VVV-Venlo stunt in Alkmaar en boekt eerste zege van het seizoen

Zondag, 4 november 2012 om 16:25Bart Kruyt • Laatste update: 16:29

VVV-Venlo heeft zondagmiddag voor een daverende verrassing gezorgd. De ploeg van Ton Lokhoff boekte in Alkmaar de eerste overwinning van dit seizoen, door met 1-2 te winnen van AZ. Barry Maguire en Aleksandar Radosavljevic waren de doelpuntenmakers voor de Limburgers en laatstgenoemde scoorde pas diep in blessuretijd, toen de toeschouwers zich al hadden neergelegd bij een puntendeling. VVV blijft ondanks de nederlaag laatste staan in de Eredivisie, maar heeft nu wel evenveel punten als Willem II. Volgende week spelen deze twee ploegen tegen elkaar.

/

De zege van VVV was verrassend, maar helemaal gezien het spel in de eerste helft. De bezoekers hadden voor rust niets te vertellen en het was een wonder dat AZ niet tot scoren kwam. Direct na het eerste fluitsignaal gaf de thuisploeg druk op het doel van VVV, dat in de historie pas een keer wist te winnen in Alkmaar, en de eerste serieuze doelpoging was voor Adam Maher. Hij schoot net over en naast, waarna Niki Mäenpää een inzet van Dirk Marcellis onschadelijk moest maken. Victor Elm kreeg vervolgens de beste kans van de eerste helft, toen hij een uitstekende voorzet van Johan Berg Gudmundsson binnen kon tikken, maar de bal niet goed raakte. Het leder belandde daardoor niet tussen de palen.

VVV kwam niet in de wedstrijd en waande zich in een schiettent. Roy Beerens kreeg een goede kans maar mikte te hoog, waarna een voorzet van de aanvaller even later van de lijn werd gehaald. Kort voor rust miste een inzet van Gudmundsson kracht, waardoor AZ en VVV met de brilstand op het bord gingen rusten. De Alkmaarders waren in de eerste helft heer en meester en kregen in totaal liefst vijftien corners, maar het doelpunt waar AZ recht op had viel voor rust dus niet. De thuisploeg leek te denken dat het na de thee wel goed zou komen, maar begon slecht aan de tweede helft.

/

VVV dacht wat meer aan aanvallen en Ricky van Haaren beproefde zijn geluk met een schot vanuit de tweede lijn, maar hij zag zijn inzet net naast zeilen, en Robert Cullen kreeg kort hierna zijn voet niet goed tegen een uitstekende voorzet vanaf rechts, waardoor ook deze kans verloren ging. AZ kwam in het eerste kwartier na de thee niet tot scoringsmogelijkheden en had het een stuk lastiger dan in de eerste helft. Een halfuur voor tijd kreeg Cullen opeens de beste kans tot dusver. Bryan Linssen haalde van ver uit en Esteban kon de inzet niet klemmen, waardoor Cullen van dichtbij kon binnentikken. De aanvaller schoot echter onbegrijpelijk over, zodat AZ met de schrik vrijkwam.

Verbeek zag het langs de kant hoofdschuddend aan en bracht Falkenburg in de ploeg voor Etiënne Reijnen, maar hij kon het tij niet keren. Twaalf minuten voor tijd kwam VVV op voorsprong: Maguire was het eindstation van een heerlijke avond en gaf die het gewenste slot. De bezoekers hoopten hierdoor op de eerste overwinning van dit seizoen, maar dat leek er niet in te zitten, toen Falkenburg drie minuten voor tijd de 1-1 binnentikte. De wedstrijd leek in een remise te gaan eindigen, maar in de laatste seconden van de blessuretijd besliste Radosavljevic anders. Hij bekroonde een counteraanval en bezorgde VVV de niet meer verwachte drie punten. Voor AZ betekende dit de vijfde nederlaag van het voetbaljaar.Gerelateerd

Meer sportnieuws

95 reacties (laatste reactie door psv98)

witte zakdoekjes voor Gert-jan Verbeek denk ik zo?

4 november 2012 om 16:36

Wat een onzin zeg, Verbeek presteert altijd prima met z'n ploegen en het gaat even wat minder en meteen moet Verbeek weg? Het enige wat je hem aan kan rekenen is dat hij eeuwig met die Reijnen door blijft klungelen...

4 november 2012 om 16:57

Wat een onzin. Az wordt jaar na jaar leeg gekocht dat kan je eens een minder seizoen hebben. Verbeek moet gewoon blijven dat krediet heeft hij toch wel verdient na de afgelopen seizoenen.

4 november 2012 om 17:08

Witte zakdoekjes zijn natuurlijk de grootste onzin. Verbeek is een prima coach. Alleen hij hamert vaak op het fysiek van spelers, maar hij mag van mij ook wel eens wat doen aan de mentaliteit. Koppies omhoog, en sowieso wil ik elke wedstrijd strijd zien.

Als er namelijk strijd is maar er wordt verloren heb je tenminste nog het gevoel als supporter dat het team zijn best voor je doet. Op dit moment vraag ik me af of het niet gewoon een probleem is met de instelling, zo van: 'de Vvv, dat pakken we wel' instelling. En daar wordt ik kwaad om! Geef 100.000%. Ga eens met kramp het veld af. Dat eeuwige overspelen wordt niemand blij van. Kom op zeg. Slappe hap. Vol erop zitten. Het gras opvreten. Bij elke mogelijkheid die je krijgt de bal op doel rammen. Passie. Dit gaat natuurlijk nergens over.

Verder is Reijnen nog steeds onder de maat, geef Lam maar een kans. Forza AZ!

Drama geen worden voor verbeek neem ontslag en neem je vriendje reijnen mee

4 november 2012 om 16:30

Maak je een grapje? Vorig jaar zo goed gedaan en nu zou hij ontslag moeten nemen?

Jij bent geen supporter.

4 november 2012 om 16:33

Vorige jaar was het goed maar deze jaar is het niks er zijn speler bij az die kunne het nie aaan zo als reijnen gorter en nog veel meer

4 november 2012 om 16:35

Wat kan verbeek daar aan doen? Die heeft ze niet gekocht, die moet het doen met wat hij krijgt.

4 november 2012 om 16:40

Ik hoop dat we in winterstop goeie versterking kunne halen

4 november 2012 om 16:44

Noem jij jezelf AZ supporter? Man man man...

Vorig jaar vond je hem zeker de held of niet toen hij Elm, Wernbloom, Moisander, Poulsen en Holman een eredivisie top waardige selectie had. En nu jullie bestuur met wanbeleid bezig is door alleen maar aan geld te denken en jullie beste spelers te verkopen, wat onmogelijk op te vangen is moet Verbeek maar weg? Weetje wie weg moet? Supporters als jij samen met het bestuur die verantwoordelijk is voor het verkoop van al die spelers. Die zouden eens ontslag moeten nemen! Niet verbeek!

4 november 2012 om 17:09

@barcapsver
''en nu jullie bestuur met wanbeleid bezig is door alleen maar aan geld te denken en jullie beste spelers te verkopen, wat onmogelijk op te vangen is moet Verbeek maar weg? ''

Ja AZ is de enige club die geen enkele euro steun krijgt in Nederland. Jarenlang tegengewerkt om dit stadion te krijgen.
Jouw club krijgt gewoon 30 miljoen voor het verkopen van een parkeerplaats wat natuurlijk belachelijk is.

AZ zet compleet in op de eigen jeugdopleiding met Lam, Wijnaldum, Haye, Messaoud, Maher, Luckassen & Lewis. En ja daar horen geen paniek aankopen bij.

4 november 2012 om 17:52

Je vergeet Rosheuvel.

Zo win je knap van Vitesse in Arnhem.

Een week later verliezen ze thuis van Vvv, voetbal kan gek lopen. Ongelooflijk dat AZ verliest in eigen huis.

4 november 2012 om 16:30

Mooi de commentator na gezegd

4 november 2012 om 16:47

Ow zei de commentator dat ook? Ik heb de wedstrijd AZ - VVV niet eens gezien ik keek Twente - Feyenoord dus hoe moet ik dat weten ?

4 november 2012 om 17:48

Hoe wist je bij welke wedstrijd dat gezegd werd. (grapje)

Wat is er met Az aan de hand trouwens wil niet echt vlotten op het moment?

Kutweekend als Zwolle supporter, proficiat aan Vvv. Verbeek mag zich nu toch wel achter de oren gaan krabben. Tuurlijk, belangrijke spelers verloren maar niet winnen van VVV is wel zorgwekkend.

4 november 2012 om 16:37

als zwolle supporter heb je iedere weekend een kutweekend

4 november 2012 om 16:45

Moet zeggen dat ik nog wel blij ben om een Zwolle supporter te zijn. Mocht het een keer toch kut zijn dan zijn er kneusjes als jij die het weekend met zulke zielige opmerkingen altijd weer wat leuker maken

4 november 2012 om 21:56

Nee, Almere supporter zijn. Dat is pas een feest wou je zeggen.

5 november 2012 om 01:06

Ach. Kunnen we elkaar een hand geven. Ben voor Willem II. Heb betere jaren meegemaakt.

5 november 2012 om 01:07

Inderdaad, voor die mensen is dat ook geen feest. dus waar heb je het over?

5 november 2012 om 01:08

Heel goed, beledig maar. Ik begrijp dat het pijn doet.

Had Verbeek niet iemand weggehoond die had gezegd dat het 1-2 zou worden, ironisch ! Als je niet meer dan 1 goal scoort in deze pot heb je het slecht gedaan, mooie punten voor VVV

Wauw leuke overwinning voor Vvv-venlo
Eerste overwinning sinds de 1-2 winst op Helmond Sport

Als VVV fan ben ik dolgelukkig!

Hard gewerkt en een enorme boost voor de kraker tegen Willem II komend weekend thuis in de Koel.

En zoals Rado het zei, er stond vandaag een echt team.

4 november 2012 om 17:23

Heb je ook het programma van VVV op L1 gezien? Grapte de journalist nog dat de punten dan maar in Almelo gehaald moesten worden Mogen ze dus wel vaker zeggen.
Verder is deze overwinning eigenlijk niet verdiend, maar ik geef d'r niet om

Ben blij voor Vvv! Nu deze lijn door zetten.
Az.. Uit winnen van Vitesse, en dan thuis verliezen van Vvv.. Ik zie geen logica..

4 november 2012 om 16:40

Beste Alkmaarcity,
Ik wil alleen maar duidelijk maken dat op AZ geen peil te trekken is op dit moment. Dat je uit wint bij Vitesse is natuurlijk goed, dan verwacht je als AZ supporter dat je de thuis-wedstrijd tegen VVV ook winnend kan afsluiten. Als supporter zie je dan toch geen logica meer? Of?

4 november 2012 om 16:51

Ja idd daar heb je dan wel weer gelijk in! AZ in gewoon te wisselvallig

Jammer, het zat erin dat het niks werd dit jaar. AZ heeft het geluk gehad dat er de afgelopen jaren relatief goede spelers voor een lage prijs opgehaald konden worden. Dit jaar was dat het niet het geval en dan krijg je dit. Nog steeds heb ik nog steeds veel respect en liefde voor mijn club, op een andere manier je problemen aanpakken doet niet iedere club. Na vele jaren goed gepresteerd te hebben in het aankopen van spelers kan het wel eens tegenvallen. Ik blijf achter Verbeek (er is geen betere coach voor AZ op het moment) en de technische staf staan. AZ supporter ben je in goede, maar vooral in slechte tijden!

4 november 2012 om 17:24

Klasse! Een van de betere reacties onder de Az-supporters! De meesten reageren maar wat gefrustreerd, terwijl ze zelf ook niet weten wat AZ of Verbeek anders had moeten doen.

Sjonge jonge jonge... Az schaam je kapot, echt waar. Nu zijn wij als Willem II zijnde weer degene die de rode lantaarn dragen.. Op deze manier als de concurrenten week na week punten halen en wij niks is het feestje snel afgelopen..
Volgende week volle bak in het uitvak van VVV en hopen dat wij wel punten kunnen pakken daar, hopelijk kan AZ er nog iets van leren..

4 november 2012 om 17:02

Hahaha maak jij je maar niet druk, binnenkort ben je juist blij als AZ verliest, want dat wordt 1 van jullie concurrenten

Om het op Verbeek af te schuiven is onzin. Ik heb de eerste helft een goed spelend AZ gezien, maar om de een of andere manier vallen de doelpunten nogal moeilijk de laatste tijd en op de verdediging hoef je bij ons niet te vertrouwen, maarja, er is ook niks beters voorhanden. Zou alleen Wijnaldum wel eens willen zien, maar het verlies van vandaag is ook wel pech.

4 november 2012 om 16:37

De eerste helft was ook dramatisch, hij had na 10 minuten Altidore al moeten wisselen om de rest op scherp te zetten. Hij wisselt elke week te laat en begint met de verkeerde basis. Hij is volledig verantwoordelijk voor dit zooitje. Meneer heeft het te druk met randzaken in de media.

Cru dat tijdrekken uiteindelijk beloond wordt maar ik gun het ze ook nog. Ik hoop dat Verbeek morgen op het matje mag komen en weggestuurd wordt maar het zal wel niet. Wat een tactisch onbenul deze man. Lekker stug blijven volharden in dezelfde Az-onwaardige kneuzen en niet ingrijpen als dat nodig is. Schande.

4 november 2012 om 16:57

En wie zouden dan moeten spelen? Zeg dat dan er ook even bij. De enige die wat mij betreft had kunnen spelen was Wijnaldum in plaats van Gorter. Maar Reijnen speelt de laatste weken echt niet zo slecht in de competitie. Ortiz en Boymans zijn nog half geblesseerd. Rosheuvel is nog niet beter dan Beerens, dus.. roept u maar. Wat zou Verbeek anders moeten doen?

4 november 2012 om 17:27

Reijnen speelt niet slecht nee, hij speelt schandalig slecht. Net als Gudmundsson. Lam voor Reijnen, Berghuis voor Gudmundsson, De Winter voor de dramatische Esteban en Ortiz om de verschrikkelijke Elm uit zijn lijden te verlossen. De rest moet je helaas wel opstellen maar die kun je wisselen om een statement te maken. Tien keer liever eigen jeugd dan het gepruts van deze gasten. Verbeek stelt ze op en laat ze staan na herhaalde wanprestaties. Exit met die man en Adriaanse terug. Ik wil best verliezen maar dan wel met aanvallend voetbal en lef.

Blijkbaar is AZ niet sterk genoeg om 2-3 wedstrijden in een week te spelen. Wat een trieste wanvertoning.

Eerlijk is eerlijk gefeliciteerd Vvv-venlo.

Maar wat een wan prestatie is dit JE Moet DE Kansen Benutten Az!

Ongelofelijk 21 corners en geen goal?

Altidore kan niet tegen regen, ik mag hem wel maar feit is dat we een spits nodig hebben die de bal er gewoon in trapt.

Ik vond als ik eerlijk ben ook dat Vvv_venlo in de eerste helft anti-voetbal speelden maar dat het over de hele wedstrijd gezien wel eerlijk gewonnen heeft.

AZ wordt een keer Volwassen ook al gaat dat natuurlijk moeilijk met zo een jonge ploeg.

nou dit is echt een toto-verzieker!!

Hier had niemand rekening mee gehouden.

Heb er niks van kunnen zien dus kan niet zeggen of het ook verdiend is.

4 november 2012 om 17:43

Alles behalve verdiend, Az was veel beter. Maar ik zit er niet mee, de overwinning telt tenslotte. Hopelijk is dit het begin van een overwinningsreeks.

ik vindt niet dat verbeek ontslagen moet worden want de afgelopen jaren heeft die het super gedaan maar veel kwaliteit is gewoon weg en ik vind dat je dan niet kan zeggen dat die ontslagen moet worden

Sodeju wat is er met AZ aan de hand? Ze zijn kwalitatief toch een stuk beter. Was AZ nou zo slecht of VVV zo goed vandaag?

4 november 2012 om 17:03

AZ miste alles wat ze kregen tot de 70ste minuut. Toen pas kwamen echte kansen voor Vvv, voor open doel miste er eentje. Het sloop er wel in tegen deze handbal verdediging.

Matig en gezapig spel, harde regen leek ook niet echt mee te helpen en VVV wachtte gewoon op een fout van AZ en die kwam 2x. Maar toen speelde AZ al 3-3-4 (reijnen eruit voor Falkenburg)

Schandalig om van VVV te verliezen, de beste 1 e helft van het seizoen voetballend en de slechste 2e helft van het seizoen, hoe is het mogelijk in een wedstrijd.

Als je Verbeek ontslagen wordt kan geen een trainer het meer goed doen! die gozer heeft met minimale spelers een heel leuk elftal neer gezet!

4 november 2012 om 17:30

Dat elftal kan veel leuker zijn. Als het bestuur tevreden is met dit niveau dan mogen ze morgen de ticketprijzen halveren. Die passen hier namelijk niet bij.

Az net zoals Feyenoord gewoon te weinig kwaliteit om een rol van betekenis te spelen in de eredivisie.
Helaas, want qua naam en status zouden ze dit wel moeten doen.

@graspiloot dat heeft helemaal niks te maken of je wel of geen supporter bent... Je moet eens realistisch gaan kijken en zien dat dit niet meer kan. Elke week dezelfde wissels invoeren heeft geen zin meer. Vorig jaar kon het nog maar nu niet meer. Verbeek weg en adriaanse weer halen als dat kan... En waarom wordt Lam nooit opgesteld? Reijnen lekker op de bank zetten en Lam in de basiself

Wat lees ik nou? VVV is door de nederlaag nog steeds laatste? Chapeau Voetbalzone!

4 november 2012 om 16:52

Heel scherp!

AZ twijfelt en dat zie je bij Viergever. Ipv die bal over de zijlijn te glijden zoals hij normaal altijd doet, gaat hij staan kijken naar de voorzet.

Gorter loopt eerst te wandelen, hoort een supporter schreeuwen, kijkt en begint dan pas te rennen maar is te laat om de sprintende VVV speler nog in te halen.

Kortom amateurisme doet hier AZ de das om.

Gefeliciteerd Vvv drama dit goede versterking in winterstop en dan op naar europees voetbal moet wel kunnen

4 november 2012 om 23:40

Met deze selectie mag je al blij zijn om in het linker rijtje te eindigen.
Europees voetbal.................

Ik hoor sommigen al als een kip zonder kop, met een beperkte IQ al roepen dat Verbeek weg moet. Kan iemand mij vertellen wat hij eraan kan doen dat het bestuur alleen maar geld wilt verdienen door hun beste spelers per direct te verkopen? Holman, Poulsen, Wernbloom, Moisander en natuurlijk Elm, al zet je daar Guardiola of Wenger neer niemand in deze wereld kan het goed doen als het bestuur zo achterlijk is om al deze spelers te verkopen. Niet verbeek moet ontslag nemen. Maar het bestuur. Die hebben gefaald om een subtopwaardige selectie te halen, of tenminste niet alle genoemde spelers verkocht te hebben.

4 november 2012 om 16:53

Ja maar de verkoop van al die spelers was nood gedwongen aangezien AZ nu uit de schulden is hoefen ze pas nu geen spelers meer te verkopen gewoon alles lekker zo laten staan de coach en het bestuur doen het prima nu de spelers nog...

4 november 2012 om 16:55

Ik weet niet hoe dat precies zit, maar dan hebben de supporters en het bestuur geen enkele recht om Verbeek weg te sturen of te eissen dat hij weg moet. Het ligt absoluut niet aan de trainer, de spelers die er vorig jaar zaten dat kan je onmogelijk met de spelers van dit jaar vergelijken dat AZ momenteel tot haar beschikking heeft. Dat is hetzelfde als een Golf 1 met een Mercedes CLS vergelijken.

4 november 2012 om 16:55

AZ móest spelers verkopen om financieel gezond te worden. Of in ieder geval konden ze de contracten niet verlengen, omdat die niet opgewaardeerd werden, omdat ze niet zoveel meer uitgeven aan salaris, waar dat voorheen wel zo was met Scheringa.

4 november 2012 om 16:58

Oke, maar dan alsnog hebben de supporters niks te eissen dat hij weg moet. Spelers van dit jaar zijn vele malen slechter dan de spelers die er vorig jaar zaten. Met name Holman en Elm worden keihard gemist in dit AZ. Je kan toch niet eissen van iemand die een Vmbo-t diploma heeft dat hij een WO opleiding gaat volgen en deze ook gaat halen? Dat is hetzelfde met deze spelers die er momenteel zijn, hoger dan het linkerrijtje zit er gewoon niet in. Spelers zijn niet goed genoeg. En als je ook nog een off day hebt kan je gewoon van een strijdend VVV Venlo verliezen in blessuretijd.

4 november 2012 om 17:08

Nee, dat zeker niet. Ik wist niet dat je dat bedoelde, dat de supporters niks te eisen hebben dat ie weg moet. Want dat ben ik zeker met je eens. Je moet de mindere resultaten juist een keer accepteren en niet altijd maar uit frustratie een beslissing te nemen, om maar het idee te hebben dat je er iets aan doet.

Want op zich deed AZ niet heel veel verkeerd. Als je dan toch verliest is dat heel cru, maar dan moet je niet ineens mensen willen ontslaan of een zondebok opzoeken. Het is wel de zoveelste domper voor AZ dit seizoen, maar overal zijn wel oorzaken voor aan te wijzen. Dat die tweede goal van VVV nog valt, komt bijvoorbeeld puur doordat je zelf de 2-1 nog wilt maken.

Balen! Wel goed dat Verbeek rustig blijft en positief blijft. Want pas over 23 (24?) wedstrijden moet je vijfde staan. En laten we wel wezen.. als wíj de 2-1 hadden gemaakt, had niemand raar opgekeken. Puur door die aanvallende wissels, krijg je in de laatste minuten nog de 1-2 tegen.

Gewoon rustig blijven. Ik zag een wederom goed invallende Berghuis. Hij had tien minuten eerder in mogen vallen. Je ziet dat je in de laatste minuten wel wat creativiteit kunt gebruiken, omdat VVV dan helemaal inzakt. In het begin ook al, maar dan ga je niet zoveel risico nemen.

Hahahah en maar mopperen dat die extra extra tijd door die wissel bijgerekend moest worden. En dan in die extra extra tijd worden weggecounterd. Wat bleef die Wildschut mooi rustig, En weer wat supporters stil die gisteravond dubbel lagen van het lachen. Hulde voor VVV gewoon lekker die drie punten vieren, wat een mooie terugreis wordt dat.

na de eerste helft dacht ik dit gaat na rust helemaal mis.. gelukkig kwamen we na rust beter in ons spel en dat resulteerde in deze prachtige overwinning.. ben in elk geval blij met de 3 punten die vvv behaald heeft.. en nu volgende week de volle winst pakken tegen willem II

AZ is nog in opbouw en kiest ervoor om mensen als Johansson, Lam, Wijnaldum, Berghuis, Rosheuvel op de bank te hebben zitten in plaats van versterkingen te halen in de hoop dat eerder genoemde aanhaken bij het eerste, nou niet dus.

Gudmundsson was weer als van ouds om te janken, 1 lucky goal (van gudmundsson vorige week en 2 goaltjes tegen Sneek veranderd daar niets van)

Helaas maar waar, Maher was best aardig op dreef maar als Beerens, Altidore hun dag niet hebben en Gudmundsson mee rommelt dan ga je natuurlijk niet winnen tegen een handbal vereniging.

Beschamend, hopelijk Reijnen verkopen en een goede centrale verdediger (gouweleeuw) halen en Armenteros voor op links (met de optie dat hij ook in de spits kan, want Boymans is zwak ziek of misselijk als hij in had kunnen vallen)

Esteban
Marcellis Gouweleeuw Viergever Wijnaldum
V. Elm
A. Maher, M. Henriksen
Beerens - Altidore - Armenteros

Opzich viel dit wel aan te komen, AZ is slordig dit seizoen, en VVV was gebrand punten te gaan pakken.
Dan toch weer mooi dat onze Aleksander Radosavljevic vooraan gaat in deze overwinning, hij hoort eigenlijk gewoon weer bij ADO te spelen!

Niemand iets over Seip! Deze jongen heeft een dijk van een wedstrijd gespeeld! Elke inzet van AZ zat Seip tussen of keerde op de lijn. Seip heeft (een zwak)az lam gelegd. Hulde aan deze man. En daarnaast mocht het collectief van VVV eindelijk eens werken. Wellicht vasthouden Lokhof? En niet teruggrijpen naar de oude opstelling! Laat een tegenstander zich maar stukbijten. Als je niet sterk bent, moet je slim zijn.

Ik heb me zeer zitten ergeren vandaag. Ik snap niet wat gorter op een voetbalveld doet en sommige spelers van AZ kunnen niet eens een fatsoenlijke voorzet geven. Opzich had AZ natuurlijk een dik overwicht maar er wordt nauwlijks van geprofiteerd. Ik zeg niet dat Verbeek weg moet, maar er moet wel iets gaan veranderen in de instelling!

Er lopen wekelijks 5 Jupiler-waardige spelers rond(1 Gorter 2 Reijnen 3 Viktor Elm 4 Gudmunnson en 5 Esteban), zo gek is dit dus niet. Zegt juist wat over Vitesse dat ze er niet van kunnen winnen. Verbeek zou eens beter wat jeugdspelers in kunnen passen dan steeds met deze kneuzen te spelen, die man solliciteert naar een ontslagbrief!

De Winter
Johansson
Lam
Viergever
Wijnaldum
Maher
Messaoud
Henriksen
Beerens
Altidore
Berghuis
4 november 2012 om 22:43

Kom op man esteban is tien keer beter dan de winter en op linksvoor is er niet echt iemand die goed genoeg is. Maar vr de rest ben ik het met je eens

5 november 2012 om 17:15

Jawel hoor, die De Winter is echt een constante keeper, maakt bijna geen fout, Esteban houdt niks tegen, alleen als de bal recht op hem af wordt geschoten en ja he, ik vind ook dat er voor die linksbuiten niks rondloopt, hadden ze maar La Parra niet moeten aftesten

Eigenlijk is het een schande voor het voetbal dat een ploeg die totaal geen intentie heeft om aan te vallen, in de 1e helft 0! x een doelpoging gedaan heeft gewoon met de volle buit beloond word. Maar AZ mag zich dit toch echt ook zelf aanrekenen. Zoveel druk maar amper kansen creeren. 21! corners krijgen maar er geen 1 goed nemen is gewoon de goden verzoeken.

Ik mag trouwens nu toch wel hopen dat Verbeek die droeftoeters van een Reijnen en Gorter eruit haalt en daar Lam en Wijnaldum gaat zetten. Laat de jeugd het dan maar doen. Die andere 2 hebben bewezen het niveau Telstar te hebben.

Esteban
Marcellis
Lam
Viergever
Wijnaldum
Henriksen
Elm
Rosheuvel
Maher
Messoud
Altidore

Dramatische wedstrijd. 1ste helft was nog best goed, 2e helft was verschrikkelijk, vooral nadat Reijnen werd gewisseld, die voor de verandering best goed speelde. Maher dramatisch, Viktor Elm dramatisch. Ook Altidore was verschrikkelijk. Elm voegt helemaal niks toe, wandelt over het veld, alsof hij de regisseur van AZ is.

Mensen die politiek correct gaan doen en zeggen dat de schuld niet bij Verbeek ligt, waar dan? De selectie van AZ is prima, linker-rijtje waardig. Sowieso speelt AZ al heel 2012 drama.

Elm doet niks, Beerens heeft een waardeloos rendement, 2 assists maar dit seizoen en scoort nagenoeg nooit. Gorter is Az-onwaardig. Deze 3 eruit halen en Ortiz, Rosheuvel en Wijnaldum erin. Maher nooit meer corners laten nemen.

Esteban/Yves
Marcellis
Reijnen
Viergever
Wijnaldum
Henriksen
Ortiz
Maher
Rosheuvel
Altidore
Gudmunsson
4 november 2012 om 18:04

Ik vind deze selectie van AZ anders helemaal niet zo prima... De slechtste die we in lange tijd gehad hebben

4 november 2012 om 18:09

Dat klopt. Maar hij is alsnog linkerrijtje waardig, en iig beter dan die van Vvv!

4 november 2012 om 20:07

Hmm vind dat echt heel erg meevallen. AZ heeft echt wel een redelijke selectie niet om bij de eerste 3 of 5 mee te doen. Maar wel zeker linkerrijtje en vandaag is denk ik een incident ze hadden eigenlijk moeten winnen maar maakte de kansen niet af

4 november 2012 om 18:06

Mee eens. Alleen was Reijnen wel degelijk weer dramatisch en was Maher de beste van AZ. Maar tussen dit zooitje valt dat niet. Tsjonge, wat was Vitesse slecht vorige week.

4 november 2012 om 18:10

Maher de beste van AZ? Eerste helft was hij goed, 2e helft was op een gegeven moment de fut eruit, hij werd ook terecht gewisseld. Bracht voor zijn doen veel te weinig.

Ik ben blij voor de Venlonaren, want VVV hoort gewoon in de Eredivisie. Straks met dat nieuwe stadion zijn ze in begroting niet minder dan ''concurrent'' Roda. Ik zie ze zelfs doorgroeien richting de subtop, maar dat is nog ver weg.

4 november 2012 om 18:39

van mij mogen ze eruit, toch wel de lelijkste naam in de eredivisie (persoonlijk, maar dat vinden er vast meer)... blazen ook erg hoog van de toren met die rare kampioens uitspraken
(ja ik ergerde me ook aan de vitesse kampioen 2013 uitspraak, maar die van VVV slaat alles)
Dan liever Sparta, prachtig stadion en history.

4 november 2012 om 18:45

Wat is er mis met de naam Vvv. Als je op naam gaat oordelen, moet je ook Rkc, Nec, PEC en NAC slachtofferen. Dat slaat nergens op, deze club heeft gewoon toekomst.

4 november 2012 om 20:04

Ooh oke dus omdat ze een volgens jou een lelijke naam hebben horen ze niet in de eredivisie? Hmm vreemd aangezien jezelf ook niet zon spectaculaire naam hebt Tom. Maar prima iedereen zijn eigen mening. Welke uitspraak? waar heb je het over. En wat praat je? Geen historie denk dat VVV meer of net zoveel historie heeft dan meeste clubs in Nederland en Sparta. Dus kom met feiten voordat je een onzin uitspraak gaat maken.

5 november 2012 om 08:40

"welke uitspraak? waar heb je het over. En wat praat je? "
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=142595

@shakhtar Op basis van je berichtgeving sympatiseer je enkel op basis van Toekomstperspectief, wat is daar dan beter aan? Er zijn zat mooie clubs zonder toekomstperspectief..

Worden de berichten tegenwoordig nooit meer nog een keer nagelezen op fouten?

'vvv blijft ondanks de nederlaag laatste staan in de Eredivisie, maar heeft nu wel evenveel punten als Willem Ii.'

On-topic : Az is nogal wisselvallig, winnen van Vitesse, vervolgens hier verliezen.

Onvoorstelbaar wat een wedstrijd heb ik gezien als Vvv-supporter! Eerste helft drama, had 3-0 moeten staan. 2e helft compleet anders. Voetballend minstens even goed als AZ. En dan maakt Maguire de 0-1 en die moet je dan proberen over de streep te trekken. Dan valt de 1-1 en dan denk je, nu drukt AZ door en staan we nog met lege handen, en dan maak je in de allerlaatste seconde de 2-1 door een keurige goal! Lang geleden dat ik zo hard heb gejuichd om een doelpunt! Nu moeten we volgende week de 3 punten pakken tegen Willem II en dan zijn we tenminste van de laatste plaats af en misschien komt er dan wat meer vertrouwen in de ploeg. Forza Venlo!

4 november 2012 om 21:18

Ken het gevoel had precies hetzelfde met het juichen

Wat een dramatische wedstrijd voor AZ ik had dit echt niet verwacht!
Het team is slecht bezig en heel erg uit vorm en dat is heel jammer! ze moeten zich echt gaan versterken in de winter Maher mist een goede partner .

Az staat waar het staat en zal niet veel beter kunnen met dit materiaal.ze zijn een paar jaar achtereen leeggekocht en dit is de prijs die je daarvoor betaald.
Eigenlijk hangt de ploeg aan 1 speler vast en dat is echt veel te weinig.
Ik werd in het begin van het seizoen bijna gelynched toen ik zei dat het wel eens rechter rijtje kon worden met az maar ik zal er na 34 wedstrijden niet ver naast zitten.
Ik denk dat het gewoon over is met de tropenjaren en zie ze voorlopig ook niet op korte termijn terug komen.

5 november 2012 om 17:17

Zoals ik al zei, met Beerens,altidore,henriksen en Maher heb je spelers waarmee je kampioen kan worden, maar met Gorter,reijnen,elm en Gudmundsson heb je spelers die bij Fc Volendam op de bank zouden zitten, zwaar onevenwichtig!

6 november 2012 om 15:46

Gudmundsson hoort niet in dat rijtje thuis, dat is een prima speler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Jong PSV294
11.VVV-Venlo26-7
12.FC Den Bosch26-15
13.Telstar23-17
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
B. KoglinVerdediger214
T. PachonikVerdediger210
S. JanssenMiddenvelder210
Y. RoemerAanvaller212
L. SmansMiddenvelder191
J. SchroijenAanvaller190
K. de BoerMiddenvelder180
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.

Slovenië
1 fan
Coach, 42 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 19 januari
FC Utrecht wil clubtopscorer Bart Ramselaar niet kwijt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren