Barcelona bijt zich zonder Lionel Messi stuk op stug Internazionale

Dinsdag, 6 november 2018 om

Barcelona heeft dinsdagavond niet weten te winnen in het Giuseppe Meazza. De ploeg van Ernesto Valverde had vooral in de eerste helft van het Champions League-duel met Internazionale mogelijkheden een zege veilig te stellen, maar de Italianen hielden lang stand. Vlak voor tijd leek Barcelona alsnog te zegevieren, maar Inter kwam snel langszij: 1-1. Door de remise is Barcelona nog niet zeker van de eerste plek in Groep B, maar is kwalificatie voor de volgende ronde wel een feit.

Barcelona moest in Milaan aantreden zonder onder anderen Lionel Messi. De Argentijnse aanvaller was wel meegereisd naar Italie, maar bleek niet fit genoeg om aan de wedstrijd deel te nemen. Bij winst was Barcelona zeker van kwalificatie voor de volgende ronde van het miljardenbal. De Catalaanse topclub was in het begin de sterkere partij en kreeg ook de beter kansen. Zo zag Ousmane Dembélé na twee minuten dat zijn schot gekeerd werd door doelman Samir Handanovic.

Luis Suárez had daarna twee goede mogelijkheden om de score te openen, maar de Uruguayaan had het vizier niet op scherp staan en kon niet tussen de palen mikken. Barcelona voerde de druk op, maar Inter wist, vooral dankzij Handanovic, overeind te blijven. De Catalanen hadden in totaal 65 procent balbezit in de eerste helft en produceerden tien schoten op doel, maar Suárez en consorten konden de Sloveense keeper niet verschalken.

In het tweede bedrijf kreeg Inter meer ademruimte en kon het af en toe gevaarlijk worden rond het doel van Marc-André ter Stegen. De zege leek er voor Barcelona alsnog te komen via Malcom. De invaller was slechts twee minuten in het veld toen hij bij een rappe counter de verdedigers te slim af was en Handanovic klopte: 0-1. Mauro Icardi bracht Inter echter nog een punt. De spits bleef rustig toen hij de bal ontving in de zestien meter en schoot knap raak: 1-1.


Poll

Een terechte uitslag?


Gerelateerd

98 reacties (laatste reactie door paaschkaal)

Zoals ik al eerder aangaf. Barça is de beste team ter wereld! Barça zal dit jaar de treble winnen! Ze tikte Inter helemaal weg nr 2 van Italië zonder Messi en Umtiti, plus een sterk bank en had zo 0-5 moeten zijn voor Barça. Malcolm gouden wissel! Jammer van de 1-1. Was onverdiend van Inter.

6 november 2018 om 22:57

Beste team ter wereld. Wat een hartverwarmende argumenten. Ze spelen goed in de CL, maar als ze zo domineren en het maar niet afmaken is het in mijn ogen niet het beste team ter wereld. Wordt nog wat tegen een team die er wel efficient mee omgaat. Ze moeten zich dit jaar gewoon weer bewijzen zoals ieder team dat ieder jaar moet doen. Ze zijn er gewoon nog niet.

6 november 2018 om 22:59

Inter werd wel weggetikt maar zonder Messi moet je op z'n minst 2 extra goals kunnen maken met die kansen die je hebt gekregen. Want wat Barca deed qua afwerking sloeg echt helemaal nergens op.

Maarja al met al keurig gespeeld door Barca. Inter is niet de makkelijkste ploeg om tegen te spelen, zeker niet uit. En als je ze zo weg kan spelen dan ben je wel goed bezig.

Man of the Match uiteraard Coutinho. Deze man barst van de techniek en heeft Inter's verdediging paar keer in zijn eentje helemaal zoek gespeeld. Geweldige speler.

6 november 2018 om 22:59

Hahahah ben je serieus. Inter is niet zo heel goed dan dat jij laat denken. En om de beste team van de wereld te zij moet je toch echt iets voorstellen in de CL en de laatste jaren laat barcelona niet iets heel groot zien.

Maar moet er wel bij zeggen dat barca het tot nu toe goed doet. Maar dat deden ze altijd al he alleen in de kwartfinales krijgen ze het altijd moeilijk.

6 november 2018 om 23:56

Inter niet zo goed als wij denken? heb je die selectie gezien? die hebben echt geweldige spelers

7 november 2018 om 08:42

Geweldige spelers. Is wat anders dan goed spelen als team.

6 november 2018 om 23:01

De nummer 2 maar niet de nummer 1, vergeet dat niet. Juventus is andere koek.

6 november 2018 om 23:03

Juve is geen andere koek. Barca is wel een andere koek.

6 november 2018 om 23:06

Napoli is de nummer 2 van Italiã«. Dat Inter nou een iets beter doelsaldo heeft door de laatste 2 wedstrijden maakt ze niet beter dan Napoli. Juventus is daarbij zeker hele andere koek dan Inter grapjas

7 november 2018 om 17:00

Napoli is momenteel echt niet de nr. 2 van italië Inter is op dit moment beter

6 november 2018 om 23:02

De nummer 2 maar niet de nummer 1, vergeet dat niet. Juventus is andere koek.

6 november 2018 om 23:12

Ik denk dat Juve Barca op de knieen krijgt. Juve kan verdedigen aanvallen counteren en vooral bikkelen als het nodig is. Dat laatste heeft Barca niet

Inter had weinig te zeggen dus ik vind het punt voor ze teveel, maar kan er gezien de stand zeker mee leven. Valverde ging hierheen om een punt te halen, meer niet. Echte spitengoal overigens van Icardi.

Bij Barcelona was Coutinho geweldig. Suarez en hij proberen het team te dragen nu Messi niet speelt. De rest van het team was goed in de opbouw, beginnend bij Ter Stegen: wat had die weer een aantal geweldige ballen richting Alba en Lenglet waardoor Barcelona in de opbouw met een man meer stond.

De grote dissonant was helaas wederom Dembele. Wat verliest deze man toch ontzettend vaak en vooral dom/slordig de bal. Jonge jonge. Zijn directe verdediger is Asamoah: 30 en niet meer de snelste. Maar hij speelde totaal niet diep op de buitenspel lijn, heeft hem geen een keer op snelheid opgezocht en had totaal geen loopacties in de diepte. Tekenend was het dat een aantal ploeggenoten de bal wel in de ruimte achter Asamoah speelden, maar Dembele die ballen niet verwachtte en er dan maar achteraan sjokte. Zijn vervanger Malcom komt erin en scoort binnen anderhalve minuut. Dat zegt natuurlijk ook niet alles, maar Dembele heeft meer dan genoeg kansen gehad. Dan heb ik het nog niet eens over de corner die Dembele neemt en direct uit trapt of de frustratie die zijn gebrek aan connectie met Suarez opwekt bij de Uruguayaan. Ik heb bij hem wat ik ook bij bijvoorbeeld Pereiro van PSV heb: ze laten met enkele momenten net genoeg klasse zien om je geinteresseerd te houden, maar leveren nooit genoeg en spelen absoluut niet constant waardoor je weet dat ze nooit de absolute wereldtop gaan halen op die manier. Als Barcelona 100 miljoen kan krijgen voor Dembele dan zou ik dat zeker doen, helemaal gezien zijn gebrek aan discipline en andere eigenaardigheden (gebrekkig dieet, staken bij Dortmund etc.) buiten het veld. Maar dat geld gaan ze denk ik nooit voor hem zien.

6 november 2018 om 23:13

Zen statistieken zijn toch wel goed van Dembele. Dus dat hij zen kansen die hij krijgt niet neemt ben ik het niet mee eens

7 november 2018 om 07:30

Statistieken zeggen lang niet alles. Een andere speler had wellicht nog veel betere statistieken gehaald in de minuten/kansen die Dembele krijgt. Daarnaast doet hij, naast die 'goede statistieken' overall gewoon meer fout dan goed.

7 november 2018 om 00:56

Dembele verkopen?

Ik heb Dembele vaak genoeg verdedigd, omdat ik hem ook bij Dortmund heb zien schitteren, maar ik denk dat hij nu idd genoeg wedstrijden heeft gespeeld om een duidelijk beeld te vormen. Deze man heeft geen overzicht, zijn passen zijn echt dramatisch en qua discipline zit het ook niet goed. Hij heeft geen plan wanneer ie de bal krijgt, zoals een analist dat beschreef.

De vraag is nu of hij zich kan verbeteren. Is hij de toekomst? Ik durf het niet te zeggen. Barcelona moet nog gewoon beslissen of ze de risico willen nemen en hem meer tijd geven. Ik zou het niet verkeerd vinden als hij voor circa 100mil. wordt verkocht.

7 november 2018 om 07:31

Geen plan, dat is het inderdaad als hij aan de bal komt. Ik weet ook niet of hij zich sterk gaat verbeteren, maar ik denk dat het overall gewoon beter is om je verlies te nemen en verder te zoeken als Barcelona zijnde.

7 november 2018 om 08:17

Dit is toch wel de perfecte analyse! Moet je vaker doen Paaschkaal, ok lange tekst maar goed onderbouwd. Suarez probeerde het inderdaad langs alle kanten en dat verdiend ook respect. En op het einde was het misschien beter geweest een frisse Semedo voor Sergi in te brengen, vlak na Malcom zn goal ipv van het op 2 wissels te houden.

7 november 2018 om 16:04

Bedankt!

Ja helemaal met je eens. Respect voor Suarez zijn werklust. Ook nu hij al lang niet heeft gescoord in de Champions League blijft hij zich kapot werken en wordt hij niet egoistisch. Semedo had je inderdaad prima kunnen brengen. Roberto had het namelijk best lastig met Perisic (wat natuurlijk geen schande is).

7 november 2018 om 09:49

@paaschkaal en Davitdavtyan

Dit doet me sterk denken aan 2 jaar geleden, toen er bij Barcelona ook zo iemand was die blijkbaar niks goed kon doen en telkens werd geroepen voor Sergi Roberto. Namelijk Ivan Rakitic, die is nu gewoon top 5 van de wereld qua middenvelders in mijn opzicht. Een geweldenaar in alle opzichten, zowel balbezit, balverlies als in diepgang.

Dembélé lijkt me nu dit soort slachtoffer te worden, iemand die altijd bekritiseerd wordt no matter what. Dembélé moet absoluut niet verkocht worden, hij heeft nu net dat extra'tje dat Barça enkel in de vorm van Messi heeft. Namelijk onvoorspelbaarheid, Dembélé heeft echt een fantastische actie , kan je gebruiken zoals tegen Real Madrid als er in het laatste kwartier een wedstrijd dood gemaakt moet worden door middel van counters. Suarez negeert hem bewust, maar zit wel altijd te kakken als hij de bal niet krijgt. Hij heeft dit jaar Barça toch een paar keer gered.

Ousmane is nog maar 21 jaar, ik weet niet of jullie dit beseffen? Met de kwaliteiten die hij heeft zal hij absoluut nog van waarde zijn voor Barça. Dembele heeft iemand nodig die hem de volle 100% vertrouwen geeft om te doen waar hij namelijk het best in is, de 1vs1 en de actie. Geen zaag en zeur die telkens om de bal vraagt in onmogelijke posities. Moest ik bij Barça spelen, ik zou echt tegen Ousmane zeggen leef je uit, maak acties zoveel als je kan ipv hem af te breken.

7 november 2018 om 16:09

Dembele heeft lang genoeg het vertrouwen gekregen, maar er niks mee gedaan. Die jongen is niks beter dan anderhalf jaar geleden toen hij werd aangetrokken. Als je op het veld faalt, en dan niet eens werklust toont, krijg je je medespelers tegen je. Dat zie je nu inderdaad duidelijk bij Suarez, die hem de bal liever niet toespeelt. Maar ook in de combinaties voelen ze elkaar niet aan. Daarnaast zorgt Dembele dus ook voor problemen en onnodig gedoe buiten het veld. Dat alles bij elkaar maakt hem bewoon een vervelende speler om erbij te hebben in de selectie. Leuk als hij af en toe een goede kapbeweging maakt. Zijn snelheid gebruikt hij niet en 9 van de 10x lijdt hij balverlies. Dan zet ik daar liever iemand neer die een plan heeft en veel constistenter is qua productie en niveau: Hazard, Insigne, Sane, Mane of wellicht zelfs een kans geven aan Martial.

Barca en Inter door, Tottenham EL en PSV naar huis.

6 november 2018 om 22:56

Lijkt me nog geen uitgemaakte zaak hoor. Inter moet nog op bezoek bij Tottenham, Tottenham speelt haar laatste wedstrijd tegen een Barcelona wat al verzekerd is van de groepswinst en Inter krijgt, zoals we vanavond hebben gezien, nog bezoek van een stug PSV.

7 november 2018 om 00:11

Tottenham heeft voordeel dat ze laatste wedstrijd tegen barça moeten. Dus inter hoeft maar een fout te maken en het kan fout lopen.

7 november 2018 om 00:12

Maar als er niks geks gebeurd, gaat inter gewoon door ( en verdiend tot nu toe)

Mauricio moet gekocht worden, het kan niet anders. Is de beste spits ter wereld in de 16, hij is misschien niet zo geweldig aan de bal als Suarez bijvoorbeeld maar in de box is hij koning.

6 november 2018 om 22:58

Zolang Messi bij Barça zit gaat dat niet gebeuren.

6 november 2018 om 23:01

Mauricio is die coach 😁 maar mauro bij real zou inderdaad goed passen.

6 november 2018 om 23:02

Haha nou eerst en vooral is het Mauro. Verder vind ik de "arrogantie" van enkele Madrid supporters op dit forum best wel lachen eigenlijk. "Het kan niet anders". Hoezo dan? Icardi is de captain van Inter en heeft al meerdere keren aangegeven erg gelukkig te zijn bij Inter en in Milaan. In het algemeen zal Madrid dan wel gezien worden als grootste club ter wereld, maar dat ze zomaar even gelijk welke speler kunnen halen die ze willen... Ik vind het een beetje overkomen als een gebrek aan respect eerlijk gezegd.

7 november 2018 om 00:02

@Nerazzurri1908 Sommige Real spelers denken dat het allemaal een soor Fifa Manager is en dat je kunt kopen wat je wil. Icardi heeft een contract en is gelukkig bij Inter en Inter heeft helemaal geen geld nodig maar als ze het toch willen proberen kom dan maar met een openingsbod van 100 miljoen plus Casimero en Isco wie weet wat er dan kan gebeuren.

7 november 2018 om 00:11

Excuses, je hebt volkomen gelijk misschien klink ik arrogant en voorbarig maar Icardi laat zo goede dingen zien en hij word zovaak gelinkt met Real Madrid dat ik enorm hoop dat hij aangetrokken word, ik snap je punt volkomen. Excuses nogmaals niet zo bedoeld

Geweldige eerste heft van barca, maar helaas niet beloond met doelpunt. Maak je dan zo laat heerlijke 0-1 en krijg je vervolgens weer een nonchalante goal tegen mede dankzij Sergio Roberto voor de zoveelste keer. Aanvallend bracht hij al weinig mee.. Zonde, want anders hadden we komende twee CL matches rustiger aan kunnen doen grrr.

Loopt zich stuk? Een erg overdreven titel. Niet te min heeft barca de winst zelf laten liggen door zoveel kansen te missen. Al met al was barca duidelijk de baas op het veld en dat zonder Messi.

Icardi is toch echt de beste spits van de wereld. De beste man is zo heerlijk efficiënt.

6 november 2018 om 23:14

Eerst en vooral wil ik benadrukken dat ik Icardi zeker niet wekelijks bezig zie, dus mijn mening wordt zeker zwaar beïnvloed door zijn prestaties tegen Barcelona. Maar persoonlijk vind ik dat Icardi zo'n statuut nog niet verdient. Uiteraard is het een rasechte killer, doet het opnieuw zeer goed bij het doelpunt. Maar daarnaast was hij gewoon 180 minuten zo goed als onzichtbaar tegen Barcelona. Ik vind dat een spits toch meer betrokken moet zijn bij het spel om zo'n titel te claimen. Maar goed, als Icardi de aanvoer krijgt, zijn er weinigen die beter doen momenteel voor doel, dat is zeker waar.

Heerlijk weer Icardi. Voor de rest had Inter vrij weinig in te brengen. Onbegrijpelijk trouwens hoe Brozovic keer op keer in de basis mag beginnen.

6 november 2018 om 22:58

Brozo was inderdaad erg slecht vandaag . Maar dit seizoen is hij samen met Icardi de belangrijkste bij Inter . Elke aanval gaat over hem en hij bepaald vaak het spel. Tegen Lazio was hij echt goed

6 november 2018 om 23:06

Onbegrijpelijk? Serieus? Brozovic is 1 van de belangrijkste pillaren van het huidige Inter en een centraal punt in de heropbouw van de ploeg. Loopt zich te pletter, verdeelt het spel voor de verdediging, verdedigt mee, verzet bergen werk. Heeft zijn plaats in de basis méér dan verdiend.

6 november 2018 om 23:16

Ik vond Brozovic juist één van de lichtpuntjes bij Intern vanavond. Was het niet voor hem, dan ging elke opbouw van achteruit verloren bij Inter. Ook Skriniar en Politano speelden wel goed.

7 november 2018 om 17:04

Dit is volgens mij de eerste wedstrijd dit seizoen dat Brozo zo speelt. Is een van de belangrijkste spelers

Wat Suarez in 6x niet lukt doet icardi met 1 schot. Bedankt mauro voor dt belangrijke punt. Nu gelijkspel tegen spurs en je bent door !!

Met een puntendeling doet Barcelona zich serieus tekort. Net als in Camp Nou opnieuw volledig controle over de match, maar in het laatste kwart van het veld (daar waar matchen beslist worden) was het zo slordig. Als je iets scherper voor doelt bent, win je deze match altijd en heb je de groepswinst op zak. Coutinho was opnieuw het schoolvoorbeeld. Leuke acties, maar 0 efficiëntie.

Mooi voor Malcom dat hij zich meteen laat gelden bij zijn invalbeurt. Ik hoop meer van hem te zien de komende weken.

Denk dat de statistieken van de wedstrijd het wedstrijdbeeld in dit geval wel aardig omschrijven. Barcelona schoot zevenentwintig maal, waarvan acht op doel en scoorde eenmaal via Malcom (wiens doelpunt meer dan gegund was in zijn persoonlijke situatie). Internazionale schoot elf maal, waarvan een op doel en scoorde eenmaal. Door de individuele klasse van Mauro Icardi pakt Internazionale hier nog een punt, want als je naar de wedstrijd had gekeken had Barcelona de drie punten hier gewoon verdiend. Een overwinning was genoeg geweest voor de groepswinst, nu moet er gewonnen worden van PSV om de groepswinst veilig te stellen. En daar ben ik niet ontevreden over aangezien ik dan in Eindhoven niet naar een veredeld jeugdelftal zal gaan kijken.

6 november 2018 om 23:12

En weer kost je troetelbeertje Barcelona punten. Door Roma werden we ook al mede door hem uitgeschakeld. Tegen subtoppers/toppers is Sergi Roberto een ramp. Kan je echt niet opstellen.

6 november 2018 om 23:22

Er gaat toch teveel vooraf aan die fase om Roberto te beschuldigen? Staan gewoon te slapen bij een ongevaarlijke ingooi voor Inter waarna ook Busquets veel te laks is. Icardi gebruikt gewoon erg goed zijn lichaam, daar agressief doordekken was niet mogelijk imo.

Overigens was Roberto tegen Real nog 1 van de uitblinkers. Ben wel akkoord met jou dat hij een paar keer op een seizoen zwaar ondermaats speelt. Maar meestal scoort hij gewoon minstens een 7.

6 november 2018 om 23:24

Wie gaf er ook alweer drie assists in de afgelopen drie wedstrijden? Oh wacht...

6 november 2018 om 23:38

Leuk die assists, maar tegen tegenstander van kwaliteit is Sergi Roberto altijd betrokken bij tegengoals. Assists zegt helemaal niks over hoe je speelt. Kan ook gewoon een goede uitgespeelde aanval van het hele team zijn.

@lamanita5 Dat klopt, maar in dit geval had Sergio Roberto het schot moeten blocken, maar hij stond weer op een paar meter te dekken. Hoe kun je nou uit de draai zo schieten? Als je er kort opstaat wordt de bal gewoon geblocked. Je hoeft er niet voor te komen, maar kort achterblijven is voldoende. Een spits die in de 5 m uit de draai schiet is toch gewoon slecht verdedigd.

7 november 2018 om 00:12

Sergi Roberto is echt een prima speler mits hij op het middenveld staat

7 november 2018 om 00:15

Probleem is dat iedere speler op het middenveld beter is. Zelfs Vidal heeft veel meer waarde in zijn rol.

Respect Suarez bleed strijden maar helaas. Snap niet dat Valverde niet begrijpt dat Sergi gewoon geen echte back is en niet kan verdedigen. (Geweldige voetballer overigens) Ook mooi voor Malcolm dit, hoop dat ie hier iets mee doet.

Belangrijke gelijkmaker van Icardi zeker nu Tottenham gewonnen heeft van PSV. Gaat nog spanned worden voor 2e plaats maar kansen genoeg om door te gaan. Al met al gezien de kansen van beide kanten een prima resultaat. Eerste helft was wel voor Barça en Suárez was zeer gevaarlijk.

Een zwaar onverdiend punt maar wat kan het schelen. Heb enorm genoten dat Inter zo lang stand kon houden tegen een zeer sterk team als Barcelona. Alleen jammer dat Inter aanvallend niet veel kon uitrichten tegen Barcelona. Hopelijk kunnen we nu gelijkspelen over drie weken in London en Inter is door.

Suarez wat een strijder ! Snap niet dat Valverde het gewoon vertikt Semedo erin te zetten. Sergi kan gewoon niet goed verdedigen, jammer want het is een geweldige speler. Ook mooi voor Malcolm dit, hoop dat hij hier wat van opsteekt

Prima Barca gezien die gewoon de 3 punten had moeten meenemen. Veel kansen gemist, dan kom je eindelijk voor en dan geef je het helaas toch weg. Onterecht gezien over de hele wedstrijd. Met Messi hadden we deze wedstrijd gewonnen maarja. Wel leuk voor Malcom dat die scoort. Hopelijk krijgt die meer kans en benut hij zijn kansen.

Suarez had er wel een paar mogen maken. Is ook niet meer zo scherp als "vroegah" . Goed voor de poule zullen we maar zeggen.

Uitgaande dat dit laatste wedstrijd is zonder messi, toch blij dat we deze periode zonder kleerscheuren hebben overleefd en messi ook niet geforceerd hebben. Maar vandaag wel 100 kansen gemist en wanneer we eindelijk vlak voor tijd scoren geven we zo makkelijk een tegengoal weg.

Toch valt inter me tegen. Zoveel wedstrijden in serie a op een rij gewonnen en dan beide duels tegen barca zonder messi zo laten wegspelen. Uit kan ik me voorstellen maar thuis?

6 november 2018 om 23:15

Real verloor nog 5-1 van Barça zonder messi.

7 november 2018 om 17:07

Barca zijn ook iets anders dan lazio en spal

En alweer Sergi Roberto die in de fout gaat. Barcelona die weer de wedstrijd volledig domineert. Jammer dat deze gillende keukenwijf weer als een kind de fout ingaat.

@guaporta Wat een geweldige speler is het ook. Is wederom betrokken bij een tegengoal. Hij is elk seizoen zoet voor 10-15 tegengoals. Absurd hoe vaak hij de fout ingaat. Blijf hem maar lekker verdedigen, maar hij verdedigt gewoon als een wijf

6 november 2018 om 23:17

Hij en Pique zijn verdedigend dramatisch. Roberto is aanvallend dan wel weer goed.

6 november 2018 om 23:21

Pique is aanvallend beter dan Roberto. Hele andere positie, maar de opbouw van Pique is gewoon heel goed. Sergi Roberto is misschien een goede voetballer, maar voegt hij aanvallend nou echt iets extra's toe. Doe mij maar dan een goede verdediger met snelheid. Kinderlijk verdedigt die 1-1

6 november 2018 om 23:32

Op zich wel vreemd om te gaan zeiken op Sergi Roberto terwijl Sergio Busquets juist degene is die in de fout gaat bij het tegendoelpunt. Maar goed, als jij graag iemand als zondebok wil zien ga je vanzelf argumenten verzinnen...

6 november 2018 om 23:37

Misschien vooraf, maar op het moment dat je verdediger punten voor je kan pakken doet Sergi Roberto het nooit. Een speler kan uit de draai schieten en je verdedigt hem nog steeds? Kom op man. Jij hebt nooit kritiek op Barcelona spelers. Deulofeu en Denis Suarez zijn bijvoorbeeld barca onwaardig en je was er altijd positief over terwijl ze belabberd speelde. Een Paulinho voegde juist heel veel toe en dat vooral in de competitie. Daar was je altijd negatief over vorig jaar. Jij durft nooit je eigen fouten in te zien. Je mening zal je nooit veranderen over spelers. Er zit altijd een redelijk arrogante toon in je teksten en dan ga je maar de schuld van je troetelbeertje op andere spelers afschuiven(sergio busquets in dit geval)

7 november 2018 om 09:56

@matjeq

Een beetje onrespectvol om hem zo beetje aan te vallen, maar eerlijk is eerlijk hier kan ik je wel gelijk in geven. Deulofeu, Denis Suarez, Bojan in het verleden, Bartra , Montoya allemaal ex-canteranos die nooit het beoogde niveau in zijn ogen hebben gehaald.

Hij was bijvoorbeeld 2 jaar geleden ook heel kritisch over Ivan Rakitic en wou daar altijd Roberto op het middenveld zien ipv Rakitic. Sorry hoor, maar Ivan Rakitic is top 5 van de wereld en Roberto komt echt niet in zijn buurt. Het is wel een goede rechtsback hoor, zeker aanvallend heeft hij wel goede kwaliteiten. Verdedigend vind ik Semedo echter beter.

7 november 2018 om 10:03

Onrespectvol? We zijn hier op deze forum om discussies toch.

Wauw Icardi echt waanzinnig. Bring him to Madrid Florentino!! Zonder onderhandelingen gwn hoofdprijs betalen

Marc Barca is beter dan Juve. Het enige wat Juve sterker maakt dan Barça is dr verdediging. De keeper, middenveld sterke bank van Barça en aanval is beter dan Juve. Ik heb het over dit Barça. Niet het Barca met Digne, Gomes, Alacer. Nee. Maar het Barca met Lenghet, Vidal, Malcolm, Rafinha, Dembélé.

7 november 2018 om 00:00

Ze zijn dan ook de favoriet dit jaar om de CL te winnen. Good luck.

7 november 2018 om 00:16

Barcelona had ook een beter team dan Psg, toch 4-0 verloren. Zelfde verhaal voor Roma. Juventus heeft ook een sterke bank en het niveau zit erg dicht bij elkaar op die andere linies die jij noemt. Barca is de favoriet, maar niet zo ruim als jij doet overkomen. Niet alleen met Juventus hoor, maar ook met City bijvoorbeeld. Maar goed, jij mag best vinden dat Barcelona zoveel boven de rest uit steekt, maar durf dan ook te verschijnen als Barca straks niet met die grote cup in hun handen zal staan.

7 november 2018 om 00:23

Ik verschijn altijd. Juve heeft ook verloren in de finales tegen Real en Barça.

7 november 2018 om 00:50

Dus? Ik beweer ook niet dat Juve de grote favoriet is. Wel horen ze bij de favorieten dit jaar. De grootste favoriet is Barcelona, maar een misstap kan weer gebeuren, de laatste 3 jaar is dat telkens gebeurd. Wie weet wordt het dit jaar City. Het niveau ligt gewoon erg dicht bij elkaar.

7 november 2018 om 00:53

Zou kunnen

Oeh, dit komt niet goed uit. Was er al van uit gegaan dat Barça zeker door was als ze naar Eindhoven kwamen en dus een B-team zouden sturen. Ajax heeft een paar jaar terug al laten zien dat er dan zeker mogelijkheden liggen. Ben een beetje bang dat ze het nu zeker willen stellen in Eindhoven en dat ze blessures etc willen proberen te voorkomen tegen de Spurs. Ondanks dat altijd leuk om te zien als ploegen als Inter het ploegen als Barça lastig maakt.

7 november 2018 om 11:18

Ze zijn al zeker van de volgende ronde! Nog niet van de eerste plaats. Barca heeft het vooral zichzelf moeilijk gemaakt gisteren.

8 november 2018 om 04:19

Foutje gemaakt in de berekening dan haha. De hoop voor het B-team blijft leven

Gewoon een hele goeie wedstrijd van Barca, uit bij het stugge inter zonder lionel Messi. Bijna niks weggegeven en ongeloofelijk veel gecreeerd. Valt het geluk bij Suarez aan de goede zijde prikt hij er gewoon weer 3 in. Mooi moment voor malcom!

En wat een kritiek op dembele.. tuurlijk die jongen had veel balverlies.. maar is wel altijd dreigend en gevaarlijk. Moet gewoon wat meer speelminuten krijgen en het vertrouwen. Hij komt er echt wel.

Helaas voor hem zal hij op de bank belanden wanneer messi terug is.. want coutinho speelt ook heerlijk, veel naar binnen komen waardoor alba erover heen kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1023 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus8744
2.Napoli6732
4.AC Milan5616
5.Atalanta5624
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
M. PolitanoAanvaller314
E. SalcedoAanvaller00
T. BerniDoelman00
S. HandanovičDoelman330
D. PadelliDoelman00
Cédric SoaresVerdediger30
Voor de complete selectie: Clubpagina Internazionale.

1013 fans
Aanvaller, 32 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Barcelona 32 21 5 0
2017/2018 Barcelona 33 25 9 0
2016/2017 Barcelona 35 29 8 0
2015/2016 Barcelona 35 40 6 0
2014/2015 Barcelona 27 16 4 0
Laatste voetbalnieuws

Barcelona heeft landstitel voor het grijpen na overwinning in Vitoria

Barcelona heeft prolongatie van de landstitel binnen handbereik. Het team van Ernesto Valverde boekte dinsdagavond een degelijke zege op Deportivo Alavés, dankzij treffers van Carlos Aleña en Luis Suárez: 0-2. Door...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 april
Juventus heeft veel over voor de komst van João Félix. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren