Romano voedt geruchten over toptransfer Chong met foto op Twitter

Dinsdag, 14 januari 2020 om

Tahith Chong is bij Manchester United nog altijd in het bezit van een aflopende verbintenis en er wordt de afgelopen tijd veelvuldig gespeculeerd over zijn toekomst. Juventus leek de afgelopen tijd de voornaamste kandidaat om de twintigjarige vleugelaanvaller transfervrij op te pikken, maar la Vecchia Signora krijgt te maken met concurrentie uit eigen land. In Italië wordt gemeld dat Internazionale met de zaakwaarnemer van Chong gesproken heeft.

Fabrizio Romano, journalist voor Sky Italia, post op Twitter een foto van Mohammed Sinouh in Milaan. Chong wordt overigens ook vertegenwoordigd door Erkan Alkan, die in het verleden bij de Stellar Group samenwerkte met Sinouh. Nu zou Sinouh in Milaan zijn om met Internazionale over Chong te praten en dat wordt tevens gemeld door Gianluca Di Marzio, de transferexpert die eveneens werkzaam is bij Sky Italia. Voetbal International schrijft daarentegen dat Alkan een ontmoeting heeft gehad met vertegenwoordigers van Internazionale om over Chong te praten.

Sinouh is volgens Di Marzio geen onbekende bij Internazionale, want de zaakwaarnemer sprak recent met i Nerazzurri over Sofyan Amrabat. De middenvelder van Hellas Verona staat echter op het punt om naar Napoli te verkassen, al wordt hij ook begeerd door AC Milan en Fiorentina. Internazionale is tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Manchester United (1-0 nederlaag) tijdens de voorbereiding op dit seizoen gecharmeerd geraakt van Chong. De international van Jong Oranje kwam tijdens het oefenduel in Singapore als invaller binnen de lijnen.

Manchester United wil Chong dolgraag langer aan zich binden, maar Engelse media wisten eerder al te melden dat de onderhandelingen uitermate moeizaam verlopen. Dat Juventus, en nu dus ook Internazionale, nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in de vleugelaanvaller maken de onderhandelingen er niet gemakkelijker op voor the Red Devils. Juventus zou bereid zijn om Chong een weeksalaris van 30.000 euro te bieden, maar Romano meldt dat er ‘veel clubs’ belangstelling hebben.


Poll

Zie jij Tahith Chong vertrekken bij Manchester United?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

35 reacties (laatste reactie door sirius)

Ik weet niet wat mensen zien zitten in Chong. Elke wedstrijd dat ik hem heb zien spelen is hij de slechtste man op het veld. Maar hopen voor Inter dat het goed uitpakt, zijn heel druk bezig deze transferperiode.

14 januari 2020 om 19:03

Ja hij is nog jong, dat kan ook komen door de druk. Zo een jongen moet je toch aanraden om naar Ajax of PSV te gaan, niet naar Internazionale. Alsof hij ooit Lautaro of Romelu op de bank gaat laten plaatsnemen... geen goede move, kies voor iets meer zekerheid zou ik zeggen

14 januari 2020 om 19:07

Want bij Ajax speelt hij Tadic, Babbel , Neres , Promes of Ziyech naar de bank. Ook Noa Lang is 3 klasse beter als deze jongen, en bij PSV legt hij het ook af tegen Gakpo, Malen, Bergwijn, Ihattaren en zelfs Bruma.

14 januari 2020 om 19:12

Hij had een Babel rol juist op zich kunnen nemen voor een halfjaar bij Ajax. Daarnaast heeft hij ongetwijfeld meer kans bij Ajax en PSV dan bij Inter, dat staat vast. Ik vind Manutd ook te hoog gegrepen voor hem, het lijkt er een beetje op alsof hij teert op de status van Manutd selectiespeler

14 januari 2020 om 19:51

Het gaat niet om hem maar om Ajax bij Ajax he.. ik zie veel liever Babel, we weten wat we al hebben verder!

14 januari 2020 om 20:08

Toen je Noa Lang zei stopte ik met lezen. Zometeen noem je ook nog spelers van PSV o.a. Bruma. Oh, wacht, je verhaal eindigt toch bij onze linksbuiten die 5 jaar ouder is en geen rendement heeft. Nu ik het zo typ, het lijkt wel of hij een kloon van Narsingh is.

14 januari 2020 om 20:28

Greenwood is ook jong. Maat kan prima met de druk omgaan. Ik denk dat het gewoon te hoog gegrepen is voor hem. Te licht/fysiek niet sterk genoeg voor de competitie. Deze speler is te snel weg gegaan. En zou zich beter ontwikkelen in de Nederlandse competitie. In Italië zal het ook paar haar duren voor dat hij gesetteld is.

14 januari 2020 om 22:58

Op basis waarvan is Noa Lang 3 klassen beter? Ik heb ook twijfels bij Chong, maar bij jou lijkt het alsof je persoonlijk iets tegen die jongen hebt.

14 januari 2020 om 19:06

Vooralsnog valt ie mij ook alleen maar op vanwege zn naam en bossie haar. Vraag me ook echt af of bepaalde medelanders hem ook een groot talent zouden vinden zonder zn Nederlandse paspoort en pakweg een franse of duitse nationaliteit zou hebben. Hoop voor die jongen dat ie t uiteraard zal gaan maken, maar die hosanna verhalen die je voor zn debuut las hier en op united fora vallen nogal weg met zn prestaties

14 januari 2020 om 19:06

Wat ik tot nu toe heb gezien van Chong is het echt heel matig tot ronduit slecht. Misschien als hij wat meer body krijgt en meer ervaring dat het zomaar beter gaat. Maar tot nu toe werd ik niet vrolijk van zn optredens.

Ik snap echt niet waarom een club centjes zou stoppen in deze jongen. Inmiddels een x of 10 een hele wedstrijd zien spelen , en hij was altijd de slechtste of één van de slechtste. Hij doet gewoon maar wat , dribbelen als hij moet passen , passen als hij moet dribbelen. En zijn rendement is heel mager , omdat hij over een heel slecht schot beschikt. Maar goed het is hem persoonlijk verder wel gegund.

14 januari 2020 om 19:21

Kijk je jeugdwedstrijden van United dan? Anders is het heel knap. Chong heeft namelijk in totaal 11 keer gespeeld voor de hoofdmacht van United, waarvan slechts 4 keer 60 minuten of meer en niet 1x de volle 90 minuten.Kijk je wel jeugdwedstrijden, dan is je opmerking over rendement weer onzin, want in de u23 heeft hij 16 goals en 7 assists gegeven in 34 wedstrijden. Een heel behoorlijk rendement voor een vleugelspeler. In de Youth League ook 5 goal involvements in 8 wedstrijden en in de u18 15 in 22 wedstrijden.Het moge duidelijk zijn dat Chong zijn kans bij United niet gegrepen heeft, maar men doet ook wel weer overdreven. Hij heeft eens 400 minuten in de hoofdmacht gespeeld bij een club die aanvallend sowieso stroef loopt. Aan reacties als die van jou merk je gewoon dat veel mensen dingen spuien die op zijn minst twijfelachtig zijn.Voor Chong zie ik geen toekomst bij United. Daarvoor heeft hij het laten liggen en met Greenwood een jongere concurrent die veel beter is. Ik hoop dat hij wijs is en een flinke stap terug doet en clubs als Juve en Inter links laat liggen.

14 januari 2020 om 20:21

Je ziet ook echt wel dat er veel talent in Chong schuilt, maar op dit moment is het wel erg pover wat hij laat zien. Dan is het geen schande dat je op die leeftijd nog niet meekomt in de Premier League, maar bij Jong Oranje is hij ook nog geen meerwaarde en is hij toch echt de minste aanvaller op dit moment. Ik mis bij Chong vooral voetbalintelligentie. Althans, zo lijkt het. Hij maakt verkeerde beslissingen. Dat kan een gebrek aan zelfvertrouwen of bewijzingsdrang zijn, maar het kan ook een gebrek aan visie en/of voetbalintelligentie zijn. Het is voor hem te hopen dat het 't eerste is.

Naast het feit dat ik Chong elke keer als ik hem zag spelen niets bijzonders vond, is het toch een buitenspeler? Inter speelt helemaal niet met buitenspelers en ik zie in hem ook zeker geen spits. Zou dus ook een domme keuze van Chong zelf zijn. Misschien dat hij omgeturnd kan worden naar wingback?

14 januari 2020 om 19:29

Inter speelt - zoals jij terecht aangeeft - niet met wingers. Wellicht dat Conte in hem inderdaad een goede wingback ziet. Een andere optie zou zijn dat hij als aanvallende middenvelder gezien wordt. Maar ja, als je de geruchten mag geloven gaat Inter snel Eriksen verwelkomen.

14 januari 2020 om 20:40

Precies jouw punt MarcoVerratti! En omturnen naar een wingback? Waarom?! Hij is toch zo'n groot talent als vleugelaanvaller? Hij had zo bij PSV in de basis kunnen staan bijvoorbeeld. Ik zou dit een hele rare move vinden.

14 januari 2020 om 22:01

Hij zou bij PSV niet in de basis staan. Waarom denk je dat überhaupt? Omdat hij een contract heeft bij United? Deze jongen is veel slechter dan bijvoorbeeld een Gakpo..

14 januari 2020 om 23:28

Hoe staat het met de blessureleed bij PSV? Misschien dat hij het daarom zegt?

Chong zou in deze fase van z'n carriere juist moet kiezen voor speelminuten en niet enkel en alleen voor de euro's en de status van clubs. Hopelijk is je zaakwaarnemer wat wijzer dan dit voordat je definitief in de vergetelheid raakt.

14 januari 2020 om 19:32

Ik sluit niet uit dat hij speelminuten gaat krijgen als hij de overstap zou maken. Kijk naar Bastoni en Esposito bij Inter dit seizoen. Wat betreft de zaakwaarnemer: die zien wel vaak euro’s natuurlijk. Veel zaakwaarnemers zijn niet echt begaan met de speler maar eerder met hun bankrekening.

14 januari 2020 om 20:12

Als je vooralsnog bij Jong Oranje geen potten kunt breken en bij Manchester United duidelijk het niveau niet aankunt, hoe wil je dan slagen bij Internazionale? Het kan natuurlijk snel weer omslaan, maar op dit moment heb ik weinig vertrouwen in Chong. Een getalenteerde jongen, maar helaas lijkt hij niet bijster slim met z'n carriere om te gaan. Die zal waarschijnlijk denken dat hij altijd nog naar de Eredivisie kan, maar nog 2 of 3 jaar een handjevol minuten maken en je komt ergens onderin in de Eredivisie terecht. Er zijn maar weinig clubs die zitten te wachten op een 22 of 23-jarige speler zonder ervaring.

Bij inter wordt 352 gespeeld. Wat moeten we met thong? Politano die vorig seizoen zo goed was komt dit jaar amper aan de bak en gaat waarschijnlijk ook weg . Ben benieuwd wat ze met chong van plan zijn mocht hij naar inter komen

Ga je geluk maar elders zoeken. Nog niets laten zien ten opzichte van Rashford op die leeftijd of Brandon Williams.

Chong moet gewoon wekelijks minuten maken en had nooit naar Engeland moeten gaan. Hij zou een voorbeeld moeten nemen aan zo'n Madueke die de top van Engeland verlaat om bij PSV te komen ballen, zo kan het dus ook. Respect

Ik vraag me dan echt af of ze die jongen gescout hebben of dat ze 'm gewoon uit de losse pols halen als handelswaar. Die jongen heeft nog niets laten zien op een relevant niveau. Zelfs in Jong Oranje is het allemaal nog erg pover geweest in die paar wedstrijden. Het wordt wel tijd dat deze jongen wekelijks gaat spelen in in ieder geval een middelgrote competitie, want hij wordt van alle kanten voorbij gestreefd door leeftijdsgenoten die op papier toch echt minder grote talenten waren. Ik krijg namelijk ook niet het idee dat deze jongen over zelfreflectie beschikt en z'n zaakwaarnemer lijkt meer met een zo hoog mogelijke commissie bezig te zijn. Dat zou jammer zijn, want je ziet echt wel dat er veel talent in Chong schuilt.

14 januari 2020 om 20:34

Ik denk dat deze jongen uit de losse pols wordt gehaald. Hij is transfervrij en wellicht wordt het wat en anders kunnen we hem altijd nog verkopen aan een kleinere club. Wat hebben ze te verliezen? Van de speler zelf zou ik verwachten dat hij zelf een stap terug maakt om meters te maken. Ik ben benieuwd wat hij gaat doen.

14 januari 2020 om 23:02

Ik heb niet het idee dat die jongens een goed en duidelijk beeld hebben van hun carriere op dit moment. Ze denken al snel dat ze erg goed zijn omdat ze de Premier League 2 kapot kunnen spelen, maar genoeg spelers die dat ook deden konden het niveau van de bodem van de Eredivisie niet eens aan. Het schetst voor hen wellicht een beeld dat ze bij de beste spelers van hun leeftijd horen, terwijl de werkelijkheid is dat de echt grote talenten al minuten (en soms zelfs basisplaatsen) hebben in het eerste of bij mindere goden voor de ontwikkeling.

15 januari 2020 om 08:00

Dat idee heb ik ook Sirius. En in hoeverre speelt de spelersmakelaar en de rest van de omgeving dat een rol in. Ik ben persoonlijk ook niet zo kapot van de opleidingen in Engeland en dan met name de daadwerkelijke doorstroom naar het eerste elftal. Ik heb altijd het idee dat de echt grote talenten het tweede team overslaan en de rest er nagenoeg blijft hangen.

Zeer bijzonder! Hij ziet er uit als wereldster maar komt geen cornervlag voorbij in de wedstrijden die ik zie.. 20 jaar hoor je gewoon wekelijks te spelen .. Indien men hem haalt direct verhuren..

Heb deze jongen eigenlijk nooit zien spelen maar krijg van de reacties hier altijd wel een goed beeld van de speler. Hij kan er niets van en het is van de zotte dat hij zoveel tot spelen toekomt bij Manchester United. Zonder hem te zien spelen heb ik heel erg het vermoeden dat dit zo'n jongen is die is opgevallen door zijn vrolijke bol met krullen. Het was in ieder geval voor mij persoonlijk een jongen die eruit sprong in de selectie van een of ander wk onder 17 of ek kan ook waar hij toen speelde. Toen was het nog een lief knulletje met zo'n grote bos haar, nu wordt hij al snel oud en gaat dat lieve er al snel af. Snel presteren dus, want zijn uiterlijk zal hem een keer tegenwerken.

Niet heel special deze jongen. Weet ook niet of inter de ideale club is . Spelen bijna nooit met een links of rechts buiten. En voor spits positie zal hij 3 de of 4 de keus worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool6136
4.Chelsea3910
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
O. SolskjærAanvaller
M. RashfordAanvaller2214
David de GeaKeeper220
L. GrantKeeper00
E. BaillyVerdediger00
S. RomeroKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

9 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Hellas Verona 17 0 6 0
2019/2020 Club Brugge 1 0 0 0
2018/2019 Club Brugge 24 1 4 0
2017/2018 Feyenoord 21 1 4 0
2016/2017 FC Utrecht 34 1 7 0
Laatste voetbalnieuws

‘Napoli verliest pole position in strijd om Sofyan Amrabat’

Sofyan Amrabat maakt dit seizoen op huurbasis indruk bij Hellas Verona en de middenvelder, die officieel nog eigendom is van Club Brugge, wordt al geruime tijd gelinkt aan een stap omhoog....Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 18 januari
Barcelona is in de zoektocht naar defensieve versterkingen neergestreken in Engeland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren