Update: Roda-coach Brood niet te spreken over 'asociaal' NEC

Woensdag, 22 mei 2013 om 16:50Matthijs van Laar • Laatste update: 16:51

/

Het seizoen zit er pas net op, maar bij NEC is men alweer druk bezig met komend voetbaljaar. Zo is nu al duidelijk dat de club uit Nijmegen een flink aantal spelers transfervrij zal laten vertrekken, terwijl er ook al wordt gezocht naar nieuwe versterkingen. Frank Demouge, momenteel door Roda JC gehuurd van het Engelse Bournemouth, staat mogelijk voor een terugkeer.

De geboren Nijmegenaar, afkomstig uit de eigen jeugd, verliet NEC in 2005 om zijn geluk te beproeven bij Willem II en kwam via FC Utrecht in 2012 in Engeland terecht. In de League One kwam de bonkige spits echter niet uit de verf. Bij Roda pakte hij de draad weer op. “We hebben diverse opties en Frank Demouge is één van de mogelijkheden”, zegt technisch directeur Carlos Aalbers in gesprek met Omroep Gelderland.

Tegen de mogelijke komst van Demouge staat het vertrek van spelers als Leroy George, Nathaniel Will, Rémy Amieux, Kevin Wattamaleo en Danny van den Meiracker. Zij ontvingen eerder al een ontslagbrief en kregen geen nieuwe aanbieding. Dat geldt wél voor Nick van der Velden. NEC is met hem in gesprek over een nieuwe verbintenis. De club wil hem daarmee belonen voor een sterke tweede seizoenshelft. NEC versterkte zich eerder al met de Duitse vleugelaanvaller Christoph Hemlein.

Update 22 mei 16.50 uur - Roda-coach Brood niet te spreken over 'asociaal' NEC
Carlos Aalbers heeft toegegeven dat Frank Demouge in beeld is bij NEC en daar is Ruud Brood, trainer van Roda JC Kerkrade, niet blij mee. "Wij zitten in een cruciale fase om behoud van het eredivisieschap. Dan ga je niet op deze manier aan spelers trekken. Ik vind dit asociaal van NEC. Wacht dan tot na de play-offs", moppert hij tegenover L1. Demouge speelt op huurbasis voor Roda.


Poll

Gaat NEC volgend jaar meedoen om Europees voetbal?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door xxxmagistraal)

Demouge komt bij Bournemouth niet meer aan bod. Die spelen volgend seizoen Championsship en dat is toch wel te hoog gegrepen voor Frank. Snap uberhaupt niet waarom ze hem gehaalt hebben, hij speelde daar hooguit een kleine 10 minuutjes per wedstrijd en ze hebben daar als een betere spits rondlopen.

Voor NEC zou hij misschien wel iets kunnen toevoegen, maar dan moet je wel op de juiste manier voetballen om hem te benutten. En daar moet je ook de ploeg voor hebben.

Dat van der Velden blijft is voor NEC ook wel een goede zaak. Speelde afgelopen tijd wel goed in tegenstelling van andere van Nec. Misschien wordt het eens tijd dat de voorzitter wat centjes over heeft voor zijn club.

21 mei 2013 om 12:33

Eigenlijk wel belachelijk, dat de Championship te hoog zou zijn en dat hij bij NEC wel iets toe kan voegen.

Hoe zit het met Boymans en de andere gehuurde speler? ( Even zijn naam kwijt)

21 mei 2013 om 12:36

Falkenburg en Boymans keren terug naar AZ om in de voorbereiding hun kans te pakken wat lastig zal worden.

21 mei 2013 om 13:19

Falkenburg en Boymans mogen allebei weg.

Falkenburg wilt (en verdiend het!!) om bij een club in de basis te spelen, hij heeft 2 à 3 jaar zonder te morren op de bank gezeten, maar af en toe gespeeld, terwijl hij wel bijna altijd fit was. Die jongen verdiend en wilt gewoon speeltijd en die mag weg.

Boymans was 75 procent van de tijd geblesseerd en ging op een gegeven moment Verbeek bekritiseren dat hij te weinig speelde. Tsja als jij altijd geblesseerd bent en maar 1x scoort in 10 optredens voor AZ, en Altidore doe thet 10x beter, dan mag je wat Verbeek betreft ''opdonderen''.

AZ wilt hun van de hand doen. Misschien kunnen ze Falkenburg of Boymans gebruiken in een deal met Gudelj en Nac, als die deal er uberhaupt komt.
Of met Heerenveen en Gouweleeuw. Of gewoon los verkopen.

21 mei 2013 om 13:38

Ligt natuurlijk ook aan in welke formatie ze daar speelde en met welke tactiek. Ik denk dat Demouge in de Nederlandse competitie ook beter uit de verf komt omdat hij hier ondanks zijn geringe techniek nog de mogelijkheid heeft om te draaien, in de Championship zitten ze er een stuk korter bovenop.

22 mei 2013 om 19:13

Dus volgens hoesen wordt in de championship al korter gedekt dan bij ons op het hoogste niveau???
Raar dan dat de kampioen van Nederland gewoon 5 keer scoort tegen de kampioen van de premiership!!

Stop allemaal met het verheerlijken van het Engelse voetbal, de top is heus beter dan de onze maar daaronder is het ook matig!!

22 mei 2013 om 22:30

Haha grppig, de championship is gewoon van het niveau willem 2 ze hebben alleen meer geld, maar als Ajax tegen aouthampton, sunderland, en crystal palace 3x scoort elke wedstrijd is dat toch wel tekenend, southampton is overigens Pl.

Demouge kan het niveau in de championship nog makkelijk aan.

Zonde van Amieux en George, ik denk toch dat zij iets kunnen toevoegen. Als George zijn dag heeft beslist bij de wedstrijd voor je, en Amieux is zeker goed genoeg voor het niveau van Nec. Demouge lijkt me niet goed, NEC is toch meer een club voor jongere spelers, niet voor een spits die al 30 is en waarschijnlijk ook een aardig salaris zal vangen.

21 mei 2013 om 12:57

Daar zeg je het precies "als george zijn dag heeft", het probleem is dat hij dit seizoen geen 1x "zijn dag" gehad heeft, het is bij George altijd of goed of slecht nooit een 6je, altijd een 4 of een 8. En hij heeft dit seizoen geen 1x een 8 gescoord, ik vind het jammer dat hij weggaat want hij heeft ons een van de belangrijkste doelpunten van de afgelopen 20 jaar bezorgd maar ik begrijp de beslissing van het bestuur wel, je hebt er niks meer aan. Amieux snap ik eerlijk gezegd niet, was een prima back-up voor Conboy en hij was een allround speler voor links, en dat missen we eigenlijk wel, een paar goeie allround spelers.

21 mei 2013 om 13:25

Ik denk dat Amieux de garantie wilde hebben dat hij meer speeltijd zou krijgen, en die kon NEC hem niet geven. Anders zou ik het wel raar vinden. Van George begrijp ik het wel, maar blijf het toch jammer vinden.

21 mei 2013 om 14:58

Dat zou misschien wel een logische verklaring zijn, want Amieux is eigenlijk te goed voor de bank, maar ik heb toch liever Conboy erin staan. En ook ik vind het jammer dat George weggaat maar ik snap wel waarom.

Amieux kan wel terecht bij ADO Den Haag zoals VI al suggereerde. Het zou een goede combinatie zijn maar ik vind Amieux niet minder dan Conboy.

George kan misschien wel naar PEC of RKC maar de subtop is toch echt te hoog gegrepen. Bij zowel NEC als FC Utrecht heeft hij niet kunnen overtuigen

Nathaniel Will's ontslagbrief heeft me wel behoorlijk verrast. Hij deed het net zoals Amieux toch niet heel onaardig. Misschien kan hij naar FC Utrecht om het die van der Maarel ietsje moeilijker te maken.

Van der Velden is een goede zaak en speelde het best toen NEC in een dip zat. Hij kan ook het komende seizoen met zijn ervaring nog van waarde zijn voor de club.

21 mei 2013 om 12:43

NEC heeft gewoon een zeer matig elftal die bijna niks beter is als een clubje als RKC met alle respect. Zou mooi zijn voor ze als ze Cillissen een jaar konden huren van Ajax bijvoorbeeld en een centrale verdediger is hard nodig want Breuer kan echt niet meer. Kijk mijn opstelling met weinig middelen een degelijk elftal.

Cilissen
Karami(GA E)
van Eijden
Ramstyn(fey)
Conboy
Koolwijk
v.Hyfte(mvv)
Roorda
Linssen(vvv)
Demouge
Rieks
21 mei 2013 om 12:54

Roorda?! amper een wedstrijd gespeeld! Palsson + koolwijk is een goede combinatie voor NEC daarbij deed breuer het niet slecht maar ben het met je eens dat hij een speler voor de bank is.. Cillissen laat ajax echt niet gaan.. heeft een paar goede wedstrijden gekeept tegen bijvoorbeeld Psv.. daarbij gaat NEC in zee met een jonge getalenteerde keeper genaamd Kalle johnsson. Demouge zie ik graag bij NEC maar dan moet er nog wel een goede vleugel speler bij (foor op 10, rieks links en hopelijk een antonia of misidjan rechts)

21 mei 2013 om 12:55

Cillessen is niet nodig, we hebben Johnsson al een talentvolle keeper uit Zweden. Die spelers uit de Jupiler League die jij opnoemt zouden een versterking kunnen zijn, ik volg die competitie niet echt dus ik kan niet goed inschatten of zij iets zullen toevoegen. Linssen mag van mij inderdaad komen.

21 mei 2013 om 13:33

Oké Feyenoorder21 misschien kun je in het vervolg beter niet reageren en rare opstellingen maken van clubs waar je de basis niet eens van weet. Ramsteijn is absoluut niet nodig want daar komt Cmovs te staan, Cillessen is niet nodig want daar hebben we met Johnnson een jonge talentvolle doelman. En Palsson Koolwijk is gewoon een prima duo dus Roorda komt daar niet tussen. Linssen daarentegen lijkt me een prima versterking maar dat is volgens mij geen vleugelspeler. Wat mij echt geweldig lijkt is als ze daar Wildschut of Misidjan voor zouden halen maar ik weet dat dat waarschijnlijk niet mogelijk zal zijn.

21 mei 2013 om 16:45

Ben het met 3 positie's oneens , Ramsteijn= Daar hebben we Cmovs en Disveld voor . Roorda speelde slecht dit seizoen dus die heb ik liever niet in de basis , daar kan je pallson neer zetten en ten slot Cillessen daar hebben we Johnnson voor , maar Linssen Karami en v.hyfte lijken me prima aanwinsten voor NEC .

22 mei 2013 om 17:05

Op de positie van Linsen zou ik Antonia van GAE kopen. Roorda is alleen een leuke back-up voor Palsson en voor de plaats waar jij Ramsteijn hebt gezet zou ik gewoon Cmovs in zetten. op de keepers positie heeft NEC al die Zweed (ik kan niet op zijn naam komen en Demouge is al 30 dan zou ik beter maar gaan rond kijken wie er nog vrij jong is plus niet veel kosten en scoringsvermogen heeft.

Dus veel spelers gaan weg, en er komt weinig/geen geld voor terug om nieuwe spelers te halen. Gaat de goede kant op daar over de waal.

21 mei 2013 om 12:58

Veel spelers achtten ze niet meer nodig. Er komt geen geld voor terug omdat hun contracten aflopen en niemand ze daarvoor wilde kopen.

Dat ze geen geld hebben klopt ook niet, want als Boekhoorn los gaat zijn de mogelijkheden oneindig.

21 mei 2013 om 13:05

Stonden best vaak in de basis geloof ik, tenminste hun namen komen me bekend voor.

Als boekhoorn losgaat.. Tja, maar boekhoorn gaat niet los dus is er geen geld. Las iets in de gelderlander over dat ze hun zaken eerst op orde moesten krijgen met het stadion ofzo en dat hij er dan pas iets in wou stoppen.

21 mei 2013 om 13:09

Dat je ze dit seizoen gebruikt wil niet zeggen dat ze ook volgend seizoen een toekomst hebben.

Ik zie het nog best wel gebeuren dat Boekhoorn los gaat. Hij wilt alleen verantwoord los gaan, niet zoals die Russen en Sjeiks.

Volgens mij hebben ze al wat mensen in het bestuur zitten dus mij lijkt het een kwestie van tijd. In dat opzicht zou het ook handig zijn om zwakkere broeders te laten vertrekken, die heb je toch niet meer nodig.

21 mei 2013 om 13:09

Zoals altijd de afgelopen jaren heeft NEC het moeten hebben van transfervrije spelers. Omdat er veel spelers weggaan, komt er weer een stuk meer ruimte in de salarispost om nieuwe spelers aan te trekken. Alleen dan zonder transfersom. Maar dat is niets nieuws.

21 mei 2013 om 15:35

Nee bij jullie gaat het geweldig in 3 jaar 100miljoen geïnvesteerd en dan nog net 4e worden.

21 mei 2013 om 15:56

Volgens mij hebben we het niet eens over Vitesse maarja.
Vitesse heeft geïnvesteerd in een trainingscomplex, uitbreiding van het kantoorpersoneel en meer zaken die op lange termijn voor succes moeten zorgen. Aan het elftal is niet veel uitgegeven en toch zijn we in die 3 jaar 11 plaatsen gestegen. Bij jullie gaat het alleen maar achteruit op deze manier dus ik ben heel blij met Jordania. Al hoor ik dat jullie een investeerder ook wel leuk zouden vinden over de waal. Hoe zit het met op eigen kracht vooruit komen waar jullie altijd zo op hameren?

21 mei 2013 om 19:43

Zoals jij eerder al zegt wil NEC eerst op eigen kracht de zaken op orde krijgen. Daarna wil Boekhoorn instappen, met een investeerder is niks mis. Boekhoorn is tenslotte en echte Nec'er, i.t.t. dhr. Jordania. Wij hoeven ook geen kampioen te worden zoals jullie, een vaste subtopper is meer dan genoeg, een type Heerenveen. Jullie geven als een gek uit en staan nu 4e, resultaten zijn er dus zeker, maar mocht bij ons lopen zoals het bij jullie liep/loopt zullen ik en mijn medesupporters onze onvrede uiten. Want dat wil ik niet zien bij Nec.

21 mei 2013 om 22:32

Ik zie mensen hieronder toch echt hopen dat boekhoorn nu instapt en dat het anders misgaat. Jordania is misschien geen Vitessenaar, maar wel een voetballiefhebber dus die zal het niet zomaar in de steek laten. Geven als een gek uit mag je nog even voor me uitleggen. Zoveel is er niet uitgegeven aan het elftal en toch elf plaatsen gestegen. (neem aan dat je kan lezen, dus dat had je hierboven ook kunnen lezen..) Blijven jullie maar lekker in de middenmoot/13e plaats, wij vermaken ons wel bovenin. En als die club van je bijna failliet gaat en iemand neemt het over vanuit het buitenland wil ik je nog wel eens horen..

edit: Hoeveel supporters zullen er nog over zijn dan? Hoor dat 1500 seizoenskaarthouders er al mee kappen.. Jullie staan nog steeds beter als Vitesse een paar jaar geleden maar het aantal seizoenskaarthouders is toch wel aanzienlijk minder.

21 mei 2013 om 22:55

' Geven als een gek uit mag je nog even voor me uitleggen. Zoveel is er niet uitgegeven aan het elftal en toch elf plaatsen gestegen.'

Vrij simpel. Uitgaven betreffen niet alleen transfersommen, maar ook salarissen en andere dingen. Circa een jaar geleden gaf Vitesse, als ik de VI mocht geloven, nog 30 miljoen uit en kwam er 12/13(weet t niet exact, kan er een beetje naastzitten) miljoen binnen. Oftewel: er werd veel meer uitgegeven dan dat er binnenkwam, en volgens mij is dat nu nog steeds zo. Dus 'geven als een gek uit' komt naar mijn mening enigszins in de buurt van de waarheid.

Maargoed, ik wil het eigenlijk liever over NEC hebben. Bij NEC wil men eerst zorgen dat er breakeven gedraaid wordt, waardoor men niet meer afhankelijk is van transfersommen en zodat de transfersommen die dan binnenkomen ook (deels) weer geïnvesteerd kunnen worden. Dat is naar mijn mening een betere financiële basis dan(niet lullig bedoelt) eerst gaan uitgeven en dan er achterkomen dat het eventueel ook best handig zou kunnen zijn dat je inkomsten en uitgaven een beetje in verhouding staan, en daarmee doel ik niet specifiek op Vitesse maar ook op vele andere(je kent ze wel, de City's van deze wereld) clubs die veel meer uitgeven dan er binnenkomt.

' Hoor dat 1500 seizoenskaarthouders er al mee kappen'

Tja, dat heb je nou eenmaal als je medio februari Utrecht in zicht had voor plek 6 en ook nog een Twente dat verschrikkelijk draaide(niet echt in zicht maar het zat er wel aan te komen) om vervolgens alles te vergooien en met pijn en moeite alleen nog weet te winnen bij de hekkensluiter in Tilburg. Dat gaat de teleurstelling overheersen en zeggen sommige supporters hun seizoenkaarten op. Kijk, ik geloof best dat er wat mensen zijn die hun kaarten opzeggen omdat het financieel gezien een beetje duur is of ze zo veel weg met werk dat ze amper wedstrijden kunnen bezoeken, maar dat kunnen er nooit 1500 zijn!(als het aantal klopt, het getal circuleert idd al een tijdje rond). Daar zitten gewoon heel wat mensen bij die hun kaarten opzeggen vanwege de belachelijk laatste serie. Maar als je je seizoenkaart laat afhangen van prestaties, tja, daar ben ik geen voorstander van.

22 mei 2013 om 18:53

Waarom praat je in de wij vorm? Ik distantieer mij als Vitesse supporter van jou uitspraken. Nu gaat het bij ons voor de wind en daar wat minder, maar ook dat kan redelijk snel omdraaien. Dus geniet van het succes, maar afgeven op andere clubs is nergens voor nodig.

Goed om te horen dat Nick mag blijven, buffel voorin en werkt hard voor het team. Vind het ook een verassing dat Amieux geen verlenging gekregen heeft, deed het prima als stand-in voor conboy, naast van eijden. Hemlein trouwens naar mijn mening sonde van het geld. 4 goals in zijn vorige seizoen in Bundesliga II ???

21 mei 2013 om 12:57

Hij is transfervrij overgenomen (idd afwachten wat het wordt) denk dat het meer een speler voor de breedte is.. maar je weet het maar nooit!

21 mei 2013 om 13:11

Amieux was inderdaad een prima speler voor Nec. Alleen heeft Conboy bij NEC steeds de voorkeur gekregen. En 2 spelers van dat kaliber voor dezelfde positie is gewoon te duur voor een club als Nec. Wat dat betreft snap ik de beslissing wel. Alleen jammer dat hij nu transfervrij kan gaan.

Leroy George en Wattamaleo, kleinere clubs opgelet !

Ik moest heel hard lachen toen ik hoorde dat Roda demouge zou halen, maar hij doet het nog best wel aardig daar...nu ik dit las, dacht ik meteen weer dat NEC krankzinnig was geworden, maar ik zal er wel weer naast zitten

21 mei 2013 om 17:00

Zou voor heel veel clubs in Nederland een goede versterking kunnen zijn. Voor kleinere clubs een prima spits die de ballen voorin vast kan houden en zich een slag in de rondte werkt voor het team. Voor grotere clubs een ideale pinchhitter, beetje type Bulykin.


Ligt er een beetje aan, maar als demouge ook nog een aardig salaris gaat vangen en nec gaat een ploeg om demouge heen bouwen vind ik het een zeer slechte keuze.
Ik zie hem meer als iemand voor erbij, een rol die platje nu vertolkt. Misschien naast een beweeglijke spits, maar die zijn voor nec niet beschikbaar vrees ik.
Ben benieuwd wat het gaat worden allemaal.

Frankie Demouge is een goede speler voor Nec. Al betwijfel ik het of hij een heel seizoen top kan presteren. Frank is al op leeftijd met z'n 30 jaar en heeft niet meer de klasse van een paar jaar geleden. Zijn sterke punten zijn koppen, sleuren en strijd leveren. Iets wat NEC de afgelopen jaren ontbeerde.
Ik zie Frank graag terug komen, maar niet als eerste spits. Ik hoop dat Aalbers of misschien Boekhoorn iets uit de hoge hoed tovert.

21 mei 2013 om 15:27

Ik denk toch dat Boekhoorn afwacht, ik weet niet precies wat nou de bedoeling is met ''de overname'' bij Nec, maar van wat ik gelezen heb wacht hij nog af tot we break-even spelen. En dat nu investeren net zoiets zou zijn als geld in een bodemloze put gooien.

21 mei 2013 om 15:50

Ik denk dat Boekhoorn wel moet intreden, want anders is het over en uit voor ons clupje. De seizoenkaartaantallen dalen drastisch en het voetbal is niet om aan te zien. Er zal toch een manier moeten worden gevonden door NEC zelf om mensen weer naar het mooiste stadion van Nederland te laten gaan. Dit kan enkel door goed voetbal, strijd en natuurlijk leuke voetballers. Aan deze eis kan alleen Boekhoorn voldoen.

21 mei 2013 om 15:58

Precies, het gaat alleen maar bergafwaarts. Maar of Boekhoorn ook gaat investeren betwijfel ik. Ik weet niet precies hoe alles zit in het bestuur, maar ik geloof zolang vandelft nog inspraak heeft doet Boekhoorn niet mee.

Vooral de strijd mis ik de laatste tijd bij Nec, spelers die echt voor de club door het vuur willen. Palsson leek dit te brengen maar dat viel de laatste tijd ook tegen. Ik hoop dat vaneijden blijft, de enige échte topper die we in huis hebben. Alleen laten gaan voor een dikke zak met geld.

Niks mis mee, Als van der Velden blijft is het alleen jammer van Amieux als hij vertrekt. Maar wel begrijpelijk.
Conboy is gewoon een betere back en Amieux is te goed voor een bankplaats. Voor het middenveld komt hij denk ik wat te kort.

De rest, Will (2 seizoenen lang een ramp), George (mooi weer voetballer), De twee van AZ gehuurden (hopeloos) en Babos (over the hill) zullen we zeker niet gaan missen.

Nu hopen dat niet een Van Eijden, Palsson, Koolwijk of Foor verkocht worden en ik hoop dat Aalbers wellicht nog iets creatiefs uit de hoge hoed weet te toveren....

O ja en Platje natuurlijk zo snel mogelijk laten gaan Carlos!!! Ik ben nog een betere spits.

Denk dat Demouge voor veel clubs in Nederland wat kan betekenen met zijn wedstrijdinstelling

Dat Van der Velden blijft, vind ik een hele goede zaak. Daarnaast zou de komst van Demouge zeker niet verkeerd zijn. Naar mijn mening zitten er teveel "ideale schoonzonen" bij NEC die heel mooi en technisch kunnen voetballen, maar niet de kar kunnen trekken. Ik denk dat Demouge daar wel toe in staat is. Plus het is een jongen uit Nijmegen, altijd mooi.

21 mei 2013 om 19:45

Die komt gewoon tekort voor NEC en de eredivisie. Mag lekker in de Jupiler League tegen een balletje aantrappen wat mij betreft.

Demouge ging in tegenstelling tot de berichtgeving hier eerst naar FC Eindhoven geloof ik. Daarna via FC Den Bosch pas naar Willem Ii.

Verder snap ik de gemaakte keuzen allemaal wel. Ik denk wel dat we met lagere verwachtingen het komende seizoen ingaan dan het afgelopen seizoen (met tegenvallende Sno, Roorda, geen uitmuntende doorbraak Foor en Cmovs). Met Demouge zou je wel een echte vechter erbij hebben, en ook een verblijf van vd Velden juich ik toe om zijn werklust, inzicht en techniek.

Ik ben zeer benieuwd naar de ontwikkelingen de komende maanden.

Heb nog steeds m'n twijfels bij Demouge. Vooral omdat hij 'blessuregevoelig' schijnt te zijn als ik sommige berichten mag geloven(een aantal dagen niet trainen na een wedstrijd). Daarbij is hij bijna 31, oftewel binnen 1 of 2 jaar moet je weer op zoek en zul je hem nooit doorverkopen. Maar hij kan prima als oplossing fungeren totdat de investeerders er echt werk van maken en een klasse spits naar Nijmegen halen.

Voetballend gezien heeft Demouge wat mij betreft wel een voordeel en dat is dat hij groot en sterk is, hij kan koppen en scoort redelijk makkelijk. Kan met Foor achter zich best prima als aanspeelpunt fungeren. Het is geen voetballend wonder, maar met zijn fysiek brengt hij wel wat stootkracht. Met Platje heb je die stootkracht niet. Maar Demouge is volgens Aalbers een van de mogelijkheden. Ik laat me verassen.

Gentenaar gaat spoedig een eenjarig contract tekenen. Weinig mis mee, ervaren jongen die de club kent. Ook Van Der Velden doet het de laatste tijd prima en is multi-inzetbaar, zowel rechtsvoorin, rechts op het middenveld en bij noodgevallen zelfs rechtsachterin. Heeft ook wat ervaring, en dat telt toch wel.

Brood moet zich niet zo aanstellen, Demouge is al een jaren prof en die gaat hierdoor echt niet minder spelen.. daarbij komt dat demouge geeneens van Roda is dus gewoon normaal reageren en niet een club schofferen meneer Brood

22 mei 2013 om 21:57

Brood heeft gelijk Demouge is gehuurt aan Roda het is wel zo netjes om tot na de play-off te wachten had het willen zien als Roda dit gedaan had en nec zat nog in de play-off
groot gelijk dus

22 mei 2013 om 23:01

En toen Brood interesse toonde in Sno welgeteld een week na Sno's beruchte interview in de Telegraaf en hij alles nog met NEC moest bespreken was het zeker wel oke? Dat was iets vergelijkbaars, misschien nog wel 'asocialer'. Maar waar gaan we heen als je niet meer mag zeggen dat je eventueel interesse hebt in een speler?

Btw: NEC en Demouge hebben al (oriënterende) gesprekken gevoerd en de verhalen over de interesse in Demouge spelen al een aantal weken, en Demouge blijft ze er allemaal inschieten.... Brood moet gewoon z'n hypocriete mond houden en oppassen dat ie er niet uitvliegt. In plaats van zich (belachelijk) uit te laten over andere clubs kan hij beter zijn energie steken in het vinden van de juiste tactiek om het Sparta van Ten Cate te verslaan.

22 mei 2013 om 23:23

Ik wil hier mee aangeven je kunt intresse hebben maar hou het binnes kamer .En bovendien staat er
te veel op het spel
Je kunt toch ook een weekje wachten tot alles voorbij is,
ik ben zelfs van meening dat je een speler helemaal niet zou mogen benaderen tijdens een loopend seizoen en dan maakt het niet uit welke speler

Wat een zeikerd zeg Nec hoeft helemaal niks. Het is wat zeg Nec roept dat er een speler bij ze in beeld is nu zal Demouge wel helemaal niks meer raken. Vind het eigenlijk vrij schandelijk dat je daarom een club asociaal gaat lopen noemen. Want dan is de hele voetbalwereld op zijn minst asociaal inclusief Roda en brood. Wacht dan tenminste tot na de play offs oh hij gaat bepalen wanneer Nec na buiten mag brengen wanneer ze interesse hebben in een speler

Broodje moet zijn mond houden. Natuurlijk is het niet bevorderlijk, maar moet NEC dan maar gaan wachten met het op orde stellen van de selectie omdat Roda in een vervelende situatie zit, nee dus. Dit is een zaak tussen NEC en Demouge waar Roda niets mee te maken heeft.

Ge kunt je eigen maar ergens druk om maken.

Wat een mafkees zeg. NEC asociaal noemen terwijl de enige die hier asociaal is meneer Brood zelf is. Berichten over de interesse van NEC in Demouge zijn al een week of twee bezig, er zijn zelfs al gesprekken gevoerd als ik een doorgaans goed geïnformeerde journalist van De Gelderlander mag geloven. En dat allemaal al voordat Aalbers 'ja' gemompeld heeft op een vraag of NEC interesse had in Demouge. En is Demouge er de afgelopen weken minder van gaan spelen? Nee.

Ik vraag me echt af waarom Brood zo'n 'asociale' uitspraak doet? Is het de degradatiestress? Is het de jaloezie omdat Demouge waarschijnlijk NEC boven Roda verkiest? Zeg het maar. Een gekke uitspraak blijft het wel, want dan heb ik het nog niet eens over het feit dat hij de hele club NEC over een kam scheert.

Brood is even vergeten dat hij direct riep te roepen dat hij Evander Sno wel wilde hebben toen die riep niet zo blij met Pastoor te zien. Iets met een pot en een ketel.

22 mei 2013 om 19:53

Hij maakte ook voor het einde van het seizoen bekend dat hij naar Roda vertrok toen hij bij RKC werkte.. dus het is en een hypocriet en een domme uitspraak..

waarom willen ze demouge ze hebben platje toch een geweldige fysiek sterke spits met een neusje voor de goal zou hem wel bij een (sub)topclub willen zien.

22 mei 2013 om 20:49

Ik hoop dat dit sarcastisch bedoeld is. Als er iemand is die niet fysiek sterk is is het Platje wel. Hij heeft wel een neusje voor de goal, maar verder voegt heb je voetballend helemaal niets aan Platje. NEC heeft een aanspeelpunt nodig voorin die kan kaatsen en die een bal kan vasthouden zodat het middenveld kan aansluiten. Dan heb je veel meer aan Demouge dan aan Platje.

Hij kan ook de bal goed afschermen hoor platje met zijn imposante lichaam

Hahahahaha Ruudje Ruudje Ruudje, wat ben je toch een hypocriet mannetje.
Je was nog geen dag in Kerkrade aan het werk of je begon al aan spelers van RKC te plukken.
Cuco Martina is het mooiste voorbeeld hiervan.
Straks ga je naar Sparta en dan ga je weer bij Roda de spelers wegplukken.

Zo ken ik hem weer die Brood, in zijn RKC tijd kon die zich ook zo over randzaken druk maken. Wakker worden Brood in de voetbal wereld is iedereen kaihard.

NEC heeft gewoon een zeer matig elftal die bijna niks beter is als een clubje als RKC met alle respect. Zou mooi zijn voor ze als ze Cillissen een jaar konden huren van Ajax bijvoorbeeld en een centrale verdediger is hard nodig want Breuer kan echt niet meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.NEC6024
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
E. TavsanAanvaller3311
J. van der SluijsAanvaller202
N. AlblasKeeper220
R. RoefsKeeper00
J. SchuurmanKeeper20
K. BukusuVerdediger160
Voor de complete selectie: Clubpagina NEC.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NEC.

Nederland
17 fans
Aanvaller, 38 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 22 april
Bayern München ziet de komst van Eduardo Camavinga als prioriteit. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren