Büttner en Janssen niet meer welkom in Arnhemse kroeg na agressie

Donderdag, 5 september 2019 om

Theo Janssen en Alexander Büttner hebben zich van hun slechtste kant laten zien in en rond een kroeg op de Korenmarkt in Arnhem. De twee Vitesse-coryfeeën mogen The Cavern niet meer in omdat zij zich volgens eigenaar Hannes Wittler agressief hebben uitgelaten tegenover beveiligers en daarbij dreigementen hebben geuit. De incidenten hebben zich volgens de Gelderlander al langer geleden afgespeeld, maar het verbod is voor beiden nog altijd van kracht.

“Uitgaan moet een leuke aangelegenheid zijn voor iedereen, het personeel moet zich ook veilig voelen tijdens het werk en andere gasten moeten geen last hebben van bepaalde individuen. Dat geldt voor gewone bezoekers en voor voetballers. Doe je dat niet, word je eruit gezet. Doe je het vaker? Dan hoef ik je niet meer in mijn kroeg te zien”, reageert Wittler tegenover de regionale krant.

Büttner werd in drie jaar tijd drie keer The Cavern uitgezet vanwege agressief gedrag tegenover beveiligers, twee keer als speler van Vitesse. Eenmaal is de politie ingelicht, zo laat Wittler weten. “Ik heb uiteindelijk de hulp van Vitesse ingeschakeld. De club heeft er voor gezorgd dat Büttner niet meer langskwam. Dat contact en de afhandeling van de zaak heb ik als heel prettig ervaren”, aldus de eigenaar, die aangeeft dat de zaak met Janssen anders ligt. “Hij is hier nooit binnen geweest, maar heeft zich buiten misdragen tegenover een beveiliger.’’ Om die reden is Janssen niet meer welkom.

De clubloze Büttner zegt van niets te weten. “Ik kan me niet herinneren dat ik het café ben uitgezet. Of dat zich zo’n situatie voor zou hebben gedaan”, reageert de linksback. “Het is sowieso lang geleden dat ik ben uitgegaan in Arnhem. Ik hou me liever afzijdig als het gaat om dit soort opstootjes, ik leef voor het voetbal. Dat ik hiervan beschuldigd word, komt voor mij uit de lucht vallen.’’ Een woordvoerder van Vitesse, waar Janssen trainer is van Onder-19, laat weten geen commentaar te kunnen geven op het gedrag van de oud-speler en spreekt van een privé-kwestie.

Opta Eredivisie Review: Speelronde 5
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door vitessefan3)

Als hij genoeg had gedronken dan kan ik begrijpen waarom hij het zich niet kan herinneren dat hij eruit gezet is.

Haha als Arnhemmer kan ik jullie vertellen dat The Cavern niks aan is en de beveiligers agressieve idioten zijn. Iedereen krijgt altijd ruzie daar plus die eigenaar is ook niet helemaal 100, dit verhaal verbaast me niks dus

5 september 2019 om 08:32

Ik kom er geregeld, beveiliging is niks mis mee. Het is er alleen te donker altijd waardoor opstootjes en geduw worden vergroot. Verlichting zou kinnen helpen.

5 september 2019 om 08:36

Hmm interessant... over dit fenomeen heb ik nog niet vaker gehoord. Komt dat door het schaduwenspel op de muren?

5 september 2019 om 09:32

Ik kom daar af en toe als ik maar een vriend in Arnhem ga. Om een of andere reden is dat de enige tent die me binnenlaat op de korenmarkt. Voor de rest wel een saaie tent.

5 september 2019 om 14:47

Misschien een keer voor 3 uur gaan stappen?

Naar mannetje die Buttner, kwam terug alsof hij een held was maar raakte geen pepernoot. Stond te dansen op platen van Ultimate Chaos om vrouwen te scoren echter ging hij naar huis met de eerste de beste junk.

Haha, Büttner probeert de onschuld te spelen. “Ik kan me niet herinneren dat ik eruit ben gezet, ik hou me afzijdig en leef voor het voetbal.” Drie keer in drie jaar tijd, alle drie de keren niet kunnen herinneren? Misschien lijdt hij aan amnesia ofso? Van de andere kant geloof ik ook niet dat portiers bang zijn. Die kijken natuurlijk wel uit dat ze niets verkeerds doen met BN’ers. Als het geen BN’ers zouden zijn geweest, zou de kans wat groter zijn geweest dat ze misschien nog wel een paar klappen erbij hadden gehad.

Waarom dit verhaal nu ineens als het gaat over 'langer geleden'? Of is De Gelderlander weer eens op pad gegaan om iets negatiefs over Vitesse te kunnen schrijven? Theo zal wel ergens worden bevraagd.

5 september 2019 om 09:17

ik zie niets negatiefs over Vitesse in dit verhaal? eerder zelfs positief toch?

: De club heeft er voor gezorgd dat Büttner niet meer langskwam. Dat contact en de afhandeling van de zaak heb ik als heel prettig ervaren”

Waarom komt die eigenaar met dit verhaal naar buiten toe? Wat wil hij daarmee bereiken dan?

5 september 2019 om 08:58

Publiciteit of t nu een positief verhaal is of niet zijn verhaal komt op meerdere sites te staan en daarmee dus ook de naam van zijn kroeg.

5 september 2019 om 09:43

Tja dat klopt dan weer wel. Maar zou daardoor zelf geen kijkje nemen. Andere mensen misschien wel. Maar ik vind Arnhem toch geen geweldige stad om uit te gaan. Sowieso veel agressiever dan in Nijmegen. Daar kun je veel leuker stappen met veel minder agressieve sferen.

5 september 2019 om 09:56

Ben ik volledig met je eens al kom ik niet vaak in dit gebied van Nederland een paar keer maar, toen ging de voorkeur ook zeker uit naar Nijmegen.

6 september 2019 om 03:24

@alteticofc Helaas is dat helemaal waar. Te klein en te druk en helaas ook te weinig variatie, de Korenmarkt.

Waarom hiermee naar buiten komen? Makkelijk je kroeg in de publiciteit laten komen over de rug van voetballers.

Dit artikel is toch totaal niet relevant? Sowieso dat de Gelderlander nu nog met dit verhaal komt, maar ook dat het door diverse media wordt overgenomen. Laat die voetballers gewoon hun gang gaan, ruzie met een uitsmijter is ons allemaal wel eens overkomen.

Moest heel hard lachen toen ik las "ik leef voor het voetbal" maar toen kwam ik erachter dat dat woorden van buttner waren en niet van Janssen

Natuurlijk heb je artistieke vrijheid maareh dat logo (merknaam) op de pet...verschrikkelijk!
Als je bedrijf hebt die moeren en bouten verkoopt kan ik enigszins nog begrijpen, maar voor een kledinglijn? Zal vast voor een bepaald doelgroep zijn.

Er bestaat toch een wet van privacy, raar dat dit dan zo in het nieuws komt

5 september 2019 om 10:31

Ja raar. Dat schijnt ook de reden geweest te zijn dat ze Osama Bin Laden niet op konden pakken.

Waardeloos bericht en heeft niets te maken met voetbal. Waarom komt die kroegbaas na drie jaar met dit bericht. Waardeloze tent op de korenmarkt. Zou als ik Janssen of Buttner was een zaak tegen die vent beginnen , laster .

Dit hoort alleen maar thuis in een vuig roddelblad, geen enkele nieuwswaarde. Bovendien verwerpelijk van alle betrokken dat de privacy niet gerespecteerd wordt.

Zo, wat vreselijk, the Cavern niet meer in mogen. Is toch al de beroerdste tent van de Korenmarkt, dus ik zou eerder blij zijn dat je daar niet meer naar binnen mag. On. Wel apart dat de Gelderlander hier nu pas mee komt, terwijl het blijkbaar al langer geleden is. Voor natrappen krijg je rood toch? Haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1314
2.PSV1311
4.Vitesse111
5.AZ109
Voor de complete stand: Eredivisie

70 fans
Verdediger, 30 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 20 september
Sadio Mané kan een nieuw contract tot 2025 tekenen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren