opgehaald dan?

6 maart 2020 om 22:55

Ja idd, ze staan maar 1 punt boven de streep en hebben de komende weken nou niet het makkelijkste programma.

6 maart 2020 om 22:57

Vrij lage begroting??? Ik geloof dat alle clubs in het rechter rijtje het met minder moeten doen hoor.

6 maart 2020 om 23:06

1 punt boven de play off-streep hè. Da's geen zekerheidje.

6 maart 2020 om 23:11

De Play offs is niet meteen een ramp natuurlijk, maar ook dat zal Twente nog wel ontlopen. Maar ik vind dat fans van Twente meer moeten doen om geld binnen te halen.en als je een begroting hebt van 15 miljoen of 20 miljoen zegt het nog weinig qua krachtverschil. Veel clubs liggen dicht bij elkaar qua begroting. twente staat op 6 qua begroting met 23 miljoen euro zag ik net, en Rkc met 7 miljoen het laagste. Ajax en PSV en Feyenoord boven de 50 miljoen euro. Dan zal twente de begroting maar hoger moeten zien te krijgen wil je hoger willen eindigen. Op dit moment doen ze het als promovendus best aardig met de begroting die ze hebben. En qua voetbal is het inderdaad niet oogstrelend maar welke club speelt wel leuk voetbal dan in de eredivisie met goed resultaat?

6 maart 2020 om 23:29

Het spel heeft niets met budget te maken, deze trainer moddert maar wat aan en heeft geen enkel idee waar hij mee bezig is.

7 maart 2020 om 00:45

Ja joh, laten we maar weer met de pet rond gaan. Zullen de noabers leuk vinden dat ze alweer gevraagd worden lief geld te storten zonder dat er zichtbaar stappen worden gezet om eigen kapitaal te creëren.. op een gegeven moment is het gewoon klaar met het gebedel en moet je zelf proberen kapitaal te genereren. Maar op spelersgebied en commercieel gebied is het bij FCT een ramp.

Nou nou, wat een onthulling.. pfff open deuren intrappen zeg. Niemand verwacht het linkerrijtje, niemand verwacht tikkie takka, niemand verwacht louter spectacel. Maar wat García week op week doet is ronduit amateuristisch gepruts. Eerste wissel bij 0-3, wissels niet inzetten bij 2-3 achter thuis in laatste 10 minuten, elke week 11 andere spelers, spekte op volledig andere posities, compleet andere opstellingen week na week, hij moddert maar wat aan. Nul vertrouwen daardoor in de selectie, niemand snapt wat er van hem verwacht wordt en hoe slecht je ook speelt, de week erop sta je er gewoon weer in, wellicht op een andere plek. Het is al maanden totaal waardeloos en ik weet ook eigenlijk wel zeker dat we eruit vliegen, dit is zo slecht dat je dit nooit ongestraft week in week uit kunt blijven doen.

7 maart 2020 om 00:48

Ik denk dat we geluk hebben en we Fortuna nog onder ons houden, en ADO en RKC natuurlijk. Fortuna krijgt een loodzwaar thuisprogramma, en een relatief makkelijk uitprogramma maar omdat ze uit al 25 eredivisiewedstrijden niet gewonnen hebben.. nee, wij moeten thuis winnen van ADO Fortuna en VVV en dan zijn we veilig. Hier en daar puntjes sprokkelen zou bonus zijn, te beginnen vanavond.

7 maart 2020 om 09:39

De wedstrijden waar het om gaat, RKC, Emmen bijvoorbeeld zijn juist de wedstrijden waar Twente niet thuis geeft......

7 maart 2020 om 11:45

Eens. Maar dat zijn wel uitwedstrijden. Wel heel anders dan thuiswedstrijden met 27 000 man

Wat een onzin dat er twijfels zijn rond Garcia binnen FC Twente. In tegendeel, bij de club (noabers, sponsors en supporters) is iedereen het er juist 100 mee eens dat Garcia niet geschikt is als trainer. Elke week weer een verrassende opstelling met spelers op posities zetten waar ze nog nooit gespeeld hadden. Het wisselbeleid van deze man zijn helemaal om te huilen. Een tijdje 5-3-2 spelen zonder inzet en 0,0 kansen creã«ren in de wedstrijd. Nee na het Brama-gate is Garcia (noodgedwongen, opgelegd of uit dwang) weer gaan spelen met een 4-3-3 opstelling met spelers op hun logische positie. Daarna verdiend gewonnen van Az, met pech verloren van FC Utrecht en had er met een beetje geluk ook nog wel een gelijkspel in kunnen zitten tegen Heerenveen. Garcia hield maar vast aan de spaanse elclarve met een Aitor, Espinoza en Busquets die juist uitblinken om niet te strijden en niet met passie te voetballen. De enige op dit moment waar hij nog hopeloos aan vast houdt is Busquets, maar als je daar een Bosch of een Brama voor neer zet en de rest laat staan gaat onze FC echt nog wel genoeg punten pakken om de nacompetitie of rechtstreekse degradatie te ontlopen.het is intern al lang bekend en besloten dat Garcia volgend seizoen geen trainer meer zal zijn van onze FC (zijn contract loopt af en zal niet verlengd gaan worden). Hopelijk is er volgend seizoen een meer ervaren trainer en zal Ted van Leeuwen weer verder kunnen gaan bouwen aan het elftal. En neemt die ervaren trainer ook wat andere assistenten mee want wat er nu op de bank zit komt ook echt tekort. Jammer dat daar in de winterstop niet bv een Jan van Staa bij is gezet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Feyenoord3515
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. DrommelKeeper180
Julio PleguezueloVerdediger181
DaniloAanvaller1811
Q. MenigAanvaller166
D. RotsAanvaller20
D. DumićVerdediger91
T. EbuehiVerdediger170
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

42 fans
Coach, 58 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 28 januari
Joaquin Fernández verlaat sc Heerenveen wellicht op korte termijn. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren