Update: Mattijs Manders laat ADO achter zich en tekent bij Eredivisie CV

Dinsdag, 21 mei 2019 om

ADO Den Haag moet op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Mattijs Manders is namelijk voorgedragen als algemeen directeur van de Eredivisie CV. De Raad van Commissarissen ziet in hem de geschikte opvolger van Jacco Swart. De vijftigjarige Manders is sinds 2016 directeur bij ADO en gaat naar verwachting per 1 juli aan de slag bij de Eredivisie CV.

“Na drie jaar bij deze fantastische club te hebben gewerkt, wordt mij de kans geboden om met de Eredivisie CV een volgende fase in te gaan”, laat Manders weten op de clubwebsite van ADO Den Haag. “Er liggen veel interessante vraagstukken bij de ECV en dat zorgt voor een mooie uitdaging, die ik graag aanga. Ik kijk terug op een schitterende periode bij ADO.”

Manders laat ADO Den Haag met een goed gevoel achter. “Sportief hebben we drie prima jaren achter de rug en financieel en organisatorisch gezien staan we waar we op dit moment graag wilden staan”, legt hij uit. “Dat neemt niet weg dat ik ADO oprecht ga missen. De club blijft voor altijd in mijn hart zitten.”

John Jaakke is voorzitter van de RvC van de Eredivisie CV en hij is ervan overtuigd dat Manders de juiste persoon is om Swart op te volgen. “Hij is stevig en scherp, maar weet ook te verbinden”, zegt John jaakke, voorzitter van de RvC van de Eredivisie. “Bij ADO heeft hij moeilijke en spannende momenten meegemaakt, waarbij hij soms uitzonderlijke stappen heeft gezet en moeten zetten. Mattijs heeft ook ruime kennis en ervaring opgedaan buiten de voetballerij, hetgeen zijn blik en oordeel verbreedt en verdiept.”

Update 21 mei 09.48 uur – Mattijs Manders laat ADO achter zich en tekent bij Eredivisie CV
Mattijs Manders is maandag benoemd tot algemeen directeur van de Eredivisie CV, zo meldt ADO Den Haag dinsdagochtend via de officiële kanalen. De vijftigjarige algemeen directeur van de residentieclub begint per 1 juli aan zijn nieuwe klus. Manders is de opvolger van Jacco Swart, die Managing Director van de European Leagues wordt.Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door voetballer 2)

Het Graydon mannetje maakt promotie. Heeft bij ADO toch rust in de tent weten te krijgen na alle Wang perikelen. Ben benieuwd of hij ook geschikt is voor deze functie.

16 mei 2019 om 14:35

Van raaskallen aan de bar naar algemeen directeurschap van de eredivisie. Knappe prestatie van deze man

16 mei 2019 om 15:23

Ik had het leuker gevonden als je Wangtoestanden had gezegd On: Heeft Ado toch redelijk stabiel in de eredivisie gehouden met als Gouden greep El Khayati. Ben benieuwd hoe die het gaat doen als Eredivisie CV.

16 mei 2019 om 15:49

Manders heb ik opzich ook nog nooit wat goeds of iets heels slechts zien doen. Dit jaar hadden we ook echt een bagger elftal geluk dat we nog zo hoog geã«indigd zijn. Ook beetje pech gehad met transfers zoals kishna altijd geblesseerd en necid die enorm teleurstelde. Volgend jaar gaat necid weg en Becker transfervrij hooi is overduidelijk niet goed genoeg en falkenburg kan je ook niet altijd op bouwen mocht die blijven dus je moet een heel nieuwe aanval gaan kopen, middenveld gaat el Khayati waarschijnlijk weg immers praat nog steeds over het buitenland. Verdediging moet ook echt versterkt worden kanon kan ook zomaar weg zijn en beugelsdijk ja heeft leuke momenten maar kost je ook vaak punten. Zwinkels is inmiddels al 45 geloof ik dus eeb nieuwe keeper zou ook wel leuk zijn. Degene die nieuwe directeur bij ado word gaat een ieder geval een hoop te doen krijgen.

22 mei 2019 om 06:47

Necid ligt nog een jaar vast. Beugelsdijk doet het gewoon prima... sterker nog bij zijn aanwezigheid wint Den Haag meestal wedstrijden en dat zegt ook wel wat. Zwinkels kan prima nog.een jaartje mee en daarachter heb je Indy Groothuizen die zeker wel over voldoende talent beschikt om 1e doelman te worden. Falkenburg kan je nog prima gebruiken en zeker als bankzitter die nooit zeurt. Het is lang niet zo negatief zoals jij het hier weergeeft!

Stevig, scherp en weet te verbinden. Wat een heerlijk lege woorden weer... Wel jammer dat de Eredivisie CV een club van een goed presterende (als ik het zo lees) bestuurder "beroofd".

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Dinsdag 12 november
Tottenham Hotspur komt in januari met een bod van tussen de vijftig en zestig miljoen euro op Lorenzo Pellegrini. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren