Wesley Sneijder: ‘Hij heeft mij zeker geraakt. Diep ook, heel diep’

Zondag, 18 augustus 2019 om

Wesley Sneijder maakte begin deze week zijn afscheid als voetballer bekend, al had de middenvelder genoeg opties om nog door te gaan. De 'meest gekke' aanbiedingen kwamen voorbij, vertelt Sneijder aan de NOS: hij kon aan de slag in landen als Indonesië, India en Griekenland. Hij wachtte nog even om te zien welke aanbiedingen voorbijkwamen, maar staat uiteindelijk volledig achter zijn besluit om te stoppen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

13 reacties (laatste reactie door lorenczapozhogina)

Tja. In die fase had Van Gaal gewoon groot gelijk. Het was niet voor niets dat de grote clubs uit de topcompetities geen interesse meer hadden. Geen van deze clubs twijfelde waarschijnlijk aan de uitzonderlijke capaciteiten van Sneijder, wel aan zijn fitheid en levenswandel.

Toch had hij ipv in een skybox zitten bieren, beter nog een jaartje op het veld kunnen staan bij FC Utrecht.

Toch zijn stad en de club waarvoor hij nooit speelde. Beter dan zo'n geruisloos afscheid in de zandbak waar hij al een half jaar niet speelde.

18 augustus 2019 om 20:26

Hoezo? Dikke kans dat ie compleet door z'n hoeven was gezakt, 3/4 geblesseerd was geweest en a la Heitinga halverwege het seizoen alsnog had moeten stoppen. Als je dat voelt aankomen is dit veel beter.

18 augustus 2019 om 20:46

Ja, mee eens. Ik denk dat het zo beter is. Als hij nog een jaartje kwam voetballen bij ons, dan zou hij niet veel kunnen spelen i.v.m. zijn fitheid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het verwachtingspatroon. Een speler van zo'n kaliber zou geweldig zijn voor de fans, maar dan moet hij het nog wel even laten zien. Daar zou hij wel moeite mee hebben denk ik.

18 augustus 2019 om 20:48

Als het goed gaat zeker, maar als hij niet presteerde werd hij kapot gemaakt door de media zoals aad al zei qua heitinga. Snap wel dat sneijder dat risico niet neemt

Had het interessant gevonden als Maalderink daar op had doorgevraagd. Maar in interviews met spelers zoals Sneijder, wordt de regie in het gesprek een beetje aan de speler gelaten, wordt vastgehouden aan de vooraf opgestelde vragen. Gemiste kans wat mij betreft.

18 augustus 2019 om 20:14

Maalderink is sowieso een weinig boeiende interviewer. Heeft als voordeel dat hij bij veel sporters toch geliefd is (althans dat lijkt zo, met Sven Kramer en van Persie). Maar goed, als je niet kritisch bent zijn veel interviews toch erg saai. Net als bij Ziggo met Max Verstappen, wat Studio Voetbal voor Ajax is is Ziggo voor Max Verstappen.

18 augustus 2019 om 20:14

Maalderink is sowieso een weinig boeiende interviewer. Heeft als voordeel dat hij bij veel sporters toch geliefd is (althans dat lijkt zo, met Sven Kramer en van Persie). Maar goed, als je niet kritisch bent zijn veel interviews toch erg saai. Net als bij Ziggo met Max Verstappen, wat Studio Voetbal voor Ajax is is Ziggo voor Max Verstappen.

Ik vind het gewoonweg een arrogante bal gehakt, met een air die belachelijk is.
Ja het was een heel goede voetballer, maar dat was hij niet alleen, we hadden er meer indie generatie!
Alleen dit persoontje was en is nog steeds een haantje!
Interland record houder klopt, daar is hij mee geholpen, de laatste wedstrijden in laten vallen, om zijn record te halen, slaat nergens op....afscheid nemen op “de bank” op de middenstip, dit moet je niet willen, maar Sneijder wil dit wel, had dat msschn geleerd van Yolanthe, want die wil niks liever....
En nu de zakenman spelen, msschn dat z’n broertje Rodney als assistent kan fungeren, is die ook onder de pannen....blah blah blah, neem een voorbeeld aan je (vroegere) maat: van der Vaart, doe normaal!

Heeft iemand de 2 seconden gezien voor het interview begon?
De gezichtsuitdrukking van Sneijder was echt heel apart. Heel erg bedrukt, niet eerder gezien.
Volgens mij zit hij helemaal niet goed in z'n vel.

18 augustus 2019 om 23:02

Wellicht dat zijn privé-problemen op de achtergrond een rol spelen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 16
2208 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa

797 fans
Middenvelder, 35 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 20 september
Sadio Mané kan een nieuw contract tot 2025 tekenen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren