‘Bazoer krijgt slecht nieuws en kan gewenste tweede kans vergeten’

Woensdag, 12 juni 2019 om

Riechedly Bazoer staat nog twee jaar onder contract bij VfL Wolfsburg, maar de kans lijkt klein dat de middenvelder het shirt van de Duitse club nog zal dragen. De vorig seizoen aan FC Utrecht verhuurde Bazoer heeft volgens de Wolfsburger Nachrichten namelijk te horen gekregen dat hij deze zomer uit mag kijken naar een nieuwe werkgever.

Wolfsburg betaalde Ajax tweeënhalf jaar geleden twaalf miljoen euro voor de zesvoudig international van het Nederlands elftal, maar Bazoer slaagde er in Duitsland nooit in om uit te groeien tot een vaste waarde. De middenvelder werd in de eerste helft van het afgelopen seizoen al uitgeleend aan FC Porto en FC Utrecht werd in de tweede seizoenshelft zijn werkgever.

Die Wölfe willen volgens de plaatselijke krant aankomende zomer een permanent vertrek van Bazoer bewerkstelligen en zijn naar verluidt bereid om hem voor een marktconform bod van de hand te doen. De 22-jarige speler zelf zou zijn club hebben laten weten dat hij graag wil vechten voor een nieuwe kans, maar de leiding van Wolfsburg lijkt niet van plan om hieraan mee te werken.

Bazoer kwam vooralsnog 27 keer in actie namens Wolfsburg. In dienst van FC Porto kwamen daar drie wedstrijden bij en in het afgelopen halfjaar speelde hij bovendien veertien duels in het shirt van FC Utrecht. De middenvelder werkte zich op tot een vaste waarde onder Dick Advocaat, al moest hij het beslissende tweeluik in de play-offs om Europees voetbal met Vitesse wegens blessureleed wel laten schieten.


Poll

Denk jij dat Riechedly Bazoer volgend seizoen opnieuw in de Eredivisie speelt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door jeron)

Ik heb redelijk wat wedstrijden van Bazoer gezien en hij viel mij altijd in positieve zin op. Toch vreemd dat hij in de voorbereiding geen kans krijgt bij Wolfsburg en nu al moet uitkijken naar een andere werkgever. Andere factoren spelen wellicht een rol?

12 juni 2019 om 11:16

Misschien omdatie t een beetje hoog in zn bol heeft en duitsers daar niet van houden?

12 juni 2019 om 13:10

Deze gast krijgt het mentaal niet op orde. Zijn instelling, manier van denken, zijn geestelijke toestand, hoe je ook wil noemen. Clubs willen dit soort figuren niet want ze verstoren een positieve dynamiek in de groep.

12 juni 2019 om 14:20

Zelfs Luis Suarez en Joey Barton hebben moeiteloos clubs gevonden, ondanks hun ernstig verstoorde gedrag op en buiten het veld.

Bazoer heeft misschien een handleiding, maar zo achterlijk / zwakzinnig als bijvoorbeeld Barton is hij in de verste verte niet. Hij is volgens mij ook niet iemand die de groepsdynamiek verstoord. Tenzij jij meer van die jongen weet en/of hem van dichtbij meemaakt.

Hij moet gewoon (weer) goed gaan voetballen. Dan tolereren en accepteren clubs je gedrag wel (zie Suarez).

12 juni 2019 om 14:55

Zijn echt hele andere gevallen. Suarez had gekke dingen maar die kwamen puur voort uit drang om te presteren. Barton deed eigenlijk op het veld zelf nooit gekke dingen en er zijn ook geen artikelen te vinden over dt hij te laat op trainingen zou komen etc.

Bazoer werkt, zo komt het over, puur voor eigen geluk. Dit werd mij vooral duidelijk bij de penalty die hij van Gustafson vroeg terwijl Dick Advocaat duidelijka an gaf dat niet te zien zitten. Als je niet in het team belang kan denken kan ik me goed voorstellen dat je een jongen er liever niet bij hebt.

Je kan veel zeggen over Suarez of over een Ibrahimovic. Maar qua teamwork worden ze juist altijd geprezen en zijn vaak bevriend met het hele elftal. (vaak, niet altijd)

12 juni 2019 om 16:00

Hahaha aahh, de Suarez die tot twee keer toe een tegenstander beet?
Dit had enkel en alleen te maken, omdat die jongen zo'n drang heeft om te presteren? Suarez die Evra racistisch bejegende, omdat die jongen zo ontzettend graag wil winnen? Suarez die z'n tegenstanders op maag stompjes trakteert, omdat hij er alles aan doet om niet te verliezen? Suarez die overtredingen veinst, omdat hij een enorm prestatiedrang heeft?

Uit bovenstaande voorbeelden blijkt dat die jongen het team belang hoog in het vaandel heeft staan, he? Hoeveel wedstrijden werd hij geschorst toen hij Otman Bakkal beet? Hoeveel wedstrijden kreeg hij voor zijn uitlatingen naar Evra?

Joey 'the thug' Barton. Joey Barton die in dezelfde wedstrijd met Carlos Tevez wilde vechten en Sergio Aguero op laffe wijze trapte (wat hem een rode kaart opleverde).
Barton die zijn tegenstander in de maag stompte.
Barton die een sigaret in het oog van zijn teamgenoot, ik dacht, Dabo uitdrukte.
Barton, die wellicht weliswaar niet te kwam op zijn trainingen (petje af!), maar dan wel weer tijdens de training op de vuist is gegaan met een (of meerdere) teamgeno(o)t(en).
Barton die een 15-jarige fan van Everton heeft aangevallen.
Barton die gearresteerd werd, omdat hij een taxichauffeur had aangevallen (en ik dacht diens auto had vernield).
Barton kreeg een directe rode kaart, omdat hij zijn tegenstander torpedeerde en dat was echt niet, omdat hij 0.02 seconden zijn tackle te laat had ingezet.

Dit heb ik uit mijn blote hoofd getypt. Als ik op Bing of Google ga zoeken naar Barton zijn fratsten, dan wordt het lijstje een lijst.

En dan struikel je over Bazoer, omdat hij een penalty wilde nemen die eigenlijk voor iemand anders bestemd was? Je weet niet wat de reden was, maar het is voor jou reden genoeg om te beweren dat hij het team belang hiermee ondermijnt of niet in het belang van zijn team kan denken. Haha, mooi dit.

12 juni 2019 om 17:42

Ik vind überhaupt dat Suarez hier niet in thuishoort, enige min puntje waar hij de club en teamgenoten bij benadeelt is de schorsingen, maar ik zou heel blij zijn met een Suarez in mijn team, die continue de limieten opzoekt/overschrijdt bij de tegenstanders. De andere zijn persoonlijk bezig met teamgenoten te ondermijnen en fysiek aan te pakken. Dat lijkt mij veel erger

Zo wat heeft hij zijn mogelijkheden vernkt zeg. Zoveel potentie, maar steeg naar z'n bol. Daar zijn wij met z'n allen en de media mede verantwoordelijk voor. Wat een walgelijke generatie hadden we toch met bazoer, gudelj, kishna etc rond die tijd. Ben blij dat die periode ver achter ons ligt

12 juni 2019 om 10:42

Ik denk dat de potentie van Bazoer wel meeviel. Als hij echt zo'n super talent was met veel kwaliteiten, was hij al lang bij een topclub en speelde hij niet bij Utrecht.

12 juni 2019 om 12:29

Hij had ruim voldoende talent om een hele goede dragende speler te worden, een stuk beter dan Schöne bv. Maar inderdaad niet genoeg talent om als grote jongen op 10 de wedstrijd te domineren, puur op techniek en inzicht. En volgens mij had ie dat laatste wel in zijn hoofd.

12 juni 2019 om 13:13

Bazoer zal hier wel van balen maar dit hoeft niet per sé slecht te zijn! Het leven is vallen en opstaan. Er leiden meer wegen naar Rome. Niet iedereen heet Frenkie of Matthijs. Hij is pas 22 en de voetbalwereld ligt aan zijn voeten. Hij moet zorgen dat hij veel gaat spelen en hij moet niet te snel willen gaan. Probeer bij Utrecht te blijven.. Belangrijk zijn, Europees voetballen.. Een volgende stap dient zich vanzelf wel weer aan. Stabiel leven en veel vlieguren maken moet prioriteit zijn en vooral niet naast zijn schoenen lopen. Dan komt hij er echt wel weer.

12 juni 2019 om 10:45

Walgelijk? Das ook wat overtrokken, bij zo'n beschrijving zou je denken dat die spelers een bank hebben beroofd.

Het is wel idd een tegenvallende generatie. Al denk ik dat Bazoer nog wel het talent heeft om iets van zijn cariere te maken. Hij zal dan de lijn vd de laatste wedstrijden bij Utrecht moeten doortrekken.

12 juni 2019 om 10:52

Wanneer zijn dan die laatste wedstrijden bij Utrecht? Het seizoen is al afgelopen, he? Dan zou Bazoer nog 1 seizoen bij Utrecht moeten spelen.

12 juni 2019 om 10:59

Ik denk dat hij bedoelt: de lijn van de laatste wedstrijden die hij bij Utrecht heeft gespeelt moet hij volgend seizoen doortrekken, al dan niet bij Utrecht.

12 juni 2019 om 11:42

Precies, dat bedoelde ik. Advocaat was redelijk positief over Bazoer. Ik denk ook dat hem, mits hij zijn schouders eronder zet, nog mooie dingen te wachten staan. Kijk bijv. naar een De Roon die na al jaren gespeeld te hebben nu vast wordt opgeroepen bij Oranje.

Echter de nieuwe Vieira, zoals werd voorspeld, dat zal hij niet meer halen.

12 juni 2019 om 10:55

Tja, je ziet het met Bazoer, El Ghazi, Riedewald, Kishna en in iets mindere mate Tete. Ik zeg absoluut niet dat ze wel wereldtop waren geworden als ze nog 1 of 2 jaar bij Ajax bleven, maar van dit rijtje is de enige die er nog iets van bakt Tete. El Ghazi lijkt er toch ook weer een beetje bovenop te komen nu.

Misschien moeten talenten zich toch iets vaker realiseren dat ze nog beter 1 a 2 jaar op de plek kunnen blijven waar ze op dat moment goed presteren om dan de stap te maken. Riedewald red het nog niet eens bij Crystal Palace.

12 juni 2019 om 11:03

Van riedewald kan ik het echt wel begrijpen hoor. Hij kwam volgens mij toen de boer coach was, dus verwachte waarschijnlijk dat hij hem wel op zou stellen. Dat de boer er zo snel uit vliegt kan hij ook niet verwachten. Kishna is nu vaker geblesseerd dan fit, dus dat hij voor het geld koos is achteraf een slimme keuze geweest vind ik. De meeste van deze spelers werden toch ook verkocht in de periode van peter bosz, toen op geen van deze spelers vast beroep werd gedaan?

12 juni 2019 om 11:04

Alleen werden ze bij Ajax aan de kant gezet door Bosz volgens mij. Van op de bank zitten bij Ajax waren ze ook niet beter geworden. En wellicht heeft Bosz gewoon gelijk gehad om ze op de bank te zetten. Maar dan zijn ze gewoon niet goed genoeg geweest. En dan kun je wel bij Ajax blijven, maar daar schiet je dan ook niet zo heel veel mee op. Kishna heeft natuurlijk ook heel veel pech gehad met blessures, maar de overige zullen wel gewoon wat kwaliteit missen.

12 juni 2019 om 11:30

Je kunt wat zeggen voor beiden. Het is ook niet zo dat Bosz ze absoluut geen enkele kans zou gaan geven. Maar deze broekies verwachtte kennelijk na 1 goede wedstrijd wel dat ze direct onomstreden zijn. Helaas pindakaas dus.

12 juni 2019 om 12:23

'maar deze broekies verwachtte kennelijk na 1 goede wedstrijd wel dat ze direct onomstreden zijn.'

Dat jonge voetballers met deze mindset rondlopen kan ik ergens heel goed begrijpen. Ik kan mij herinneren hoe met name Bazoer als jonge broekie werd geprezen. Hij werd kampioen met Ajax. Hij kreeg een uitnodiging voor het Nederlands elftal. Hij was, volgens velen, in de wieg gelegd voor de (absolute) top.

Tieners die wekelijks in de Eredivisie spelen, bij wie het voor de wind gaat, die wekelijks te horen krijgen of lezen hoe goed ze al zijn, gaan een bepaalde houding krijgen. Op het moment dat zij op de bank terechtkomen, krijgen sommigen een mentale knauw, want alles ging ze zo eenvoudig af. Ze hebben nooit die mentale weerbaarheid opgebouwd (en dat is op die leeftijd ook helemaal niet zo raar).

En als zij bij hun huidige club niet aan spelen toekomen, dan gaan ze toch ergens anders naartoe? Want ze zijn gewild. Dat weet de club waar zij spelen. Dat weet zijn zaakwaarnemer en dat weet de speler zelf. Vroeger werden spelers zelfs op verkapte wijze door louche zaakwaarnemers (en clubs uit het buitenland) bang gemaakt door te stellen dat, als zij in de (absolute) top terecht willen komen, zij vroegtijdig de Nederlandse competitive moeten verlaten. In bepaalde buitenlandse competities word je groot. In Nederland blijf je klein.

12 juni 2019 om 12:35

Daar moet je dan wel bij zeggen dat geen van die spelers echt door de voordeur, als dragende basiskracht, is weg gegaan. Allemaal zijn ze volgens mij weg gegaan op het moment dat ze niet meer in de basis stonden. Dus ik weet niet of het bijvoorbeeld voor spelers als De Ligt en De Jong hetzelfde is. Er zijn ook zat voorbeelden van gevallen van spelers die het juist wel gered hebben trouwens, zoals Milik en Sanchez.

12 juni 2019 om 10:55

Kun je onderbouwen waarom Ajax zo'n walgelijke generatie had?

Wat maakte een jongen als Bazoer of Gudelj walgelijk? Of Ricardo? Vooral naar Ricardo ben ik benieuwd.

12 juni 2019 om 13:34

Ja een walgelijke lichting.....hoef je niet te onderbouwen met je kijk mij nou het goed doen....waarom altijd alles onderbouwen.....het zijn en blijfen gewoon geto figuren...nou dat lijkt me toch duidelijk kerel

12 juni 2019 om 15:10

Natuurlijk moet je bepaalde uitspraken onderbouwen. Hij noemt ze 'walgelijk'. Op basis waarvan? Jij noemt het 'gettofiguren' (ik heb er maar een 't' aan toegevoegd). Op basis waarvan doe jij dat?

12 juni 2019 om 15:32

'ja een walgelijke lichting…. het zijn en blijfen gewoon geto figuren...nou dat lijkt me toch duidelijk kerel'

Walgelijke lichting op basis waarvan? Wat hebben zij op hun kerfstok staan dat hen walgelijk maakt? Ghetto figuren? Op basis waarvan? Ik mis onderbouwing, want dat is mij onduidelijk.

'hoef je niet te onderbouwen'
'waarom altijd alles onderbouwen?'

Haha, als ik het aantal punten van jou kijk, dan zie ik dat jij een hardleerse knul bent.

12 juni 2019 om 12:27

Je mag nog wel even uitleggen hoezo "wij met z'n allen en de media" er verantwoordelijk voor zijn dat het hem naar zijn bol steeg. En hoe je dan verklaart waarom dat bijvoorbeeld bij een Frenkie, De Ligt, Promes, Dolberg of Bergwijn etc. niet gebeurd is. Zou het misschien ook iets met Bazoer zelf te maken hebben?

Ik hoop voor hem dat hij op een zeker moment een switch kan maken en het maximale uit zij kwaliteiten te halen. Is bijvoorbeeld echt wel beter dan Hendrik of Rosario. Ben benieuwd welke stap hij gaat maken zou me niks verbazen als hij naar Turkije of iets dergelijks gaat.

Wat is marktconform voor Bazoer? Zou er goed aan doen om naar een Nederlandse club te gaan maar wie wil kan en wil hem vanuit Nederland kopen. Belangrijk dat hij naar een club gaat waar hij veel aan spelen toekomt.

12 juni 2019 om 10:44

@utrecht19, ik vrees dat er geen enkele Eredivisieclub is die een transfersom gaat betalen welke maar enigszins in de buurt ligt van het forse bedrag dat Vfl Wolfsburg twee jaar geleden aan Ajax voor Riechedley Bazoer betaalde. Dat zal dus wel weer op een verhuurperiode voor Bazoer uitdraaien.

12 juni 2019 om 10:49

AZ?

12 juni 2019 om 10:58

Hij moet denk ik wel een paar miljoentjes kosten, de meeste eredivisieclubs kunnen of dat niet betalen of het is een veel te grote gok om hem binnen te halen voor zoveel miljoen. Ajax en PSV zijn de enige 2 denk ik die het makkelijk kunnen betalen, maar denk niet dat zij geinteresseerd zullen zijn in Bazoer

12 juni 2019 om 11:00

@utrecht19, ik denk dat Wolfsburg al blij mag zijn met 4 à 5 miljoen, maar verwacht dat ze sowieso nog gaan proberen er 8 miljoen er uit te halen (75% van zijn transfersom - de loonkosten waarvoor hij die 2,5 jaar dienst op de loonlijst stond).

Achteraf is het makkelijk praten, maar met 12 miljoen heeft Ajax er dan nog een leuk bedrag aan overgehouden zeg.

Voor die jongen desondanks te hopen dat hij een aardige volgende stap kan zetten. De subtop van Nederland is misschien zo gek nog niet.

12 juni 2019 om 10:40

Ajax had gemakkelijk 50 miljoen euro kunnen verdienen als ze Bazoer verkochten aan Napoli.

12 juni 2019 om 11:00

Het is maar de vraag of dat een echt bod was, zoals ook Dolberg voor 50 miljoen naar Monaco kon..

12 juni 2019 om 11:07

Dat geloof je zelf toch niet echt he zermatt? Als napoli in die tijd 50 mil had geboden had ajax hem echt wel meteen laten gaan.

Tja het is ook geen dragende speler. Wel heel erg talentvol, maar weinig constant. Hij had geloof ik éã©n wedstrijd waarin hij het verschil maakte met 2 afstandsschoten. Maar het blijft meer een showpaard dan een werkpaard en ook geen echte teamspeler (zie ook penaltymoment met Gustafsson en woorden Porto coach). In de finales van de playoffs werd hij dan ook totaal niet gemist. Ik vond zowel hem als Kramer geen spelers die FC Utrecht naar een hoger niveau konden brengen. Dat mag je gezien zijn talent bij een club als Utrecht wel verwachten. Bij Wolfsburg wordt normaal gesproken veel meer verwacht dus daar heeft hij niks te zoeken.

Wellicht kan zijn zaakwaarnemer(dacht zijn broer) hem aan een club verhuren die gepromoveerd zijn naar de Bundesliga.

Dit lijkt mij beter voor hem. Gewoon de deur zonder al teveel bombarie sluiten en opzoek gaan naar een mooi nieuw avontuur waar hij veel speeltijd weet 'af te dwingen'.

Is het niet zo dat Feyenoord interesse in hem heeft? Althans dat heb ik ergens gelezen een tijd terug.

Wellicht dus interessant voor Feyenoord? Weet niet wat hij moet kosten (marktconform?).
En wat zijn salariseisen zijn?

12 juni 2019 om 11:01

Met Fer en Bazoer heb je wel een berg power op het middenveld

12 juni 2019 om 11:15

Fer? Laten we De Guzman ook vragen en misschien heeft Wijnaldum ook wel zin om terug te keren..

12 juni 2019 om 11:26

Ik denk dat Fer, mits blessurevrij, helemaal niet zo'n gek idee zal zijn.
Ik weet niet hoe De Guzman over een eventuele terugkeer denkt, maar Feyenoord weet dat Wijnaldum op dit moment off limits is.

Neem paar stappen terug om vervolgens paar stappen vooruit te doen. Deze jongen heeft continuïteit en vertrouwen nodig. Was al snel bij Ajax een basisspeler geworden op hele jonge leeftijd. Daarna mocht hij een lange tijd niet spelen, omdat hij niet goed presteerde. Vervolgens mij Wolfsburg ook niet aan te pas gekomen. Kan me voorstellen, dat hij nu succes moet ervaren en dat kan prima bij een mindere team.

Psv breng nieuwe leven voor deze jonge

12 juni 2019 om 11:08

Denk niet dat PSV hem terug gaat nemen. Is denk ik niet slechter dan Rosario en Hendrikx. Maar dan zou je die spelers dus moeten verkopen om Bazoer te halen. Ik denk dat hij ook te duur zal zijn. Dan kun je net zo goed de spelers houden die er nu zijn. En de manier waarop hij bij PSV is weg gegaan zegt natuurlijk ook voldoende. Dan haal je zo'n speler niet snel meer terug. Hij dacht het bij Ajax beter te krijgen. Vooral zijn salaris denk ik dan. Daar niet echt doorgebroken, naar Wolfsburg, daar mislukt. Mislukt in Portugal en enigszins opgekrabbeld in Utrecht. Nee dat gaat hem niet worden.

12 juni 2019 om 11:53

De belangrijkste oorzaak dat hij bij Psv wegging is dar hij om zijn broer van de straat te halen overstapte naar Forza. Die wilden geen zaken met Psv doen ondanks dat Bazoer al zo goed als rond was met zijn vorige zaakwaarnemer.

12 juni 2019 om 12:07

Nou kan niet zeggen dat zijn broer het heel goed gedaan heeft voor hem.

12 juni 2019 om 12:31

Niemand van PSV wilt hem en terecht. Die man heeft zijn kans verspeeld door te vertrekken bij de club die hem heeft opgeleid.

12 juni 2019 om 12:57

Dat is supporterslogica, redenerend vanuit de onderbuik.
Zo wordt er echt niet gedacht bij de mensen die zakelijke beslissingen moeten nemen.
Desalniettemin zou het mij ook verbazen als PSV interesse zou tonen.

Als Feyenoord een beetje creativiteit wilt zou ik toch een balletje opgooien om Bazoer aan te trekken. Met hun budget zullen ze weinig keuze hebben.

12 juni 2019 om 11:48

Zoveel creativiteit haal je met Bazoer niet binnen hoor. Hij had beter verdediger kunnen blijven. Had hij veel meer uit zijn carrière kunnen halen..

Berghuis en Vilhena weg Bazour en Fer en Burger erin. Rechtsbuiten intern oplossen

12 juni 2019 om 12:34

Hoe wil je dat intern oplossen? Heb je alleen nog Larsson en Siniestera voor de vleugels. Moet minimaal nog één directe versterking komen bij een vertrek van Berghuis.

12 juni 2019 om 16:41

Zou dan Toornstra richting rechterkant doen
Kokcu aanvallende mid

Larsson links buiten en Hansson back up

Zal financieel wel onmogelijk zijn maar wat zou het geweldig zijn als Bazoer voor het sportieve plaatje naar Utrecht komt, terug naar zijn stadje en familie. Hij is immers pas 22 en heeft nog tijd zat. 1 à 2 jaartjes jezelf in de kijker spelen en daarna weer hoger op. Maher gelooft er ook in

Mits niet te duur, zou Bazoer een aanwinst kunnen zijn voor een club als b.v. AZ.

Bazoer lijkt me nog wel wat kunnen toevoegen aan AZ. Hij heeft kracht en kan een goal maken. AZ heeft een leuke jonge ploeg en volgens mij hebben de meeste jongens een goede mentaliteit. Volgens mij is mentaliteit een beetje het probleem van Bazoer, dus daar zal hij dan wel aan moeten werken. Voor de absolute top komt hij tekort, maar ik wil hem nog niet definitief afschrijven. Zelfde geldt overigens voor Riedewald en Tete.

Ondanks alle negativiteit om deze jongen zou het nog steeds een aanwinst zijn voor bijna elke ED club. Hopelijk maakt hij een goede keuze en gaat naar een club waar hij wordt gehaald voor de basis, hij is nog jong genoeg om een leuke carriere als voetballer te hebben. De keuze die hij deze zomer maakt is wel erg belangrijk.

Feyenoord of Vitesse word wakker

12 juni 2019 om 14:54

Feyenoord en Vitesse hebben niet de financiële mogelijkheden om Bazoer te kopen.

Als er geen koper komt en Bazoer nog een jaar verhuurd wordt, zal zijn voorkeur waarschijnlijk uitgaan naar FC Utrecht. Het is een Utrechtse jongen.

Toch gek dat deze jongen de inzet was van die enorme rel tussen PSV en Ajax toendertijd, het grootste talent van zijn generatie leek het op dat moment, PSV deed er alles aan hem te behouden en Ajax alles om het binnen te halen. Achteraf gezien een hoop verspilde moeite geweest allemaal, naast de 12 miljoen die hij heeft opgebracht dan.

Hij mag van mij terug komen naar PSV maar dan moet hij zijn plek wel accepteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VfL Wolfsburg

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
M. ArnoldMiddenvelder131
J. GuilavoguiMiddenvelder130
W. WeghorstAanvaller137
T. SagederUnknown
E. SözerUnknown
João VictorAanvaller121
F. KlausMiddenvelder110
Voor de complete selectie: Clubpagina VfL Wolfsburg.

102 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Vitesse 13 2 4 1
2018/2019 Porto II 2 0 1 0
2018/2019 FC Utrecht 14 3 2 1
2017/2018 VfL Wolfsburg 13 0 2 0
2016/2017 VfL Wolfsburg 12 0 5 0
Laatste voetbalnieuws

‘Oosting gooit het roer om bij Vitesse en verkiest bankzitter boven Honda’

Joseph Oosting gooit het roer als interim-trainer van Vitesse om. De opvolger van de opgestapte Leonid Slutky kiest voor een compleet andere tactiek en dat gaat ten koste van de basisplaats...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 6 december
Ousmane Dembélé houdt alle opties open. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren