Van Halst tipt Vitesse in zoektocht naar nieuwe trainer: ‘Leuke kandidaat’

Maandag, 4 januari 2016 om 12:54Erik van Dam

Vitesse maakte maandagmorgen wereldkundig dat het trainer Peter Bosz per direct kwijtraakt aan Maccabi Tel Aviv, de recordkampioen van Israël. Bosz was tweeënhalf jaar eindverantwoordelijk voor het eerste in Arnhem, maar nu komt zijn baan vrij. FOX Sports-analyticus Jan van Halst denkt dat Jurgen Streppel best een goede kandidaat kan zijn om de erfenis van Bosz over te nemen.

/

De 46-jarige Streppel degradeerde met Willem II uit de Eredivisie, maar maakte de club vervolgens kampioen van de Jupiler League. In het eerste seizoen na terugkeer op het hoogste niveau finishten de Tricolores knap als negende en nu wordt plaats dertien bezet. “Als je de namen langsgaat, dan zou Streppel wel een leuke kandidaat kunnen zijn en voldoen aan het profiel”, aldus Van Halst bij FOX Sports.

“Hij is iemand die onder alle omstandigheden rustig is gebleven, is communicatief vaardig en wil met zijn ploeg aanvallend spelen. Hij heeft wat meegemaakt als trainer: heeft een dubbelfunctie bekleed, is gedegradeerd en bleef zijn eigen weg volgen. Een beetje zoals Bosz. Als er kritiek was, glimlachte hij dat weg”, weet Van Halst. Streppel verlengde in januari 2015 zijn contract in Tilburg tot het einde van het seizoen 2016/17.


Poll

Zou jij Jurgen Streppel ook een goede kandidaat vinden voor Vitesse?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door biggles)

Uiteraard is Streppel een goede kandidaat. En voor Streppel is het misschien best leuk om een niveautje hoger te werken al blijft de situatie rondom Vitesse niet ideaal wanneer je wilt bouwen aan een elftal.

4 januari 2016 om 13:17

Ik denk dat 'de situatie' bij Vitesse met betrekking tot het bouwen van een elftal vaak overtrokken wordt hoor.

Natuurlijk is het zo dat een gedeelte van de huurlingen na 1 seizoen niet meer terug komt. Het is echter ook regelmatig voorgekomen dat een gehuurde speler 2 seizoenen blijft.

Als je alles bij elkaar optelt dan wijkt het aantal mutaties in de selectie van Vitesse niet af van die van de gemiddelde andere Eredivisieclub.

Vitesse heeft 3 spelers aangetrokken en er 5 gehuurd. Totaal 8 dus.

Als ik kijk bij Willem 2 dan zie ik dat ze 11 man aan hebben getrokken en er 5 hebben gehuurd. Dat zijn er 16. 2x zoveel als Vitesse.

Kijk je bij Feyenoord dan zie je 8 man aangetrokken, waaronder Kazim die er vorig seizoen al was. Dan kom je op 7 man. Bij AZ zijn het er volgens transfermarkt 9.

Zo zie je maar dat er vaak wat wordt geroepen zonder dat men eigenlijk zelf eens nagaat hoe de vork in de steel zit.

4 januari 2016 om 13:24

Natuurlijk is het bij meer clubs aan de hand, zeker ook in de onderste regionen van de Eredivisie of bij de financieel minder bedeelden. Daar werkt men vaak met jaarcontracten. Wat dat betreft heb je gelijk. Maar bij Vitesse zul je toch niet snel veel meer kunnen bereiken dan wat Bosz heeft gedaan, doordat je toch wel afhankelijk lijkt te zijn wat Chelsea jouw kant op stuurt. Gasten als Traoré en nu toptalenten als Solanke, die kunnen het verschil maken. Verder is er ook amper een euro te spenderen.

Maar Streppel is vast kandidaat. Bij Willem 2 heeft hij het plafond ook wel wat bereikt.

4 januari 2016 om 14:13

Of er meer te presteren is dan Bosz heeft gedaan is natuurlijk weer een andere discussie.

Er is inderdaad weinig te besteden, echter gaat Vitesse er wel handig mee om. Ten dele door opvulling met huurlingen van Chelsea, anderzijds door goedkope of transfervrije spelers op te pikken.

Dit seizoen hebben ze Yeini en Rashica voor een paar ton opgepikt en beiden doen het toch alleraardigst. Van de Werff was gratis, net als Nakambu, Kruiswijk en Oliynyk vorig seizoen.

Naar verluidt betaalt Vitesse voor Ota zo'n 750.000 Euro, dus blijkbaar is er inmiddels toch een klein beetje ruimte om wat te doen.

Het zou in principe moeten betekenen dat Vitesse inmiddels vrij succesvol is met het snijden in de kosten en langzaam maar zeker de boel goed op de rit aan het krijgen is.

Goede keus idd. Misschien Jans ook wel, of Joop Gall.

Streppel presteert boven verwachting, geen twijfel mogelijk.
Deze man heeft dat ook bij z'n vorige werkgever bewezen.
Alleen denk ik dat je als een club bij Vitesse voor meer zekerheid/ervaring moet gaan.
Ron Jans lijkt mij hiervoor erg geschikt.
Maar dat komt ook, omdat ik een Ron Jans/fan ben.

Of Ron Jans, is ook wel weer toe aan een stap omhoog. Dan zou Vitesse een prima club zijn.

4 januari 2016 om 13:27

Jans zit op zijn plek en is bovendien momenteel helemaal niet beschikbaar.

4 januari 2016 om 13:29

Ron Jans wil best een stap omhoog, en daarom is Vitesse geen optie.

4 januari 2016 om 13:35

Vitesse is alleen in vrijwel alles wel een stap hogerop.

4 januari 2016 om 13:38

Jans heeft helemaal de behoefte niet meer aan een stap omhoog. Hij zit prima op z'n plek en dat is best logisch.

4 januari 2016 om 13:51

Hahah ik lag me wel kapot om die Zwolle fans hier. De één zegt dat Vitesse geen stap omhoog is, de ander zegt dat Jans geen behoefte heeft aan een stap omhoog. Beide hilarisch, ik ga denk maar eens een weekend naar Zwolle, valt altijd wat te lachen.

On: Jans zou uiteraard de droomkandidaat zijn maar ik denk dat die wacht op Nederlandse topclub of buitenlands avontuur. Streppel lijkt mij een prima alternatief.

4 januari 2016 om 13:57

Vitesse is in alles een stap hoger op dan pec zwolle toch? Kwaliteit, ambitie, mogelijkheden, stadion en plek op de ranglijst.

4 januari 2016 om 14:43

Ja. Sportief valt de laatste jaren nog wel mee gezien Pec erg succesvol was in de beker. Maar voor de rest lijkt het me wel ja.

4 januari 2016 om 15:10

Qua geld, faciliteiten etc is het wel een stap vooruit ja. Sportief valt het mee. Ja Vitesse staat hoger op de ranglijst, maar PEC deed het de afgelopen jaren in de beker beter. Europees hebben ze allebei niks te zoeken en om de titel zullen ze ook niet meedoen. Bij PEC is het alleen wel zo dat er zo maar eens een seizoen kan bijzitten dat je teen degradatie speelt als het tegenzit qua transfers blessures etc die kans is bij Vitesse een stuk kleiner.

4 januari 2016 om 16:53

Stadion moeten ze weleens wat voller krijgen dan, vind het altijd weinig sfeer mede doordat het gewoon een te groot stadion is.
Voorderest kun je daar nooit normaal aan een team werken met al die huurlingen en Jans is een Zwollenaar dus die zit echt wel lekker op zijn plek daar. Dus ik snap het volkomen.

Ik denk dat Patrick Kluivert een goede kandidaat zou kunnen zijn om Bosz op te volgen.

Het verschil is wel dat Jurgen Streppel van Willem II ook het vertrouwen kreeg om zijn eigen weg te kiezen, ook toen ze degraderden. Dat zie ik Vitesse niet zo snel doen, daar is toch meer druk om te presteren en hoe je het ook keert of went, Chelsea stalt daar geen spelers om de bank warm te houden. Je bent daar gewoon niet volledig baas in eigen huis.

4 januari 2016 om 13:19

Wellicht dan toch eens beter kijken voordat je zaken roept die niet waar zijn.

Als er de afgelopen seizoenen iets duidelijk is geworden dan is het dat Vitesse zelf bepaalt wie er in staan. Het gros van de huurlingen zit namelijk gewoon op de bank.

Ook dit seizoen is dit weer het geval. Solanke is de enige die zeker lijkt van een basisplaats. Baker, Brown, Nathan en Pantic houden wekelijks de bank of tribune warm.

Vorig seizoen was het niet anders. Zo werd Wallace bijvoorbeeld voorbijgestreefd door jeugdspeler Diks en mocht hij dus lekker bankzitten.

4 januari 2016 om 14:14

Ja ik denk dat er daardoor dus twee opties zijn: 1. mourinho is bij chelsea weggegaan omdat men wist dat bosz zou vertrekken bij vitesse. verklaard ook dat mou zijn gouden handdruk weigerde en deze inruilde voor baangarantie in arnhem.
of optie 2. chelsea zet over een half jaar hiddink aan het roer bij vitesse. duidelijk, aangezien hiddink maar een halfseizoen heeft getekend.

Maar of vitesse deze trainers moet willen is natuurlijk de vraag. aangezien dit ook weer stromannen van chelsea kunnen zijn. jij zal dus waarschijnlijk zeggen; vitesse neem deze twee trainers niet.

sorry hoor maar ik word een beetje erg cynisch van jouw soort comments.

Zou dé perfecte stap zijn geweest boor John Stegeman, mocht Bosz tot het einde van het seizoen zijn gebleven.

Om in de trend van Van Halst te blijven, Stegeman heeft ook van alles mee gemaakt. Heeft ons vorig seizoen op een bijna onmogelijke manier in de Eredivisie weten te houden. Daarbij heeft hij veel spelers (opnieuw) het vertrouwen gegeven, en zie je eigenlijk dat alle selectie spelers onder Stegeman beter zijn geworden.

En dat laatste mis ik net een beetje bij Streppel. Er zijn absoluut wat spelers beter geworden onder hem, maar ik kan op dit moment geen 3 spelers noemen die een stap zouden kunnen maken. Daar kan ik er bij Heracles toch wel 3 tot 5 noemen.

4 januari 2016 om 13:31

Mis je bij Streppel? Heb je het elftal van de laatste jaren gezien? Ik noem even wat spelers die waren afgeschreven en onder Streppel zijn opgebloeid: Boymans, Armenteros, Sahar en Dijks. Daarnaast zijn er ook een aantal jonge spelers aanzienlijk beter geworden onder Streppel: gebroeders Wuytens, Peeters, Ondaan, Messaoud en Andrade.
Daarnaast is het zeer knap dat hij met een groep boefjes een team heeft gesmeed waarin men voor elkaar door het vuur gaat. Hij heeft met de minimale aankopen het maximale eruit geperst. En nou is het niet zo dat Willemii een geoliede machine was want toen Streppel kwam stond Willemii op de rand van faillissement en moest Streppel noodgedwongen als TD en hoofdcoach optreden. Dat maakt het alleen maar knapper.

4 januari 2016 om 13:49

Boymans, Armenteros en Sahar zijn alle drie spelers waarvan iedereen weet dat ze rond de middenmoot bij elke club van waarde zijn in de Eredivisie. Ik vind niet dat Streppel die drie jongens beter heeft gemaakt dan wat ze al waren. Het waren geen toppers, waren het onder Streppel niet en worden het ook niet.

De gebroeders Wuytens en Peeters zijn drie leuke spelers, maar nou niet zo enorm vooruot gegaan dat ze een stap kunnen zetten. Andrade is een jongen met een gebruiksaanwijzing, altijd al blessuregevoelig geweest en zal nooit hogerop komen.

Dan houd je Messaoud en Ondaan over, hoe enorm veel is er van die twee jongens nog over na wat bevliegingen?

Wellicht kijk ik iets teveel door een zwart-witte bril waardoor ik Stegeman hoger in schat, maar van al die spelers die jij nu noemt en bij mij ook wel waren opgevallen, blijf ik bij dat ze nou niet enorm gegroeid zijn en dus een stap hogerop kunnen.

4 januari 2016 om 14:04

Het is maar hoe je het bekijkt. Maar na al die matige jaren die Willemii heeft gehad heeft Streppel wel een aanzienlijke bijdrage gehad in de 10e plek van vorig seizoen. Ondanks dat ik denk dat Stegeman ook een hele goede trainer is en een geschikte kandidaat voor Vitesse vind ik persoonlijk dat je Streppels kwaliteiten erg onderschat. Het grote verschil tussen Heracles en WII in de afgelopen jaren is dat Heracles financieel stabiel is terwijl WII er bijna niet meer was geweest en het in de Jupiler League zat. Het gaat Heracles nu voor de wind maar hoe ging het vorig jaar in Almelo onder Stegeman? Zijn we dat nu alweer vergeten?

4 januari 2016 om 15:21

@rubenski, jij vind van een JL speler naar een speler die van waarde zijn van een eredivisieclub in de middenmoot geen verbetering????? Vergeet niet dat we onder Streppel in het begin nog een JL ploeg waren. Hij kwam toen we net gedegradeerd waren (2011) in de JL terecht en promoveerde direct in dat jaar daarna kansloos laatste en eigenlijk nog steeds een JL ploeg (met o.a. Peters) daarna kampioen en pas vorig jaar onder Streppel in de middenmoot.

Peters is zeer gegroeid onder Streppel van een JL verdediger van Fcdb naar een eredivisiespeler die makkelijk bij een ploeg die speelt rond plek 8-12 uit de voeten kan (heerenveen had van de zomer zelfs interesse in hem die spelen toch iets hoger).

Zo ook gebroeders Wuytens die onderaan in België stonden toen hun club failliet ging. Zouden beide ook goed uit de voeten kunnen bij een ploeg rond plek 8-12. Zijn ook zeker gegroeid onder Streppel.

Andrade komt uit Brazilië uit de toen nog 2de divisie daar en daarvoor uit Helmond Sport. Is blessuregevoelig maar dat zijn wel meer spelers die toch hogerop gaan. Gebruiksaanwijzing weet ik niet wat je er mee bedoelt is nog nooit disciplinair gestraft bij Willem II of Helmond Sport (brazilië weet ik niet). Andrade wordt altijd bewonderd door veel verslaggevers en Streppel heeft ook regelmatig de vraag gekregen waarom hij niet hoger speelt. Antwoord: op het verkeerde moment een blessure opgelopen maar dat wil niet zeggen dat hij een stap hoger niet aan zou kunnen zeker niet nu hij bij ons verder is gegroeid waardoor er altijd dreiging van hem uit komt en zn man geregeld passeert (niet onbelangrijk voor een vleugelaanvaller). Een speler die Zivkovic straks op de bank gaat plaatsen als ie weer fit is let maar op!

Ondaan is een speler die door Ajax is weggedaan en alleen op amateurbasis bij Telstar terecht kon. Door een goeie start door Streppel overgenomen naar Willem II en zich enorm heeft weten te ontwikkelen tot een vaste eredivisiespeler. Nu een vervelende blessure en zal dit seizoen niet spelen maar let maar eens op hem volgend jaar, die kan zeker wel de stop hogerop aan. Was vorig jaar zelfs in beeld bij Feyenoord maar waren net te laat voor de gelimiteerde afkoopsom in zn contract die een week voor sluiting transferdeadline niet meer geldig was. Daarna uit vorm geraakt en toen ie dat had overwonnen zn kruisbanden gescheurd. Anders grote kans dat ie een Feyenoorder was.

Misidjan is een eigen jeugdspeler dat onder streppel doorbrak in de JL. Speelt nu bij Ludogerets dat vorig jaar 2x van PSV won in de Europa league en schakelde zelfs Lazio uit. Toch wel een paar niveautjes groter dan de Willem II waar hij toen in speelde (en nu ook!) dus wel degelijk gegroeid onder Streppel waar zijn droomtransfer naar Ludogerets gerealiseerd kon worden.

Als ik Vitesse was zou ik het komende half jaar voor een tussenpaus gaan. Aangezien de meeste trainers nu nog vast liggen en niet zomaar zullen willen vertrekken. En als die tussenpaus het dan goed doet kun je hem altijd nog langer aan je verbinden.

Er is de laatste jaren hard gewerkt om een fundament onder de jeugdopleiding te leggen en een Vitesse DNA gecreëerd. Het belangrijkste is om een coach aan te stellen die zich aan dit DNA confirmeert. Wat dat betreft zou Vitesse eigenlijk ook de eigen coaches moeten gaan opleiden en in dit geval er voor kiezen om John Lammers te promoveren tot hoofdcoach.

Rutten is nog vrij, snel vastleggen Vitesse

4 januari 2016 om 13:37

Past niet in het aanvallende profiel.

Als AZ-er zeg ik: John van den Brom!

Nicky Hofs en Theo Jansen! Genoeg Vitesse DNA

Zonder dollen, Streppel zou een goede optie zijn maar,
punt 1: wil hij weg,
2: wat wil Willem 2,
punt 3: kan vitesse het wel betalen om hem aftekopen

4 januari 2016 om 13:48

1. ja
2. ondanks dat hij het heel goed doet zijn de meningen verdeeld binnen Willemii.
3. Willemii heeft totaal geen geld en kan iedere cent goed gebruiken dus als Vitesse wil betalen dan zullen ze daar zeer blij mee zijn in Tilburg.

4 januari 2016 om 15:33

2. Supporters zijn over het algemeen zeer tevreden over Streppel (wordt ook elke wedstrijd toegezongen) natuurlijk heb je er altijd zeikers bij zitten maar die zitten bij elke club nooit is een groep 100% voor een trainer en heeft elke trainer wel commentaar). Binnen de directie van Willem II is het wel verdeeld maar dat komt meer doordat er nog steeds een machtsstrijd gaande is. De problemen van een paar weken geleden ging niet zozeer over het functioneren van Streppel maar meer om het investeren in de spelers groep. De andere kant wil liever een grote winst laten zien aan het einde van het jaar zodat het negatief eigen vermogen nagenoeg weggewerkt is.

3. Nou heeft helemaal geen geld klopt niet. Begin van het seizoen zijn er een aantal financiële voordelen gekomen. Verkoop Dijks aan Ajax, De Jong aan Ajax en de transfer van Van Dijk van Celtic naar Engeland heeft voor Willem II begrippen veel geld opgeleverd. Daar ging dus die onenigheid een paar weken geleden om dat Streppel een deel daarvan in een nieuwe spits wil stoppen maar dat de algemeen directeur en een aantal leden van de RvC dat niet willen. Die laatste willlen vooral ene forse winst laten zien zodat het negatief eigen vermogen terug gebracht kan worden. Neemt niet weg dat een mooie transfer altijd welkom is natuurlijk maar de grote noodzaak is er niet.

Betekent niet dat Willem II Streppel dit niet zou gunnen! Streppel's contract loopt tot eind volgend seizoen en als Vitesse bereidt is daar een vergoeding tegen over te zetten waar Willem II mee akkoord wil gaan is ie weg. Echter de noodzaak om hem of iemand anders te verkopen zoals dat bijvoorbeeld bij Twente het geval is is er niet meer bij ons. De vervanger van Streppel is er ook al... Assistent trainer Arie Boogers zou een flinke vinger in de pap hebben qua tactiek van Willem II en die heeft de papieren om hoofdcoach te worden dus in dat opzichte zou Streppel tegen de juiste voorwaarde kunnen vertrekken al hoop ik wel dat hij gewoon het jaar gaat afmaken hier. En we hem een geweldig mooi afscheid kunnen geven. Na Co Adriaanse toch een trainer die ons weer op de kaart heeft gebracht. En het spelletje speelt dat wij zo graag willen zien (al heeft Boogers daar dus blijkbaar ook een hele dikke stem in!). Ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

Gerucht gaat dat Gerry Hamstra, hoofd jeugdopleiding, een optie is. Hij wordt dan mogelijk doorgeschoven. Is inmiddels 5 jaar hoofd jeugdopleiding en kent de club goed en geniet veel draagvlak binnen de organisatie

Ik denk en zeg dat het Ron Jans word of iemand van buitaf.

We hebben geem trainers die zodanig presteren dat ze na een seizoen al naar vitesse gaan.

Faber en Klazic vind ik ook zeer geschikt faber. Maar beide zym pas bij hun clubs begonnen.

Stegeman vind ik eem traimer van niks die vooral geluk heeft. Maakt alleen maar domme foute.

Bosz is een geldwolf. Vind het niet eens gek dat hij opeens is vertrokken. De vrouw wou naar een warm land, en Bosz doet alles wat de vrouw wilt.

Ik zie alleen in Ron Jans een 2e Bosz. Maar misschien is het wel eens tijd om van dat aanvallende voetbal af te stappen.
Vitesse heeft de afgelopen 4 jaar een zeer goede selectie gehad. En telkens kwamen we niet in de top 4. Ik zou wel graag een resultaat trainer willen zien. Gert Jan Verbeek is in mijn ogen de nummer 1. Alleen zal hij te duur zijn.

4 januari 2016 om 15:32

Dat gebeurt niet kan ik je nu al vertellen. Het aanvallende voetbal ligt vastgelegd in het beleid van Vites. Ze zullen dus een trainer zoeken die daarbij past.

Gertjan verbeek is een goede trainer, maar ik vind hem absoluut niet bij het huidige Vitesse passen.

In Groningen gaat t gerucht dan Erwin vd Looi naar Vitesse zal vertrekken. Heeft daar alles bereikt wat je als Groningen kan bereiken, en Vitesse is dichterbij zn woonplaats

4 januari 2016 om 17:02

En dan Henk de Jong naar Groningen? Dat gaat vroeg of laat toch gebeuren. Henk heeft bovendien een verleden bij de buren.

4 januari 2016 om 17:38

Gertjan zou ik mooi vinden, zeker geen Erwin v/d Looi.

Ik heb van een bron gehoord dat Streppel al zo goed als zeker naar Heerenveen gaat.

4 januari 2016 om 14:50

Zou mij niets verbazen, een van de weinige beschikbare (nederlandse) trainers waarvan ik op dit moment denk: die past echt goed bij ons. Kandidaat nummer twee achter Langeler die ik na dit seizoen PSV wel zie verlaten voor een leuke job op het veld.

Wordt lastig om Bosz te vervangen ivm zijn systeem en werkwijze , heeft 2 maal een vreemdelingenlegioen tot een goed draaiend team opgebouwd , zijn vervanger zal het moeilijk krijgen dit te evenaren .
Tweede seizoenshelft afwachten hoe het nu uitpakt zonder Bosz , als het Maas lukt de lijn van Bosz ddor te trekken dan gewoon Maas aanstellen als hoofdcoach met John Tahl , en lukt het niet dan Henry Kruzen ophalen bij Heracles .

Waarom Steppel? Vind hem wat overrated. Doet het leuk met Willem II, maar meer ook niet. Willem II staat op een plek waar het hoort! Niet hoger!

Dan liever Jans (zwolle) of Stegeman (heracles). Die presteren pas echt goed!

4 januari 2016 om 16:57

Lijken me beide onhaalbaar voor Vitesse. Denk dat je bij Vitesse wel een hele grote uitdaging hebt maar tegelijkertijd is het ook elke jaar weer anders dus, qua vastigheid is het niet ideaal. Denk ook dat trainers dan liever een stabielere club willen trainen dan bijvoorbeeld een Vitesse. Ik zat zelf miss te denken aan Adriaanse of een andere coach die igg al wat langer aan de kant staat.

Volgens mij passen de spelopvattingen met aanvallend en leuk voetbal wel een beetje bijelkaar, dus in dat opzicht zou het prima passen denk ik zo! En denk dat hij met dit materiaal zoals het nu bij Willem II is ook echt niet meer zo tevreden is!

Zo lang ze trouwens maar van onze Pastoor afblijven! Die doet het super goed bij Sparta en is aan het bouwen! Zag zijn naam op de frontpage ook voorbij komen...

Het verbaast me serieus dat maar liefst 24% van de deelnemers aan de poll de naam van Streppel aanvinkt... Het lijkt mij dat wat meer ervaring wel gewenst is voor een stabiele subtopper die jaarlijks voor europees voetbal speelt...met alle respect voor Streppel maar ik moet er niet aan denken. Dat laatste geldt ook voor namen als Stegeman en Vd Looi. Ik zag zelfs ergens de naam van Henk de Jong langskomen....

Denk dat iemand met internationale ervaring wel verstandig zou zijn, ook gezien de relatie van de club met Chelsea...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.FC Emmen1-3
17.Vitesse0-5
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. CornelisseVerdediger20
C. ArcusVerdediger20
J. HouwenKeeper20
M. ManhoefVerdediger21
M. MeulensteenVerdediger20
FerroVerdediger20
M. WittekVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

43 fans
Coach, 58 jaar
SeizoenClub
2019-2021 Bayer Leverkusen
2017-2017 Borussia Dortmund
2016-2017 Ajax
2016-2016 Maccabi Tel Aviv
Laatste voetbalnieuws

Unibet: odd van 2.10 bij drie doelpunten van Olympique Lyon tegen Troyes

Vrijdagavond speelt Peter Bosz om 21.00 uur met Olympique Lyon tegen het puntloze Troyes AC. De Nederlandse trainer staat erom bekend attractief voetbal te spelen, en kreeg er met de terugkeer...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 18 augustus
Justin Kluivert heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Fulham. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren