Sneijder zwaait Champions League-winnaar uit na komst Drogba

Woensdag, 13 februari 2013 om 13:40Bart Kruyt

Galatasaray had Burak Yilmaz al op de loonlijst staan en versterkte zich deze maand ook nog eens met Didier Drogba. Milan Baros dreigde daardoor overbodig te worden bij Cim Bom en heeft zijn contract bij de koploper van de Süper Lig laten ontbinden. Baros keert naar alle waarschijnlijkheid terug naar het Tsjechische Baník Ostrava, waar hij zijn loopbaan begon.

/

Baník Ostrava meldt woensdag op de officiële website van de club dat Galatasaray de 31-jarige aanvaller een transfervrije status heeft gegeven. De nummer twaalf van de Tsjechische 1. Liga heeft direct na deze mededeling contact opgenomen met de zaakwaarnemer van Baros en de onderhandelingen over een nieuwe samenwerking zijn geopend.

Baros al 76 competitiewedstrijden voor Baník, voordat hij in januari 2001 naar Liverpool vertrok. Met die club won hij in 2005 de Champions League en Baros speelde vervolgens nog voor Aston Villa, Olympique Lyon, Portsmouth en Galatasaray. Voor laatstgenoemde club speelde hij de meeste competitieduels in zijn loopbaan, namelijk 93. Daarin scoorde de Tsjech 48 keer.


Poll

Milan Baros had nog wat kunnen toevoegen aan Galatasaray


Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door ramos_4)

Bedankt voor je bewezen diensten King Baros, jij hebt een speciale plek veroverd in de harten van alle Gala-fans. Bedankt!

13 februari 2013 om 14:04

Hij is inderdaad een geweldige speler geweest voor Galatasaray. Dat hij uit de komst van Drogba nu zijn consequenties trekt, prijst hem alleen maar. Drogba is gewoon een geweldenaar eerste klas: sterk, intelligent en een goede kopper (dat bleek maar weer uit de Cl-finale). Daar valt voor Baros niet meer tegen op te boksen.

13 februari 2013 om 14:12

Baros zou ook geen speelminuten krijgen Als Drogba niet was gekomen.

Hij trainde niet meer mee met de groep, moest een nieuwe club gaan vinden voor zichzelf al van tijdens de grote zomerse transferperiode.

In het begin van het seizoen werden er ook transfers gedaan zonder rekening te houden met een verblijf van baros bij Galatasaray..

Dus de komst van Drogba heeft hem niet beinvloed denk ik :D

13 februari 2013 om 14:19

Echt jammer dat hij vertrekt, hoop dat hij veel succes oogst bij zijn oude club.

13 februari 2013 om 14:07

Ik denk het niet... Deze speler streek jaarlijks netto 2,85 miljoen euro op... Wilde vorig seizoen niet vertrekken en trainde 1,5 jaar lang met het tweede elftal, enkel om zo een riante salaris te kunnen krijgen... Mijn krediet heeft hij allang al verloren...

13 februari 2013 om 14:13

@ justfootball

ik denk het toch echt wel, baros was degene die in een tijd van flut-spitsen er stond om gala op sleeptouw te nemen en baros was ook degene die in zijn eerste jaar bij gala alle critici de mond snoerde door in zijn eerste seizoen 20 keer te scoren.

het is waar dat hij vorig seizoen niet wilde vertrekken maar dat kan ik hem niet kwalijk nemen, hij kon geen club vinden die ook maar een beetje in de buurt zat van zijn salaris destijds. maar dit neemt niet weg dat hij altijd voorop stond in de strijd en scoorde op momenten waarin wij hem het meest nodig hadden.

buiten dit alles was hij ook een geweldige prof, ik heb namelijk nooit iets negatiefs gelezen over zijn privé-leven.

14 februari 2013 om 03:52

Hij heeft eigenlijk best wel goede statistieken 48 goals in 93 wedstrijden is egt goed. Kan hij het niveau niet meer aan of wat.. waarom vertrekt hij?

Jammer, was een goede speler!

Galatasaray heeft/had toch goede spitsen. Baros, Burak Yilmaz, Umut Bulut, Elmander en Drogba. Ik snap dat als je de kans hebt op Drogba te halen dat je dat ook doet maar was het eigenlijk wel nodig geweest? Of was Baros lange tijd geblesseerd? Hij heeft namelijk erg goed gepresteerd bij Galatasaray en het is zonde dat ie nu transfervrij weggaat. Misschien had Galatasaray van het Drogba geld beter een verdediger of een verdedigende middenvelder kunnen halen. Aanvallend ziet en zag het er goed uit.

13 februari 2013 om 13:58

Na de Smerige vieze sliding van Emre Belesoglu is hij nooit meer de oude geweest. Zijn schotjes zijn van een belabberd niveau terwijl dat paar jaar terug 1 van zn sterkste punten waren samen met snelheid. Jammer dat het zo is gegaan.

13 februari 2013 om 14:52

Heeft niets met de sliding van Emre te maken. Het veld was klote en Baros brak zijn voet.

13 februari 2013 om 14:57

Dan raad ik je toch echt aan om het beeldmateriaal er nog eens bij te pakken yener. Emre raakte Baros namelijk vol op zijn enkel bij die sliding, waarna Baros per brancard van het veld werd gedragen.

13 februari 2013 om 15:03

Hoe bedoel je niks mee te maken ? dankzij emre belesoglu heeft hij zijn voet gebroken toch ?? dus hij heeft er degelijk wel wat mee te maken beste yener!!!.

13 februari 2013 om 16:01

Beste mede supporter van me ik begrijp je frustratie op Emre, maar laten we eerlijk zijn dat zal echt niet DE oorzaak zijn. Ik ben van mening dat er bij Baros veel meer speelt dan wat wij werkelijk zien. Milan Baros is voor mij altijd een goede speler geweest ondanks al zijn blessures, alleen denk ik dat hij de laatste tijd wat motten heeft gehad met Terim.

Milan Baros is eigenlijk net niet professioneel genoeg omdat hij niet goed op zichzelf past vind ik, deze man heeft bij geen 1 club een vaste stijgende lijn kunnen houden.
Dit wil niet zeggen dat hij een slechte speler is absoluut niet in tegenstelling prachtige voetballer, in mijn ogen een mindere professional in zijn werk.

Door dit soort uitspraken kom je waarschijnlijk provocerend over bij onze Mede Broeders, naar mijn mening voorkom liever dit soort uitspraken.

13 februari 2013 om 16:04

Nogmaals, ik begrijp jullie punt maar ik kan genoeg voorbeelden opnoemen waar spelers hun been of scheenbeen etc. hebben gebroken. Desondanks hebben zei wel hun voetbal carriere in een stijgende lijn kunnen voortzetten, zodoende ligt het aan Emre of Milan Baros zelf...???

Hier kunnen we waarschijnlijk ook onwijs lang over discussiëren ik vermijd liever onnozele welles nietes discussies.

13 februari 2013 om 14:01

Baros was een geweldige spits indien fit. Hij scoorde in zijn eerste jaar bij Gala 20 goals en werd zo tot topscorer van de competitie gekroond. Alleen was het zo dat hij na zijn succesvolle eerste jaar te maken had met tal van blessures, waardoor hij zijn oude vorm nooit kon herpakken.

Deze blessures hebben hem uiteindelijk aan parten gespeeld, jammer, want hij was erg goed op dreef aan het begin van zijn periode bij Galatasaray.

13 februari 2013 om 14:06

Ik snap dat je dit zegt en het is volkomen logisch. Maar Baros speelt 2 wedsrijden en is er 10 geblesseerd. Dan heb je niks aan hem. Vorig jaar heeft hij toch.nog in 19 wedstrijden 11 keer gescoord. Hij heeft namelijk ook een hoge salaris. Elmander houdt het denk ik alleen dit jaar nog vol in Turkije. Umut is gehuurd. Misschien kopen we hem wrl aan het eind van het seizoen maarja da weet ik niet. Maar we hebben meer een verdediger, selfs verdedigers nodig dan aanvallers als jekijkt naar dit jaar met zoveel goede spitsen.

13 februari 2013 om 14:10

Je moet de ervaring van Drogba niet onderschatten. Galatasaray heeft veel goede spitsen, maar ervaring geeft in belangrijke wedstrijden vaak de doorslag. Drogba staat altijd op de goede plek en weet precies wanneer er wat geforceerd moet worden.

Jammer voor hem maar met Drogba in erbij een logische keuze! Hij is denk ik toch wel de minste spits bij galatasaray op dit moment! Leuk om te zien ook dat hij ervoor kiest terug te keren naar zijn oude clubje

Voegde niks meer toe aan Gala. Geen kans op speelminuten met Drogba en Yilmaz voor hem

Bedankt Milan Baros we zullen je echt nooit vergeten. Ik zal ook zeker niet vergeten dat je meeste dagen gewoon lag te liggen maar je mooie goals zal ik ook niet vergeten. Alsnog wanneer je bent gestopt en terug wilt komen als coach ben je altijd welkom

Was in zijn tijd een goede speler maar als je 4 spitsen voor je hebt staan is er geen toekomst meer voor hem bij ons. Hij heeft dit jaar volgens mij niet eens gespeeld. Beter voor Gala want we betaalden 2.9 miljoen per jaar aan hem voor het tribunezitten.

13 februari 2013 om 14:03

Burak is een echte killer maar kan geen bal controleren, Drogba deed dat in z'n eentje tegen 4 barca verdedigers en dus kunnen we hem goed gebruiken.

13 februari 2013 om 14:04

Hoezo dan?

Drogba had vorig jaar nog een heel belangrijk aandeel in de CL winst van Chelsea.

Als je Drogba via zo´n buitenkans kan halen moet je dat toch altijd doen?

Denk ook dat Yilmaz nog wel wat op kan steken van Drogba. Die vind het vast een eer om met zo´n speler samen te spelen.

13 februari 2013 om 14:08

Ik moet zeggen dat ik het erg laag van je vindt dat je Drogba een opa noemt. Een half jaar geleden had deze zelfde Drogba namelijk een groot aandeel in de Cl-winst van zijn toenmalige werkgever Chelsea.

En nee, Burak Yilmaz is erg goed bezig dit seizoen bij Gala, maar hij is niet van dezelfde categorie als Drogba dat is. Maar wat er nog niet is kan nog komen. Burak is in ieder geval goed bezig dit seizoen, zowel in de CL als in de competitie.

13 februari 2013 om 15:13

Als Burak Yilmaz beter is dan Drogba zou hij niet meer bij Galatasaray spelen met alle respect. Drogba is echt een superspeler, heeft afgelopen jaar ongeveer Chelsea persoonlijk de Champions League bezorgd.

13 februari 2013 om 17:01

Je kan het ook positief zien. Ik denk dat Burak veel kan leren van Drogba als hij ervoor openstaat.

En opa, als de gemiddelde levensverwachting hoger ligt dan 30 40 jaar geleden, dan moeten voetballers toch ook langer door kunnen spelen. Dit is trouwens een citaat van me oude klasgenoot Seedorf. En ik vind dat hij gelijk heeft.

Daarbij heb je altijd uitzonderingen zie Roger Milla met 42 jaar op een wk gescoord.

Bedankt voor alles Baros, de volgende die moet vertrekken is Elmander. We hebben met Umut iemand die veel kilometers aflegt en strijd op het veld en dus kan Elmander weg, zeker als we weten dat we volgend jaar maar 5 buitenlanders in de basis mogen hebben.

13 februari 2013 om 14:06

5 buitenlanders? Hoezo dan?

Turkije zit toch gewoon bij de Uefa? Dus dan gelden toch in principe de regels die ook voor NED SPA etc gelden?

Of voor Turkije niet omdat ze niet bij de EU zitten?

13 februari 2013 om 14:08

Dat heeft er niks mee te maken denk ik het zijn regels van de TFF ( turkse voetbalbond) om ervoor te zorgen dat Turken ook nog.meedoen hier want anders wordt het dalijk net als in Portugal of erger. Ik vind dit een goede regel eigenlijk en vind dat Besiktas hier goed rekening mee houd.

13 februari 2013 om 14:24

Ik vind het een geweldige regel. En vele Nederlanders met mij denk ik. Alleen is dit niet te realiseren omdat dat Nederland zich moet houden aan de EU regels voor wat betreft vrij verkeer van werknemers etc.

Laten we hopen dat deze regel met max 5 buitenlanders (of het liefst minder) ooit weer terug gaat komen.

13 februari 2013 om 14:39

ik vind het maximaal aantal buitenlanders-regel vooral een regel die niks oplevert.

deze regel moest er voor gaan zorgen dat het turkse nationale elftal beter ging presteren, maar niets blijkt minder waar, het gaat juist slechter.

ten tweede is het zo dat de turkse spelers nu minder hoeven te doen, aangezien ze toch wel verzekerd zijn van een basisplaats en dit gaat ten koste van de prestaties van de club.

ook is deze regel de reden dat we niet kunnen aansluiten bij de top van europa, voor zover dit mogelijk is, want we hebben de financiële middelen hiervoor wel. alleen is het dus zo dat we maar een beperkt aantal buitenlanders mogen hebben in het team.

hierdoor verdrievoudigen de transfersommen van turkse spelers die ook maar een beetje kunnen voetballen meteen.

13 februari 2013 om 14:43

In de Turkije zelf mogen ze met max 5 buitenlanders op het veld staan. maar in europa (uefa en cl ) mogen ze gewoon zoveel als ze maar willen

13 februari 2013 om 14:07

Beste rikan, True Story bro

13 februari 2013 om 14:12

@rikan

Johan Elmander voegt zoveel toe in het spel van Galatasaray ik zou hem voor geen goud willen verkopen. Elmander is een echte strijder! Zo'n speler hoort elke week basis te spelen, jammer genoeg kan dat niet meer. Gala moet eerst Sercan Yildirim verkopen, die flop bakt er niks van, scoort ook niet meer bij Sivasspor. Is al 22 jaar en kan geen minuten krijgen dus weg met die gast.

13 februari 2013 om 14:14

Sorry maar al 22 jaar ?? je bedoelt zeker hij is pas 22 jaar. Alsnog geef ik je gelijk dat het een flop is maar hij is nog jong

13 februari 2013 om 14:32

op 22 jarige leeftijd hoor je wel ''wat'' te laten zien.

Sercan heeft niet echt wonderbaarlijke dingen laten zien. Ik vergelijk hem met Mehmet Batdal. 2 koekebakkers die niet GS waardig zijn. Mensen in Turkije vinden spelers van 22 / 23 nog een talent. Nou mooi niet dus. Buiten zijn 1e seizoen bij Bursaspor is Sercan nooit goed geweest. Daarom snap ik ook niet waarom GS hem heeft gehaald.

13 februari 2013 om 14:54

Gs kan er niks aan doen dat er sercans en batdals rondlopen in Turkije. Ik bedoel maar waar je in Nederland op 18 jarige leeftijd al talenten hebt rondlopen die een neusje voor de goal hebben,hebben we in turkije 22 jarige spitsen die nog moeten leren om niet buitenspel te staan -.-

13 februari 2013 om 16:08

Mooie uitspraken, het ligt en niet aan de spelers maar aan het beleid in Turkije zelf :D en mede mentaliteit etc.

13 februari 2013 om 14:18

Elmander moet juist nergens heen

er zijn zoveel spelers die eerder dan hem moeten vertrekken

natuurlijk is het een speler en elke speler heeft zijn prijs. als ze met 10-15 miljoen aankloppen op de deur ( rusland, engeland?, frankrijk) zou ik het ook niet zo erg vinden om elmander weg te doen.

elmander is een speler die 90 minuten lang loopt strijdt en verdedigers bezighoudt. hij is niet van de wendbaarste ofzo maar toch een enorme kracht die ademruimte gunt aan het middenveld en verdediging...

Heeft het toch goed gedaan bij GS als je zijn statistieken bekijkt verdient toch wel een waardig afscheid maar dat zal die vast wel krijgen bij zo'n mooie club als Gs

Baros is een held, ik weet nog 2-3 jaar terug toen het dramatisch was met ons team, was het altijd Baros die het team op sleeptouw nam, een echte leider. Baros & Kewell & Arda & Lincoln wat een voorhoede was het toch.

13 februari 2013 om 15:28

het was echt smullen, bijna elke wedstrijd werden minimaal 3 goals gemaakt.

hij moest vorige jaar al vertrekken. Was totaal overbodig.
Ik moet ook zeggen dat Barós een geweldige speler was, maar door de blessure's is hij ver afgezakt.

Mooi dat hij eindelijk weg is. Nu blijven Sercan Yildirim, Burak Yilmaz, Didier Drogba en Johan Elmander over.

Umut Bulut is gehuurd dus die tel ik niet mee, einde van dit seizoen Sercan verkopen, Umut Bulut kopen zou wel slim zijn.

13 februari 2013 om 15:21

Hij is sinds die vieze tackel van Emre Belozoglu niet meer de oude geworden. Sindsdien is me haat tegenover hem nog groter geworden.

13 februari 2013 om 22:57

Het was een vrij normale tackle die gewoon ongelukkig eindigde. Baros zei zelf ook na afloop dat Emre er niets aan kon doen. Dat het toevallig een speler is die GS heeft genaaid maakt deze tackle niet smerig/smeriger, het weerspiegelt alleen jouw kortzinnige gedachten.

Nog best goeie statistieken zeg (1:2). Kreeg het idee dat deze jongen er niet veel van bakte, maar dat blijkt dus anders.

Goede speler, hij was topscorer op het EK in 2004. Zeer onderschat, hij had snelheid, goed schot en leek altijd gemotiveerd.

Is Baros niet wat voor Vitesse? Bony vertrekt waarschijnlijk deze weken, Baros is transfervrij nu.. En dan is hij ook nog eens bijna een oostblokker, Merab ook weer blij..... Nee maar ik weet niet hoe het fysiek met Baros is, maar het was toch altijd wel een toppertje hoor.. Kan iemand mij hier iets over vertellen? Daarnaast is de Eredivisie fysiek gezien nou ook niet echt de zwaarste competitie.. Voetballen kunnen ze wel in onze competitie, maar fysiek lopen ze hier allemaal zo ver achter, op een aantal spelers na.. Iets wat ik niet echt kan begrijpen aangezien de sportscholen hier toch echt niet anders zijn dan in Engeland bijvoorbeeld.. Maar goed, zal wel aan mij liggen. Misschien omdat de helft van de goeie Eredivisiespelers nog ongeveer puber is, haha? Maar het is gewoon iets waar op getraind kan worden.. Dat dat blijkbaar niet genoeg gebeurt, vind ik wel een beetje vreemd..

13 februari 2013 om 14:27

Daar zijn ze al te laat mee denk ik want hij gaat of heeft al getekend bij zn oude club. Overigens zou hij het niveau van vitesse wel aankunnen.

13 februari 2013 om 14:38

Oké. Is dat al zeker dan? Aangezien het in de tekst nog niet zeker is.. Zou qua niveau toch liever bij Vitesse spelen. Maar goed, snap ook wel dat je na zo'n prachtige carrière weer lekker naar 'huis' wilt. Voor het geld hoeft 'ie het denk ik toch niet te doen. En hij heeft al vrij lang hoger gespeeld dan de Eredivisie.

13 februari 2013 om 14:47

Zijn Salaris bij Gala was ook rond de 2,8 miljoen euro per jaar dus genoeg gecasht denk ik

13 februari 2013 om 14:39

Vitesse haalt geen oude vedettes, gekke man. Als je naar het transferbeleid kijkt, dan zie je dat ze bijna louter spelers halen uit de leeftijdscategorie 18-25 jaar.

13 februari 2013 om 14:49

Klopt. Maar dat betekent toch niet dat dat altijd zo zal blijven? Een uitzondering verandert niks aan een bepaald beleid. Dit was misschien wel zo'n buitenkansje geweest, mocht hij nog een beetje fit zijn. Het is toch niet de minste speler die Vitesse gaat verlaten..

13 februari 2013 om 14:51

Dan heb ik veel liever zijn landgenoot Vaclav Kadlec (vorig jaar al 6 miljoen geboden door Vitesse). Ik heb het niet zo op de oude spelers van naam.

13 februari 2013 om 14:55

@ Shakhtar

Het gaat er toch om of een speler presteert of niet, als Baros fit is kan hij echt wel iets toevoegen aan dit Vitesse.

Wat ik duidelijk wil maken is dat het erom gaat of een speler presteert of niet, als een speler presteert is de leeftijd niet belangrijk.

13 februari 2013 om 14:55

Vitesse zou zijn salaris ook niet kunnen betalen.

13 februari 2013 om 15:01

Dat lijkt me sterk, hij gaat nu naar Mlada Boleslav en die kunnen dat zeker wel

13 februari 2013 om 15:02

@shakhtar

Zelfs Ajax van 95 had geroutineerde spelers die voor balans moesten zorgen. Misschien is dat juist het minpunt van Vitesse, het oogt allemaal te jong en te onervaren. Je kan niet met elf jonkies de eindstrijd winnen, dat is haast onmogelijk.

Het is Banik Ostrava, en laat dat nou net de club zijn waar Baros alles aan te danken heeft.

afgelopen seizoen, deed hij niks toen bij belangrijke wedstrijden. terecht is dit.. Baros is een goede speler maar zijn niveau is nu lager want die speelt al lang niet meer

Milan Baros, Milan Baros, olé olé olé!

Galatasaray heeft veel aan Baros gehad, eerlijk is eerlijk. maar laatste 2 seizoenen was hij gewoon overbodig. En dat wist hij zelf ook, puur om mooie salaris wou hij niet weg.

Vertrek heeft niks te maken dus met Drogba!

Milan Baros.. Ik en mijn familie waren echt helemaal gek op hem nadat hij zo goed speelde en scoorde toen destijds, ik denk dat de meeste GS fans het wel met me eens zijn. Ik mis zelfs die discussies met andere die voor Fener waren en toen Guiza beter vonden dan Baros, haha.

Milan Baros bedankt voor de bewezen diensten. Erg jammer dat je het laatste jaar een conflict hebt gehad met Galatasaray. Hij is nooit meer echt de oude geweest na zijn blessure tegen Fenerbahce, maar je scoorde in goede en slechte tijden.

Milan Baros, the hunter.

Bedankt voor al je goals, assists en invloed. Je blijft altijd een spits met neusje voor goal die het team in moeilijke tijden naar overwinningen loodst. Een spits naar wens, dit meen ik echt. Echter heeft hij het ongeluk gehad dat de geboren Fenerli Emre hem onbewust blesseerde in de eerste minuten van de derby. Alhoewel ik twijfel heb over het onbewuste gedeelte. Sindsdien is het nooit de oude geweest.

Kortom, heel erg bedankt voor je goals in donkere tijden. Hoe je weggaat, is niet ideaal. Maar het voetbal is niet altijd rozengeur en manenschijn.


13 februari 2013 om 15:02

Je laatste zin is prachtig geschreven moet ik zeggen. Het is inderdaad zo dat de charge van Emre op Baros het begin van een reeks aan blessures was.

Jammer dat het zo moet eindigen voor hem bij Gala, want hij stond, zoals je al zegt, op in zware tijden om het team op sleeptouw te nemen zoals een echte sterspeler dat ook doet.

13 februari 2013 om 16:18

Inderdaad mannen.

Voor die blessure was Baros meesterlijk. Na de onbesuisde tackle van Fenerli Emre ging het bergafwaarts en raakte hij steeds vaker geblesseerd - zoals jij dat aangeeft.

Hij was er toen deze nieuwe spelers er niet waren en heeft ons vaak gered. Daar heb je helemaal gelijk in.

13 februari 2013 om 15:05

Kan er niks aan toevoegen.

King Milan Baros, 1 van het meest sympathieke spelers die bij GS speelde. Hij heeft een apart plaats in onze hart gekregen door zijn goede karakter, vechtlust, wilskracht, kwaliteit. Een een echte King. Ik vond het al jammer dat hij de eerste seizoenshelft niet mocht spelen, nu hij weg gaat is misschien beter voor alle partijen. Maar de supporters zullen hem nooit vergeten. Jammer dat het zo moest aflopen, ik hoop dat onze supporters hem gaan uitzwaaien bij het vliegveld en een bos bloemen geeft voor zijn diensten.

Wat is het mooi om thuis eeuwig een Milan Baros nr. 15 Parcali tenue te hebben

Er komen en gaan honderden spelers, sommige vergeet je ,en andere hebben altijd een speciaal plekje.
Milanbaros, ik vind het jammer dat het niet anders is.. je bent een pracht van een speler, en je speelde 100% met je hart.
We zullen je nooit vergeten king-baros.
Succes in je verdere loopbaan.

http://s14.directupload.net/images/120518/7go3oczp... I love you Milan Baros 7go3oczp.swf

Milan Baros Ole Ole Ole. King Milan Baros!

Altijd grote sympathie gehad voor deze man was 1 van mijn favoriete spitsen een tijdje geleden! Het ga je goed Milan! Ik denk nie dat gala hem gaat missen want met Yilmaz elmander en drogba hebben ze genoeg klasse spitsen

Fatih Terim heeft deze man helemaal geen speeltijd gegunt..
Iedereen weet dat Baros een goeie spits is, ik denk wel dat hij wat zou doen als hij mocht spelen maar we hebben teveel aanvallers.
Elmander/baros/burak/umut/sercan.
Sercan is weg, nu baros ook en nu hebben we nog steeds 4 spitsten (elmander/drogba/umut/burak).
Toch veel als je 4-2-3-1 gaat spelen.

13 februari 2013 om 15:58

Heb je al een gesprek gevoerd met Fatih Terim? Hij heeft zoveel mogelijkheden op dit moment, da hij kan letterlijk alle formaties uit proberen. 433 442 4123 4312... Fatih Terim weet het beste wel eruit te halen.

Geweldige speler, samen met Arda, Lincoln en Kewell vormde ze een geweldige aanvalslinie op. Jammer dat hij niet meer kon terugkomen van zijn blessure die hij opliep in de 2e minuut tegen Fenerbahçe. Emre belesoglu ... Vorig seizoen kreeg hij nog paar wedstrijden speeltijd maar daarna was et ook afgelopen. Bedankt voor alles Milan Baros!

Kunnen clubs op deze wijze niet gemakkelijk frauderen en zo buiten de transferperiodes om transfers doen? Ik bedoel als Gala akkoord gaat met het ontbinden en afkopen van het contract van Baros, dan moet hij in principe een 'vergoeding' betalen om deze af te kopen.

Stel Branik betaalt deze vergoeding onder het oppervlak. Dan kan een club in feite gewoon buiten de transferperiode om transfers doen. Dit zou gemakkelijk buiten de Uefa/fifa en nationale bonden om gaan.

13 februari 2013 om 15:59

Galatasaray bespaart nu een hoop geld aan loon. Misschien laat hij ook nog achterstallige loon achter. Hij verdiende jaarlijks 2.8 miljoen dus is het nog een hoop geld die je binnen houdt.

Spijtige zaak voor mij ... was mijn lievelingspeler .... op een zeer spijtige manier moeten vertrekken .... had dit totaal niet verdiend .... dit vergeef ik mijn eigen ploeg nooit ..... heb daarnet nog nogstalgiebeelden gezien waarin hij heel vaak scoorde .... toen hadden wij een ploeg om naar op te kijken ook al haalden zij het gewenste resultaat niet ... tijden met karan, baros, arda, lincoln, keita, etc.
Het ga je goed .... wat ga ik het missen Milan Baros Milan Baros Ole Ole Ole

Mooie statistieken bij Galatasaray, en dit is een goede stap, en het zal erg mooi zijn als hij terugkeert naar Banik! dan verdien je mijn respect als je terug gaat naar de club waar alles begon

Baros, het ga je goed. Je was één van mijn favoriete spelers bij Galatasaray. Jammer dat je laatste paar jaar snel en vaak geblesseerd was. Vergeten zullen wij jou niet. Veel geluk bij je huidige club.

King Baros.

Bedankt voor je fantastische goals en het genot wat je gegeven hebt aan Galatasaray.

De laatste anderhalf jaar ging het gewoon niet meer na de blessure in de wedstrijd tegen fenerbahce.

Bedankt King! en succes bij Banik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray


1148 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
P. van AanholtVerdediger70
K. AktürkoğluMiddenvelder71
T. AntalyalıMiddenvelder60
F. MusleraKeeper70
A. CicâldăuMiddenvelder62
S. FeghouliMiddenvelder61
B. KutluMiddenvelder60
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

10 fans
Aanvaller, 39 jaar

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren