‘Hulde’ voor Jandino én Derksen: ‘Het is dé reden waarom ik niets mis’

Woensdag, 11 september 2019 om

Jandino Asporaat zorgde voor veel ophef door begin september op het Voetbalgala zijn pijlen te richten op onder meer Johan Derksen. De comedian was presentator van het evenement en spaarde de voetbalanalist niet. Het optreden van Asporaat schoot bij veel tv-kijkers in het verkeerde keelgat, maar Carlo Boszhard kon wel genieten van de ontstane commotie.

"Eigenlijk zijn de programma's en bijbehorende presentatoren niet goed bezig als ze worden genegeerd op Twitter. Daarom hulde voor Jandino met zijn drie minuten lange tirade tijdens het Voetbalgala tegen Derksen en co", schrijft de tv-presentator in zijn column voor Televizier. Boszhard erkent dat Asporaat niet zijn beste avond had.

"Het was niet goed, maar het was wel tv. (...) Het is dé reden waarom ik geen aflevering van Veronica Inside mis. Ik hou van tv als het over tv gaat en daarnaast ook nog eens lekker politiek incorrect is. Laat het schuren, neem een risico. Er zijn al genoeg sterren bezig met de veilige middenmoot. Hoe makkelijk was het geweest voor Jandino om te zeggen: Goedenavond en welkom op het Voetbalgala. Punt", aldus Boszhard.

Asporaat erkende later dat het optreden niet goed was. Op Instagram gaf de comedian te kennen dat hij doodsbedreigingen had gekregen na zijn grappen op het Voetbalgala. "Via sociale media, naar mijn kantoor en zelfs mijn privételefoonnummer achterhaald en daar de meest hatelijke berichten sturen. Ik herhaal: mijn privénummer. Er is mij geen ziekte bespaard gebleven."65 reacties (laatste reactie door timmothy)

Is het nu nog niet klaar? Derksen zit al jaren te zeiken op alles wat los en vast zit en krijgt een keer wat terug. Ik kijk graag naar beide heren en soms zitten ze er totaal naast,Derksen misschien wel vaker dan Jandino. Daarmee is de kous wel af toch?

11 september 2019 om 17:20

Ik ben het helemaal met je eens, alleen is de kous daarme niet perse af toch? Voor mindere intelligente mensen zijn dit juist leermomenten, uiteraard zullen sommige een kamp kiezen, maar ik kan me best voorstellen dat er een hoop gassies tussen zitten die Anti Derksen waren en pro Jandino, en dan nu denken hmmm mischien moeten we ze allemaal niet zo serieus nemen. Ik vind het juist goed dat dit zo (uit de hand) gelopen is. Zoals je al zei Derksen maakt alles en iedereen lekker ongenuanceerd belachelijk, dus dan mogen andere dat ook doen bij Derksen. Jandino deed het gewoon erg matig.

11 september 2019 om 17:33

Johan De Ligt is beter dan VVD Derksen

Carlo Boszhard die uitspraken doet over een presentator op een voetbalgala, een week na het gala. Dit is toch geen nieuws voor op een voetbalwebsite? Hij schrijft zijn column zelfs voor Televisier, een website waar de gemiddelde voetbalkijker nog nooit van heeft gehoord. Dan lees ik liever een nabeschouwing op de complete interlandperiode.

11 september 2019 om 16:15

We hadden de mening van Carlo Boszhard omtrent deze soap inderdaad nog niet gehoord. Ik vind het wel leuk om ook van andere mensen de mening te horen dan van alleen mensen die binnen het voetbal werken. Zo zijn ook de mensen die aanschuiven die niets met voetbal te maken hebben bij verschillende voetbalpraatprogramma's wel leuk altijd. De mening van deze man vind ik dan ook absiluut zeer relevant voor deze site en voor ons (sarcasme mode off).

11 september 2019 om 17:26

Nou nou, Carlo is gewoon voetbalfan hoor, is niet alsof hij daar niets van af weet. Het gaat over een gebeurtenis op een voetbalgala over 1 van de bekendste "analist" van ons landje, en daarnaast is Carlo ook gewoon een intelligente gozer. En wat betreft interesse wij lezen ook de comments van elkaar en gaan erop in, ik denk zelfs dat als Carlo ook op VZ zat, en men het wist, er veel mensen benieuwd zouden zijn naar zijn mening.

En daarom snap ik die kritiek op Derksen ook nooit zo goed. Zon beetje de enige analist die altijd zegt wat die denkt. Over het Nederlands voetbal heeft Derksen gewoon enorm veel kennis. Tuurlijk zit hij er wel eens naast. Maar geef mij maar Derksen ipv de gemiddelde doorsnee analist zoals een Van Hooijdonk of Bruggink die alleen open deuren intrappen.

11 september 2019 om 15:23

Hij zegt niet wat hij denkt. Hij zegt wat de meest commotie oplevert. Vandaar dat ie ook zo vaak switched van mening. Is ook niet erg want Vi is gewoon gemaakt voor vermaak. Gezellig kroegpraat op televisie. En zeg nou zelf, wie gooit er zelf bij zijn kroegpraat niet eens een mening tegenaan om lekker wat commotie in de groep te veroorzaken.

11 september 2019 om 15:53

@inkemontana ik weet niet of dat zo is. ik heb hem nooit goede voetballers als Neymar, Ibra, Messi etc. zien bekritiseren want dan zou je pas commotie krijgen maar hij erkent gewoon dat die goed zijn. de spelers op wie hij kritisch is zijn ook de spelers die met regelmaat tegen vallen in hun prestaties. hij is vaak ongenuanceerd, dat wel

11 september 2019 om 16:18

Derksen erkent weliswaar dat die jongens goed zijn (logisch, want anders verliest hij zijn laatste beetje geloofwaardigheid), maar pakt er met grote vaart altijd andere en of negatieve zaken bij. Zlatan zn ellebogen, neymar zn vriendin of kapsel, messi en diens falen in finales, ronaldo en diens manier van juichen. Laten we trouwens alsjeblieft ophouden met het groot maken of houden van mensen die zeggen wat ze denken. Dat maakt diezelfde mensen niet slimmer of betrouwbaarder dan anderen. Hoogstens iets vermakelijker.

11 september 2019 om 17:35

''laten we trouwens alsjeblieft ophouden met het groot maken of houden van mensen die zeggen wat ze denken. Dat maakt diezelfde mensen niet slimmer of betrouwbaarder dan anderen'' nee, maar het zorgt er wel sneller voor dat ze tenminste iets toevoegen, in vergelijking. Mensen die niet zeggen wat ze denken en alleen maar met politieke correctheid of met de publieke opinie meelullen voegen al snel weinig toe. Voor mij althans.zoals trainers/spelers die niet écht antwoord geven op een vraag en niet zeggen wat ze écht denken, maar in plaats daarvan met politiek correcte dooddoeners komen, omdat ze niet willen/mogen riskeren iemand te beledigen of af te vallen. Het moet altijd op 'safe' gespeeld worden. ik kan een afwijkende mening die niet op 'safe' gespeeld wordt en niet bang is om eventueel kritiek te leveren wel waarderen, betekent niet dat ik het er per se mee eens ben. Overigens vind ik Derksen met zaken bã­nnen het voetbalveld (dus spelers, tactiek etc) niet heel sterk, maar over randzaken bãºiten het voetbalveld heeft ie doorgaans nog wel zinnige dingen te zeggen.

11 september 2019 om 17:44

Derksen is gewoon een onbeschofte idioot , en iemand die een man als Coronel die toen voorzitter was bij Ajax een farizeã«r noemt meen ik nooit meer serieus , hij schoffeert en beledigd mensen die zich niet of nauwelijks kunnen verdedigen in een woord een walgelijk mens , die voor mij liever gisteren als vandaag van de buis verdwijnt

11 september 2019 om 18:33

Zolang ie het enigszins kan onderbouwen zie ik er geen probleem in. Zal voor sommigen schofferend/beledigend klinken, ik vind dat het maar een mening is en je er weinig van moet aantrekken. In veel gevallen, niet altijd.neem bijv V Gaal, sommigen vinden het niet kunnen dat ze hem bij VI zo belachelijk maken, maar die dingen zeggen ze niet voor niets. Het komt ook omdat v Gaal (imo) ook daadwerkelijk belachelijke dingen doet/zegt. Ik vind het juist prima dat zij dat gewoon in harde taal uitspreken zonder een blad voor de mond te nemen. Anderen vinden dat dan onbeschoft, tja, ook prima. En wat bedoel je met niet of nauwelijks kunnen verdedigen? Je mag dus alleen kritiek op iemand hebben als die zelf in de studio ook aanwezig is?

11 september 2019 om 19:50

@timmothy; Het is prima mogelijk een afwijkende mening te verkondigen, zolang je dat maar zonder onzin onderbouwt. Dat hoedt niet safe in het midden te zijn, hoe kom je daar nou bij? Zoals ik al zei; inhoudelijk hoeft het geen toegevoegde waarde te zijn. Sommigen vinden het iig vermakelijk, daar val jij onder.

12 september 2019 om 14:00

''hoe kom je daar nou bij''omdat heel veel mensen dat wel doen.nee het hoeft niet inderdaad, maar doorgaans meer dan mensen die veel praten maar eigenlijk niet echt iets inhoudelijks zeggen. Van die open deuren, die ik zelf ook nog wel kan bedenken.ja, mensen die zeggen wat ze denken vind ik doorgaans sneller vermakelijk ja, omdat die zich in ieder geval uitspreken, itt politiek correcte antwoorden. En zit daar dan iets belachelijks tussen, ook prima, dan kan ik daar misschien wel om lachen. Dan kan je in ieder geval de argumenten van beide kanten bekijken en zelf tot een conclusie komen. Ik hoeft het niet altijd eens te zijn.

11 september 2019 om 15:23

Je snapt die kritiek niet goed? Meneer verandert elke week van mening, is hypocriet, pakt iedereen aan en wanneer hij een keer wordt aangepakt is het enige wat hij kan zeggen “je wilt goedkoop scoren”. Ik kan je tig voorbeelden noemen waarbij Derksen gewoon hypocriet bezig is geweest, mensen heeft aangepakt om dingen die hij zelf heeft gedaan. Sinds die val van hem is die eigenlijk alleen maar erger geworden. Gevalletje 5 jaar te laat met pensioen gegaan.

11 september 2019 om 15:23

Helemaal eens Phenomeno. Vaak ook dat argument 'hij heeft alleen bij Veendam gespeeld,' alsof dat relevant is. Hij heeft in ieder geval op niveau gevoetbald en 35 jaar lang een voetbalblad gerunt. Ik ben het ook niet altijd met hem eens, maar hij laat in ieder geval het achterste van zijn tong zien. Het enige waar ik me weleens echt aan erger, is dat hij de ene week het een roept en de volgende week iets anders. Zoals Veltman ook aangaf, toen hij anderhalf jaar terug rechtsback was, riepen ze dat hij zich daar op moest gaan richten, want dat past hem goed. Inmiddels heeft hij 'niets van een rechtsback.'

11 september 2019 om 18:11

@bobiku29 kan best zijn dat Derksen dat heeft gezegd maar Veltman zei in datzelfde interview ook dat Derksen hem internationale top had genoemd. daar geloof ik dus helemaal niets van. misschien bedoelde hij zet Veltman maar rechtsback om dat hij centraal achterin te veel cruciale fouten maakte

11 september 2019 om 19:48

Haha dat is inderdaad onzin Japie. Dat stuk heb ik niet meegekregen, maar Derksen heeft dat zeker nooit geroepen inderdaad. Hij en Gijp riepen wel dat hij rechtsback moest gaan spelen, omdat hij te klein is voor het centrum

11 september 2019 om 21:31

@bobiku29dan ben ik het met ze eens in die stelling. Veltman mist imo de lengte en fysieke kracht voor een centrum waar geen lange, sterke vent naast hem staat en dat is Blind met zijn 1.80 meter niet. als je dan kijkt naar de moderne snelle backs die mee op komen en kansen creeeren dan kan ik best begrijpen dat je Veltman als back ook niet ideaal vind maar als je dan moet kiezen tussen hem in het centrum of als rechtsback dan zou ik idd voor de laatste optie gaan. al vind ik hem op beide posities niet iemand die je elftal naar een hoger niveau tilt

11 september 2019 om 23:23

Ik vind hem voor beide opties een goede invaller die altijd wel een zesje haalt. Voor een back mist hij echter de drive inderdaad en voor een cv de lengte en kracht. Met zijn inzicht kan hij wel nuttig zijn, maar niet meer dan dat. Ik vind het een ideale twaalfde man

11 september 2019 om 15:25

Er wel eens naast? Er altijd naast! Echt , als Derksen zegt dat een team of een speler er geen hout van kan , kun je er bijna gif op nemen dat dat team en die speler goed gaan presteren . Van voetbal heeft hij natuurlijk de ballen verstand , hij gooit maar wat in lucht zonder enige beargumentatie . Maar naar Voetbal Inside kijk je natuurlijk ook niet voor diepzinnige analyses en je verwacht natuurlijk totaal niet dat die Derksen ook maar iets ziet wat jij niet al lang hebt gezien . Maar hij heeft leuke anekdotes , kent veel mensen en weet het grappig te brengen. Het is natuurlijk maar wat slap geouwehoer als je ook in een voetbalkantine hoort na 10 bier . Maar dat weer je als je inschakelt en soms is dat ook lekker ontspannen . Maar het woord “analist” mag Derksen natuurlijk niet dragen .

11 september 2019 om 16:18

Pprins' "Van voetbal heeft hij natuurlijk de ballen verstand , hij gooit maar wat in lucht zonder enige beargumentatie ." Jij geeft hiermee te kennen dat jij helemaal geen enkel idee hebt van wie Johan Derksen eigenlijk is. De beste man heeft het toon aangevende Voetbal international groot gemaakt. (Sinds hij weg is is de VI snel naar beneden gegaan (feit) Uiteraard als hoofdredacteur maar dat jij uitkraamt dat de man geen verstand van voetbal heeft gaat mn verstand te boven, de man zit al 55 in het vak, zowel in als rond het voetbal.

11 september 2019 om 17:56

@FR-JC om een voetbalblad uit te geven moet je geen verstand hebben van voetbal , maar van bladen uitgeven , slimmerik . Hahaha dacht je soms dat ik niet wist wie Johan Derksen was ?????

11 september 2019 om 18:08

Hij was dan ook niet de uitgever 'slimmerik' maar hoofdredacteur met alle kennis en contacten in en rond het voetbal, kennis van inside de clubs en spelers door de vele journalisten en informanten etc... je geeft aan te weten wie hij is maar zo blijkt heb je nog steeds geen idee. Helaas. Edit) Dat hij nu diezelfde contacten meer zal hebben als indertijd zal een vaststaand iets zijn. Maar hem betichten van geen voetbalkennis is best wel ridicuul te noemen.

11 september 2019 om 21:04

@FR-JC : je verwart het hebben van connecties en het wereldje kennen met voetbalkennis . Dat eerste heeft Johan ontegenzeggelijk . Daarom is hij ook zeker wel vermakelijk en soms ook interessant. Maar dat wil nog niet zeggen dat je een wedstijd goed kunt analyseren of inziet welke speler goed is en niet en waarom je een wedstijd wint of niet. In dat laatste is hij niks beter dan elke gemiddelde voetballer . Ik heb hem echt nog nooit betrapt dat hem tijdens een wedstijd iets was opgevallen dat niet iedere boerenlul heeft gezien en je zou bijna rijk kunnen worden van de toto door het tegenovergestelde te voorspellen dan hij. Je kunt ook best heel goed de managet van Bakker Bart zijn terwijl er anderen zijn die veel lekkerdere broodjes bakken. Ik denk dat je zijn rol bij zowel VI als Voetbal Inside niet echt begrijpt .Hij zit daar echt niet voor de goede analyses , maar vanwege zijn jolige annekdotes en inside info die hij Door zijn contacten wel heeft

12 september 2019 om 07:36

Pprins, zoals ik beneden ergens al aangeef, "Derksen is geen analist". Maar zo word hij wel door velen gezien, wat dus niet waar is. Het format van VI op tv is gewoon een beetje slap ouwehoeren na de wedstrijd en halen we ook nog wat andere wedstrijdjes en spelers aan. Simpele kantine praat met controverse en soms harde uitspraken. Het ging mij er enkel en alleen om wat jij aangaf in een eerdere reactie, 'geen voetbal kennis', wat natuurlijk pure kolder is om iemand zo weg te zetten die al 55 jaar in het vak en voetbal zit. Je herhaalt je allereerst reactie zo ongeveer maar 'daar' heb ik niet op gereageerd, tijdsverspilling al heb ik er gedeeltelijk toch wat aandacht aan besteed.

12 september 2019 om 08:26

Ja duhhhh. Je beaamt nu wat ik al de hele tijd zeg. Johan kan leuk over voetbal lullen , maar van voetbal heeft hij geen verstand .

11 september 2019 om 15:30

Derksen zegt helemaal niet wat hij denkt. Er is van te voren juist nagedacht wat hij gaat zeggen. Want het moet provoceren, het moet kwetsen, het moet negatief zijn. En als er iemand heeft bewezen juist totaal geen verstand van voetbal te hebben is het Derksen wel. Zegt inhoudelijk nooit wat nuttigs over het spelletje. Zegt ook de ene keer het ene, en de andere keer weer totaal wat anders.

11 september 2019 om 18:44

Maar het is ook heel vaak zo dat hij gewoon met de publieke opinie meewaait. En dus juist niet provoceert of probeert negatief te zijn.je kan veel over hem zeggen maar ik heb nu niet het idee dat hij van tevoren dingen gaat uitdenken om maar te 'provoceren' en te 'kwetsen'.zo is ie van zichzelf al, als je het zo wilt noemen.

11 september 2019 om 15:40

De enige analist die altijd zegt wat hij denkt? Dan denkt hij wel erg vaak aan een piepende van der Sar, want dat verhaal heb ik al tig keer gehoord. Derksen zit er net zo goed met een verborgen agenda priveoorlogjes uit te vechten omdat iemand niet helemaal positief over hem is of hij geen fan van diegene is. Maar als jij denkt dat Derksen altijd oprecht is en zegt wat ie denkt, dan vind ik jou heel erg naïef.

11 september 2019 om 15:50

Nog nooit zo een aandachtgeile debiel gezien op deze aardbol. De ene week vind hij iemand goed en de ene week weer slecht. Meneer heeft zelf nooit wat bereikt in de voetballerij, maar maakt iedereen wijs hoe het wel moet. Dat Derksen nog steeds een podium krijgt zegt genoeg over het niveau van Nederland op t gebied van voetbal analisten.

11 september 2019 om 15:59

Ik ben het helemaal met je eens Phenomeno. Het enige waar ik me nog wel eens aan erger is dat hij vaak weigert toe te geven als hij er een keertje naast zit. Bijvoorbeeld al dat gedoe met Ten Hag

11 september 2019 om 16:02

Hou toch op.je merkt dat het echte een oude lul word.zie je wel vaker bij oude mensen , gaan ze op alles zeiken.hij heeft wel veel inside info maar voetbal verstand kan je toch niet echt bij hem ontdekken.vind ook wel leuk om te kijken hoor maar laten we niet doen als hij er veel van snapt.

11 september 2019 om 16:16

Een analist die zegt wat hij denkt is in mijn ogen juist geen goede analist, maar iemand die zijn eigen mening verkondigt. Wanneer Derksen je haat dan is het enkel maar negatief gelul. Wanneer Derksen je mag dan kan je niks fout doen. Nee, een analist kijkt zo objectief mogelijk naar een wedstrijd en oordeelt niet op basis van vooroordelen of andere subjectiece info.

11 september 2019 om 16:54

Derksen is helemaal geen analist. Hij verkondigt controverse met zijn mening, objectief zijn verkoopt niet in de tv wereld. Vi staat op 1 in de kijkcijferlijsten omtrent voetbal. Derksen ia een van de redenen waarom dus doet hij het goed. Love him or hate him..

11 september 2019 om 18:09

@genieterr net als Perez die Ziyech elke wedstrijd slecht vind spelen?

11 september 2019 om 16:37

" Over het Nederlands voetbal heeft Derksen gewoon enorm veel kennis ". Derksen heeft 0,0 kennis van voetbal. Je moet maar eens goed luisteren hoe vaak hij zichzelf tegen spreekt, dat lukt hem zelfs vaak in 1 zin. En hij zit er niet " wel eens " naast, maar voortdurend. Hij presteerde het zelfs om te beweren dat De Ligt niet kon opbouwen, terwijl dat juist is waar die zich tov de meeste andere verdedigers in onderscheidt. Aan de VI tafel zitten geen analisten en worden geen analyses gemaakt, maar wordt er uitsluitend commentaar gegeven op wat ze hebben gezien. En dat is niet hetzelfde als een analyse. Vi is geen voetbalinhoudelijk programma, maar cabaret en zo moet je het dus ook beoordelen.

11 september 2019 om 18:08

@scepticus38 wat is een analise dan volgens jou? je kijkt toch naar een wedstrijd en benoemt wat je in de wedstrijd hebt gezien?

Voor een comediamt moet het toch niet zo moeilijk zijn om Johan Derksen af te kraken . Ik vind het inderdaad ook wel lef om het te doen i.p.v. braaf presenteren . Maar als je het doet , doe het dan wel grappig.

Ik vind het ook prima dat ze juist controversiële onderwerpen aansnijden. Ik kijk ook vaak naar South Park afleveringen en daar zie je niks anders. En ik lig dan gewoon in een deuk.Mensen zijn veel te snel op hun teentjes getrapt tegenwoordig.Relax gewoon mensen. Gelukkig hebben we hier vrijheid van meningsuiting.

Dit was echt een gevalletje, snel cashen, zonder al te veel moeite te doen. Ik vind dat als je voor zoiets gevraagd wordt, je best wel wat tijd erin mag steken. Hoe moeilijk is het om wat over het afgelopen voetbalseizoen te lezen en daar wat goeie grappen over te maken.

Dat Derksen dit over zich heen krijgt vind ik prima. Derksen vindt dat Jandino in behandeling moet gaan. Wat moet hij zelf dan doen die gast neemt geen enkele verantwoordelijkheid over wat hij zegt. Hij maakt mensen, zoals Van Gaal gelijk met de vloer. Daarnaast praat hij ook over zijn vrouw. Hij zegt de meeste walgelijke dingen over haar. Heerlijk dat het nu terug komt naar hem. Jandino heeft zichzelf alleen maar belachelijk gemaakt. Heb je wat tegen Derksen. Vecht het lekker uit op Twitter, Insta of ergens anders. Doe dit niet op een voetbal gala voor al die mensen die er helemaal niks mee te maken hebben. Betrek je zomaar de publiek erbij. Het slaat nergens op. Het is een achterlijke actie. Ik heb er geen goed woord over voor beide heren. Daarom kijk ik ook geen TV meer. Mensen die niet inspireren maar onnodig aandacht trekken.

11 september 2019 om 18:30

@favi hij haalt mensen als Van Gaal naar beneden maar Van Gaal doet dat zelf natuurlijk ook vaak bij bijna iedereen die zijn mening niet deelt

11 september 2019 om 19:32

Ik vind idd dat Van Gaal niet openstaat voor mening van anderen. Maar ik vind hoe Derksen over hem sprak gewoonweg genant. Steeds zijn vrouw bij elke discussie betrekken. Voortdurend ongepaste dingen roepen. Je kan ook te ver gaan. Net als nu eigenlijk. Wat Jandino roept. Je moeder, je moeder dit hoor ik op straat. Jongens tussen 12 en 16 jaar roepen dit naar elkaar.

11 september 2019 om 19:32

Ik vind idd dat Van Gaal niet openstaat voor mening van anderen. Maar ik vind hoe Derksen over hem sprak gewoonweg genant. Steeds zijn vrouw bij elke discussie betrekken. Voortdurend ongepaste dingen roepen. Je kan ook te ver gaan. Net als nu eigenlijk. Wat Jandino roept. Je moeder, je moeder dit hoor ik op straat. Jongens tussen 12 en 16 jaar roepen dit naar elkaar.

11 september 2019 om 19:32

Ik vind idd dat Van Gaal niet openstaat voor mening van anderen. Maar ik vind hoe Derksen over hem sprak gewoonweg genant. Steeds zijn vrouw bij elke discussie betrekken. Voortdurend ongepaste dingen roepen. Je kan ook te ver gaan. Net als nu eigenlijk. Wat Jandino roept. Je moeder, je moeder dit hoor ik op straat. Jongens tussen 12 en 16 jaar roepen dit naar elkaar.

11 september 2019 om 21:26

@favi ik zeg niet dat Derksen en Jandinho heel correct zijn maar iemand dom noemen en in dezelfde zin je zelf wel als hoog intelligent neerzetten vind ik ook niet bepaald netjes net zoals een microfoon van een interviewer kapot proberen te slaan omdat die een kritische vraag stelt. Van Gaal oreert vaak over normen en waarden maar geeft zelf vaak niet echt het goede voorbeeld. dat is ook iemand die mensen vaak graag onderuit haalt

Het is wachten op de mening van Johan Vlemmix. Wanneer doet hij zijn plasje over deze zeer hoogoplopende en nijpende kwestie??? Het land houdt zijn adem in!

Het is wachten op de mening van Johan Vlemmix. Wanneer doet hij zijn plasje over deze zeer hoogoplopende en nijpende kwestie??? Het land houdt zijn adem in!

Als zelf Carlo naar VI kijkt dan weet je genoeg wat voor niveau het is ....

Als zelf Carlo naar VI kijkt dan weet je genoeg wat voor niveau het is ....

Derksen had achteraf gewoon gelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zondag 27 september
Sheffield United wil vooralsnog niet voldoen aan de vraagprijs van de begeerde Rhian Brewster. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren