Ricardo Kishna glundert: ‘Ik zal echt nog wel trappen krijgen’

Woensdag, 30 januari 2019 om

Ricardo Kishna is op de weg terug. De 24-jarige aanvaller raakte vijfhonderd dagen geleden geblesseerd aan zijn knie en moest sindsdien revalideren. Kishna maakte maandag zijn rentree bij de beloften van ADO Den Haag bij de wedstrijd tegen Jong Willem II. De huurling van Lazio is dolblij dat hij zich weer heeft mogen tonen op het veld.

“Ik wil natuurlijk zo snel mogelijk bij het eerste spelen. Voor mijn gevoel kan het nu niet snel genoeg gaan. Ik wil heel graag”, zegt Kishna, geciteerd door het Algemeen Dagblad. “Nu komt het leuke gedeelte, dat ik weer wedstrijden kan gaan spelen. De zwaardere stappen in de revalidatie zijn de momenten dat het even wat minder gaat, maar ik mocht van mezelf niet opgeven.”

“Wat moest ik anders? Ik ben voetballer en liefhebber, ik wil heel graag dat veld op”, aldus Kishna, die merkt dat ADO voorzichtig met hem is. “Ik begrijp ook wel dat ze niet het gevoel willen hebben dat zij het hebben gedaan als er iets gebeurt. Ik zal echt nog wel trappen krijgen, maar ga de duels niet uit de weg. Gaat het mis dan gaat het mis, maar liever niet natuurlijk.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door constant kante)

Ik dacht echt dat deze jongen uit de gratie van de trainer was geraakt. Ben benieuwd op welke wijze hij gaat terugkeren.

30 januari 2019 om 08:25

Met een gescheurde kruisband en anderhalf jaar revalidatie raak je vrij snel uit de gratie natuurlijk.

2x zo ongelofelijk zwaar geblesseerd.
Benieuwd of hij ooit nog richting zijn potentie komt als voetballer.

Tot die tijd het slimste om geen def. transfer te maken.
Goed salaris van lazio opstrijken en daarna verder kijken.

30 januari 2019 om 09:10

Niet meer dan 2 keer? Volgens mij in de jeugd ook eens misgegaan met zn knie. Hopelijk blijft hij goed lang fit. Niets erger als voetballer in de revalidatie na zware klappen.

30 januari 2019 om 10:35

2 x ongelofelijk zwaar geblesseerd als prof inderdaad.
In de jeugd had hij ookal 2 zware blessures voor zn kiezen gekregen.
Wat, deze man had volgens de dokters nooit meer kunnen voetballen op een beetje nivo.

De reden dat hij bij Ajax is vertrokken voor een miljoenencontract Lazio is de informatie van de dokters. Zijn lichaam is niet gemaakt voor topsport, dat beseft hij, dus wil hij zo veel mogelijk geld binnen harken.

Zijn potentie gaat hij niet meer waarmaken, was echt wel een groot talent in de jeugd.
Alleen zijn lichaam was al naar de getver voordat zn profcarriere begon.

30 januari 2019 om 15:25

Dit dus, laatste speler die ik een vroegtijdig vertrek kwalijk zou kunnen nemen. Is bizar dat hij het tot een top 5 competitie heeft geschopt na die 2 knie- en kraakbeenblessures. De beste man was echt enorm goed, jammer dat zijn lichaam niet gemaakt bleek voor de sport. Had echt alles op eerste oog, technisch enorm sterk, was snel zowel met als zonder bal en had hoog rendement. Zowel uit zijn schot als zijn passing/voorzet.

30 januari 2019 om 15:39

Hoog rendement?

Zes goals in 34 wedstrijden voor Ajax vind ik persoonlijk voor een aanvaller, niet een voorbeeld van een 'hoog rendement'.

Wat ben ik toch blij voor die jongen dat hij uiteindelijk toch nog zijn transfer naar Lazio heeft gemaakt. Nu heeft hij toch nog wat geld binnengeharkt en heeft hij ook nog mogen proeven aan een topcompetitie als de seriea. Natuurlijk jammer hoe het allemaal is gelopen, maar deze jongen moet echt nog hopen of hij ooit weer eens op topniveau kan spelen met die kwetsbare knie.

Diep respect voor zijn instelling. Meerdere keren zo geblesseerd en dan weer terugkomen is niet niks. Hopelijk gaat hij zijn talent waarmaken en haalt hij zijn oude niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden

115 fans
Aanvaller, 24 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 15 november
Kai Havertz staat bovenaan het verlanglijstje van Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren