‘AC Milan hoort vraagprijs van twintig miljoen van PSV voor eenjarig contract’

Dinsdag, 18 juni 2019 om 07:28Chris Meijer

AC Milan heeft Gastón Pereiro in het vizier, zo meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio van Sky Italia. De clubleiding van i Rossoneri heeft al een ontmoeting achter de rug met Paco Casal, de belangenbehartiger van de Uruguayaanse aanvallende middenvelder. PSV zou een bedrag van twintig miljoen euro verlangen voor Pereiro.

Dat bedrag is aan de hoge kant, daar Pereiro volgend seizoen in zijn laatste contractjaar terechtkomt. In een eerder stadium werd al bekend dat PSV zou meewerken aan een overgang, om een transfervrij vertrek van de aanvallende middenvelder te voorkomen. Casal heeft volgens eerdere berichten van het Eindhovens Dagblad verschillende mogelijkheden laten lopen om het contract van Pereiro nog te verlengen. De belangenbehartiger van de Uruguayaan staat te boek als ‘een uiterst onberekenbare gesprekspartner’.

Casal was volgens de berichten uit Italië eerder deze week te gast op het hoofdkwartier van AC Milan. De technische leiding van i Rossoneri is flink op de schop gegaan met het vertrek van Leonardo en de komst van Paolo Maldini en Zvonimir Boban. Daarnaast is het volgens verschillende Italiaanse media een kwestie van tijd voor Marco Giampaolo in het rood-zwarte deel van Milaan wordt aangesteld als de opvolger van de vertrokken Gennaro Gattuso. Ondertussen zit AC Milan niet stil op de transfermarkt.

In de komende dagen wordt eerst de komst van Rade Krunic afgerond. De Bosnische middenvelder komt voor een bedrag van acht miljoen over van Empoli en wordt dinsdag medisch gekeurd bij AC Milan. Na zijn komst gaan i Rossoneri het aantrekken van Pereiro onderzoeken. PSV nam de aanvallende middenvelder, die momenteel met Uruguay deelneemt aan de Copa América, in 2015 voor een bedrag van zeven miljoen over van Nacional. Totaal speelde Pereiro 146 wedstrijden voor de Eindhovenaren, waarin hij goed was voor 47 doelpunten en 21 assists. Dat hij ook afgelopen seizoen geen onbetwiste basisspeler was, heeft hem naar verluidt mede doen besluiten om zijn contract voorlopig niet te verlengen.


Poll

Zie jij Gastón Pereiro naar AC Milan vertrekken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

31 reacties (laatste reactie door dumbell)

20 Mio voor deze speler is natuurlijk volstrekt ongeloofwaardig. Los van de contractduur heeft hij nagenoeg niets gepresteerd. 10 Mio hooguit

18 juni 2019 om 08:15

@vvkbv

"20 Mio voor deze speler is natuurlijk volstrekt ongeloofwaardig. Los van de contractduur heeft hij nagenoeg niets gepresteerd. 10 Mio hooguit".

Het is heel simpel. Als je geen 20 miljoen vraagt, zal je het nooit krijgen ook. Het is dus gewoon onderhandelingsstrategie. Vraag je 10 miljoen, zal je uiteindelijk 5 tot 8 ontvangen, vraag je 20 miljoen, zal je bijna zeker boven de 10 uitkomen, desnoods met bonussen. Ik denk dat PSV op een bedrag van rond de 10 miljoen gokt en dus heeft de club het prima gedaan. Als het waar is, dat is natuurlijk nog de vraag. Tegen de tachtig procent van de transfergeruchten is uit de duim gezogen of van horen zeggen. Er zijn bijna geen wedstrijden meer en dus moeten de oplage en de clicks van de media op andere wijze op peil worden gehouden.

Overigens maakt de contractduur voor de kopende partij niet zoveel uit als vaak wordt gesuggereerd. Die kijkt uitsluitend naar de koopprijs en of hij dat er voor over heeft. Hij zal natuurlijk wel gebruik proberen maken van het feit dat het contract nog maar 1 jaar doorloopt om iets van de prijs af te krijgen.

18 juni 2019 om 09:04

Heel mooi verhaal, maar wat moet AC Milan in vredes naam met Pereiro? Ben het wel met je eens kwa transfer strategie!

18 juni 2019 om 09:33

Zullen we anders voor het keukentrapje die in de arena staat gewoon 120 miljoen betalen en voor elke PSV’er 2 mil?

18 juni 2019 om 10:56

Nou pereiro is mijns inziens toch ongeveer gelijkwaardig aan een labyad, en die zou niemand boven de 10 miljoen schatten dus wat je zegt over het keukentrapje is natuurlijk onzin

18 juni 2019 om 11:03

Pereiro gelijkwaardig aan Labyad? Hou toch op. Pereiro is veel beter en is een aantal keer als bepalende speler kampioen geworden in de eredivisie. Haalt dezelfde statistieken als een Neres waar jullie 90 miljoen voor vragen. Dan zeg ik niet dat hij even goed is maar Pereiro met een langer contract, kun je gewoon makkelijk 20 miljoen voor vragen. 1-jarig contract is misschien anders maar waarom niet? Als je dan uiteindelijk op 13-15 miljoen uitkomt is het prima.

18 juni 2019 om 11:38

Daarnaast schurk Pereiro tegen de basis van Uruguay aan. Met wat meer speeltijd zou hij zo een vaste waarde kunnen worden.

18 juni 2019 om 10:49

20 mln voor eenjarig contract kun je vraagtekens bij zetten, maar nooit iets gepresteerd.... dan hou maar op.

Hoe ga je 20 miljoen vragen voor een wisselspeler met een 1-jarig contract!? Zal wel iets rond de 7 tot 12 miljoen worden.

18 juni 2019 om 08:42

Wellicht wil PSv Pereiro helemaal niet kwijt en vragen ze daarom 20 miljoen...

Als ze de helft voor Pereiro krijgen hebben ze nog een werelddeal gesloten voor deze middelmatige speler met een 1-jarig contract.

18 juni 2019 om 08:55

We hebben niet eens nodig met Suso en Paqueta. Psv heeft voor Pereiro zelf 12 mil betaald dacht ik

18 juni 2019 om 09:17

7 miljoen.

18 juni 2019 om 14:44

Als hij niet in het team staat is hij vervangbaar. PSV kan het zich niet veroorloven om zo'n speler transfervrij te laten vertrekken. Reken maar dat ze hem willen verkopen.

20 miljoen is best veel geld voor een slaaptabletje , dat kan veel goedkoper. Kan best voetballen als hij zin heeft , maar dat is zelden tot nooit het geval. Elk bod boven de 10 direct accepteren.

Als we er uiteindelijk 15 miljoen aan over houden is dat heel fors. Vind hem wel een echte speler voor Milan. Gianluca di Marzio is wel een betrouwbare bron, dus hoop dat het waar is. Kunnen we de verdediging mooi op orde brengen. Stiekem hoop ik dat ze als middenvelder een poging wagen bij Hans Vanaken. Maargoed eerst de verdediging maar eens.

PSV heeft hierin niet echt een sterke onderhandelingspositie, dus ik verwacht dat ze rond de 10 miljoen ervoor zullen krijgen. Pereiro heeft aardige statistieken, zeker als je weet dat hij vaak als eerste gewisseld wordt of invalt. Maar voor een aanvallende middenvelder komt hij veel te weinig in het spel voor, en vraag me dus ook af wat ze bij AC Milan met hem willen.

Tuurlijk. Roepen dat je gaat meewerken aan een transfer, om vervolgens 20 miljoen te vragen voor een speler met nog 1 jaar contract, die nooit 100% het vertrouwen van de trainer heeft weten te winnen. Ik geloof er niks van dat PSV dit als vraagprijs hanteert. Doen ze dat wel, dan vrees ik dat hij nog een jaar in Eindhoven gaat zitten.

18 juni 2019 om 08:15

Om uiteindelijk rond de 10/15 te krijgen

18 juni 2019 om 09:34

Dan wachten ze wel 6 maanden om hem vervolgens een dikke tekenbonus te geven maar wel transfervrij, je gaat toch geen 15 miljoen betalen voor een bankzitter

PSV heeft meer verkoopgeruchten dan Ajax op het moment. Angelino, Dumfries, Lozano, Bergwijn, de Jong en nu Pereiro. Dadelijk gaan zij alle spelers kwijtraken en blijft Ajax nagenoeg intact.

On: Ik denk dat 7 a 8 mln een redelijke prijs is voor Pereiro, goede voetballer maar marktwaarde zal erg laag liggen omdat hij vaak geslachtofferd werd of niet speelde. Goed dat PSV een fors bedrag vraagt overigens, laat de buitenlandse clubs maar flink in de buidel tasten!

18 juni 2019 om 08:44

Dat is opzich ook niet gek als je 50 miljoen + vraagt voor een neres die in de competitie nou niet echt veel heeft gescoord of assists heeft geleverd of een vd beek 50+ vraagt wat opzich wel een goede speler is maar echt geen 50 waard en zo zijn er nog wel een paar. Bij Psv liggen de prijzen lager dus komen ook veel clubs op af.

18 juni 2019 om 08:53

Dat komt allemaal door de Champions League waarin Ajax goed heeft gepresteerd. Dit verdubbeld de transferwaarde omdat de clubs hebben gezien dat de Ajax spelers het goed hebben gedaan tegen Bayern Munchen, Benfica, Juventus en Real Madrid.

18 juni 2019 om 09:24

Nouja, ik vind 20 mln voor Pereiro best veel. Zeker als je ziet dat Sinkgraven (ook met een 1 jaar contract) voor 5 mln weggaat.
Pereiro is in mijn optiek niet perse een betere speler (heeft wel iets meer laten zien trouwens) Ik vind Sinkgraven gewoon onderschat.

Neres en van de Beek zijn in mijn optiek ook zeker geen 50 miljoen waard, maar ik zou ze niet kwijt willen.
Pereiro zou ik zelfs graag naar Ajax zien komen, vind het gewoon een goede voetballer.

Overigens je argumentatie is wel vreemd aangezien PSV voor zowel Bergwijn als Lozano tientallen miljoenen vraagt en Dumfries 28mln moet opleveren voor een rechtsback. Met Angelino heb je gewoon de pech dat die een terugkoopclausule heeft maar anders was het een linksback voor eenzelfde prijs als Taglaficio, de prijzen bij PSV liggen dan toch niet echt lager?

18 juni 2019 om 13:37

Ik snap wel dat Sinkgraven voor maar 5 miljoen is verkocht en Pereiro voor wellicht 15-20 miljoen verkocht wordt. Sinkgraven heeft de afgelopen twee jaar amper wedstrijden gespeeld in verband met zijn blessures (ik las iets van 16 wedstrijden). De jaren daarvoor heeft hij eigenlijk ook amper gespeeld omdat hij niet goed genoeg werd geacht door Frank de Boer. Alleen onder Bosz heeft hij zich laten zien en dit was maar één seizoen.

Pereiro speelt nu al vier seizoenen achter elkaar meer dan 25 wedstrijden per seizoen. Daarnaast heeft hij in al deze seizoenen ook elke keer minimaal 10 doelpunten gemaakt. Dat is toch hartstikke knap voor een speler die eigenlijk altijd tussen bank en basis zat?

Om het even in cijfers uit te drukken. Sinkgraven heeft de afgelopen vier seizoenen 67 wedstrijden gespeeld en 1 keer gescoord (over alle competities). Pereiro heeft in die tijd 143 wedstrijden gespeeld en 47 keer gescoord (over alle competities).

Ik denk dat op basis van die cijfers en het blessurerijke verleden van Sinkgraven wel duidelijk is waarom hij maar voor 5 miljoen is verkocht en PSV 20 miljoen vraagt voor Pereiro. Daarnaast gunt Ajax Sinkgraven deze transfer ook. Dit heeft de transferprijs ook wat doen zakken ga ik vanuit.

Ik snap niet dat er mensen zijn die zeggen dat PSV minder moet vragen voor Pereiro omdat dit niet realistisch is. Het is misschien niet terecht om dit bedrag te vragen voor een speler die een beetje tussen bank en basis in zweeft, maar het is ook eens tijd voor Nederlandse clubs om veel geld te vragen voor spelers. Hoe meer geld, hoe beter een team als PSV kan worden.

Ik zie het bijvoorbeeld ook onder topics van Ajax staan als men het heeft over Neres en Van de Beek. Ajax verlangt 70 miljoen voor Neres, maar volgens mede forum leden moet Ajax maar akkoord gaan met 40 miljoen, want dat is realistischer. Godzijdank dat de mensen hier geen technisch directeurs zijn.

Om te groeien heeft een club geld nodig en dat krijgt mijn mede dankzij transfers. Als PSV en Ajax dan besluiten om maar niet mee te gaan in het huidige transfergeweld en 'realistische' prijzen te vragen, dan zullen ze nog meer achterop raken en de aansluiting helemaal niet meer vinden.

Ja, voor jouw gevoel klopt 20 miljoen voor Pereiro misschien niet, maar ik ben blij dat PSV het vraagt. Uiteindelijk, zal zo'n transfersom toch uitkomen tussen 13-16 miljoen. Een prachtig bedrag voor een speler als Pereiro.

Als hij een goede Copa speelt moet een bedrag van tussen de 15 en 20 miljoen mogelijk zijn, anders wordt het een lastig verhaal. Zonde dat deze jongen uit zijn contract loopt, PSV is op deze manier hard op weg naar een elftal van het niveau Feyenoord/AZ. Van de namen die tot nu toe met PSV in verband worden gebracht word ik ook niet echt vrolijk.

18 juni 2019 om 09:02

Hoezo niet? Bruma van Leipzig lijkt mij anders wel een aardige speler voor PSV, Lyanco is blijkbaar ook een speler die best wel wat serie a teams willen hebben en Berghuis is de beste speler van Feyenoord(die zie ik liever ook niet komen). PSV heeft tot nu nog een goede centrale verdediger nodig, een linksback en een goede middenvelder dat zal zeker rond de 15-25 miljoen gaan kosten. PSV heeft ook aardig wat vervangers lopen die echt wel talentvol zijn met Piroe, Lammers, Ihattarren, Abouklahl, Gakpo en Malen kun je naar mijn mening het vertek van sommige spelers wel opvangen. Als Lozano en Bergwijn beide weggaan dan zou ik wel minimaal 1 aanvaller halen maar Malen kun je rustig de kans geven. Tot nu toe lijkt er 62 miljoen binnen te komen door Lozano en Angelino dus er moet ook echt wel wat geld zijn om een paar spelers te halen.

18 juni 2019 om 09:16

Lyanco en Bruma lijken mij inderdaad prima spelers, maar van Berghuis word ik absoluut niet vrolijk. Die jongen heeft nauwelijks restwaarde en komt internationaal gewoon te kort, een flinke downgrade ten opzichte van Lozano of Bergwijn. Je kunt er ook maar 1 type voetbal mee spelen, aangezien Berghuis de bal altijd in zijn voeten wil hebben en niet de pure snelheid en explosiviteit heeft die een buitenspeler van PSV in mijn ogen moet hebben. In de omschakeling heb je er dan ook barweinig aan. Verder heeft PSV zich gemeld bij Strootman (godzijdank wil hij niet) en zijn de enige namen die verder voorbij komen die van spelers die (voorlopig) te kort komen, zoals Van Drongelen en Palacios. Leuk voor de toekomst, maar prioriteit 1 is ni snel een elftal formeren wat kan overleven in de voorronde van de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1685 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Napoli2416
2.AC Milan2211
4.AS Roma157
5.Lazio145
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
F. TomoriVerdediger80
I. BennacerMiddenvelder80
A. SaelemaekersMiddenvelder80
S. TonaliMiddenvelder82
Rafael LeãoAanvaller83
A. RebićAanvaller81
M. MaignanKeeper70
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.

41 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 19 oktober
Manchester City verlangt een bedrag van tachtig miljoen euro voor Raheem Sterling. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren