Chadli: ‘Laatste weken weer naar mijn zin gehad, en er is weinig interesse’

Dinsdag, 23 april 2013 om

Het is nog zeker niet uitgesloten dat Nacer Chadli ook komend seizoen tot de selectie van FC Twente. Het contract van de Belgische aanvaller loopt over ruim een jaar af, en Chadli heeft al laten weten dat hij deze verbintenis niet wil verlengen. Een zomerse transfer lijkt er echter niet te komen.

/

De Belg geeft aan nog niet te weten of hij na deze jaargang vertrekt uit Enschede, maar acht de kans zelf niet groot. “Ik ga ervan uit dat ik er volgend seizoen nog ben. Ik heb het de laatste weken weer erg naar mijn zin gehad bij Twente. En er is weinig interesse, ik heb nog niets gehoord”, geeft Chadli toe in gesprek met TC Tubantia. De Tukkers bezetten momenteel de vijfde plaats in de Eredivisie, met nog een punt voorsprong op achtervolger FC Utrecht.

Als Chadli daadwerkelijk bij Twente blijft, dan krijgt hij waarschijnlijk gezelschap van Thijs Bouma. De 21-jarige rechtsback speelt momenteel op huurbasis in Duitsland voor VfL Osnabrück, maar zal komende zomer terugkeren in Enschede. Daar krijgt hij in de voorbereiding de kans om de technische staf van de Tukkers te overtuigen van zijn kwaliteiten.


Poll

Denk je dat Nacer Chadli bij FC Twente blijft?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door moustro)

Laten wij er met z'n allen maar gewoon vanuit gaan dat hij vertrekt. En ik denk dat dat wel goed is voor Twente, laat er maar een frisse wind door waaien. De jongens zoals; Chadli, Fer, Douglas, Mihaylov, Brama laten gaan, zij zitten meerdere jaren bij de club en kennen het inmiddels wel. Voor deze spelers veel jeugd inpassen zoals; Hölscher, Sadrach, Pelupessy, Promes etc. Geef hen maar vertrouwen en haal eventueel 1 á 2 jongens die daadwerkelijk wat toevoegen.

Nieuwe Keepe
Rosales
Bjelland
Bengtsson
Schilder
Pelupessy
Promes
Guiterrez
Hölscher
Castaignos
Tadic
23 april 2013 om 10:04

ben het met jou eens dat het mes er in moet. bouwen aan een nieuw elftal. ik zou van dijk en padt kopen. roseler, marsman en promes komen ook terug.

padt
bouma
van dijk
bjelland
schilder
ebiciollo
guiterrez
Pelypessy
Holcher
castaignos
tadic
23 april 2013 om 10:04

Top opstelling. Middenveld en aanval moet het mee lukken. Iets meer snelheid in het centrum van de verdediging misschien?
* Je hebt trouwens keuze uit 4/5 keepers

Waarom zou iemand hem ook willen hebben. Veel te blessuregevoelig. Hij begon het seizoen goed, maar daarna ook door blessures niks meer laten zien. Daar gaan de clubs echt niet voor in de rij staan.

23 april 2013 om 12:04

Maar toch... het moet van clubs komen buiten Nederland. Als je kijkt naar zijn prestaties in Europa (6 doelpunten in 10 wedstrijden), dan is het puur cijfermatig best een blikvanger. Het waren echter niet allemaal de sterkste tegenstanders, haha.

dan zou ik deze jongens toch nog wel een jaar minimaal houden en dan de jeugd doormiddel van invalbeurten wat meer kans geven, want met dit team ga je waarschijnljik geen hoge ogen gooien in zowel europa als in de competitie..

maar is als hij fit is toch een erg goede speler (vind ik)

Laat net als Tadic, Fer en andere niets zien de laatste weken. Daarom is er ook geen interesse.
Ik zou wat van deze 'dure jongens ' een wedstrijd aan de kant zetten.
Hopelijk gaat die dan beter spelen.

Chadli wil niet bij tekenen dat betekent dat hij gewoon verkocht word.
Is het niet voor 10 dan wel voor 7 miljoen.
Op de links buiten plek hebben we wel mensen voor zoals bv Tadic kan die daar lekker vlammen weer zoals van ouds bij Groningen.

23 april 2013 om 11:17

Ik weet zeker dat Chadli met een contract voor nog 1 jaar geen 10M oplevert en vraag me zelfs af of 7M niet wat optimistisch is na dit seizoen. Volgens mij mag je met 5M blij zijn.

23 april 2013 om 11:39

7miljoen voor een speler die blessuregevoelig is en nog maar 1 jaar contract heeft? Vragen kan altijd, maar dat krijg je er niet voor.

23 april 2013 om 11:40

In de winterstop is er nog 12 miljoen geboden voor Chadli naar verluidt, lijkt me sterk dat hij in een paar maanden ineens nog maar de helft waard is.

23 april 2013 om 11:49

Ik hoop dat de miljoenen binnen gaan stromen, maar nogmaals, met nog 1 jaar contract en zo'n seizoen betwijfel ik het.

23 april 2013 om 12:18

De positie van Twente is nu wel een stuk zwakker dan in de winterstop en dat zullen geïnteresseerde clubs ook door hebben. Welke club had 12mil geboden trouwens dat heb ik gemist.

23 april 2013 om 13:01

De looptijd van zijn contract is inmiddels afgenomen van 1.5 jaar naar 1 jaar, een vermindering van 33%, dus dat ga je sowieso in een eventuele afkoopsom terugzien.

ik zou het sportief geweldig vinden als klasbak Nacer nog een jaartje lager hier speelt...
Ze kunnen hem altijd nog in de winterstop verkopen...

23 april 2013 om 12:01

Net als PSV deed met Affelay?
Daar krijgen ze echt nog maar een schijntje voor..
Van mij mag hij in de zomer vertrekken

Als Chadli volgend jaar gratis vertrekt zou dat een tegenvaller zijn. Er werd toch wel op zijn minst op 8 miljoen gerekend. Hij zal ook wel vertrekken maar hij moet niet naar Engeland. Frankrijk, Italie, misschien Duitsland zijn meer voor hem.

Zijn contract loopt over een jaar af. Of je verkoopt hem in de zomer, of hij gaat in de winter voor bijna niks weg of volgende de zomer voor niks de deur uit. Helaas net als Douglas straks

Maar als twente weer zo buiten de prijzen valt dan wordt het een stuk lastiger om spelers aan te trekken. Let maar op hoeveel spelers opeens "geen interesse" hebben straks om alsnog te tekenen bij twente. Djuricic is daar het eerste voorbeeld van.

23 april 2013 om 11:19

Djuricic vind ik geen goed voorbeeld.
Volgens mij wilde hij ook niet naar Ajax, dat wel steeds in de prijzen valt.
Wanneer een mooie buitenlandse club langs komt, wordt het sowieso moeilijk.

23 april 2013 om 11:26

Ajax wil spelers paar jaar vast houden, trainen en dan doorverkopen. Daarbij staat hun vizier eerder op Maher.

Djuricic wil eerder nog een jaartje zich laten zien en dan weg uit de eredivisie, hij heeft weinig trek om een meerjarig contract te tekenen bij Ajax dus dat is gewoon geen match.

23 april 2013 om 11:47

Bij Twente en Ajax werkt het hetzelfde, denk ik. Wanneer er na een jaar een club met grote zak geld komt, is er best over een transfer te praten. En ik betwijfel of Maher financieel wel haalbaar is voor Ajax (binnen nieuw beleid).

Maar hoe jammer ik het ook vind, uit oogpunt van Djuricic snap ik heel goed dat de stap van Heerenveen naar Benfica aantrekkelijker is dan die naar Twente.

Nog geen 2 maand geleden las ik hier dat vlgns de manager van Chadli de clubs in de rij stonden Chadli speelde weer 1 wedstrijd mee met Twente en zei gelijk dat hij niet bij zou tekenen. Ik denk dat de 2 heren zich gewoon op de situatie verkijken. Doordat Chadli zoveel geblesseert is zal er weinig interesse zijn..misschien moet Twente maar zeggen Bijtekenen anders geen basisplaats(al ben ik geen fan van dit soort praktijken ).kijken wat er dan gebeurt. Anders loopt die inderdaad transfervrij weg

Je.mag er wel vanuit gaan dat hij vertrekt samen met fer brama mikhailov douglas en rosales zou je denk ik bij elkaar zon.twintig miljoen voor krijgen meegerekend dat douglas transfervrij weggaat twente moet dan dan voor 3 tot 4.5 miljoen van dijk halen gratis kyle ebecillio halen en ik zou graag ruiter voor 2 tot 4 miljoen komen dan hou je een dikke 10 miljoen over voor de jeugdopleiding of stadion verder heb je nog huurlingen die terug komen hem je meer dangenoeg spelers twente moet meer met de jeugdopleiding werken er lopen er zat die er goed spelen in de beloften en nog geen kansen krijgen zoals hemmink zsusschen die zeker niet minder zijn als bulykin en janssen mijn opstelling zou zijn op doel ruiter rb breukers rcv v.dijk lcv bjelland lb schilder rcm k.ebcillio lcm peluppesy/gutierezop tien guttierez/promes/holscher linksbuiten holscher/joshua john spits castaignos en rechtsbuiten tadic heb je als wissels nog plet zsusschen hemmink janssen roseler bouma shadraq engberink born bengsston en boschker heb je geen slechte selectie dacht ik niet voor het kampioenschap maar dat hoeft niet je.moet.gewoon weer aaneen elftal gaan bouewen met van marwijk als.trainer

ruiter
yhhbjdk
23 april 2013 om 12:10

Ik verwacht alleen niet dat je van Dijk voor 4,5 mijoen kan ophalen. Eerder het dubbele ben ik bang. Daarnaast is het maar de vraag of Ebicilio naar Twente komt aangezien hij heeft aangegven grag terug naar Feyenoord te gaan en Feyenoord heeft zich inmiddels ook gemeld voor hem. Daarnaast denk ik ook niet dat van Marwijk naar Twnte zal gaan. Denk niet dat we hem nog in de eredivisie aan het werk zullen zien.

20 miljoen voor fer brama mikhailov douglas, terwijl Douglas transfervrij weggaat? Dus 20miljoen voor Fer, Brama en Mikhailov in deze vorm?brama is ruim genomen hoor, aangezien hij 26 is, zijn contract nog maar 1 jaar loopt en verdedigers sowieso minder geld opleveren. Mikhailov zijn contract loopt ook nog maar een jaar en voor keepers krijg je nog minder..

Dus je moet uitkijken dat je je niet te snel rijk rekent. En die Ebecilio hakt de knoop maar niet door, of hij zit nog te wachten op wie er waar eindigt, ivm Europees voetbal.

23 april 2013 om 12:11

Ebicilio heeft nog gesprekken met Feyenoord gepland staan. Vandaar dat hij de knoop nog niet heeft doorgehakt.

23 april 2013 om 12:24

Is dat zo?kan je aub zeggen waar je dat gelezen hebt,ik ben echt benieuwd wat die jongen gaat doen.
Van Dijk wil ook de weg naar Oranje bewandelen denk ik, het werkt tegen dat twente weinig mensen geleverd heeft aan Oranje nog..

23 april 2013 om 23:17

Ik heb het over chadli fer brama mikhailov en rosales iets beter lezen verder heeft groningen gezegt in de winterstop dat ze rond de 4 miljoen willen en zat k.ebecillio tegen roda op de tribune en had hij na de wedstrijd een gesprek dus het zou zomaar kunnen dat hij komt kan best dat hij niet komt maar dan kun je peluppesy doorschuiven

Volgens mij was het ongeveer twee weken geleden dat Twente en ik dacht PSV interesse toonden in Ebicilio die toen aangaf nog niet te weten of hij terug naar de eredivisie zou willen of alsnog zou verlengen. Enkele dagen daarna gaf van Geel aan dat ze interesse hadden getoond in Ebicilio en binnekort de eerste gesprekken zouden voeren. (dacht op Rijnmond TV) Daarna is het vrij stil rond Ebicilio. Ebicilio zou dan de vervanger van Clasie moeten worden die mogelijk vertrekt. Vertrekt Clasie niet dan zal ook Ebicilio niet naar Feyenoord komen verwacht ik.

23 april 2013 om 13:03

Denk dat het nog lastig om hem naar Twente te halen. Feyenoord doet weer mee aan de top en dat met voornamelijk jeugdspelers, daarbij leveren ze nou een groot aandeel aan Oranje. Wat ook in hun voordeel werkt. Ze gaan dit jaar ook Cisse, Makotjo en Leerdam wegdoen, waardoor er geld vrijkomt en een plek op het middenveld.

Daarbij heeft ie al een aanbieding van Twente gekregen toch? pfffooee wordt nog een lastige dit.

23 april 2013 om 13:13

Ik vraag me af of hij voor de eredivisie gaat of toch liever in de PL blijft.
Binnen de eredivisie denk dat Feyenoord het meeste kans heeft gezien hij een jeugdspeler is van Feyenoord en zijn vrienden nu in Feyenoord 1 spelen. Maar Feyenoord betaald niet de salarissen die Twente en PSV wel betalen dus wat dat betreft is er niets zeker. Zou niet de eerste keer zijn dat hij voor het geld kiest. Maar als hij echt voor het geld zou gaan komt hij zowiezo niet nar Nederland. Bijft afwachten.

Ik kan me voorstellen dat de clubs in het algemeen en Twente in dit geval gek worden van de uitspraken van spelers. Het is altijd de vraag of het de eigen mening van de speler is of dat het ingefluistert is door de zaakwaarnemer.

Persoonlijk zie ik Chadli graag nog een jaar bij Twente spelen. Is voor weinig gehaald dus is de ramp dat hij transfervrij vertrekt niet zo groot.. En naar mijn gevoel zal Twente volgend jaar meer in evenwicht zijn en dan zijn spelers als Chadli en Tadic in staat Twente kampioen te maken.

23 april 2013 om 14:07

Twente moet stoppen met spelers als Fer te halen. Spelers die niet van competitie wisselen maar alleen van club, zodat ze meer verdienen. Dat zijn vaak spelers die het "wel best" vinden als het een tijdje minder gaat en niet zo snel bereid zijn om het onderste eruit te halen. Want als het slecht gaat krijgen ze ook gewoon doorbetaald.

Je moet spelers hebben die voor het sportieve naar je club komen. Geld als middel gebruiken werkt niet meer in je voordeel, PSV is daar het schoolvoorbeeld van. Ajax heeft hetzelfde gehad met Sulejmani.

24 april 2013 om 00:13

Dat is me iets te algemeen. Feyenoord had er ook een tijdje een handje van. Ik kreeg toendertijd wel eens het idee van de traditionele top 3 dat die spelers ook haalden om de subtop leeg te roven. Die Tactiek gaat uiteindelijk niet werken. Maar zoals Tadic die na elke training nog een tijdje vrije trappen gaat trainen kun je niet echt betichten vanhet "wel best" vinden.

En je moet inderdaad niet alleen spelers lokken met de goede salarissen.

De zin spatte er vanaf tegen Vvv. Mag van mij weg.

Klopt, in het jaar dat real m won speelde hij nog met inter tegen Feyenoord in de UEFA! Ik kan meer genieten van cristi, neemt niet weg dat dit een ongelooflijke held is! Ik deel zijn hoop!

stevens van Volendam als nieuwe keeper??

had gelezen dat ze hem misschien wouden halen

Hmm het begint er een beetje op te lijken dat het mode wordt om contracten uit te dienen, en dan vervolgens een dikke tekenbonus op te strijken bij het tekenen van een nieuw contract....

Eigenlijk is het heel simpel: Chadli moet bijtekenen of vertrekken.. Nog een jaar Twente kost 10 mln..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Actuele wedstrijden

98 fans
Middenvelder, 30 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Anderlecht 4 1 1 0
2019/2020 AS Monaco 0 0 0 0
2018/2019 AS Monaco 16 0 1 0
2017/2018 West Bromwich Albion U23 2 0 0 0
2017/2018 West Bromwich Albion 5 1 1 0
Laatste voetbalnieuws

‘Dan hadden we nu hoogstwaarschijnlijk met AGOVV in de Eredivisie gespeeld’

Met negen punten uit vijf wedstrijden is FC Twente voorlopig nog zonder nederlaag in de Eredivisie. Technisch directeur Ted van Leeuwen heeft met de nodige creativiteit de selectie weten samen te...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 september
Manchester United is in gesprek met Angel Gomes om zijn aflopende contract te verlengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren