Vrouw Rooney zorgt met frontale aanval voor storm op sociale media

Woensdag, 9 oktober 2019 om

De Engelse voetbalwereld is in de ban van een rel op de sociale media tussen de vrouwen van Wayne Rooney en Jamie Vardy. Coleen Rooney beschuldigt Rebekah Vardy ervan dat ze al jarenlang stelselmatig privé-informatie doorspeelt aan de Engelse boulevardkrant The Sun, iets dat de echtgenote van de Leicester City-spits weer in alle toonaarden ontkent.

"Sinds enkele jaren informeert iemand die ik dacht voldoende te vertrouwen om mijn persoonlijke Instagram-account te mogen volgen, consequent de krant The Sun over mijn posts en stories", zo opent Coleen Rooney haar statement op Twitter. "Er is heel veel informatie aan hen doorgespeeld over mij, mijn vrienden en mijn familie. En dat allemaal zonder mijn toestemming of medeweten. Nadat ik lang heb proberen uit te zoeken wie het zou kunnen zijn, kreeg ik om verschillende redenen opeens een vermoeden. Om dit echter te kunnen bewijzen, kwam ik op een idee. Ik heb iedereen geblokkeerd om mijn Instagram-stories te bekijken, behalve ÉÉN account."

De vrouw van de aanvaller van DC United kwam tot haar grote verbazing bij haar goede vriendin Rebekah Vardy uit. "Ik heb alle originele stories opgeslagen en er gelijk screenshots van gemaakt, zodat duidelijk te zien is dat slechts één persoon ze heeft bekeken. Het is... het account van Rebekah Vardy." Coleen Rooney, die veel steunbetuigingen krijgt van haar volgers op de verschillende social media-kanalen, voegt eraan toe dat ze deze heikele kwestie al enkele jaren als een 'grote last' ervaart.

Rebekah Vardy heeft in een verklaring op Twitter al gereageerd op de beschuldigingen aan haar adres. "Je had me dit ook kunnen vertellen en de wachtwoorden kunnen veranderen om te zien of dit zou stoppen. Ik heb het geld ook niet nodig, wat zou ik eraan hebben om verhalen over jou aan de kranten te verkopen? Ik mocht je altijd erg graag Coleen en ben er dan ook absoluut niet blij mee dat je hebt besloten om dit zo te doen, zeker nu ik hoogzwanger ben. Ik vind het afschuwelijk dat ik dit allemaal moet ontkennen, je had me gelijk moeten bellen toen je onraad rook."

Volgens de Daily Mirror waarschuwde Rooney zijn concurrrent Vardy tijdens het EK in 2016 al voor het gedrag van Rebekah Vardy, die destijds een column schreef voor de Daily Times en daarin nog weleens boude uitspraken deed. Er werd destijds ook geschreven dat Rooney en Vardy niet goed met elkaar konden opschieten, wat volgens toenmalig bondscoach Roy Hodgson onzin was. Op het veld was de samenwerking in ieder geval verre van ideaal, want de aanvallers wisten geen enkele kans voor elkaar voor te bereiden tijdens de 4 uur en 22 minuten dat ze samenspeelden voor Engeland.Gerelateerd

Meer sportnieuws

29 reacties (laatste reactie door kaassie)

Mooi he, al dat gewauwel op social media ? Wat een uitvinding !

Wat doet het op het Twitter kanaal van AS Roma?

9 oktober 2019 om 13:42

Sensatie zoeken, vreemde admins daar

9 oktober 2019 om 14:01

AS Roma maakt er een grap van door zelf het account van Becky Vardy te blokkeren van hun Instagram, zodat zij dus zogenaamd geen 'persoonlijke' informatie van AS Roma kan doorspelen naar de media

9 oktober 2019 om 15:10

Degene die het account van Roma runt is echt de koning van Twitter. Die volstrekt absurdistische filmpjes waarmee ze spelers presenteerden waren al schitterend, vaak maken ze een lolletje bij iets dat speelt en er worden tussendoor ook gewoon oprecht belangrijke dingen gedaan zoals vermiste kinderen opgespoord.

Waarom wordt dit gedeeld door AS Roma?

Wat ik hier nog het ergste van vind is dat die dames dit mega belangrijk vinden. Dit is voor hun echt tegenslag, kun je nagaan hoe leeg hun bestaan eigenlijk is.

9 oktober 2019 om 13:21

Ik snap best dat het zuur is als een van je "vrienden" consequent je vertrouwen beschaamt. Maar ik zal ook vast een leeg bestaan hebben.

9 oktober 2019 om 13:31

Waar maakt ze zich überhaupt druk om? Ik klik op het bericht dat ze heeft gedeeld en vervolgens kom ik bij haar Twitter account waar ik alles kan zien van wat zij en haar gezien de hele dag door doen. Ze deelt het zelf allemaal met de wereld, dus zo'n top geheim is het allemaal blijkbaar niet. Als je dan vervolgens gaat zeiken dat de media je persoonlijke dingen weet(terwijl je die zelf ook deelt), is het niks anders dan interessant proberen te doen. Als je dat nodig hebt is je bestaan idd leeg.

9 oktober 2019 om 13:35

Dat is vrij zuur inderdaad, maar ga je dan daadwerkelijk 5! maanden op onderzoek uit en de uitkomst delen op social media? Of pak je zoals een normaal persoon de telefoon en bel je diegene op? Figuren zoals deze leiden aan een vorm van ernstige zelfoverschatting, alsof de hele wereld nu vol verbaasd is of hoort te zijn. Eens met Mancunian, leeg bestaan.

9 oktober 2019 om 15:00

@Aze/Che Ze heeft een privé-account op Instagram, wat dus niet publiekelijk toegankelijk is.

Dit soort artikelen lees ik graag. Kan niet wachten op het antwoord van Katrien, of Coleen of hoe ze ook heet. Echt bizarre rel. Interessante tijden leven we in!

Dit soort vrouwen leven in hun eigen bubbel, proberen een eigen 'reality soap' te beginnen a la Kardashian. Helemaal gek in het hoofdje.

Vooral ook het feit dat die mensen die hun bestaansrecht ontlenen aan hun echtgenoot en door hun hele lief en leed de wereld in te slingeren op insta dan gaan janken dat het in de krant komt.je kan ook gewoon postbode worden. Of kapster. Niemand dwingt je een instagram account bij te houden.

9 oktober 2019 om 15:13

''niemand dwingt je een instagram account bij te houden.''dat is wellicht iets te kort door de bocht. Als je geen instagram account hebt dan tel je niet mee en als voetbalvrouw van een van werelds bekendste voetballers wil je ook een klein beetje aandacht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Leicester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
J. VardyAanvaller35
B. RodgersUnknown
Ayoze PérezAanvaller20
K. IheanachoAanvaller10
D. AmarteyVerdediger10
Ricardo PereiraVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Leicester City.

468 fans
Aanvaller, 34 jaar

In de wandelgangen

Maandag 28 september
Manchester United heeft contact opgenomen met de vertegenwoordigers van N’Golo Kanté. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren