Berghuis speelt hoofdrol bij gelijkspel van Feyenoord in oefenwedstrijd

Woensdag, 24 juli 2019 om

Feyenoord is er dinsdagavond niet in geslaagd de oefenwedstrijd tegen Angers winnend af te sluiten. De Rotterdammers kwamen tot twee keer toe op voorsprong tegen de Franse laagvlieger, maar gaven die even zo vaak weer weg: 2-2. Steven Berghuis eiste een hoofdrol voor zich op, door zowel twee ballen in het doel van Angers te schieten als een eigen treffer te maken.

Feyenoord toonde vanaf het begin zijn aanvallende intenties. Dom balverlies leidde grote kansen in van Orkun Kökçü en Sam Larsson, maar hun inzetten werden knap gekeerd door doelman Ludovic Butelle. In de zeventiende minuut was het alsnog raak voor de ploeg van trainer Jaap Stam. Een steekbal van Larsson kwam na een fraaie individuele actie bij Steven Berghuis, die laag binnen schoot.

Vlak voor rust kreeg Feyenoord op een knullige manier de gelijkmaker tegen. Een hoge terugspeelbal van Berghuis werd door keeper Kenneth Vermeer gevangen, waarna scheidsrechter Dennis Higler een indirecte vrije trap aan Angers gaf op vijf meter van het Rotterdamse doel. Het schot van Angelo Fulgini werd door Berghuis vervolgens ongelukkig tot doelpunt gepromoveerd.

Direct na de pauze speelde diezelfde Berghuis opnieuw een belangrijke rol. Kökçü vond de aan PSV gelinkte aanvaller, die de bal koelbloedig in de verre hoek plaatste. Een razendsnelle counter, afgerond door Fulgini, bracht Angers een half uur voor tijd weer op gelijke hoogte. Dylan Vente raakte daarna aan de andere kant nog de paal, terwijl Luciano Narsingh zijn officieuze debuut voor Feyenoord maakte.Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door ajax71)

Weer goed gevoetbald . Deze wedstrijd weer gezien dat deze verdediging niet gaat werken. Enige duidelijkheid deze wedstrijd: Geef Fer een contract!

24 juli 2019 om 22:06

En toch ziet het er naar uit dat we het met deze verdediging gaan moeten doen. Dan kan je als coach twee dingen doen: tegen beter weten in van je centrum verwachten dat ze iets gaan doen wat ze niet beheersen, of de tactiek aanpassen naar de beperkingen van dat centrum. Hoewel minder spectaculair zou ik dan altijd voor het laatste opteren.

24 juli 2019 om 22:10

Ja als dit de verdediging word is het echt triest. De tactiek moet ook aangepast worden als je deze verdediging houd ja. Want zo hoog spelen heeft totaal geen zin en al helemaal niet als Kelly er voor staat..

24 juli 2019 om 22:20

Met Fer ervoor functioneerde het centrum toch prima? Dus de oplossing lijkt nabij. Neemt uiteraard niet weg dan een snelle cv die een beetje kan opbouwen zeer welkom zou zijn.

24 juli 2019 om 22:28

St Juste bijvoorbeeld

24 juli 2019 om 22:37

Bijvoorbeeld ja. Daarom zie ik het liefst Zondag dat Jaap St.Juste CV staat.

25 juli 2019 om 08:49

Hoezo weer? Wedstrijd tegen Panathinaikos was slecht. Angers was vooral in de eerste helft goed en in de eerste helft van de tweede helft.

25 juli 2019 om 10:49

Tegen Panathinaikos werd gewoon goed gevoetbald, genoeg kansen gecreëerd. Alleen de verdediging stond te ver naar voren waardoor je op de counter geklopt werd. Zelfde als deze wedstrijd, en Angers was helemaal niet goed...

25 juli 2019 om 12:14

Vond je dat goed voetbal? Je gaat een leuker seizoen meemaken dan ik.

Feyenoord had meer balbezit, maar dreigend was het niet van het team in zijn geheel, hoogstens wat klasseflitsen hier en daar en vooral op het einde van Azarkan. Maar dat er in zijn geheeel sprake was van indrukwekkend voetbal,
absoluut niet. Dan ben je of heel snel tevreden of heel slecht voetbal gewend.

Overigens sloeg de tweede zin op de wedstrijd tegen Angers, niet letterlijk de ploeg Angers.

Waar zal ik beginnen..

De eerste helft was vrij dominant met goed positiespel, veel positiewisselingen, hoge druk en vrij grote kansen. Na de eerste 30minuten heeft Feyenoord het rustig uitgespeeld. Zonde van het moment Berghuis - Vermeer waaruit de goal is ontstaan. “ongelukkig” zullen we maar zeggen. Al met al een sterke eerste helft, waarin Fer liet zien dat hij belangrijk kan worden voor dit Feyenoord.

De tweede helft begon sterk met een topaanval waaruit de goal is ontstaan. Kokcu is echt een pareltje en Berghuis moet je gewoon niet laten gaan. Sorry Psv. Wat wederom duidelijk is geworden, is dat Kelly verdedigend gewoon veel tekort komt. Kan leuk voetballen, maar hoort niet op een middenveld met Kokcu en Berghuis. Hij heeft Tapia of Fer nodig. Het liefst zie ik Tapia - Fer – Kokcu, maar dat terzijde.

De hoge druk is leuk en het centrum heeft het prima gedaan vandaag, maar het is wel vies duidelijk geworden hoe makkelijk Feyenoord eruit wordt gecounterd. Ook Kelly was in geen velden of wegen te bekennen bij deze counter. Nummer 6 much? St Juste moet naar het centrum en dus moet er een rechtsback worden gekocht.

Vente.. Tsja. Hij doet gewoon niet zoveel goed. Er moet een 2de spits bijkomen, aangezien Jorgensen nu geblesseerd is. Elia heeft zich aangeboden? Laat hem lekker als back up spits komen. Voetbalzone scout, I know. Alle leuke opties die ik had, zijn allemaal al door andere clubs gekocht.

Al met al, zeker geen slechte pot, maar wel een pot waarin duidelijk is geworden wat het grote probleem is van Feyenoord.

Had het bericht al klaar staan, I know. Voor de mensjes die de pot niet hebben kunnen zien, maar wel wat erover willen lezen. Alstu.

24 juli 2019 om 22:02

Is feyenoord eigenlijk al aan een rechtsback gelinkt? Heb alleen janmaat voorbij zien komen, alleen bleek die onhaalbaar...

24 juli 2019 om 22:06

That's it idd. Karsdorp en Klaiber meerdere malen gelezen, maar alleen Janmaat wordt serieus over nagedacht denk ik.

24 juli 2019 om 22:13

Ahja, en hoe zit het met uitgaande (huur) transfers? Aangezien der toch redelijk veel leuke talenten rondlopen, en jong feyenoord natuurlijk niet in de kkd speelt?

24 juli 2019 om 22:13

Ahja, en hoe zit het met uitgaande (huur) transfers? Aangezien der toch redelijk veel leuke talenten rondlopen, en jong feyenoord natuurlijk niet in de kkd speelt?

24 juli 2019 om 22:13

Ahja, en hoe zit het met uitgaande (huur) transfers? Aangezien der toch redelijk veel leuke talenten rondlopen, en jong feyenoord natuurlijk niet in de kkd speelt?

24 juli 2019 om 22:21

Er is natuurlijk het samenwerkingsverband met Dordrecht. Daar worden 5 spelers geplaatst. Ten Hove, Smeulers en Lewis zijn er al. Verwacht dat dit wordt aangevuld met Wehrmann en nog een speler. Hoop eigenlijk Vente, wanneer er een spits voor het 1ste bijkomt.

Dan heb je nog:
Evora, Geertruida, Burger, El Bouchataoui, Sinisterra, Summerville(blijft wrs u19), Tourã©, Bannis en Azarkan die met het 1ste mee zijn gegaan en van wie ik niet verwacht dat ze dit seizoen veel zullen spelen.

Zie ze het liefst bijna allemaal verhuurd worden, maar dat is wishful thinking. Sommige gasten zouden denk ik zo de Eredivisie aankunnen.

24 juli 2019 om 22:03

Toornstra heb je nodig op dit middenveld. Zijn loopvermogen is te belangrijk. Wat je over Kelly zegt geef ik je helemaal gelijk in! In aanvallend opzicht, staan de backs heel ver naar voren. Daarom is die 6 zo belangrijk om verdedigend sterk te zijn want Botteghin en Van Beek zijn super langzaam.

24 juli 2019 om 22:08

Toornstra, Fer of Tapia. 2 van die 3 mogen van mij idd een centraal blok vormen op het middenveld. Wil Jaapie persé met Kelly spelen zou ik Tapia of Fer ernaast zetten.

24 juli 2019 om 22:11

Als Jaapie met Kelly wilt spelen moet de tactiek worden aangepast, want het is wel duidelijk dat het met Kelly sowieso niet gaat werken. Als fer 100% fit is dan moet hij op de 6 staan. Toornstra/Tapia en Kocku voor de andere posities.

24 juli 2019 om 22:15

Mits Jerry naar het centrum gaat, kan er opzich wel met Kelly worden gespeeld in dezelfde tactiek. Dat heeft niet m'n voorkeur tho.

24 juli 2019 om 22:20

Ja dan kan het wel. Zo moeilijk is het niet om het probleem op te lossen. Hoop dat Jaapie het zelf ook begrijpt.

24 juli 2019 om 22:13

Doe maar Bannis. Kan alles beter dan vente en ik zie hem zomaar omhoog schieten. Echt een koele killer. Neem maar de gok.

24 juli 2019 om 22:16

Zie ook liever Bannis dan Vente. Bannis is een toptalent en idd een absolute killer, maar denk niet dat Jaapie dat al durft.

24 juli 2019 om 22:18

@angelo77

Elia is helemaal geen spits, daar heeft hij in heel zijn carriere ook nog nooit gespeeld dus dat zou nergens op slaan imo. Elia is een speler die ruimte nodig heeft en die gaat dus niet renderen in het centrum. je moet gewoon een echte spits in huis halen die gespecialiseerd is op die positie

24 juli 2019 om 22:22

Had geen idee dat hij beschikbaar is/in de spits kan spelen. Maar dat zou ook een optie kunnen zijn idd. Er moet iig iets komen, iets goedkoops.

24 juli 2019 om 22:24

@angelo77

sorry, ik had mijn post aangepast maar Keisuke Honda bedoelde je? die traint momenteel mee bij VVV Venlo en is transfervrij. hij heeft in het Japanse elftal wel een aantal wedstrijden als spits gespeeld maar of dat hem ook meteen een specialist maakt weet ik niet. hij is wel goed in de kleine ruimte maar het is ook een twijfelgeval. mits in vorm wel een geweldige voetballer overigens

24 juli 2019 om 22:24

Gewoon bannis. Anders gaan weer geld weggooien voor een halfbakken spits. Bannis heeft iets waarvan ik het gevoel krijgt dat hij enorm kan verrassen dit seizoen.

24 juli 2019 om 22:29

@dani17

Vente heeft een keer tegen NAC indruk op mij gemaakt maar die verdediging liep toen wel te schutteren. voor de rest valt hij me nooit echt op

of Bannis goed genoeg is voor de basis al weet ik niet maar ik zie hem liever als Vente

24 juli 2019 om 22:36

Ik reageerde idd op het feit dat je Honda noemde. Als je kijkt naar hoe Vente het doet, kan het bijna niet slechter. Hij kent de Eredivisie natuurlijk ook. Misschien wel leuk als hangende spits in een soort Tadic rol. En hij is natuurlijk niet van het niveau Tadic, maar zou een soortgelijke rol kunnen invullen.

Ik zei Elia eigenlijk, omdat ik heb gemerkt dat hij z'n explosiviteit op de flank een beetje kwijt aan het raken is. Hij zal z'n spel moeten aanpassen, een beetje zoals Kalou nu ook doet. Vandaar dat ik de spits-rol in mijn hoofd had voor hem.

24 juli 2019 om 22:40

@angelo77

ik zie Honda wel zitten als Feyenoord niks kan kopen als reserve spits.

misschien zou het kunnen met Elia maar normaal is dat iemand die graag de bal vooruit tikt en een man probeert te passeren op snelheid. of hij zich ook kan aanpassen aan een rol als spits weet ik niet maar ik zie dan nog liever zo iemand idd dan weer een tweede Kramer ofzo. Boetius heeft onder Koeman ook wel eens als spits gespeeld naast Pelle en die deed het niet slecht toen

normaal ben ik niet echt van de oud Eredivisie spelers steeds terug halen maar een goede spits halen zonder geld is echt een lastig verhaal dus in dit geval zou ik het wel begrijpen

24 juli 2019 om 22:46

Honda serieus? Die gozer heeft ze laatste wedstrijden in Australië gespeeld en die wil je als spits? Je hebt het inderdaad vaak over oud spelers dit dat maar dan kom je met Honda aan.. dan heb ik nog liever dat ze een spits huren die 36 is dan een honda.

24 juli 2019 om 22:53

Haha, dat jij daar geen fan van bent weet ik maar al te goed. Terecht hoor overigens. Aan het begin van de transferzomer had ik ook jongens als Reis, Bongonda, Skov Olsen, Zhegrova, Schouten, Bazoer, Tomiyasu en nog wat gasten in m'n hoofd als mogelijke versterkingen.
Mrja, hoe minder opties, hoe minder creatief ik begin te worden.

Jorgensen moet gewoon 1ste spits worden, dus zal er idd naar een goedkope optie moeten worden gekeken als back up voor het komende jaar. Bannis zal het jaar erna misschien wel klaar zijn voor het grote werk.

Durf ook niet te zeggen of Elia dat kan, maar iig beter dan de Kramer's, Vente's en Seuntjens van deze wereld. Maar Honda kan idd een leuke optie zijn.

24 juli 2019 om 22:57

@sander1410

omdat Honda voetbaltechnisch beter is als alles wat er nu bij Feyenoord speelt. Berghuis, Larsson en Kokcu komen wellicht in de buurt maar Honda is toch nog net iets verfijnder en technischer. die zie ik dan liever komen als een of andere houthakker als een Vincent Janssen of zo een type speler

je kritiek dat hij alleen in Australie heeft gespeeld vorig jaar had wellicht hout gesneden als Feyenoord Narsingh niet had gehaald die vorig jaar helemaal geen minuut heeft gespeeld. Honda heeft iig nog zijn minuten gemaakt in Australie en ook nog gespeeld voor Japan op het WK vorig jaar

verder ben ik met je eens dat het een twijfelgeval is maar Feyenoord haalt alleen maar twijfelgevallen, dus wat is het verschil als je Honda haalt? die vind ik echt een klasse beter als een speler als Narsingh

24 juli 2019 om 22:32

Het grote probleem is het verwachtingspatroon, welke toch iedere weer boven komt drijven. Iedereen weet dat het een krakkemikkig elftal is en dat er totaal geen toekomst zit in het huidige Feyenoord. Toch is iedereen elke keer teleurgesteld zodra het misgaat, maar dit is gewoon conform de situatie. Er is gewoonweg totaal geen toekomst. Weinig talent, weinig spelers met restwaarde, geen geld etc. Het is gewoon einde oefening voor de club met de huidige gang van zaken.

24 juli 2019 om 22:44

@b__hol

het ligt eraan. als Feyenoord aan de slag gaat met het halen van een paar goede scouts en je geeft de jeugd weer een serieuze kans zoals toen onder Koeman toen er geen geld was kan er zomaar weer flink wat progressie gaan worden geboekt, alleen moet dat dan wel een keer gaan gebeuren

24 juli 2019 om 22:45

Sorry, maar ik vind dit veel te negatief en ook niet waar.

Het verwachtingspatroon is bij niemand veel hoger dan de 3de plaats.(wat terecht is)

Er komt onwijs juist onwijs veel talent aan. Of heb je de o19 niet aan het werk gezien?

Er zijn genoeg spelers met restwaarde, wanneer zij fit zijn en een langere tijd in de basis staan. St Juste, Malacia, Haps, Bijlow, Tapia, Ayoub, Kokcu, Kelly, Hansson, Larsson, Berghuis en Jorgensen gaan gewoon geld opbrengen. Niet allemaal evenveel, maar ze zijn zeker niet niets waard. En dat zijn alleen de spelers van de 23 spelers die ik bij het eerste verwacht.

25 juli 2019 om 00:11

Wel restwaarde in ogenschouw nemen waarmee je weer wat fatsoenlijks kunt kopen. Wat jij nu doet is alleen kijken naar inkomend geld, maar in de huidige transfermarkt doe je hier niets meer mee. Eindsaldo: negatief. In de O19 lopen een paar leuke voetballers, maar de stap naar het eerste in groot. Feyenoord speelt ook geen JL en dus kunnen ze moeilijk wennen aan de verhoogde weerstand. En zelfs derde plaats vind ik een enorme uitdaging. Neem in je gedachten mee dat zodra Feyenoord een paar wedstrijden wint, de verwachtingen naar boven bijgesteld zullen worden. Niks mis met ambitie, maar ambitie moet niet de realiteit overschaduwen. Ik vind de toekomst van Feyenoord er erg slecht uitzien. Geen geld in het veld, geen geld op de bank, geen uitzicht op een hogere begroting en/of omzetgroei, overbrugging van jeugd naar eerste elftal te groot, geen goede bestuurders, een luchtkasteel inzake het stadion, verwachtingspatroon van een topclub vanuit de supporters en de concurrenten uit de traditionele top die met grote sprongen bij ze vandaan snellen.

Die Bannis is toch in alles echt stukken beter dan Vente... Verdediging weer uiterst kwetsbaar. Laten we hopen dat er iets bij komt achterin, want we zijn daar echt uiterst zwak. Middenveld en aanval zijn al prima bezet. De jonkies hebben zich daar ook weer prima laten zien

24 juli 2019 om 22:13

Ik ben in de veronderstelling dat het niet aan de verdiging ligt, maar aan de defensieve middenvelder. Je ziet bij onschakelmomenten dat Liam Kelly nergens aanwezig is of volledig mis zit op het moment van counteren. De eerste helft toen Fer op die positie stond, kwam Feyenoord in de omschakeling een stuk minder in de problemen. Een contract voor Fer lijkt me nodig.

24 juli 2019 om 22:56

Ben het ook met je eens. In het kampioensjaar bestond het centrum uit 2 trage verdedigers die vrij ver naar voren speelden. Oplossing? 2 snelle backs waarvan er max 1 aanvallend deel mag nemen. De ander blijft achter en de 3 overgebleven verdedigers schuiven een stukje op naar links of rechts.

een gelijkspel in een oefenpotje met dit weer maakt helemaal niks uit. als het morgen maar goed komt.

24 juli 2019 om 22:38

Wat is er morgen?

25 juli 2019 om 07:32

FC Utrecht en AZ in de voorronde Europa League.

25 juli 2019 om 01:43

Steven Kruiswijk ?

Geertruida lekker kans geven achterin.....wat een schandalige achterhoede

Kom op Jaap, je kan toch niet blijven denken dat je met dit centrum en Liam Kelly ervoor zo hoog kan spelen? We worden zo kinderlijk eenvoudig weggecounterd op deze manier. Bij tijd en wijlen leuk gevoetbald hoor, maar zo heb je daar helemaal niks aan.

24 juli 2019 om 23:19

Vind het merkwaardig dat Stam Kelly heeft laten laten komen. Uitgerekend hij zou moeten weten dat als je een middenvelder als Kelly voor je hebt staan dat er problemen komen..1e.pot deed hij het niet onaardig maar vorige week en vanavond, toch nog niet onder de indruk. Komt veel tekort.

25 juli 2019 om 06:10

Over Kelly ben ik het volledig met je eens. Toen hij zn eerste minuten maakte, hoorde je hier veel roepen dat het zo’n goede speler is. Ik vindt het onbegrijpelijk dat je voor de 6 positie vorig jaar met Clasie een eigenlijk een fysiek te lichte speler had lopen, maar hij won nog wel behoorlijk wat duels. Maar Kelly is echt nog kleiner en veel lichter dan Clasie. Aanvallend misschien beter, maar met het huidige centrum achterin heb je fysiek veel meer nodig op de 6

25 juli 2019 om 07:57

Precies, zijn eerste wedstrijd had ik niet gezien, las hier veel positivisme. Nu ik hem 2x live in actie gezien heb ben ik niet onder de indruk, verdedigend matig tot zwak, geen schande als je een smurf bent maar dan zou Stam beter moeten weten dan hem op 6 posteren.

Leerzame wedstrijd waar ik lekker voetbal zag, maar ook pijnpunten.

Positief:
Fer, die brengt veel met zich mee, zelfs nu hij geeneens 100 fit is. Contract in de maak lijkt me.
Kokcu, creatief, frivool, goede samenwerking met Larsson en Berghuis
Berghuis, love or hate him. Feit blijft dat hij aanvallend de gevaarlijkste speler is, zowel voor ons als de tegenstander. 20 mil en anders niet.
Larsson, die speelt beter met creatieve guys om hem heen. Goede klik met kokcu, Berghuis
Narsingh, ja het was maar een kwartier, maar je zag al mooie explosieve sprints die gelijk voor gevaar zorgde. Ik kijk uit naar meer.

Ontwikkelpunten:
Een spits, vente kaatst leuk maar daar is ook echt alles mee gezegd
Sinisterra verhuren, komt toch tekort imo.
Verdediging, dat trage centrum gaat ons vaak killen. Of Jerry naar t centrum en een rb, of een cv erbij.

25 juli 2019 om 01:47

Mee eens. - Fer moet zeker komen! Wat was er eigenlijk zo verkeerd geweest aan een middenveld Fer - Tapia - Clasie ? Soms ligt de oplossing voor je neus . - trage CV duo kan niet . Ik zou st juste CV zetten en dan bijvoorbeeld een Lewis van Willem II kopen voor de RB - spits backup (betaalbaar). Zou Lars Veldwijk geen optie Zijn ?

26 juli 2019 om 19:01

Ik zou dan wel of tapia of Clasie willen inwisselen voor een creatieve speler als Berghuis of kokcu.
Lewis heb ik niet goed genoeg kunnen volgen, maar momenteel is het op de RB niet veel soeps, afgezien van de jerry-noodoplossing.

Ik vind Veldwijk geen spits voor Feyenoord in geen enkele rol. Dan liever de jeugd een kans geven (bannis).

Er moet toch echt een extra spits bij. Vente heeft het nog echt niet. Best een goede pot gezien. Sterke Berghuis, Larsson, Kokcu en Fer gezien.

Best leuke dingen gezien., Het is jammer dat Feyenoord geen RB heeft. Met st Juste in het centrum ben je al een stuk sterker tegen eventuele counters. Desnoods Malacia proberen?
Vente kan niet, het is echt jammer want opzich gun ik het hem best. Die bal die hij miste heeft ook met vertrouwen te maken. Dat heeft hij niet en word zo alleen maar minder. Een spits is echt noodzakelijk

24 juli 2019 om 22:23

Malacia in het centrum? hij is 1.69 meter

24 juli 2019 om 22:35

Bedoelde Malacia RB en st Juste centrum

24 juli 2019 om 22:36

@peperbus038

dat zou misschien kunnen inderdaad of Fer als een doorschuivende centrum verdediger die het middenveld in komt alleen mis je dan wel een goede controleur. of je moet Tapia de kans geven op het middenveld

Ik bedenk mij net dat ik Ayoub niet gezien heb. Is hij geblesseerd of definitief afgeschreven?

24 juli 2019 om 22:25

Zat niet op de bank en had vorige week ook al pijntjes, zal wel geblesseerd zijn.

Vriendschappelijk, zegt dus niets over kwaliteit van het team. Geen druk en geen basiself.

Vriendschappelijk, zegt dus niets over kwaliteit van het team. Geen druk en geen basiself.

Leuke wedstrijd gezien met vroeg druk zetten en een hoop positiewisselingen..... alleen vente en van beek/botthgin dat kan niet,st juste naar centraal met botthegin en geertruida rechtsback ? In ieder geval zoals bekend een spits en rechtsback..

Feyenoord is er niet op vooruit gegaan, zonder van Persie. Het wordt een zwaar jaar. Zie az en utrecht als stevige concurrentie voor plaats 3.

24 juli 2019 om 23:08

Koop een ballon

24 juli 2019 om 23:08

Koop een ballon

24 juli 2019 om 23:08

Koop een ballon

Zo, die Berghuis is weer even 5 miljoen duurder geworden

Eigenlijk een flinke nederlaag voor PSV dus

Dus win-win voor ons, Ajacieden

Ik ben gek op oefenwedstrijden

Jaap Stam kon beter speler-trainer worden. En dan zichzelf in de basis zetten, want de verdediging van Feyenoord is niet best. Zal Feyenoord denk ook nog hoger mee eindigen.

Jaap Stam kon beter speler-trainer worden. En dan zichzelf in de basis zetten, want de verdediging van Feyenoord is niet best. Zal Feyenoord denk ook nog hoger mee eindigen.

Jaap Stam kon beter speler-trainer worden. En dan zichzelf in de basis zetten, want de verdediging van Feyenoord is niet best. Zal Feyenoord denk ook nog hoger mee eindigen.

Jaap Stam kon beter speler-trainer worden. En dan zichzelf in de basis zetten, want de verdediging van Feyenoord is niet best. Zal Feyenoord denk ook nog hoger mee eindigen.

Jaap Stam kon beter speler-trainer worden. En dan zichzelf in de basis zetten, want de verdediging van Feyenoord is niet best. Zal Feyenoord denk ook nog hoger mee eindigen.

Jaap Stam kon beter speler-trainer worden. En dan zichzelf in de basis zetten, want de verdediging van Feyenoord is niet best. Zal Feyenoord denk ook nog hoger mee eindigen.

Jaap Stam kon beter speler-trainer worden. En dan zichzelf in de basis zetten, want de verdediging van Feyenoord is niet best. Zal Feyenoord denk ook nog hoger mee eindigen.

Jaap Stam kon beter speler-trainer worden. En dan zichzelf in de basis zetten, want de verdediging van Feyenoord is niet best. Zal Feyenoord denk ook nog hoger mee eindigen.

Jaap Stam kon beter speler-trainer worden. En dan zichzelf in de basis zetten, want de verdediging van Feyenoord is niet best. Zal Feyenoord denk ook nog hoger mee eindigen.

24 juli 2019 om 23:11

Oeps, mogen aantal reacties verwijderd worden.

wat heeft ajax er nou mee te maken ?

24 juli 2019 om 23:23

Vroeg ik me ook al af...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Vitesse232
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. VermeerKeeper140
S. BerghuisAanvaller148
L. SinisterraAanvaller142
S. LarssonAanvaller134
L. NarsinghAanvaller122
N. JørgensenAanvaller72
N. MarsmanKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

47 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 7 december
Nu het transferverbod is opgeheven, krijgt Frank Lampard een groot budget van eigenaar Roman Abramovich van Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren