Sparta spreekt vertrouwen uit in Henk Fraser met nieuw contract

Donderdag, 12 september 2019 om

Henk Fraser blijft langer trainer van Sparta Rotterdam. De Eredivisie-club maakt donderdag bekend dat er een akkoord is bereikt over een nieuw contract. De hooftrainer zet zijn handtekening onder een verbintenis voor nog een extra seizoen en ligt daardoor tot medio 2021 vast op Het Kasteel.

Fraser werd in de zomer van vorig jaar aangesteld als trainer van Sparta. In zijn eerste seizoen promoveerde hij met de Rotterdammers naar de Eredivisie. Dit seizoen is hij goed van start gegaan met acht punten uit de eerste vijf competitiewedstrijden.

Technisch Manager Henk van Stee heeft bewust al vroegtijdig gekozen voor contractverlenging. “Natuurlijk was er de intentie van beide partijen om met elkaar door te gaan. Vanuit onze kant is het duidelijk dat de sportieve prestaties goed zijn”, reageert technisch manager Henk van Stee. “Na de promotie van vorig jaar en de tot nu toe prima start van het Eredivisie-seizoen zien we ook de ontwikkeling van onze spelers.”

“Door nu al vroegtijdig zekerheid te hebben over een langer verblijf van Henk Fraser bij Sparta creëren we rust en duidelijkheid voor iedereen. We weten heel goed dat het nog een lastig seizoen kan worden, maar wij spreken het vertrouwen uit in Henk, zijn staf en de spelers dat we onze sportieve doelstelling gaan halen”, aldus Van Stee.

De trainer zelf is ook blij met zijn nieuwe contract. “Allereerst voel ik me prima op mijn plek bij deze club”, aldus Fraser. “Ik heb echter het gevoel dat we nog meer kunnen bereiken bij Sparta, de club zit in de lift, dat zie je aan alles. In de komende jaren wil de club doorgroeien en ik blijf daar graag een belangrijk onderdeel van uitmaken.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

Henk ontwikkelt zich al trainer heerlijk. Waarbij Ado hij preseteerde met betonvoetval. Liet hij Vitesse redelijk voetballen met nadruk redelijk. Het spel bij Vitesse was ook niet heel goed. Bij Sparta begon hij niet lekker het spel was matig later heeft hij het op de rit gekregen. Langs de lijn is hij ook veranders. Bij Ado een gek langs de lijn bij Vitesse minder bij Sparta de rust zelve. Ik vind hem in intervieuws heerlijk geen saai trainers jargon maar zeggen waar het op staat. Onder moeilijke vragen reageert hij rustig in plaats van aangevallen. Het is mooi om ook trainers te zien veranderen.

12 september 2019 om 18:54

Je slaat de spijker wat mij betreft op zijn kop. Ik vind hem inderdaad ook echt een goede trainer geworden en lijkt echt goed op zijn plaats te zitten daar bij Sparta. Nu goed presteren en misschien kan hij het binnenkort dan weer proberen bij een subtopclub of topclub in Nederland (feyenoord?)

Lekker hoor, Fraser doet het overal prima als je het mij vraagt. Het is niet altijd even mooi geweest, maar hij haalt resultaten!

Uitstekende trainer met een geweldige uitstraling. Complimenten voor Sparta dat ze hem binnenboord houden.

Wat ik naast de hierboven al genoemde en geroemde kwaliteiten in Henk Fraser waardeer is dat hij enerzijds niet als een doorgedraaide malloot langs de lijn loopt te brallen. En anderzijds ook jeugdige talenten de kans en de ruimte geeft tot speelminuten. Het seizoen in de Eredivisie is weliswaar nog lang maar de huidige positie op de ranglijst zorgt nu al voor rust in de Spartaanse gelederen. .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
L. ThyAanvaller62
M. FabrieKeeper00
J. GomesKeeper00
M. OkoyeKeeper00
B. van LeerKeeper60
D. AbelsVerdediger31
Voor de complete selectie: Clubpagina Sparta Rotterdam.

16 fans
Coach, 54 jaar
SeizoenClub
2016-2018 Vitesse
2014-2016 ADO Den Haag
2011-2014 ADO Den Haag
1990-1993 Nederland
Laatste voetbalnieuws

‘Als ik Rai Vloet had willen trappen, had ik hem harder geraakt’

Adil Auassar groeide zondag door natrappen uit tot de schlemiel bij Sparta Rotterdam. De middenvelder werd in het thuisduel met Heracles Almelo van het veld gestuurd. Het team van Henk Fraser...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 27 oktober
Warner Hahn traint vanaf maandag mee bij PEC Zwolle. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren