‘Feyenoord lijkt door bod van zes miljoen euro kansloos op transfermarkt’

Zondag, 19 januari 2020 om

Robert Bozenik werd de afgelopen tijd nadrukkelijk gelinkt aan een overstap naar Feyenoord. De kans lijkt echter niet al te groot dat de Rotterdammers daadwerkelijk aan de haal gaan met de twintigjarige spits van MSK Zilina, zo valt te concluderen op basis van de berichtgeving van BILD. De Duitse krant schrijft dat CSKA Moskou momenteel de beste papieren lijkt te hebben om Bozenik binnen te halen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Robert Bozenik naar Feyenoord verkassen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

41 reacties (laatste reactie door ijsmuts)

Dan lijkt er toch geen spits te komen.. Wat zou dat zuur zijn. Dan had ik nog liever Guidetti erbij gehad dan geen enkele spits. Dan toch maar Kalou? Prima back up voor de komende anderhalf jaar. Misschien de eerder aan Feyenoord gelinkte Bodvarsson, die nog een halfjaar contract over heeft? In de zomer achter een nieuwe, talentvolle eerste spits aan gaan. Mits Jorgensen vertrekt natuurlijk.

19 januari 2020 om 22:31

Of, in plaats van het weinig beschikbare geld uitgeven aan een middelmatige tijdelijke oplossing, wat vertrouwen geven aan jeugdspelers? Ja, die komen tekort, maar je houdt wel geld in je zak om later eens een keer goed toe te kunnen slaan op de transfermarkt. Steeds kiezen voor halve oplossingen gaat Feyenoord op de lange termijn alleen maar tegenwerken.

19 januari 2020 om 22:35

De Toekomst, dat vertrouwen gaven ze aan Vente, maar die komt inderdaad tekort. Net als Bannis nu. Dan is het nog beter om Sinisterra als spits te gebruiken. Het is leuk om op de jeugd in te zetten, maar zulke jongens schaad je alleen maar als ze er nog niet aan toe zijn

19 januari 2020 om 22:36

Ik ben zeker voor het vertrouwen geven aan jeugdspelers, maar Bannis is er fysiek echt nog niet klaar voor. Daarnaast heeft Kalou buiten dit seizoen om de afgelopen paar seizoenen heel sterk gepresteerd in de Bundesliga. Die kan zeker nog anderhalf jaar wat toevoegen.

19 januari 2020 om 22:42

Helemaal met jou eens Toekomst, ik ben zelf Feyenoordfan en zie zelfs liever niemand komen deze winter. Liever eigen jeugd erin, geld op zak en van de zomer aan een doordacht team bouwen met Sinisterra, Kokcu, Senesi en Bijlow dan nu weer overgehaast dure gokjes nemen. Of je nu nou 3e of 4e wordt boeit ook niet meer..

19 januari 2020 om 22:46

Ook als Bannis en Bente er nog niet klaar voor zijn, zou ik voor hun kiezen. Of Sinisterra. Voor mij is dat een pot nat. Ik bedoel te zeggen dat je geld beter in je zak kan houden als het uitgeven ervan op de lange termijn niks oplevert. Ik zou daarom ook Kalou niet halen. Je bent weer een paar ton kwijt voor een speler die in principe voor de bank wordt gehaald. Daarbij, waar strijdt Feyenoord om? Een ticket voor Europees voetbal moet ook met deze spelersgroep haalbaar zijn.

19 januari 2020 om 22:49

@De Toekomst ik ben het roerend met je eens. door al die spelers voor de korte termijn hebben we nu niet eens 6 miljoen in kas om een goede spits te halen

19 januari 2020 om 22:52

Het is natuurlijk geen zekerheid dat je 3de of 4de wordt. En daarnaast scheelt dat wel degelijk een voorronde in de EL ,als ik me niet vergis. Bouw ook liever met eigen jeugd, maar dan moet eigen jeugd er wel klaar voor zijn. Bannis zou er goed aan doen een halfjaar KKD te spelen en volgend jaar een jaartje Eredivisie. Daarna zal hij veel sterker terugkeren. A la Summerville.

19 januari 2020 om 22:59

@de toekomst; ik ben ook geen voorstander van tussenoplossingen die veel kosten, maar het is ook niet zo dat feyenoord achterover kan leunen en nergens meer voor speelt. Directe plaatsing voor europa moet het doel zijn. Het valt bepaald niet uit te sluiten dat jorgensen weer een wedstrijd of 10 gaat missen en de andere wedstrijden ritme mist. Sinisterra is geen spits. Het niet op kunnen stellen van een spits kost heel veel punten. Voor de lange termijn is het allemaal niet ideaal, maar geen europees voetbal halen is ook klote voor de lange termijn.

19 januari 2020 om 23:04

'In principe voor de bank', dat is het lastige. Blijft Jørgensen fit en haalt Feyenoord een spits, komt er achteraf kritiek. Haalt Feyenoord geen spits en raakt Jørgensen weer geblesseerd, komt er achteraf ook kritiek. Toch kan ik me ergens wel vinden in je mening. Het is ook weer geen ramp om met Sinisterra incidenteel in de spits te spelen. Wat dat betreft zou overigens een speler als die Ciss wellicht zo gek nog niet zijn. Jong, multi-inzetbaar, geen ramp als hij niet meteen speelt. Ik heb hem te weinig zien spelen om te kunnen zeggen of hij goed genoeg is, maar zo'n type is prima

19 januari 2020 om 23:19

Onder het mom van Europees voetbal halen/eventueel een voorronde overslaan wordt zoveel middelmaat binnengehengeld bij Feyenoord... Allemaal niet fitte, transfervrije of gehuurde spelers die nauwelijks tot geen restwaarde hebben voor Feyenoord. Ik zou er altijd voor kiezen om dan liever het risico te lopen op een voorronde meer of geen Europees voetbal met als doel de zomer erna twee of drie toppers te kunnen halen. Met wat mazzel staan er dan ook nog 1 of 2 jeugdspelers op. Nu weet je zeker dat je je geld aan middelmaat kwijt bent en is er ook weinig tot geen zekerheid om daardoor beter te presteren in de Eredivisie.

19 januari 2020 om 23:45

Hoe wil je die toppers binnenhalen in een mickey mouse competitie vol kunstgrasvelden als je niet eens europees voetbal aan kunt bieden. Een platform waarop spelers zich echt in de kijker kunnen spelen?Je stelt als feit dat er middelmaat wordt gehaald (wat natuurlijk geen feit is) maar wil wel openlijk gokken op het ontwikkelen van jeugdspelers? Sowieso acht ik die kans zeer klein onder advocaat.

19 januari 2020 om 23:45

@De Toekomst mee eens! dat is korte termijn denken. dat EL geld verdampt dan ook weer aan zo een transfervrije speler voor de korte termijn

19 januari 2020 om 23:47

@ijsmuts Luis Suarez, Tadic en Kostic hebben bij FC Groningen gespeeld. Musa en Honda bij VVV Venlo en Bony bij Vitesse dus Europees voetbal zegt niet altijd wat. ook met een duidelijke visie en een duidelijk perspectief voor een speler kan je goede voetballers overtuigen

20 januari 2020 om 00:33

Feyenoord is de beste vorm in de eredivisie momenteel en nog maar 7 punten naar AZ, Wie weet wordt Feyenoord nog tweede. Advocaat is lekker bezig en heeft het op de rit. Een spits erbij en het kan wellicht alsnog.

20 januari 2020 om 11:57

Zeven punten is nog wel een best eindje hoor. Ja, AZ zag er hopeloos uit zaterdag en ja, Feyenoord staat bivenaan in de vormranglijst, maar ik zou er zéker nog niet al mijn spaargeld op zetten dat Feyenoord AZ nog gaat achterhalen dit seizoen.

20 januari 2020 om 13:58

@japie, het zegt inderdaad niet altijd wat, maar het feit dat jij enkele uitzonderingen opsomt van meer dan 6 jaar geleden zegt genoeg.

19 januari 2020 om 22:32

Ik denk ook dat je nu al snel bij Kalou uit zal komen. Eerder heeft hij al eens openlijk gesolliciteerd, de vraag is dan echter of hij zich nu kan schikken in een rol als stand in. Een talentvolle spits die vanuit die rol kan groeien en wennen blijft het meest ideaal, maar zulke spitsen zijn al gauw erg duur.

19 januari 2020 om 22:39

Nja, "stand in" zal hij zijn, maar gezien Nicolai z'n blessuregevoeligheid zal hij ook heel wat potjes gewoon basis moeten staan. Daarnaast heb ik hem ook liever op rechts als invaller dan een Narsingh. Ja dat is met het budget van Feyenoord praktisch onmogelijk. Jammer, maar het is wat het is. En vooral in de winterperiode.

19 januari 2020 om 22:46

Guidetti heeft inmiddels al getekend bij Hannover 96. Die zal dus in ieder geval niet naar Feyenoord komen. Weet overigens niet of wij daar nou erg rouwig om hoeven te zijn.

19 januari 2020 om 22:53

En Bannis een kans geven dan?

19 januari 2020 om 22:56

Is er fysiek nog niet klaar voor.

20 januari 2020 om 01:58

Misschien kunnen ze Ferdy Druijf wel van AZ voor een half jaar huren

20 januari 2020 om 09:20

Kalou vind ik een goeie optie. Heeft in de afgelopen jaren bij Hertha laten zien dat de sleet er nog niet op zit. Vermoed alleen dat Kalou nog wel wat geld wil binnen harken.

Als dat bod van 6 miljoen waar is, moet Feyenoord verder zoeken. Ik ben dan alleen wel benieuwd überhaupt wel kans had op deze speler of, als dat wel zo was, men gewoon te lang heeft getreuzeld met doorpakken. Voor Feyenoord denk sowieso erg frustrerend. Voor zover ik kan inschatten moeten ze met een klein budget spelers halen voor het niveau dat minimaal subtop Eredivisie is, bijna mission impossible.

19 januari 2020 om 22:38

Dick geeft zelf aan dat er meerdere gesprekken met deze speler gevoerd zijn, maar dat die speler twijfelt. In hoeverre kun je dan Feyenoord verwijten dat ze treuzelen en niet doorpakken met hem?

19 januari 2020 om 22:53

Vind het niet gek dat zo'n jongen twijfelt als hem wordt verteld dat hij tweede keus wordt achter Jorgenson. Voor een jonge spits die ambities is en stappen wil maken is dat geen gunstig vooruitzicht. Ook zo'n Advocaat die vandaag uitspreekt niet op een twijfelende spits te zitten wachten, zullen niks helpen. Feyenoord had, na een akkoord met de club bereikt te hebben, wel daar naartoe mogen reizen om hem over te halen.

19 januari 2020 om 23:02

@De Toekomst We hebben het over Bozenik niet over Lukaku, die jongen zou zich gewoon moeten bewijzen net als iedere aankoop bij iedere grote club. Advocaat heeft natuurlijk groot gelijk, Feyenoord moet zich natuurlijk aan het lijntje laten houden door een talent van een club waar overigens nog helemaal geen accoord mee was bereikt.

19 januari 2020 om 23:13

Als er nog geen akkoord was met de club, waarom zou Advocaat zich dan kritisch uitlaten over een zogenaamd twijfelende speler? Ten eerste kan het voor die speler ook overkomen alsof Feyenoord zelf twijfelt, omdat ze er nog niet uit zijn gekomen met zijn werkgever. Ten tweede heeft de speler dan nog niks om over te twijfelen wat betreft Feyenoord.

19 januari 2020 om 23:43

@De Toekomst Er staat letterlijk in de tekst dat CSKA de beste papieren lijkt te hebben, oftewel er is met nog helemaal niemand een akkoord.

Uiteindelijk komt Jeremain lens ofzo op deadline day als ‘versterking’, ik hoop van harte dat Feyenoord een echte spits kan halen, zodat ze volgend jaar wat meer kunnen betekenen in Europa. Misschien eens in Mexico kijken, daar lopen een paar krijgers rond

19 januari 2020 om 23:06

'Versterking'? Lens zou voor Feyenoord een goede speler zijn hoor

19 januari 2020 om 23:53

Maar opnieuw geen pure spits en hij speelt ook niet bij zijn club, dus dat is weer een speler die eerst fit moet worden voordat ie eindelijk kan spelen. Feyenoord moet gewoon iemand halen die er gelijk staat, geen poespas er om heen

19 januari 2020 om 23:23

Lens zou een topper zijn voor Feyenoord. Zeker basis waardig.

Zag vandaag op de turkse spotzender daf Feyenoord interesse heeft in Burak Yilmaz. Is aardig op leeftijd maar scoren kan hij wel en zijn salaris zou een probleem kunnen zijn.

20 januari 2020 om 00:31

Het salaris van Vermeer is beschikbaar gekomen....dus er is wel wat salaris ruimte, alleen niet voor een transfersom.

En door Feyenoord. Als je leest dat zo speler twijfelt, en dat voor 5 miljoen, moet je gewoon bedanken en doorgaan op een ander doelwit. Hoewel er een noodzaak is voor een extra spits moet een speler ook willen spelen voor Feyenoord. Willen ze meer geld? Dagg dat hebben we niet. Next one please!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5345
2.AZ5031
3.Feyenoord4613
4.PSV4525
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. ToureAanvaller
S. BerghuisAanvaller2214
L. FerMiddenvelder212
L. SinisterraAanvaller215
O. KökçüMiddenvelder202
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

37 fans
Aanvaller, 29 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Feyenoord 13 5 2 0
2018/2019 Feyenoord 24 7 0 1
2017/2018 Feyenoord 26 10 3 1
2016/2017 Feyenoord 32 21 0 0
2015/2016 FC Kopenhagen 31 15 1 0
Laatste voetbalnieuws

Advocaat wijst suggestie Hélène Hendriks van de hand: ‘Hij is niet goed genoeg’

Feyenoord won zaterdagavond in de eigen Kuip met pijn en moeite van Fortuna Sittard. Nadat Steven Berghuis en Mark Diemers aan weerszijden strafschoppen hadden benut, stond er een 1-1 tussenstand op...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 28 februari
Chelsea heeft serieuze belangstelling voor Houssem Aouar. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren