NEC presenteert opvolger Lijnders: ‘Hij was de absolute nummer één'

Vrijdag, 25 mei 2018 om 17:05

Jack de Gier is per 1 juli de nieuwe hoofdtrainer/coach van NEC, zo meldt de club uit de Jupiler League vrijdag via de officiële kanalen. De 49-jarige oefenmeester komt over van Almere City en tekent een contract voor drie seizoenen. De Gier is geen onbekende voor NEC: in de periode van 1998 tot 2001 was hij reeds als speler actief in Nijmegen en van 2013 tot 2015 stond hij onder contract als assistent-trainer, jeugdtrainer en als trainer van de beloften.

Remco Oversier licht de komst van De Gier toe op de clubsite: "We hebben de afgelopen week hard gewerkt aan het samenstellen van het profiel voor onze nieuwe hoofdtrainer/coach. Op basis van dit profiel hebben we een lijst met mogelijke kandidaten gemaakt, waarbij Jack bij ons de absolute nummer één was. Niet alleen heeft Jack de afgelopen jaren geweldig werk geleverd bij Almere, ook kent hij NEC zowel als speler en als trainer van haver tot gort."

“Het is daarnaast erg prettig dat we Jack nu al aan ons hebben kunnen binden, zodat we samen met hem ook de rest van de selectie met zorg kunnen samenstellen. We kijken enorm uit naar de samenwerking met Jack en wensen hem veel succes. Tevens danken wij Almere City voor hun constructieve houding bij het tot stand brengen van de overstap van Jack naar NEC”, aldus de technisch directeur.

De Gier, de opvolger van Pepijn Lijnders, is blij met zijn overstap naar NEC: “Ik heb de afgelopen jaren een geweldige tijd gehad bij Almere City, waar ik met alle plezier en passie had willen blijven. NEC is echter mijn club en de enige club die mij in verleiding kon brengen om Almere te verlaten. Ik zie het als een enorme eer en uitdaging om met alles en iedereen in en rondom NEC te bouwen aan de toekomst van de club en hoop hier samen weer succes te beleven.”


Poll

Een goede keuze van NEC?


Gerelateerd

23 reacties (laatste reactie door voetbalfreak)

Het is je gegunt Jack. Maar we gaan je missen als trainer.

Welkom terug Jacky, goede zet van Oversier. Talentvolle trainer met veel krediet bij de (te) kritische NEC fans.

25 mei 2018 om 17:28

Wat eerder een goede zaak is, is dat we dit seizoen wél op tijd een trainer hebben. Is natuurlijk heel belangrijk met het oog op de nieuwe spelers. Welke passen in een bepaald systeem en speelwijze, en welke niet. Duidelijk dat vorig seizoen maar blind wat spelers werden gehaald en er totaal geen team stond. Nu kunnen we eindelijk gaan bouwen en Jackiegoal weet precies wat er in onze veelbelovende jeugd rondloopt.

25 mei 2018 om 17:38

Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen. Ik sprak hem laatst en vond het toch knap dat hij zo presteert bij een Almere. Hij heeft als trainer echt veel kwaliteiten om tactisch een team te laten spelen. Ik denk dat dit een goede zet is, nu de juiste spelers halen. Welke spelers gaan er echt en welke komen erbij? Nadeel dat Ajax in de Jupiler speelt anders hadden er zeker talenten verhuurd konden worden.

Geweldig nieuws!!!! Welkom terug jackiegoal!

Heel goed nieuws, ben er erg blij mee. Hij is iemand die qua persoonlijkheid altijd uitstekend heeft gepast bij NEC en de achterban, hij heeft het bij NEC als assistent en jeugdtrainer goed gedaan en heeft bij Almere nu ook bewezen als hoofdtrainer goed te kunnen presteren. Vooral ook erg fijn dat we voor komend seizoen wel ruim op tijd de hoofdtrainer hebben vastliggen.

NEC is de enige club die bij LAN overtuigen om Almere City weg te gaan Rot op man met dit gelul als Ajax PSV of Feijenoord aan de deur gehangen dan had hij het niet gedaan nogmaals laat mij niet lachen met deze sentimenteel gelul

25 mei 2018 om 17:48

Rustig, Henk. De Gier is wel zo nuchter, dat hij niet eens de gedachte aan Ajax, PSV of Feyenoord heeft. Er zijn nog wel degelijk mensen met clubliefde en De Gier heeft dat voor NEC. Niet zo gek als je zijn historie kent.

25 mei 2018 om 19:08

Ja joh. Barca en Real zou hij weigeren.. Als je dat hier echt in leest ligt dat vooral aan jouw gebrekkig interpretatievermogen

Zou hij ook getekend hebben mocht hij afgelopen zondag gepromoveerd zijn met Almere City?

25 mei 2018 om 17:50

De als-vraag. Zou NEC hem ook hebben gevraagd als hij was gepromoveerd met Almere? Volgens mij zijn dit loze vragen toch? Je kunt het antwoord zelf bedenken.

25 mei 2018 om 20:09

Dus je bevestigt dat hij gewoon de nec supporters voor de gek houdt. ''met alleen voor nec ga ik weg bij almere.'' Die loze kreten kan hij beter voor zich laten.

25 mei 2018 om 22:28

Nee, dan snap je het niet. Hij zat bij Almere, dus hij gaat alleen weg als NEC kwam. Was Almere gepromoveerd, ging hij dus ook niet weg. Je rukt het nogal uit het verband.

26 mei 2018 om 03:17

Ha Voetbalfreak. Woorden in iemands mond leggen, is nooit goed. Je kunt vragen wat ik bedoel als je het niet begrijpt. Hij houdt in mijn ogen niemand voor de gek. Hij gaat van Almere naar Nijmegen. En hij doet dat uit liefde voor NEC. Als Go Ahead Eagles of een andere club uit de JL was gekomen, had ie het niet gedaan. Geen hele gekke teksten toch? De als-vraag is niet relevant, want dat is gewoon de situatie nooit geworden.

Goede keuze. NEC gaat gewoon meedoen om de titel denk ik..

25 mei 2018 om 18:03

De beste spelers van Nec gaan weg, zoals Achahbar, Kardioglu en Groeneveld. Het team wordt helemaal vernieuwd. Nec gaat 5e eindigen.

25 mei 2018 om 18:23

+ het budget van NEC is laag.. maar we gaan het zien, als 5e kun je ook promoveren.

Goede keuze van Nec , mooi oud speler als trainer. Veel succes en hopenlijk na volgend seizoen weer eredivisie . Mooie derby mis ik

Jack, wat heb je ons veel gegeven en wat een mooi open boek ben jij!

Heel veel succes bij jou NEC .... dit is je gegund man

Tot komend seizoen dan kom je even op visite in het stadion, ik hoop dan dat de punten “gewoon” in Almere blijven.

Groeten Thomas

Aanwinst voor NEC, een verlies voor Almere.. Hopelijk kunnen we een goede vervanger vinden. Het is je gegund Jack 👏

Goede keuze met die foto. Intense blik met bonus koortslip!?

Zou leuk zijn als Mike Zonneveld assiestend trainer word. Mochten ze volgend seizoen promoveren, kunnen we weer ouderwets zingen op Zuid. " En Jack de Gier, die zuigt voor geld.... Maar ja zo ver is het nog niet😂😉👍

26 mei 2018 om 01:38

Maar een ding is zeker, een hele goede keuze van nec👍👍👍

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Jong Ajax7935
3.NEC7436
5.Jong PSV6422
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
Joris DelleKeeper00
Maarten PaesKeeper00
Van DuinKeeper00
Joshua SmitsKeeper00
Guus JoppenVerdediger00
Mart DijkstraVerdediger00
Ted van de PavertVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina NEC.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NEC.

3 fans
Coach, 50 jaar

In de wandelgangen

Zondag 19 augustus
Real Madrid en LaLiga-voorzitter Javier Tebas zijn woest over de handelswijze van Internazionale inzake Luka Modric. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren