'We gaan dit weekend kijken of Schalke wat voor Huntelaar is'

Zaterdag, 28 augustus 2010 om 11:48Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 17:31

AC Milan en Schalke 04 hebben een akkoord bereikt over de overgang van Klaas-Jan Huntelaar. De Italiaanse club heeft dit laten weten aan de zaakwaarnemer van de Nederlandse aanvaller. "Milan heeft mij dit gezegd. We gaan dit weekeinde onderzoeken of het wat voor Klaas-Jan is'', lichtte Arnold Oosterveer zaterdag toe aan het ANP.

/

Huntelaar wil het liefst in Italië blijven, maar lijkt zware concurrentie te krijgen van de Zweed Zlatan Ibrahimovic, waarmee Milan onderhandelt. "Hij ging er ook vanuit dat mocht blijven, maar binnen de twee dagen is de situatie veranderd. Er zijn nu straks vier spitsen voor een positie, dus dat is ook niet aantrekkelijk. Milan heeft laten weten dat Klaas-Jan weg mag.

"Maar het wordt wel kort dag vlak voor het sluiten van de transfermarkt. Hij heeft ook nog wel gewoon een contract. We moeten kijken wat het beste voor hem is." Trainer Massimiliano Allegri liet eerder al weten dat de kans klein was dat Huntelaar aan spelen zou toekomen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door Reno99)

Huntelaar zal nu toch onder de hand moeten realiseren dat hij in Milaan weinig meer aan spelen toekomt. De rangorde is nu:
Zlatan nummer 1.
Boriello als zlatan geblesseerd is.
Inzaghi rond de 80e minuut als goalgetter.

Geen plaats voor de Hunter

28 augustus 2010 om 12:10

Waar zijn is pato ? ,
huntelaar staar voor inzaghi in de rangorde

28 augustus 2010 om 12:45

Pato is denk ik linksbuiten of linkerspits of rechtsbuiten of rechterspits als het maar uitkomt. ibra zal centraal staan en zal dan vervangen worden door Boriello bij een blessure. vraag me wel af of ze met 2 of 3 spitsen gaan spelen. ik zou het met Pato en Ibra doen aangezien dit kwalitatief de beste voorhoede is.

28 augustus 2010 om 13:02

Nieuwe coach = nieuwe wetten: vergeet dat maar van Huntelaar die voor Inzaghi staat.

28 augustus 2010 om 12:24

Huntelaar heeft gewoon een basisplek nodig. Als hij zelfs maar bij een middenmotor in Engeland of Duitsland zou spelen voor twee jaar, dan zou hij er per seizoen 20 scoren en zichzelf verder ontwikkelen.

Daarna zouden weer alle clubs op de eerste rij staan. Huntelaar is een geweldige speler! Topclub alleen net niet genoeg.

Samen met Raul in de spits, dan kan Schalke nog wel eens hoog gaan eindigen! Denk dat het wel de laatste mogelijkheid voor Huntelaar is om zich te bewijzen op een hoog niveau, ik hoop dat hij deze kans met beide handen aanpakt. Had hem graag in Madrid zien slagen, ben ervan overtuigd dat hij het beter dan Benzema had gedaan, maar het is niet anders. Op naar Schalke zou ik zeggen.

Als ie bij Milan blijft is die er bij de volgende interlands ook niet meer bij, te weinig speeltijd net als Braafheid en Babel. Spullen pakken en wegwezen dus!

Denk dat dit wel een goede stap zou zijn voor klaas-jan.
en het is een sterke competitie daar.

Helaas voor Klaas.

Hij is te vroeg naar een topper gegaan en dit had hij nooit moeten doen.

Ik denk dat dit een goede club voor hem is.

28 augustus 2010 om 12:12

Hij is volgens mij helemaal niet te vroeg naar een topper gegaan, hij had bij Ajax ruim bewezen van hoog niveau te zijn. Hij is denk ik wel naar de verkeerde topper gegaan. Als je geen shirtjes verkoopt heb je niets te zoeken bij Real (zeker in de aanval niet). Daarna is hij beschadigd bij Milan binnen gekomen, waar hij zich nooit echt heeft kunnen bewijzen. Daarom is het goed om nu een club te vinden waar hij weer kan laten zien een levensgevaarlijke spits te zijn. Dat wordt dan vanzelf een sub-topclub, zoals Schalke en daar is ook niets mis mee.

Hij moet daar gewoon heen gaan en lekker aan voetballen toe komen dan kan hij ook nog van waarde zijn voor het Nederlands elftal.vind hem nog steeds een van de beste spitsen die we hebben

Oosterveer is denk ik de zaakwaarnemer

wat gaan ze onderzoeken
ac heeft 4 spitsen
voor 1 positie hoogstens 2

schalke wil hem hebben, en willen het gevraagde bedrag betalen

Denk dat de zaakwaarnemer alleen wil onderzoeken hoeveel geld hij eraan overhoudt, en zal dit onderzoek per uur factureren waardoor er pas zondag avond een uitslag is.
Het salaris voor huntelaar zal geen probleem zijn.

28 augustus 2010 om 12:24

Per uur factureren? Het zijn geen advocaten, waarschijnlijk krijgen ze gewoon een vh transferbedrag of iets dergelijks. Toen Huntelaar naar Stuttgart kon, was salaris wel degelijk een probleem hoor.

28 augustus 2010 om 12:28

Wat valt er te onderzoeken
ac wil dat hij gaat
er zijn 4 spitsen
er spelen er maximaal 2
schalke wil huntelaar
schalke wil betalen wat ac vraagt
mag aannemen dat de zaakwaarnemer de duitse competitie kent
mag aannemen dat de zaakwaarnemer de kwaliteiten van huntelaar kent

Dat je nog moet onderhandelen ok, maar onderzoeken of je gaat onderhandelen ?????

28 augustus 2010 om 12:40

Ach misschien wil Huntelaar gewoon eens bij die club op bezoek om te kijken hoe het er daar uitziet, hoe de mensen er op hem overkomen en of hij er een prettig gevoel bij heeft. Misschien wil hij met de trainer praten om te weten wat zijn plannen met hem zijn... Je weet het niet. Maar om het af te doen als een urendeclaratie van zijn zaakwaarnemer is wel erg simpel.

Een topclub in de Bundesliga past geweldig bij Huntelaar. Schalke speelt veel in de 16 van de tegenstander en daar is Klaas toch op zijn gevaarlijkst.

jaartje langer bij ajax moeten blijven, had een hele grote kunnen worden. stap naar real madrid ineens was te groot. had bv naar stutgart kunnen gaan en zo kunnen groeien. eeuwig zonde!

28 augustus 2010 om 12:27

Het is logisch dat hij naar Real is gegaan, als je bij Ajax speelt, je bent nog best jong en Real wil je overnemen, dan kies je bijna altijd voor Real, net als Drenthe, je bent bang dat dit je enige kans is om naar 1 van de beste clubs van de wereld te gaan.

Als Huntelaar niet in de basis speelt bij zijn club, moet hij gewoon niet meer worden geselecteerd voor Oranje, anders wordt Bert ook heel ongeloofwaardig als hij dat niet doet.

Dat is wel grappig als hij bij Schalke gaat voetballen, dat is wel het laatste waar ik hem heen zie gaan, kan hij veel fam. bezoekjes brengen.

Denk dat het nijpend wordt omdat nog te regelen voor de transfermarkt sluit, hopen dat het lukt en dat hij lekker elke week in de basis kan spelen, zitten kan hij op zijn oude dag ook.

Schalke 04, uitstekende club voor hem! Klaas blijkt gewoon niet tot de absolute wereldtop te behoren, nou dan moet je een stapje terug doen. En Schalke 04 is ene hele mooie club, en Raul-huntelaar-farfan is niet verkeerd!

28 augustus 2010 om 12:28

sluit ik me helemaal bij aan.

KJ is een prima spits en als je hem een jaar lang opstelt geloof ik best dat hij ook bij de topclubs 15 á 20 goals maakt en dat zou prima zijn , KJ heeft echter zijn spel maar ik denk vooral zijn uitstraling en persoonlijkheid tegen : daarin is hij gewoon echt geen topper. Zijn hoofd , zijn houding het is gewoon niet uit te leggen maar hij heeft hét niet.

er zal best commentaar komen op dit bericht en mensen zullen gaan roepen: hij moet beoordeelt worden op spel en goals en niet op uiterlijk/gedrag maar ook een houding is belangrijk voor een speler in de top , KJ heeft toch iets van arrogantie maar dat past nou weer niet bij zo'n ventje : hij heeft zijn hoofd tegen!

jammer dat hij geen kans krijgt bij milan , maar als hij bij schalke wel die kans krijgt kan klaas hem beter pakken

28 augustus 2010 om 13:00

Hij heeft wel degelijk zijn kans gekregen. Hij had wel pech dat het team in het begin niet draaide, maar daarna nog kansen gehad en niet gegrepen: hij kon het niveau niet echt aan.

Ik hoop niet dat die nu nog zo eigenwijs blijft en zijn poot stijf houdt, want dit kan wel eens een grote besllssing over zijn carriere zijn. Bij Milan gaat die gewoon nauwelijks spelen zeker als Zlatan komt die staat gewoon (logisch) eerste in de pikorde. Schalke lijkt mij ook een hele mooie club voor hem om zich weer te etalleren met raul om hem heen zwervend en in duitsland krijg je ook meer aanvoer van de zijnkanten dan in italie, in ieder geval meer dan in het systeem van milan dat met van oorsprong centrale middenvelders aan de zijkanten speelt meestal. Ik hoop dat die het doet want zou fijn zijn om hem gewoon weer wekelijks te zien spelen.

De titel zou eigenlijk moeten zijn:''schalke gaat dit weekend kijken of Hunterlaar wat voor Schalke is''.

28 augustus 2010 om 12:30

zou het wel moeten zijn , maar in ''het kamp Huntelaar'' heeft men nog steeds het idee dat ze het over Torres of Drogba hebben denk ik !

Die jongen moet zo hard naar Gelsenkirchen rennen en gaan huilen van blijdschap dat ie bij een mooie club voor goed geld aan de gang kan , want ik neem wel aan dat hij niet al te veel zal inleveren (in Duitsland wordt ook flink betaald!)

Het is goed als Huntelaar naar een subtopper zou vertrekken om aan spelen toe te komen. Ik weet alleen niet of Schalke04 de juiste club voor hem is. Raul is daar nu wel verzekerd van een basisplaats (ook gezien zijn enorme salaris) en Farfan staat voor zover ik weet ook gewoon in de aanval. Straks valt Huntelaar daar alsnog tussen wal en schip.

Zou een perfecte club voor Huntelaar zijn. Huntelaar moet beseffen dat hij net iets te kort komt voor de absolute top. Bij Schalke krijg je gewoon een basisplek en sta je naast Raúl. Ook geen schande lijkt mij. Tevens zou dit natuurlijk goed zijn voor Oranje.

Zijn vierde club in minder dan 2 jaar tijd. En bij elke transfer is de transfersom meer en meer geslonken.... Clubs zien eindelijk in dat Huntelaar echt overrated was en dat ie voor de echte europese top gewoon te kort schiet.

Huntelaar is goed genoeg voor de eredivsie. En eventueel een middenmotertje in de Bundesliga is ook wel van zijn niveau. Hij heeft zichzelf echt overschat toen ie naar Real Madrid ging. Maar goed, wie kan het hem kwalijk nemen. Iedereen zou die ''gok'' (want dat was het) nemen.

De afgelopen 2 jaar zullen vast op financieel gebied voor hem zeer gunstig geweest zijn, maar op sportief gebied, prijzen of uberhaupt spelen, waren toch wel een dieptepunt van zijn carriere dunkt me.

Als Schalke hem koopt , dan hebben ze wel een cploeg om rekening mee te houden zeg. Alleen weten we nog niet als hij zal slagen , want veel goals heeft hij niet gemaakt. Enkel omdat Ac Milan graag voetballende spitsen wil hebben , verkopen ze hem. Toch geloof ik nog in zijn Ajax-tijd.

Niet kijken gewoon doen. Lijkt me dat er voor Huntelaar niet veel te kiezen valt

Huntelaar Huntelaar Huntelaar... Ik heb wel een beetje met je te doen... Iedereen uit Nederland loopt maar te zeiken op je. Maarja ik denk dat veel mensen het niet heel anders hadden gedaan. Gaat als een topper weg bij Ajax. Gaat voor Real in het maagdelijke wit spelen. (wie kan daar nou nee tegen zeggen)niet de beste keuze!! Maar heeft het in mijn ogen niet slecht gedaan! Word dan gelinkt aan clubs die goed bij hem passen, kiest voor AC Milan. Wederom een verkeerde keuze.(wie kan daar wederom nee tegen zeggen) Heeft bij AC Milan niet laten zien wat hij kan. Dat is natuurlijk doel¨punten maken. Wat ook te maken heeft met vertrouwen van de trainer en spelers. Is volgens mij altijd een beetje het buitenbeentje geweest in de selectie. Nu krijgt hij de kans om in Duitsland te gaan spelen. Nieuw land, nieuwe competitie, nieuwe trainer. Hier zit jij op te wachten jongen. Een competitie die je zeker zal liggen. Met een trainer die je alle vertrouwen geeft. Je heel graag wilt hebben. Ik zeg doen!!! En laat Nederland weer trots op je zijn. Ik ben en blijf een grote fan van je. En fans als ik willen je gewoon elke week zien schitteren. Of dat nou voor Real, Ac Milan of Werder dat maakt mij niet uit. Ik wil weer dat sneaky lachje van je zien na een schitterende goal van je! Come On Kjh... Teken voor Schalke...

Hopelijk krijgen ze hem verpatst aan Schalke 04, want we zijn er niets mee bij Milan! Met dat geld kan de transfer van Ibra een beetje ingedekt worden ( als die er al komt ).

Bij Schalke zal hij wat meer vertrouwen krijgen en kans maken op een basisplaats. Daar kan hij terug zijn niveau van bij Ajax proberen te halen ( al kon hij dat misschien bij Milan ook, maar gewoon zwaardere competitie).

Nu goed, ben er niet rouwig om mocht hij vertrekken.

Kijken of Schalke wat voor Huntelaar is? Zo langzamerhand is iedere club misschien wel iets voor hem. Schalke is een prachtclub, mooi stadion en een geweldige aanhang. Hij zou eens in moeten zien dat de echt grote clubs niet om hem staan te springen, niets mis mee, maar zoek dan een mooie club die daar iets onder zit. Schalke is een topclub in Duitsland, dus kansen zal hij zeker krijgen en er zijn er maar weinig die zo makkelijk scoren als hij. Maar als hij liever bij Milan op de bank blijft zitten tegen een nog vorstelijker salaris......

Huntelaar komt gewoon zwaar tekort voor de top,dat is wel duidelijk.het nivo van Ibra of een Drogba zal hij nooit halen.gewoon vlug naar Schalke of zo dan speelt hij iig.

Ik ben nog altijd van mening dat Huntelaar in de absolute wereldtop thuishoort. Bij Real en Milan heeft hij simpelweg geen eerlijke kans gekregen. En de momenten dat hij op mocht draven stond hij er wél en wist hij vaak te scoren. Een werkgever van Huntelaar moet echter geduld opbrengen, want het is een spits die rendabel is op de lange termijn, als je hem het vertrouwen geeft. Bij Arsenal had ik hem bijvoorbeeld graag gezien, telkens als eindpunt van al die schitterende combinaties rondom de zestien. Huntelaar is immers dodelijk in het zestienmetergebied, dat weten wij. Ik weet zeker dat Arsenal perfect bij hem past, en hij bij Arsenal.

28 augustus 2010 om 13:55

Hij kreeg wel een eerlijke kans, alleen hij was gewoon niet goed genoeg. Er liepen betere bij Madrid en Milan rond die niet alleen op de training maar ook tijdens de wedstrijd lieten zien dat Huntelaar terecht 2de of 3de keus was.

Kom op man, Huntelaar is echt niet absolute top hoor. Kijk hoe hij presteert in Oranje: alleen tegen zwakke ploegen, met zwakke verdedigingen, Hij is dus ook bij Oranje niet 1ste keus, en terecht! Er wordt zelfs al weer over Van Nistelrooij gesproken en dan wordt ie straks dus gewoon 3de keus bij Oranje....

Oftewel dat zijn dus 3 topploegen (madrid, Milan, Oranje) waar hij niet 1ste keus is, en dan nog heb jij het over ''geen eerlijke kans gekregen''.... Face it, hij is gewoon niet goed genoeg voor de echte top.

Schalke is een mooie club voor de Hunter. Schalke probeerd altijd aanvallend voetbal te spelen met mensen op de vleugels zoals Farfan. Samen met Raul is hij natuurlijk een gevreesd aanvalsduo voor elke topclub. Ik denk dat Klaas-jan een hele goede keuze maakt mocht hij dit doen. Weg uit dat anti-voetballand Italie!

Dit zou wel het beste zijn voor zowel Milan als Kjh. Ik weet niet of hij er qua salaris veel op achteruit gaat bij Schalke, maar als Milan slim is vullen ze dat gewoon aan totdat zijn contract eigenlijk afgelopen zou zijn bij Milan

Wow, vind ik persoonlijk geweldig nieuws!
Dit zou namelijk echt goed zijn voor Huntelaar. Een leuke club waar hij grote kans heeft gewoon in de basis te staan. De keus is aan Klaas-jan, hoop echt dat hij naar Schalke gaat, dat zou gewoon goed voor hem zijn.
En mocht hij het daar goed gaan doen, heeft ie allicht ook weer een kans in Oranje.

Bundesliga lijkt mij een prima competitie voor Huntelaar. Statische centrumspitsen worden in Duitsland wel gewaardeerd. Hopelijk heeft hij het niet te hoog in zijn bol en accepteert hij dat het tijd wordt voor een stapje terug. Speelminuten en vertrouwen van de trainer is wat Huntelaar nodig heeft. Dan komen de doelpunten vanzelf weer.

Hij moet accepteren dat hij niet gemaakt is voor de absolute top. Een stapje terug en dan nog in de Bundesliga zou geweldig zijn voor hem , kan hij tenminste meer rekenen op een kans en die moet hij dan maar eens goed benutten.

Wanneer begrijpt die huntelaar nu eens dat hij niet aan spelen toekomt daar!

Na real madrid weer een slechte keuze van huntelaar. Hij had beter van ajax of real naar stuttgart ofzo kunnen gaan, misschien zelfs hsv. Duitse competite is ideaal voor hem. Kijk maar naar ruud.

Hopen dat hij het begrijpt en naar shalke ofzo verhuisd, er gewoon 30 inknallen in de competitie en weer in de spits komen bij oranje.

Lekker naar Schalke gaan Huntelaar, goede harde trainer is goed voor je, helemaal in topvorm komen en veel goals maken in Duitsland samen met Raul. Je word veel gelukkiger als dat allemaal lukt dan de hele tijd ondergewaardeerd te worden daar in Italie

28 augustus 2010 om 15:19

Hij wordt niet ondergewaardeerd hij kan het niveau van de absolute top gewoon net niet aan. Geen schande maar dan is een club als Schalke of HSV prima voor hem.

Inderdaad naar Schalke lijkt nu de beste move om aan spelen toe te komen. Als hij nu niet als vaste kracht ergens gaat renderen wordt het niets, de eeuwige outcast.

Schalke lijkt me de ideale club voor Huntelaar. Ik denk dat Huntelaar veel speel minuten nodig heeft op dit moment, en bij Milan gaat dat hem sowieso niet worden, bij Schalke schat ik de kansen voor meer speeltijd op Huntelaar hoger in. Nu hopen dat Schalke een overeenkomst weet te bereiken met Huntelaar.

Moet Huntelaar maar doen , anders zit hij weer op de bank
Ik begrijp niet dat ze hem niet het vertouwen geven ... kijk zijn statistieken hij scoort altijd en overal.
Maar een spits heeft vertrouwen nodig .
Moet altijd wel lachen om sommige reacties hier en zelfs sommige trainers .
Wat over Huntelaar gezegd word werd ook over Robben en Sneijder gezegd toen ze bij real zaten .
Die hadden het nivo zogenaamd niet hahah
Dat hebben we agelopen jaar wel gezien in competitie , CL en WK of niet? die jongens lachen nu nog om dat wanbeleid in Madrid .
Huntelaar gewoon naar Schalke gaan en ongelijk van Real en Milan bewijzen .

Denk dat het leuk duo kan worden, Raul samen met Huntelaar voorin. En Klaas moet nu echt weggaan, anders zal volledig wegrotten op de bank in Italie en maakt hij sowieso geen kans meer om bij Oranje in de basis te komen.

kijken wat het beste voor hem is?
beter gaat hij gewoon naar Schalke, anders komt hij nooit aan spelen toe.

Ik heb wel een beetje met Huntelaar te doen hoor.. Hij is een beetje een sul in interviews maar je merkt dat hij passie heeft voor voetbal. Ik gun hem speelminuten maar hij blijft zich maar vastbijten in Milan. Schalke 04 zou denk ik een hele goede club voor hem zijn

Een club als Schalke is natuurlijk wel een mooie club voor Huntelaar. dit alleen al voor zijn ontwikkeling. Alleen hoop ik voor hem dat hij zich hier een aantal jaar kan nestelen, want eerlijk is eerlijk, telkens naar een ander land en andere club toe verhuizen en spelen is niet goed voor de ontwikkeling van een jonge speler als Huntelaar. Die moeten een aantal jaar ervaring opdoen en dan een hogere stap maken. Ik blijf erbij dat hij vanuit Ajax te snel een beslissing heeft genomen en nog niet echt vooruit is gegaan ten opzichte van zijn jaren bij Ajax. Nu moet die toch echt in de basis komen en ervaring opdoen, anders word die nooit beter !

Eens kijken of Derksen gelijk heeft. Hij beweerd dat Huntelaar het best past in de Bundesliga. Ik denk het eigenlijk ook. Of bij een subtopper in Italië. Die man komt gewoon techniek, handelingssnelheid, dribbel, aanname en snelheid te kort.

Mooi zo, goede club voor hem. Hier kan hij weer uitgroeien tot de goalgetter die hij ooit was. Betekent waarschijnlijk ook dat de komst van Zlatan rond is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1684 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AC Milan7933
3.Atalanta7843
4.Juventus7839
5.Napoli7745
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
G. MurelliUnknown
S. PioliUnknown
G. RobottiUnknown
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Genoa heeft hevige concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Sam Lammers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren