‘Ik geloof helemaal niets van dat bod van twaalf miljoen euro op St. Juste’

Maandag, 18 maart 2019 om 21:26Dominic Mostert

Jan Everse gelooft niet dat Feyenoord in januari daadwerkelijk een bod van twaalf miljoen euro op Jeremiah St. Juste heeft geweigerd. Technisch directeur Martin van Geel deed die bewering zondag bij De Tafel van Kees, zonder bekend te maken welke club het bod uitbracht. Als het bod daadwerkelijk is uitgebracht, snapt Everse niet waarom Feyenoord 'nee' zei.

"Als je dat niet accepteert, ben je niet geschikt voor die functie", concludeert de voormalig linksback van Feyenoord bij RTV Rijnmond. "Wat denkt hij dan voor St. Juste te krijgen? Net zoveel als Ajax voor Davinson Sánchez heeft gekregen: ruim veertig miljoen euro? Dat krijg je als Feyenoord niet. Feyenoord krijgt nooit de Ajax-prijzen."

"Ik geloof helemaal niets van dat bod", voegt de clubloze trainer eraan toe. "Ik geloof niet dat er twaalf miljoen geboden is. Misschien heeft er een keer een zaakwaarnemer gezegd dat Zenit Sint-Petersburg twaalf miljoen euro over heeft voor een back en heeft hij gevraagd of St. Juste misschien een mogelijkheid is. Maar nee zeggen tegen een concreet bod van twaalf miljoen? Tja..."

In het praatprogramma FC Rijnmond van de regionale zender zegt verslaggever Dennis van Eersel overigens dat Van Geel niet op de schopstoel zit. Ondanks dat er vanuit de achterban kritiek klinkt op het functioneren van de directeur, wordt hij intern 'heel erg' gesteund. Desondanks volgt de Raad van Commissarissen de kritiek wel en zou de situatie onhoudbaar kunnen worden, als de kritiek 'overslaat binnen de club'. "Je weet hoe het werkt in de voetballerij. Dan wordt het iets wat niet te keren en tegen te houden is."


Poll

Deel je de scepsis van Jan Everse?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

22 reacties (laatste reactie door wisconsin)

Zou alleen een Turkse club kunnen zijn geweest verwacht ik.

18 maart 2019 om 21:35

Waarom zou je 12 miljoen bieden als club voor St Juste, als je weet dat je hem voor de helft ook meekrijgt? Dat neem ik in ieder geval aan, want hij heeft weinig mensen kunnen overtugen en dan heb je je investering in ieder geval eruit.

18 maart 2019 om 21:57

Ik weet nog dat in januari werd gemeld door verschillende media dat Zenit over de 10 miljoen voor hem had geboden. Ik denk dus dat het deze club geweest zal zijn.

Ik denk dat hij gelijk heeft. 12 miljoen is echt veel geld. Dat hadden de normaal gesproken echt wel geaccepteerd.

Nou dat heeft Jan Everse dan helemaal precies goed gezien...Een verhaal voor de buhne,om te laten zien hoe goed je bezig bent . ..

18 maart 2019 om 21:36

Als ik eerlijk moet zeggen geloof ik er ook helemaal niets van. Zelfde verhaal als die Dolberg en 50 mil. Geloof er gewoon helemaal niets van.

18 maart 2019 om 21:46

Het verhaal van Dolberg was in ieder geval een stuk geloofwaardiger. Dolberg was 18/19 jaar, liep 1/1,5 in Nederland, vaste spits van Ajax en speelde een aantal fantastische wedstrijden in de EL. Ook zat toen, terecht, de hele Europese top voor hem op de tribune. Dat er toen een club geweest zou zijn die 40-45 miljoen voor hem zou willen neerleggen kijk ik niet van op. Dolberg in de huidige vorm mag je blij zijn met 20-25 miljoen

St Juste is natuurlijk een totaal ander verhaal. Ik had ook het idee dat dat verhaal van St Juste niet helemaal waar was. Natuurlijk ook makkelijk gezegd, want die controleert het? Ik vind dat je als technisch directeur dit soort verhalen niet hard wil/kan maken dat je er ook niet over moet beginnen om een punt te maken. In ieder geval zet hij zichzelf niet goed om te kaart met deze uitspraak. 12 miljoen op St Juste weigeren.

18 maart 2019 om 22:19

Rugu,

Helemaal mee eens. Werkt totaal averechts deze uitspraak van Van Gee die zichzelf hier een brevet van onvermogen afgeeft. Met 12 miljoen moet er door een knappe technisch directeur toch een prima vervanger, plus een bak geld over moeten blijven om op de bank te zetten? Zeker als je als technisch directeur alle wedstrijden bekijkt van die jongens. Dan moet je op waarde kunnen schatten dat dat bod een nu of nooit situatie is waar je je in bevind. Als je dan niet toehapt ben je niet geschikt voor je functie.

18 maart 2019 om 22:14

Henkiesz, Ik denk dat de bühne juist denkt dat je niet goed bezig bent wanneer je st Juste niet verkoopt voor 12 miljoen euro. Persoonlijk denk ik dat Feyenoord prima in staat moet zijn om een speler van hetzelfde kaliber als St Juste zelf op te leiden. Hetzelfde geld voor jongens als Larsson en Amrabat. Vroeger trokken ze die jongens zo uit de opleiding. Tegenwoordig worden ze gekocht voor veel geld. Erg zonde.

Na zn bitterballen affaire en Veltman breek je been uitspraak kunnen we Everse toch zelf niet serieus nemen? Wie blijft zo iemand een podium geven?

18 maart 2019 om 21:48

Dat een bid van 12 miljoen is afgewezen lijkt me totale quatsch. Absoluut onverantwoord om zulke bedragen te weigeren

19 maart 2019 om 00:53

Heb jij nog nooit een uitspraak gedaan waarvan je denkt dat kon echt niet? Iedereeen heeft wel eens een rare uitspraak gedaan en om hem daar nou op af te rekenen. Ik kan me de uitspraak ook niet 1,2,3 voor de geest halen en deze lag wel genuanceerder dan je nu doet voorkomen volgens mij. Verder zegt hij toch niet veel geks hier? Het interview met Van Geel was ronduit stuitend.

Als dat echt waar is graaft van Geel zijn eigen graf toch als hij er zelf mee aan komt, toch? Wetende dat dit een zware misvatting was hem niet te verkopen, maar er dan zelf mee naar de media lopen, vrij dom volgens mij.

Mensen wees gerust. Is uiteraard gewoon een taalbarrière. Slecht ontvangst aan de telefoon en gebrekkig Engels, dan krijg je dit. De prijs was in Roebels en dan houd je toch een stuk minder over, namelijk een kleine 165.000 euro. Dus gewoon goed gehandeld van Van Geel, want St juste is wel iets meer waard.

18 maart 2019 om 22:57

Haha, mooi verhaal. Hulde!

18 maart 2019 om 22:34

Iedere keer dat ik die naam van die clown hoor in een situatie waarbij t over voetbal gaat heb ik een gevoel van onwerkelijkheid. Zo'n ongelooflijke jandoedel als directeur kom op he. Van Geel is een idioot, die leeft in een andere wereld. Ik ga ervan uit dat t bod gewoon netjes geweigerd is.

Hij was de komma vergeten........ Het was 1,2 miljoen.

Of hij liegt 'grof gezegd ff', of hij heeft de deal werkelijk niet aangenomen en is dus volkomen ongeschikt voor deze functie. Maar door aan deze 2 punten alleen al te denken, komt bij hem negatief over. Hij moet maar zelf weten wat hij doet. Gelukkig heeft die van mij net bijgetekent.

het bod schijnt van Zenit te zijn geweest maar Koning Kapitaalsvernietiging Van Geel denkt dat hij meer waard gaat worden. nou, laten we het maar hopen dan

Vaak worden dit soort onderhandelingen eerst door tussenpersonen gedaan. Kan toch gewoon zijn dat men daar bij Feyenoord geen goed gevoel bij had?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger343
J. ToornstraMiddenvelder338
S. BerghuisAanvaller3319
B. LinssenAanvaller309
N. JørgensenAanvaller255
L. SinisterraAanvaller224
N. MarsmanKeeper210
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

16 fans
Verdediger, 24 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 15 juni
Chelsea geeft de komst van Achraf Hakimi zeker niet op. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren